Új privát üzeneted érkezett!

Szoval èn aki Coelcho-t,Hemingway-t olvasok...-erösnek tartom tartom magam ezek àltal...+ a csodatèvö kineziologusom stb..... :roll:
Mindenkit probàltam vigasztalni meg bölcs ès okos lenni,holott a fàtol nem làttam az erdöt....! :( Sokat jàrt mostanäban az agyam nagyon a baba dolgokon,hogy mi mièrt stb...Tökèletes a häzassägunk,szo szerint szinte hihetetlen nèha ,hogy ilyen még létezik!Anyagilag stabilak vagyunk ,imàdjuk a gyerekeket stb....!Mègsem jött össze! :cry: -ès tele van a mèdia mindig gonosz èrzès nèlküli vagy ,csak egszerüen èretlen szülökkel. :x Ràadàsul sokszor a gyerek ,csak ugy van a nagyvilàgban!!! :roll:
Na ezeken a dolgokon meg azon ,hogy tul sok idöm van gondolkozni nagyon felhuztam magam ma!Tudom ,hogy nem tudom megvàltani a vilàgot,de akkor is elegem van mindenböl :evil: -CSAK boldogan akarok èlni ,amihez màs màr nem ,csak 1 baba "kellene"!!! :cry:
Ami az örültsèget illeti az az ,hogy ma csinàltam 1 terhessègi tesztet!Tudom örült vagyok,de talàn kellet volna elfogadi a valosàgot! :roll:
Ami a legrosszab az egèszben,hogy nem mutatott ki semmit az ègvilàgon!!!! :shock: :shock: :shock:
Amit mèg most sem èrtek!!! :shock:

Hàt bonyolult vagyok èn ,de lessz ez talàn jobb is!?!
Vendég

Na most irtam össze-vissza mindent!Neharagudjatok a rengeteg hibàèrt!Egyszer megprobàlom rendbe szedni magam ès irok érthetöen! :wink:
Vendég

Drága Hasli, már olyan napon csináltad, hogy akár mutathatott volna + -at is a teszt?
Azt mondtad, hogy a kinti orvosok nem szoktak olyan hosszú időt javasolni mint itthon, szóval akár már lehetne is :wink:

Vagy nem is tudom, hogy hogy értsem, azt vártad, hogy kicsi Babácskád után még + -nak kellett volna lennie a tesztnek?
Bocs, hogy itt értetlenkedek, de abban nem látok őrültséget, hogy teszteltél egyet. Tök természetes, hogy szertenél babát.
Nagyon nagyon szorítok nektek. És ne felejtsd el, a mi kis Angyalkáink segítenek minket ám :wink:
Vendég

Jo èjt mindenkinek!
Megyek ,mert màra elèg magambol!
Vendég

Coelchot én is nagyon szeretem:) A 11 perc a kedvencem

Lánykák, megyek aludni, leragadnak a szemeim.

Holnap jövök
Vendég

Nem tudom igazàn Boboka! :roll: Valahol a babàmat akarom mèg mindig vissza! Voltunk màr együtt,de mindenfèle akaràs nèlkül!Èn mondjuk titkon remènykedek,bàr nem èrzem magam kèsznek most. :(
Vendég

Azt én is szeretem nagyon!

Szèp àlmokat neked!
Vendég

A változatosság kedvéért megint esik...... :(

Tudtam, hogy mindenki utánam jön majd dumcsizni! :D

Betti
Kép
betti0412

Pedig nem vagy ijesztő! :)

Én is elaludtam már éjfélkor, pedig ilyenkor tovább szoktam fennt lenni, ha másnap ne mdolgozom.Papám mondja mindig:aki sokat alszik ,keveset él.

Nálunk is szakad az eső,uuutálom már.

holnap megint dolgozom, úgyhogy ma egy csomó dolgom van.mosok, főzök, kis takarítás, mennem kell boltba és végülis bejelentkeztem fodrászhoz.Hja és a postán feladom a fizetésem.

