halihó!
rettenet fáradt vagyok, és nem is értem, miért, mikor minden ugyanúgy zajlik, mint szokott
mindenestre nyomom magamba a vitamint, sztem valami komplexet is elkezdek. Szed vki Lenkei vitamint? Lehet szoptatás alatt?
Védám, én is nagyon szívesen olvasnám!
Lilut nagyon sajnálom, neki is rossz lehet, mert olyan okos, hogy biztosan szenved attól, hogy ilyen. Sok erőt kívánok neked hozzá!
Jaj, látom, mennyien betegeskedtek! Mindenkinek jobbulást!
Hófordulósokat Isten éltesse!
Babák gyönyörűek! És huncutak!
Vkata, örülök, hogy tej-ügy rendben van!
Isten éltessen benneteket!
Akata, remélem, találtok szép, nektek való lakást!
Viki, ügyes vagy a sok finom babakajával!
Kike, nektek meg a legjobbakat! A lányok okos ötleteket adnak, jól járjatok utána, melyik módon járnátok a legjobban.
Így tényleg el tudnátok különülni anyóstól?
Akata, képzeld: hónapokig semmi koncert az oviban, erre épp febr. 18-án jön Otiékhoz az Alma együttes
így 22-én nem fogunk elmenni rá, de máskor, másra, szívesen!
Akartam már írni: a Müpában vannak komolyzenei koncertek 1 év alatti babáknak, asszem vasárnapokon, de a honlapjukon biztosan utána lehet járni.
Tami, Szly, sok sikert a tanfolyamhoz, ha mentek!
Én egy szakfordítói-szaklektori vizsgáról álmodozom, talán a májusira már el tudok menni.
A tanfolyamok is érdekelnek, de egyelőre Nati az első.
Nálunk is közös pénz van, az enyém-tiéd csak annak szól, kinek a nevére érkezik
Kubu, az enyém sem mászik, kúszás-mászás ötvözetével halad előre, de inkább kúszik.
Nekem mindenesetre nagyon fura Oti után. Ő 8-9 hósan kezdett kúszni, 11 hósan mászni, és 15 után valamikor járni. Szóval ő abszolút "későn" csinált mindent. Ezt csak azért írom, hogy ne nyugtalankodjatok, ha a gyereketek még nem fut maratont
Egyelőre csak a doktori disszertációról késtek le, azt 4 hónaposan kellett volna
Zsuzska, sajnálom a fagyót!
Milyen a büszkeszósz?
Gyerekem olyan étvággyal bír, hogy meg bírna enni egy tehenet
(épp Oti egyik bocijával birkózik
)
Titi: KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!
Dodó, örülök, h Lizyvel minden ok!
Kryss, mennék én szívesen a SCS-be, csupa jó emlékem van onnan. Kb. 20 éve jártam ott utoljára, és volt egy kétszintes játékbolt, ahol a fölső emeletről le lehetett csúszdázni az alsóra
megvan még? (naiv kérdés...
)
Most már tudom, miért nyíg Natikám... mert a szőnyege távol van Oti játékaitól... most, hogy ott garázdálkodik Oti birodalmában, kutya baja! Persze ha Ottancs hazajön, vége lesz a jó világnak