Sziasztok
Hát még emésztem ezeket a cikkeket, nehéz, nagyon nehéz
Ahogy olvastam és amiket itt beszéltünk néha kinyitotta a nem létező bicskát a zsebemben
Csilla babócája, ha jól tudom, nem is olyan régen született ott, akkor mért kell ennyire fényezni valamit, mért nem lehet beismerni a hibákat
de ez totál magyar mentalitás, a problémákat seperjük a szönyeg alá, a kirakatba meg kitesszük a tiszta udvar, rendes ház táblát, szörnyű és felháboritó egyben. Ha belegondolok abba, hogy a Sote II es Pic e az egyik legjobban felszerelt, akkor milyen lehet a többi??? És számomra már egyre kevésbé ad mentséget az alacsony fizetés a nem elfogadható emberi viselkedésre, főleg egy ilyen osztályon. Itt van a legnagyobb szükség az empátiára, a szeretetre az együttérzésre, itt egy jó szó felér sokszor a lottó ötössel.
A szobában a gyerekágyon mikor bent voltam, volt egy anyuka, akinek időre született a babája és szép nagy is volt, de valami légzési problémája adodódott és ezért áthozták a babát a Sotére, inkubátorban volt, lélegeztetőgépen, naponta fejte a tejcit, hogy biztosan legyen, az elején kiöntették vele, mert három nap a bevizsgálás, hogy adhatja majd neki, nem értettem mért kell ezt csinálni, de ez általános jelenség volt az intenzives babák anyukájánál. Mért kell kiönteni, pont a legjobb minőségű tejcsit, mért nem elég majd akkor ha megjön a bevizsgálás és mondjuk nem adható tényleg, mert ugyebár az esetek nagyon nagy százalékában semmi baj nincs a tejcsivel és adható. Az anyuka is mondta, hogy mennyire sajnálta kiönteni, de amikor beszéltünk róla igazat adott és a csap helyett a mélyhütőbe rakta a lefejt tejcsit utána, és persze, hogy semmi baj nem volt, adhatta a tejecskét a babócának.
Ugy látszik majd szintenként jutunk el oda, ahol már régen kéne tartanunk, a szülőszobák már europaiak, szépen felszereltek, modern a mütő, most elkezdték felújítani a szobákat is, reméljük egyszer eljutnak majd a PICre is és az álom, már nem álom lesz és nem kell arról mesélni mit szeretnének, hanem csak tenni kell a dolgukat és nyugodt szivvel tudnak majd lelkileg is segiteni az koraszülött csecsemők szüleinek.
Picus bevallom kicsordultak a könnyeim ahogy olvastam a soraid
Vidámabb téma:
Lányok csudaszép időnek nézünk ma is elébe, ahogy kinézek az ablakon
Tegnap voltunk sétálni, ugyan a Gellérthegyig pont nem jutottunk el, de a környéken sétáltunk, mert visszavittük a mérleget a kölcsönzőbe, de már mindenütt parkolóóra van és igy nem töltöttünk ott túl sokat. MEg is egyeztünk apával, hogy legközelebb inkább vilivel megyünk, a jegyára még igy is kevesebb, mint amivel a parkolóórát tömni kell
De azért nem adtuk meg magunkat könnyen, budafokon lementünk a Dunapartra és ott babakocsikáztunk egy nagyot. Csodaszép idő volt és manó is nagyon élvezte, meg is lett az eredménye este 10től reggel fél hétig huzta a lóbőrt
Anyának meg dagadt a cicije, de sebaj, vigasztalt az alvás
Terika
Mi Csacsival együtt pocakoskodtunk a korházban, még Szabolcs születése elött egy héttel is taliztunk bent, de azóta csak telcsi volt vagy net, igy már épp ideje volt a randinak
Csacsi,
Lehet hogy a porral is fokozatosan kéne foglalkoznod, először csak egy hétig nem takaritasz, majd kettő, és igy tovább, a végén már abszolut nem és elmúlik az allergia
Nah komolyra fogva a szót, szerintem tuti van rá valamilyen homeos szer, ami segithet. Nálunk egy idő után tuti prüszkölnél, mert annyi por jön be az utcáról, leportalanitom a butorokat és nem tellik egy óra már látni a fekete bútoron az újabb szemeket
Majd mesélj milyen volt a klub.
Lányok mikor csinálunk talit????
nah dugulok, mert most nagyon sok voltam
puszi
Ági