A temetőbe mindenképp megyek ma.Ma van fél éve, hogy Viola elment.

KépKépKép
tünci28

hasli,többször is elolvastam, amit írtál.Úgy érted, hogy azt hitted még kimutatja a teszt az Angyalkádat?

Eniba,,Krisztinaa,eltűntetek!

Boboka, táppénz és háromnegyed kilenckor még alvás????Hogy is van ez??? 8)
Szerintem jó tetted, hogy elmentél.Én majdnem végig táppénzen voltam és amíg nem volt nagy baj(kb a 17-18. hétig) szuperul feltaláltam magam.minden nap sütöttem főztem a páromnak, ragyogott a lakás mire hazajött, nem kellett megszakadni, kapkodni, emrt ott volt az egész nap.volt időm beszélgetni a Kicsikémmel, figyelni, ahogy rugdossa a pocim..ezekért a percekért érdemes otthon maradni, hogy ezekről sose maradj le.
Értem én ,ohgy a munka, meg a pénz is fontos, de ki tudná nálunk jobban, hogy a babáinknál SEMMI sem fontosabb.Sem az ,hogy mit szól a főnök, sem az, hogy a kollegák, meg a háziorvos.
tünci28

Jo reggelt mindenkinek!

Nekem màr nem jo! :evil: Egy kedves itteni rokonnal beszèltünk telefonon,aki enyhèn ledöngölt a sàrga földig! :evil: ,-csak azèrt ,mert ö a 83 èves orvos,jogàsz volt!Ezèrt èn vagyok a kis hülye akinek olyan a szakmàja ami semmit nem èr (szerinte!)
Na jo van! :evil:
Anyu mindig azt mondja ,hogy Petöfi làzado lelke èl bennem tovàbb! :roll:
Hàt van benne valami.... :roll:

Bocsànat,de csak itt tudom ki irni magambol! :wink:
Vendég

Szia Tünci!
Nem tudom igazàn mit akartam a tesztel...... :evil: :roll: :evil:
Ezèrt mondom ,hogy örült vagyok!
Vendég

Megyek tusolni!
Az okos rokonnal kell talàlkozni!Àtadni a "pàrom nagynènjèt"!
:twisted:
Vendég

Hasli, sajnálom, ohgy így indul a napod!

Nem vagy őrült, csak lehet néha összezavarodsz.Nem baj, ez.Az őrültek általában nem tudják, hogy őrültek.Nyugi!
tünci28

Tünci, Boboka otthon, Betti meg irigy!

Tessék nekem segíteni belső monitoring szabályokat megfogalmazni!!!! Mert nekem most marhára nem megy. :(

Betti
Kép
betti0412

Mivel kapcsolatban Betti?
munkafolyamat?
Akkor hetente minden értekezleten számoljon be neked a beosztottad/helyettesed az aktuális állásáról bizonyos projekteknek, havonta meg kérj tőle dokumentációt, képes ,ábrás,mindenféle diagrammos prezentációt!
Szívasd meg! :lol:
tünci28

Sziasztok!

Betti, olyanokat mi is szoktunk kapni, de csak át kell nézni, hogy nincsenek e benne hülyeségek. Én csak mezei kis hangya vagyok a melóhelyen, de így is utálom azokat a táblázatokat.

Neked meg gondolom azért komolyabb dolgod van vele.
Vendég

Gyorsan elmegyünk férjemmel a postára, befizetünk pár csekket, aztán jövök
Vendég

Hazaértem. Postán egy hajléktalan forma ember állt mögöttem, ütöm be a pin kódom, és majdnem ráhajol, úgy nézi. Gyorsan eltakarom a számokat, erre fennhangon közli, hogy nézd máááá, hogy takarja, akkor el is fordulok, ilyet :roll: Még ő volt felháborodva :lol:
Vendég

Ebédidő!!!!!!!!Kaja!!!!!!!!!!

