Sziasztok!
Katinka! Míra!
Köszi a válaszokat
Én is úgy gondolom, hogy az már vmi simlis dolog, ha vki munkát keres és így pénzt kérnek tõle
(ezért is írtam ide, hogy van e vkinek tapasztalata).
Csak már hónapok óta bújom a hírdetéseket - újság, net -(igaz megszakításokkal) és nem találok IGAZI munkaajánlatot
pedig valóban szeretnék otthonvégezhetõ munkát. Az az elképzelésem, hogy a lánykámmal itthon szeretnék maradni három éves koráig és NEM AKAROM bölcsibe dugni. De pénz viszont kellene.
Néztem a távmunka lapot is
Sõt, amikor régen (évekkel ezelõtt) bejött a távmunka lehetõség, akkor elküldtem egy adatlapot, azóta sem kaptam róla semmilyen visszaértesítést.
Katinka!
Elsõsorban számítógéppel végezhetõ munkára gondolok: adatrögzítés, levelezés ... Inet lehetõségem van.
Arra is gondoltam már, hogy itthon vállalok irodai szintû alkalmazásokból számítógépkezelõi okítást (WIN98, NT, Word, Excel stb)(sokáig ezt is csináltam a mh-en) olyanoknak, akiknek felhasználói szinten szükségük lenne a munkájukhoz és egy tanfolyamra nem tudnak vagy nem akarnak elmenni a fix idõpontok miatt stb.
Visszatérve az álláshírdetésekre: folyamatosan nézem a 4 órás kínálatot is. Most is felhívtam néhányat és mindegyik közvetítõiroda. Regisztrációs díjat kérnek és nem is keveset
Olyan telefonszámok is meg vannak adva, hogy sokadik próbálkozásra sem veszik fel vagy az automata közli, hogy "átmenetileg nem kapcsolható". Neten is adtam már fel hírdetést és egy csomó link (mármint kamu) e-mail-en kívül más eredménye nem volt.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De még tudnák mesélni
Miért kérdezted? Esetleg Te tudsz vmit
?
sziasztok, Phaedra