Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
nagyon jók a képek, ez alapján mi is befutók leszünk oda! tényleg nagyon szupi az a kabát a kisnőcin!
na meg Attilák között is.

én is olvastam a 101 cipiset, sztem be is megyek holnap, vagy azután. sosem jön rosszul 1-2 cipi.

nekem is kellene frissíteni ruhatárat a régi dolgozós cuccaim elég idejét múltak, farmerban meg mégsem lehet menni mindig.

Katlina, Olga!
ha valamiért szólok, és abból lesz a baj, mert nem hallgatott az okos szóra, engem úgy felidegesít, hogy meg ne próbáljon egyik lány sem odajönni gyógypusziért, mert megkínálom.

Fanna!
na majd akkor megbeszéljük. nekem így is jó, úgy is jó.

Leti fájlalja a pociját, ma még nem evett semmit, ment a hasa. nem tudom mi ez...várok...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

Minden kis- és nagybetegnek jobbulást!!
Judit, Leti jobban van már???
Nálam is az első kép a tuti!!! Nagyon ötletes!!!

Anna, jó, hogy írsz megen!!! Gyere sűrűbben, ha tudsz!!!!

Szilbee, Judit, Szabi 12 kila kereken, asszem 12,20-szal mentünk el
:shock: Pedig ennyit még életében nem evett!!!! Leszánkózta biztosan :)
Ti jól vagytok???

Holnapután UH, már annyira bízom abban, hogy minden rendben lesz, és meg tudjuk nézni, hogy Töki vagy Hugi lesz :)

Ráadásul a C&A-ban pár ezer FT-ot otthagytam, és többek között nem tudtam ellenállni 2 db igazi gyönyörű csajszis rózsaszín bodynak :oops:
A többit Szabinak vettem, de a női-férfi ruhák is nagyon jó áron votlak!!! Jó lenne, ha Szolnokon is lenne!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
már tudjátok, hyog kislány???? vagy csak Te érzed úgy?

Leti hányt is, és még ment 4 x a hasa. 37,5 a testhője. egyébként elvan, rohangászott Grétivel össze-vissza, evett egy kis almát is, de azért holnap megmutatom dokinak.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, Letinek gyors jobbulást!!! Valami vírus lehet??? MAjd írd meg, mit mondott dokinéni!

MI nem tudjuk még a nemét a legkisebbnek.... csak én nem tudtam ellenállni a rózsaszínnek....

CSajok, valaki nem használt övterelőt a kocsiban? Pesten van egy bolt, ahol 10.000-ot kaucióba leteszel, 1 évig használhatod, aztán a teljes árat le lehet vásárolni, ha visszaviszed. Elő is jegyzetettem magam, kértem, hogy ha lehet, péntekre tegyenek el egyet. Azt mondták, hívnak, ha lesz. Erre mikor csörög a telefonom?? Szombat délelőtt... :twisted: Viszont csak személyesen lehet átvenni, én meg emiatt nem utazom fel, egyszerűbb vennem egyet itthon a benzinköltség árán... :roll: Szóval: nincs valakinek eladó????

Kép
Kép
dorkáék

Judit! Letinek jobbulást! Legalább nem viseli meg nagyon, az is jó!

Dorka! Mi nem vettünk övterelőt, mert horror áron van viszont Ed szerzett vmi puha izét, amit rá kell húzni az öv hasi részére, így nem nyomja a pocit. Nekem nagyon bevált, azt se vettem észre, hogy egyáltalán van öv a hasamnál. Ha kipróbálnád esetleg, akkor szólj és előkerítjük.

Judit! TEgnap megmutiztam nagyfiamnak a traktorokat! Húúú az a lelkesedés! :lol: Apja meg magyarázta neki, melyik gép micsoda!

Tegnap egyébként alig tudtuk elhozni anyuméktól. Hiába annyira imád ott lenni. Majdnem sírógörcsöt kapott, hogy anyum nem jön velünk haza.
Nah és kitakarítottuk a szobáját, arra gondolván, hogy esetleg a megbújó porttól lehet neki folyton bedugulva az orra, mert hogy a Kékesen semmi baja nem volt az is tuti!... itthon meg újra kezdődött a dolog. Viszont most már rendesen fújja az orrát... na és ami még meglepőbb (Judit neked is köszönhető a dolog!), hogy Dávid is fújja... hébe-hóba, de csinálja!

Na ennyi! Várom apjuk reggeli levelét az oviról, aztán rendbevágom a nagyszobát is... portalanítás.. miegymás.
szilbee

Szilvi: nagyon jók a telelős fotók!! :P

Hívtam a Jósikás bölcsit, azt mondták, március elején osztanak leghamarabb jelentkezési lapokat. A Mórán már osztogatják.... :roll:

Balwin: Szépek vagytok nagyon! A pacikat is megnéztétek? Egyik kollegám mesélte egyszer, hogy a lovaknak itt jobb dolguk van, mint neki otthon.... :lol: :lol:

Anikó: hogy vagytok?