Csak kiszenvedtem ám a szabályzatot, egy konkrét projektre kellett írni.
De jók az ötletek Tünci, lehet a többieknél alkalmazom...Majd szidnak téged... :wink:

Betti
Kép
betti0412

Jó étvágyat Betti:) Mi finomat eszel?
Vendég

Csirkemell grillen baconnal és mozarella sajttal, grillezett zöldségekkel.
Finom volt, csak marha sok.

Képzeljétek megvan a felvétel az ATM-ből, a rendőrök mondták, de nem mondják meg ki volt, mert annak jogai vannak. :shock:

Majd hivatalosan értesítenek?

És nekem nem volt jogom ma, mikor befizettem az összes illetéket az irataim után? Volt jogom 7 ezret kicsengetni...

Betti
Kép
betti0412

Persze az is igaz, ha megmondanák, tuti elmennék a lakására és fejbeverném.

Betti
Kép
betti0412

Tegnap éjjel 3.-kor arra ébredtem, hogy marhára éhes vagyok....
Azért 8.-ig kihúztam, mire beértem.

Na húzok dolgozni, ebédidő letelt.

Betti
Kép
betti0412

Húú, nagyon jól hangzott az ebéded:):) Megéheztem:)

Tényleg, ilyenkor küldenek valami papírt arról, hogy mi lett a tolvajjal?

Nem lehet kártérítést kérned?
Vendég

Èn is kèrek az ebèdböl! :wink:
Reggel hajlamos voltam 1 aprosàg miatt feketère festeni a vilàgot.... :roll: :) ...,de màr jol vagyok!Ràadàsul nagyon jot beszèlgettünk ezzel az x bàcsival! :)
Betti!-ezeknek az embereknek màr lopni is jogukban àll! :? :evil:
Örület!Sok türelmet a papirok intèzèhez,sajnos ismerem én is ezt!

Lànyok meg mindenki! :wink: Mindenhol ho,itt semmi!Szàz àgra süt a nap ès szinte meleg van ,nagyon szèp!!!
MILLIO NAPSUGARAT KÜLDÖK NEKTEK IS! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Ma csak 3.ig van munkaidő, jaj de jó.

Kezdek már elfáradni. Ma el akarok menni estére kicsit mozogni is, mert már elvonási tüneteim is vannak.

Napot lehet küldeni, itt nem látszik semmi belőle.

Betti
Kép
betti0412

Hasli, én is kérek napsütést 8)
Itt már elállt az eső, de még olyan szürke minden :x

Mindjárt kész a karfiol levesem :D

Betti, akkor hamarosan irány haza lustálkodni :lol:

Ma hívott bentről egy barátnőm, kérdezte, hogy vagyok, mármint a náthám hogy van, holnap megyek e már melózni :oops: Mondtam, hogy nem megyek, mert úgy néz ki baba van, de még 1000%-os titok. Bár, amit már kettőnél több ember tud, az nem titok. Félek, nehogy elkiabáljuk.

Bár a lánynak is mondtam, hogy azért titok, mert nem akarok pofára esni utána, ha vissza kell menni esetleg, úgyhogy szerintem meg is tartja.
Vendég

Lányok, duphastont szedett közületek valaki már? Pénteken írta fel a dokim, hogy 3x1-et szedjek belőle, de olvastam a tájékoztatóját, hogy nagy valószínűséggel vérzés, barnázgatás tünete lehet. Attól meg nagyon félnék. Általában fenyegető vetéléskor adják, ami nekem ugye nem volt, ezért sem értettem miért írta fel a doki. Bár úgy láttam, lepény erősítő hatása is van.
Ha ismeritek a gyogyót világosítsatok fel légyszi kinél milyen mellékhatás volt.
Vendég

Betti bentragadt.......... :(

Boboka, én azt a gyógyszert nem ismerem, még nem is hallottam róla.

