Halihó!
Jelentem: átolvastam minden lemaradásomat!
Farkas:
Nekem az összes terheléses cukornál vinnem kell első vizeletet és néznek teljes vérképet is. Összesesn 6 ampulla vért csapolnak le minden alkalommal....ezért is félek annyira a következőtől (csütörtökön megyek)....totál k.o. leszek.....
Hú, láttam a shoppingolós fotót!
ÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Mit/ hol?
Imádom az amerikai mega-giga shopokat. Mi a neve ennek a babysnek? (férjem elég sűrűn utazik USA-ba, lehet hogy ráállítom a témára, ha én már nem mehetek
)
Eszter!
Cuki nagy a pocid már! És nagyon édi a 4Ds kép, már kezd husis lenni a babóca!
Vicuska!
Jól eltűntél! Miért nem jössz gyakrabban? Hogy vagytok? Pockód? Rakj majd friss pociképet! Kiváncsi vagyok!
Emese!
Kiságyba rácsvédő: Én csináltatom.
Ennek több oka is van: 1. így olyan nagyságú, vastagságú, keménységű szivacsot vágatok bele, amilyet szeretnék.... 2. levehető huzattal szinte sehol nem lehet kapni, ergo ha koszos lesz, hogy tisztítod...., 3. olcsó (a szivacs kb. 700Ft + anyag és varrás).....4. Én nem szeretnék mackós-nyuszkós bébiszobát (ált. ilyet lehet kapni mindenhol), így olyan anyagot választhatok, ami tetszik (és abból varratom a függönyt, baldahint stb. is)
Annus!
E-bay: mi szoktunk innen rendelni, de csak USA eladótól és csak új cuccokat (sok shop rakja fel az árukészletét). Még vámmal sem annyira drága pl. egy design cucc, mintha itthon vennéd.....
Szerintem megéri!
Vanni!
Nem múlik a keményedés? Szegényke! Most a legfontosabb, hogy a Picurka még a pocidban maradjon, ameddig csak lehet. A cuccok beszerzésével ne törődj...online mindent elintézel majd az ágyból!
Krém!
Hú, szerinted sem olyan beteg ötlet a bébifigyelő? De jó!
Én is arra gondoltam, hogy ha látnám egy hordozható monitoron ahogy pl. alszik, miközben az alsó szinten teszek-veszek, akkor nyugodtabb lennék és nem nyitnék majd be 5 percenként a szobájába csekkolgatni a Babucit.
Csajok, ez az előtej nem akkora buli...szóval ne izguljon senki, akinek még nincs....én most melltartóban elhelyezett sminklemosó vattával biztosítom magam....a tegnapi után.....
......nem kockáztatok.