Szami: írtam privit!

Kata: ??

Judit: Jobbulást nektek! +++++++
jaimee1

Sziasztok!

Dorka! Nekem van övterelőm! De nem eladó! Csak kölcsönbe, ha úgy neked jó... Apa nagyon neki van indula ketteskének, pénteken megszületett a legjobb barátja második babája, a másik legjobb barátjánál is már kettő van... :roll: De azt hiszem ezt már írtam: Egyik barátjánál Feriéknél 2004 novemberében született az első baba, Ernőéknél 2005 novemberében (szintén az első baba), nálunk 2006 novemberében! :roll: :oops: :lol:
Ja, és bocsi, de én nem vagyok rajta ketteske projekten. Jó lenne dipolma után elmenni valahová felnőtt emberek közé egy kicsit...

bbj Judit! Jobbulást Letinek! Dédalonetta kúp? Balázs most kapott először kúpot életében (mikor szintén benne volt ebben a betegségben), de használt is neki.

Jaimee! Akkor jól előrehozták! Tavaly áprilisban kezdték el osztani!

Dolgozósok? Rami? Kati?

Olga

Kép
juhaszolga

Bocsesz, megvagyunk, csak a hétvégén parti volt parti hátán... most meg rohanok a ph-ba, du próbálok jönni.

Kép

Kép
szolkata

Erika! Köszi az infót! Azért Ed benéz a héten személyesen, mert a Rózsa útiban (anno) mást mondtak telefonon és mást személyesen. A biztosnág kedvéért megejtjük... Majd szólok mi volt!

Balwin! Én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jók a képek! 8) Azéé egy pocakvillantós fotót tehetnél majd.

Judit! Akkor te már ma kezdtél is? (Még nem olvastam vissza teljesen,,,) vagy most fogsz vmikor?
szilbee

Olga: először áprilist mondtak, aztán vártam egy percet, visszajött a hölgy és március.

[quote]J írta:ó lenne dipolma után elmenni valahová felnőtt emberek közé egy kicsit...

Dehát...az óvoda is tele van gyerekekkel. :lol:
:wink:
Szilvi: Oké, köszi!!!! Kíváncsi vagyok, mit mondanak személyesen.
jaimee1

Jaimee! Igy van: az ovi tele van gyerekekkel. :lol: A helyzet úgy fest, hogy véletlenül sem tudok Szolnokon óvónőként elhelyezkedni, mint tudjátok ez is "kihalásos" alapon működik. Most telítve van a szakma itt Szolnokon, 50-es korosztállyal. Szóval még nem most jött el az én időm óvónőként.

Olga

Kép
juhaszolga

Vagyok!
Na Gréti reggel telihányta a ruhám, és azt a hálórészt, ahova tegnap Leti, lassan elkopik, annyit törlöm. áldom az eszem, hyog ide nem raktunk szőnyeget.

Letinek 37 volt reggel a hője.

voltunk dokinál, a Leti torka nagyon gyulladt, ő supraxot kapott, Grétinek kevésbé gyulladtabb, zinnatot szed. adni kellett nekik b6 ampullát, meg normafloret, meg szigorú diéta.

Nikiék Dorkával kórházban, szintén hányós nyavalya.

Szilbee!
én márc 2.-án kezdek, de mondtam anyáéknak sztem mint a mesében hol megyek, hol nem. a szünetekben itthon leszek a lányokkal, nem fogom hurcibálni őket egyik oviból, a másikba, épp melyik az ügyeletes, majd akkor délután szaladok ki, és megcsinálom a dolgom, amikor Misi már itthon lesz, de biztos nem mindne nap. na én ezt már jól kitaláltam, szerencsés helyzetben vagyok, nem parancsol senki.

Olga!
két választásod van vagy szülsz, és azért nem leszel munkanélküli, vagy meggyilkolsz egy éppen óvónőt, és máris lesz mh-d! :lol:

Kata! hol partiztatok? nem si mondtad! most sem jutok be a turiba!

vasárnap Kecskeméten babaruhabörze, elviekben én megyek. Niki is, remélem.. valaki még?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Hát akkor Grétinek is jobbulást! :(

Szami? Mizu veletek?

Niki! Nektek is jobbulást és kitartást! :(

Bacccus ... Járvány van?! :(

Ja persze... mindig február ... március környékén van a szezonja. :roll: :(

Erika! Megkérdezte és Igen! Márc 1.! Állítólag nincs lista!

Olga! Neked véleményed a bölcsiről? (pü-ben is jó) Előre is köszi!
szilbee

Szilbee!
Dév mikor menne bölcsibe?

Judit,
Kép
Kép
bbj

November, december vagy január.

