Parti: szombaton a barátaink voltak nálunk, ettünk ittunk... persze csak melegszendvicset, vasárnap egész nap ihlettől vezérelve a vasalós szobában partiztam
Amikor ott végeztem, összehajintottam egy gyümölcs tortát, aztán a szomszédaink átjöttek morzsa partira (előző napi maradékok elpusztítására).
Olga, Bbj: akár magam hallottam volna... ne csináld, ne csináld...mégis, pufff... én szóltam ....
Mentőállomásról sajnos nem sokat tudtunk meg. Talán annyit, hogy voltak...
és a Csengének a kezét fogta, amikor mentek oda. Ha aznap délután nem sikerül megtudni az óvodában történteket, akkor utána már soha. És elég soxor van úgy, hogy annyira zizi, amikor hazajön, hogy nem lehet vele beszélgetni. Viszont lehetetlen történeteket mesél az oviból... helyenként fantasztikumba illőket.
Szilbee, Dorka: nagyon jó lehetett nektek a hegyekben!!! Tuti képek. Szilvási mama is ott volt? Melyik szállodában voltatok?
BalwinJudit: szíp az a lány no!!! Nagyon!!! Na jó van, Tik is
Bbj, Niki: jobbulást és kitartást nektek!!!
Anikó: látod, gyerkőcök (hála égnek) nem úgy fogják fel a sérüléseiket, mint mi felnőttek, anyukák. Gyógyuljatok.
Szamóca: kivi vagyok mit mondanak holnap nektek...
Még egy kicsit rólunk: ma voltam Marcival tanácsadáson... csodájára jártak a védőnők, hogy milyen pufóka fóka: 6,2 kg. Viszont (amiért mentünk) az egész testén nagyon ki van száradva a bőre, erre kaptunk zsíros testápolót. A combikáján a hurkák asszimetrikusak, így kaptunk beutalót csípő vizsgálatra. Akiről már itt magándokiról szóltatok, az ki volt és hol és mennyiért... akár priviben? Bencével kapcsolatban meg kértem beutalókat, mert a nyirokcsomó a nyakán inkább nagyobb, mint volt, az orra be van dugulva, néhány nap szárazság után újra folyik, folyamatosan kehel (nem köhög, csak kehhentget). Szóval: nagylabor éhgyomorra, vizelet, uh (teljes test Bugyi Zsuzsa dokinéninél), és most Subicz dokit találtam ki fül-orr-gégésznek.... az elkövetkezendő időszak programja.
No aludok.[/i]