Sziasztok!
Isteni idő van, hatalmasat sétáltunk, Timi csúszdázott, Zsebi meg kis híján megvizslatta egy lókupac állagát amúgy kézileg
Aztán vettünk a kisboltban kaját,piát és hazáig dőzsöltünk
Urszila,
de jó nektek, nálunk nincs ADSL, de csak itt a falu szélén
Julka a lépcsőn
Nekünk sajna nem tömör (be lehet lépni a két lépcsőfok közé) és ráadásul csigalépcsőnk van, így én inkább még nem hagyom gyakorlatozni a kisebbet.
Kerti munkákat ne is mondd, már nekünk is időszerű lenne.
PIldi,
én is dicsekedhetek a kisebbel, mert úgy gyalogol, mint a 1,5 évvel idősebb nővére
Nekem meg csomó lesz a nyakamon és elkopik a cipőm, mire hazaérünk, mert persze nem egy irányba mennek...kéne valami jó kis pásztoreb melléjük
De mi lesz majd a 3.-kal??? Rágondolni is rossz
Elli,
remélem, próféta vagy, de ha mégis Emese lesz, azért még szóba állsz velem?
Szerintem is fölöslegesen riogatnak Kevin fejlődési tempójával, Timi se csinált 8 hónapig semmi érdemlegeset, de én nem hagytam magam még emiatt is aggasztani
Virga,
jobbulást neked
Én Sinupretet (növényi kivonat) használok, vasárnap kezdtem a kórságot és ma már az orromon kívül kutya bajom
Esetleg próbáld ki, vény nélkül van majd minden patikában
Zsuzsi,
nem is tudok mit mondani
Én a gyerekek hasfájóssága miatt nem ittam majd 6 hónapig tejet, de azért némi tejtermék lecsúszott. Szerintem kis mennyiségtől, ahogy Ildi is mondta, nem lehet baja Mikinek sem.
Azt már csak halkan merem megjegyezni, én eddig is fenntartásokkal kezeltem a szoptatás mindenhatóságát, mert az ismeretségi körömben az én Timimnél sokkal tovább szopizó gyerekek között egy jó pár betegesebb babát is láttam a lányomnál. Meg ne sértődj rajta, ez csak az én véleményem!
Klár, Csucsuka és még ...fogalmam sincs így emlékezetből
, hogy ki,
csak elmeséltem a kis bosszúságomat, de én már hamar túlléptem rajta. Nem az én műfajom a sárdobálás és a sötét szabolcsi szintre ereszkedés, maradjon ez exnej kiváltsága. Azért egyszer írtam neki egy emilt, hogy elmagyarázzam, nekünk miért nem tetszik az ő követelése, és hogy mi a problémám az egész helyzettel (mert a telefonban 25. nekifutásra sem fogta fel), de olyan elmaradott szegény, hogy csak a férje bírta lekérdezni neki az otthoni gépre
No de aki még azt se érti meg, miért jobb a folyószámlás átutalás, mint a rózsaszín postai csekk???
Hát most foglalkozzak én ilyennel?
De asszem ezt a fórumot se nagyon lenne képes megtalálni, így legalább szidhatom nyugodtan, ha jólesik
Klár,
a lényeget jól érzed, nem bírja megbocsátani a férjemnek, hogy a félrek....sek után nem fogadta vissza...pedig ő őszinte volt. Úgy látszik, azt a szülei elfelejtették neki mondani, hogy azért nem lehet mindent büntetlenül megtenni, ha utána bokáig őszintébe öltözik is
Nekem meg piszkálja a csőrömet, hogy ezért képes még mindíg szivatni a férjemet, hát ez az én nagy bajom.
Toffi,
és nincs valami közelebbi infód a két suliról, hogy nehogy rosszul döntsetek?
Köszi az intelmet, mindíg óvatos duhaj voltam, előbb 100X megrágom ugyanazt a dolgot és kikérem minden hozzáértő véleményét, ettől megy az én párocskám a falnak
A kisebbiknek már nálunk is kezd kinyílni a csipája, Timi már rájött, jobb vigyázni vele
Maci2,
az én lányaim is roppant étvágytalanok egy-egy betegség alatt, ne keseredj el
Ráadásul ez a mostani divatnyavalya pocira is megy, kinek hányás, kinek hasmars (a boszik mindkettőt produkálták anya örömére
), szóval ezért se esznek inkább a csemeték. Majd ha meggyógyul Roni, nem győzöd tömni bele a kaját:
Neked meg kitartást a további vizsgálatokhoz, és szurkolok a helyes diagnózisért, hátha vége lesz a kálváriádnak hamar
Megyek, mert hiányolnak
pá
Momo