Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm jókívánságokat a névnapom kapcsán!
Danimama
Mi kétpetéjű ikrek vagyunk igaz hogy mind a ketten lányok, de teljessen más világ így az a bizonyos szoros lelki kötődés nálunk nem működik.
Mondjuk anyuék erre törekedtek is gondossan mert hogy külön vittek sétálni ha lehetett meg külön fürödtünk stb. nehogy csak egymással kommunikáljunk mert eleinte úgy tűnt saját nyelvet alakítottunk ki amit mi ketten értetünk de mások nem innen a Dzsili is.
Szila
Nálunk is így megy a bilizés valahogy, szól is meg szalad is, sőt le is vetkőzik, de pisi kizárólag a padlóra sikeredik!
Aranyos a lánykád a havas képeken érdekes lene most meg egy pólósat tenni fel /Mártiéval együtt persze!
/ pár nap és mennyi változás!
Bogancsi
</font>
Drukkolok neked hogy sikerüljön a párodat megfűzni némi praktikával az úttal kapcsolatban.
Remélem tényleg jól aludtál!
Sajnos szerintem a legtöbb családban lásd Zsuzsa is írt róla van némi hajlás a szülők részéről valamelyik gyerek irányába, nálunk is és a középső az apa kedvence, amivel együtt jár a nehezebb nevelhetősége is, a nagy meg nálun is felém húz, ez van!
Tomi meggyógyult már?
Rita
Kedves vagy hogy kérdezed, sokat javult a régiek szépen múlnak de sajna jöttek ki újabbak!
Mi is regeteget vagyunk a levegőn és szuper végre játszunk nagyokat meg sétálunk is, közben a rózsákat is megmetszettem szóval végre tavasz van!!!!
Zsuzsi
Nagyon jók a képek kár hogy nem láttam nagyobba, valahová nem tetted fel?
Szerintem így is nagy élény lehett, sose bánd hogy nem bírtad az iramot ez teljessen természetes.Ha érted amit írnak az angol lapok akkor nagyon ügyi vagy!
Nekem még három órám van hátra és kezdődik az új tanfolyam már be is iratkoztam, szerintem jól megy és hasznos is.
Én 16 hetes voltam Napsugárral amikor Párizsban voltunk Márkal busszal. Amikor lefoglaltuk még gondolatban sem volt a baba aztán mégis így alakult, de a fiamat mégsem hagyhattam cserben az apja hallani sem akart róla hogy ő menjen így aztán végig rohantam az egészet fájt mindenem. Ezeket a túrákat arra tervezik hogy minnél kevesebb idő alatt minnél több dolgot megmutassanak pedig időnként a kevesebb a több!
Naná hogy az ember a pindurkáját apocakjában nagyon félti jól tetted hogy ahogyan a tested jelzett inkább pihiztél sose bánd!
Képzeld volt a szerelő megnézte a mosogatógépet elszidta férjem hogy miért kellett ilyen össze-vissza bekötöznie mindent a vízes bloknál, aztán meg kiderítette hogy semmi baja a gépnek csak nem tudtuk használni.
Komolyan nem tudtam sírjak vagy nevessek.
Minden program előtt ugyanis szivattyúzással indít csak azután veszi fel a vizet amosogatáshoz. Úgy hogy szegényke csak csinálta mit kellett neki, mi meg azt hittük nem kap vizet valami miatt nem mertük kockáztatni hogy leégjen.Mi ezt használtan vettünk már egy éve csak amásik házba nem tettük már be az illető meg közben külföldre ment, mi meg nem kérdeztük meg hogyan is kell használni egyszerűnek tűnt, főleg annak akié volt.
A szerelő nagyon rendes volt ,mindent elmagyarázott programokat, hogyan működnek mit hová kell tenni bele, miért szóval tényleg...
És mindezért 1500 Ft-ot kért pedig rákötötte a vízre /mert mi levettük hátha valamit nem jól csináltunk alapon/ végig próbáltatta velem a programkapcsolót, vagy másfé órát ott volt szerintem olcsó volt.
Már mosogattam is vele tényleg le a kalappal minden szép tiszta lett!
Ja a lényeg:
</font>
Napsugár szösszenet:
Miután Márkom megette a gyógyszerét Napocs is odasonfordál és előadja magát.
-Olyan beteg vagyok anya, vettem levegőt, nézd csak kej gyógyszer!
Tegnap elővetette a babakocsiját, nem tudom használ e még valaki, mi már hónapok óta nem, szépen sétál elég nagy távokat is, de most kitalálta hogy ő majd abban alszik.
Így is lett.
Ez aszép idő csak a fiaimnak nem hsznál ők ugyanis meg vannak "veszve" hogy kint lehessenek focizni és kosarazni alig lehet őket rákényszeríteni, szó szerint, a tanulásra....
A lányom viszont olyan kis aranyos lett.
A minap is eljátszott vagy egy órát teljessen egyedül a szobájukban, amíg főztem és palacsintát sütüttem, csak ránéztem időnként ő meg boldogan mesélte hogy Duplózik, vagy babázik, semmi roszat nem művelt mégis el volt.
Kint meg állandósn macskázik, szegény cica már menekül ha megjelenik.
BMárti
Bár már csak utólg olvasod, nekem még nincs hűtőládám eddig ugyanis nem fért volna el most már itt igen, majd beinvesztálunk csak pénz kérdése. Nagyon sok mindent olvastam én is hogy le léeht fagyasztani, de ezt atöbbiek írták, már csak annyit hogy tényleg le akalappal hogy mindent előkészítesz én azt hszem apárom fantáziájára bíznám elég nagy fiú már hogy ellássa magát.
Olvastam az eseted a szolgáltatóval boszantó főleg ha ilyen butaságot írnak még nekem nem szakmabelinek is idegesítő ha sík h...ének néznek, mintha nem tudnám a beállításokat elvégezni.
Heni
</font> kicsit megkésve ugyan.
Barni szövege aranyos mint mindig!
Andi
Nagyon örülök hogy jobb a kedved különössen hogy egy kedves társat is sikerült találnod!
Andysj
Én nem irígykedem a 32 fokért az bizti mert nem szeretem a forroságot, de ez a szép idő mostanság nagyon jól esik!
Egyébként a szélsőséges időjárás engem kifejezetten aggaszt egy két hete még hóban tapostunk most meg pólóban megy a vágta, évek óta nincs tavasz csak nyár!
Cory
Szuper a kép a pasijaidról!
Zsomakocsi!
Balu rajza is nagyon tetszett, az orrot szájat és szemet is egyedül rajziszta bele?
Gorsi
Én még sosem voltam ennyire egyedül pedig néha szertnék némi teljes nyugalmat de az igazat megvallva nem tudnék egyedül lenne éjszaka tutira nem tudnék aludni, butaság mi?
Zafi
nektek</font>
Puszi
Dzsili