Betti
Kép
betti0412

Boboka èn szedtem amikor pcos-szindromäm volt egy ideig.Mèh erösitö hatäsa is van,de nekem a peteèrès elösegitèsère volt!Nem sokàra megyek a nagynènièrt,ès megkèrdezem az orvost! :wink: (azt akire reggel annyira fujtam :D )!-,ha okosabb leszek akkor majd megirom! :roll: :wink:
Vendég

...-ès Boboka!!!!Nyugodj meg minden rendben lessz!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Itthon vagyok ma egész nap,de nagyon sz@rul. Ma már reggel kiborultam rendesen. 10 Kedden megyek pszicho dokihoz. Azt hiszem csődöt mondtam, a nagy erősségemmel. Most nem vagyok jól. :cry: :oops:

Örülök Betti és Boboka nektek.

Majd megnézem miket irtatok, és reagálok.

Ha tudok este benézek.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Bocsi a bepofátlankodásért! :oops: :oops: Zugolvasó vagyok, igazából azért olvasgatlak, mert Bettit a decemberi kismamis topicbol már ismerem és nagyon drukkolok neki!

Betti és Boboka nagyon örvendek igy ismeretlenül is, hogy elindult egy csöppnyi kis élet bennetek, imádkozom, hogy problémamentes legyen ez az áldott állapot és egészséges kisbaba koronázza meg a végét :wink:
Még el akarom mondani, nagyon jó, hogy igy egymásra találtatok ebben a topicban, itt legalább megértitek egymást. Az első kisbabám elvesztése után nekem nem volt ilyen szerencsém, egyedül kellett végigjárjam ezt az utat, ugy, hogy mindenki hűlyének nézett és elitélt. Na de nem akarom sajnáltatni magam, nem ezért jöttem :wink: Mégegyszer gratula nektek és nagyon szoritok!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Melcsike!
Biztos vagyok benne, hogy egy-két beszélgetés is segíteni fog!
Nem is nagyon okoskodok, mert én sem vagyok mostanában jó passzban, de muszáj egyszer kicsit jobbnak lennie... :cry:

Boboka!
Én szedtem a 6.és a 10 -12. hét között,mert véreztem.Annak ellenére hogy az van ráírva, hogy vérzést okoz,nekem pont azért írta fel az orvos, mert a hormonok alulműködtek(vérvizsgálat) és mivel a placenta ekkor még kialakulóban van, kellett a sárgatestnek egy kis segítség.Úgy mondta, hogy :megtámogatjuk a terhességet.De, ha nincs baj, akkor elővigyázatosságból írhatta,nehogy vetélés legyen.Nekem a Cetebe-t mondták még(szedtem is) hogy a legújabb kutatások szerint a nagy adag c vitamin segít a terhességet megóvni.
tünci28

Ja, és nem volt semmi mellékhatás.Amikor elkezdtem szedni a vérezgetés egy hét alatt elmúlt.
tünci28

Melcsike, én is járok pszichológushoz és egyáltalán nem érzem úgy, hogy csődöt mondtam.
Tök sokat segített, segít is azt gondolom, megbizonyosodik az ember kicsit arról, hogy nem hülye és nekem tükröt is állított, amibe ha tetszett, ha nem bele kellett néznem és elismerni, hogy igaza van.
Szerintem és ne haragudj meg, amit mondok, már rég nem voltál erős, és ez már egy előrelépés, mikor elismeri az ember, hogy kell a segítség. Nem kell mindig sziklaszilárdan helyt állni, főként ebben a helyzetben, talán lehet gyengének is lenni.

Betti
Kép
betti0412

Szia Márti!

Nyugodtan gyere amikor van kedved :wink:

Köszi, hogy gondolsz ránk, és imádkozol értünk :)

Melcsike, nagyon örülök a dokidnak, már az elmúlt hetekben én is éreztem, hogy lassan mi nem tudunk már semmi vigasztalót mondani, és nem tudunk segíteni a gyógyulásban.
Majd oszd meg velünk amit mondott a doki, persze csak a publikus részét:)
Vendég

Meddig voltál bent, Betti?
Vendég

Boboka!
én is szedtem a 3. hónap végéig. a doki nálam is így fogalmazott-megtámogatjuk a terhességet. tudod, nekem is volt előtte angyalkám. :( semmiféle mellékhatása nem volt a gyógyszernek, ami volt a pocaklakónak köszönhettem, de annak még örültem is. (legalábbis eleinte :wink: )
ne aggódj!

