Na most megint kiakadtam egy kicsit
Sztory:
Mikor kijottem vissza japoba 2007.marciusaban mikor is mar veget jartuk az exemmel...iwiw-en talaltam egy regi ismerost meg 13-14evesen voltam bele szerelems talan
Na mar,hogy egymasra talaltunk...kezdtunk gerjedni egymasra...
es beteljesedni latszott a 13-14eves koromban dedelgetett alom
nem elso szerelem vgy ilyesmi de tudjatok akkor hogy van ez
Na szal cseteltunk minden reggel marmint nekem reggel es mar alig varta,hogy menjek haza de en persze egy hete volyam akkor meg csak kint...
aztan ugye randiztam a mostani parommal
akkor nem alltak tul fenyesen a dolgok...a magyar fiuval meg tovabbra is cseteltunk..persze elmondtam neki mi a dorges...de bizott benne ebbol nem lesz semmi hisz meg csak most szakitottam a volegenyemmel.
Beszelgettunk sokat es mar ott tartottunk,hogy akar el is venne felesegul...meg gyerek is johetne de persze azert szemelyesen is kell taliznunk mert igy kameran keresztul
Mar majdnem kijott hozzam mert nem birt varni otthon
A lenyeg mar teljesen kesz voltam es ngyon vagytam haza...de kozben itt volt embor aki miatt meg megtovabb maradtam
vegul agusztusban azaz 5honap tartozkodas utan hazajutottam...es talalkoztunk
Sajna en mar erzelmeket taplaltam emborom irant igy hiaba fortyogott a levego meg egy csokig sem jutottunk...na hozzateszem nem rajta mult!de buszke vgyok ra,hogy nem-et tudtam egy csokra is mondani
Annak a fiunak akkoriban volt egy barinoje aki fiatal volt alandoan feltekeny es mindig veszekedtek
Nekem mondta hagyjak itt csapott papot mindent de hat addigra ember lett...es sajna neki nemet mondtam tobbet ne is taliztunk mert nem lattam ertelmet
Szal ez volt 2007 agusztus....aztan nem sokat beszeltunk talan haragudott is...na meg a feltekeny barinoje is megtudta,hogy cseteltunk...na most ugye masfel ev telt el azota
iwiw-en mondom ranezek mar van-e uj fotoja....raklikkelek es ott van az adatlapjan,hogy hazas
nezem a fotokat...ott az eskuvoi kep
alabb eggyel meg egy egesz album cime:a mi fiunk
mar 1honapos babaja van es elvette azt a lanyt
Jo-jo nem bantam meg persze mert en imadom az en kis emberkemet
Csak maga a tudat,hogy en is lehetnek ott
meg,hogy a csajt elvette es babajuk is lett igy sitty sutty masfel ev alatt
hat igen kerem ilyenkor kicsit kiakad az ora
De nem vgyok depis csak gondoltam elmeselem
Az en eskuvom jovore lesz
szulni es 2010ben szandekozom