Tünci drága! szia, olvastam a privit, de most nincs időm válaszolni. ha ....illatra, szuszogásra vágysz, szólj és megyünk

KépKép
bende

Köszi Bende :)

Most délután elég sokat olvastam a gyógyszerről és úgy látszik a pozitív tapasztalatok vannak többségben hál Istennek :) , úgyhogy nyugodtan szedem :)
Vendég

Fél 6.ig sikerült bent lennem...
Utána meg szakadt az eső hazáig, meg volt egy őzikém is.

Jaj de várom már a tavaszt, amikor nem kell már ilyen szutyok időben hazajönnöm!

Betti
Kép
betti0412

Betti :shock:

Pedig azt hittem ma délután legalább tudsz egy kicsit pihenni.

Én is várom a tavaszt :roll:
Úgy mennék már valami szmog mentes helyre kirándulni.

Őrület, ami ebben a koszos mocskos nagyvárosban van :twisted: :twisted: Itt minden nap szmogriadót kellene csinálni :!:
Vendég

Boboka, amit a másikban írt Nitácska:a legtöbb doki azért nem az utrogestant írja fel, mert ahhoz tutti biztosnak kell lenni, ohgy nem vagy allergiás a mogyifélékre..mert az van benne...hi-hi:mogyoró... :wink:
tünci28

csak ülök itt ,nézek bambán a levegőbe, magam elé..valahogy nem tudom,mit kezdjek magammal.
tünci28

Beszélgessél velünk Tüncike!

Boboka, mostmár tudok pihenni, leültem végre.

Betti
Kép
betti0412

Tüncike, majd én megmondom mit kezdjél: ugyanis boboka itt ül a gép előtt szalmaként, uram elment pókerezni, szóval jöhettél volna már korábban is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A gyogyóval kapcsolatban most már kezdek teljesen megnyugodni. Ha ezzel kell erősíteni a Picikét, akkor ezzel erősítjük!
Vendég

Bettikém, tudom, hogy sok a meló bent, meg nem akarsz még eljönni, de pár napra írasd ki legalább influenza címszóval a házidokival magad, jót fog tenni az a kis alvás délutánonként.

Én 15 után feküdtem le, mondván ledőlök egy fél órára, hát, két órát úgy sikerült aludni mint a sicc.

Végül is egy tünetem csak van, az az állandó alvás igény :roll: Csak ezzel azért nem törődöm, mert amúgy is alapból nagy alvó vagyok.

Tüncike, az australiat megnézted hétvégén? hogy tetszett?

Betti, ma született feleségek, el ne felejtsd :!: :lol:

Tegnap a mentalistát végül is csak fél szemmel néztem...
Vendég

Én uram sincs itthon, majd csak éjjel ér haza valamikor.

Úgyhogy én is egyedül vagyok itthon.

Szegény pénteken nem tud velem jönni majd a dokihoz, mert kiküldetésben lesz, morgott is miatta, de korábban sem jött velem, végül is nem nagyon engedik be, a folyosón meg mit üldögéljen.

Betti
Kép
betti0412

Boboka, nem tudok eljönni, február végéig heti határidőim vannak, a projektfejlesztésekbe, ha valami nem megy vissza, bebukunk több 100 milliót.
Indítanom kell 5 közbeszerzést is, ha ezek sínen vannak lehet kicsit lazítani.

Az én tv újságom csak jövő hétre írja a feleségeket, de ezeket a részeket már letöltöttem, azt hiszem a 6. részig.
Szóval hol lesz ma?

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?