Bár szívem szerint nem adnám be sehova. Viszont mivel novemberi ezért egy évet (vagy felelt?) így is úgyis muszáj lenne bölcsiznie...
szilbee

Szilvi: Köszi, akkor majd akkor.

Olga: Vélemény engem is érdekelne
jaimee1

Sziasztok!

Szilbee, Dorka, nagyon jók a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat! Az a hízás meg! :shock: Csak ámultam! Kétszer is elolvastam, hogy jól látom-e?! :lol:

Judit, lányoknak jobbulást! Nikiéknek is mielőbbi gyógyulást kívánunk, ha beszélsz vele!

Balwin, nekem az a kép a kedvenc, ahol Veled van a kis szépség! :lol: De a pocak valahogy megint lemaradt a képről! :lol:

Képzeljétek, ma hívtak a Bethesdából, hogy Máténak holnapra vagy február végére tudnak időpontot adni, úgyhogy gyorsan rá is vágtuk, hogy a holnap jó lesz. Majd gondoljatok ránk.

Csabának kiszedték a két varratát, de szövettani eredmény még most, 2 hét után sincs... bár már ezen nem is csodálkozom annyira... :?

Jaimee, nem bírtam magammal és be kellett ugrani az antikvárium után :oops: :lol: De milyen kegyetlen rondák azok a piros függönyök! Brrr... :? :roll:

Kata, milyen parti volt? Nálunk nagyon jól telt a vendégvárós hétvége, bár azért a sok főzőcskétől kicsit kipurcantam. De nem bánom, a dumaparti mindenért kárpótolt. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Naitthon...

Hola :)

Rohanós vagyok...

Anna, Judit, 101 kiccipi február 15-ig, ha jól emlékszem...

Judit, gyógycupák a picilánynak! :(

Szami, van egészalakos is, de a nagykabátban nem látszik :| ...amúgy kezd félelmetesen nagy lenni...mán a korhoz képest... nyomul fel az úszógumim a nyakamba :lol:
Holnapra egy kalappal! Mondanak is már valamit holnap, vagy "csak" vizsgálat lesz?

Olga, nemtom volt e a talin szó róla (lehet pletykálkodtak a fiúk :mrgreen: ), de igen, vettünk :) Még augusztusban egy 2 éves Ford Mondeo-t.

Dorka, nekünk van, de használatban :wink: Eladót sajnos nem tudok... Dejóóóó, hátha holnap megtudjátok végre pocaklakó nemét :lol:

Szilbee, én is hasraestem - már a kilótól is, nemhogy a telelős gyarapodástól :lol:

Namitisakartammég... :roll: :oops:

Lucit holnap megmutatjuk a dokibácsinak. Takony másfél napig volt, viszont időnként köhécsel - hurutosan, és néha hörög levegővétel közben... Nem is adok most semmi gyógyit neki, majd holnap kiderül...

Tegnap meg megvettük a szívhangfigyelőt, be is hallgatóztunk Hunor babához :D Fajinul hallani a szívhangot! (mint az uh-os vizsgálatnál) Ma is próbálkoztunk, de nem sikerült elcsípni...este lehet még megpróbáljuk... Utána meg majd igyekszünk nem túlzásbavinni :wink:

A Luci-kabát olasz...hogy egy kicsit dicsekedjek :oops: :mrgreen: A keresztszüleitől kapta - tavaly (illetve mosmán tavalyelőtt) karácsonykor...

Judit
Kép

Kép
balwin

szió,

Olga, köszönöm, élnék a lehetőséggel övterelő-ügyben!!!
Mikor tudnánk egy randit összehozni? MI sűrűn sétálunk, még a vasút felé is, ha neked napközben jó lenne!!!
Pl. szerdán talán megyünk Ringatóra a Mátyásra, talán utána, olyan fél 11 körül???

Szilbee, akkor Olgáét elcsaklizom, oksa? Így ne keresd :) De köszönöm!!!!

Nikiéknek jobbulást!!! Csak nem rota??? Judit, mit tudsz róluk????
És persze nektek is jobbulást!!!!! +++Estére hogyan alakultak a dolgok?

Szami, holnap már pontos eredmények várhatók? MAjd gyere, mi volt!!!

Judit, de láz nincs, ugye?? Most olyan sokan betegek, támad az infléuenza... :?
Ez a szívhangfigyelő nagyon jó lehet!!!! Egyből én is arra gondoltam, hogy én tuti túlzásba esnék vele :D :D
POcakméret: épp tegnap néztük Petivel a pocakos képeket, 28 hetesen volt szinte pont akkora SZabival, mint most Kistörpével a 25. héten... :roll:

Bölcsi: én ma hoztam el a KOlozsváriból a jel. lapot, holnap már viszem is vissza, aztán majd meglátjuk. Gondolom nem lesz helyünk egyből szeptembertől, hogy én itthon leszek, de örülnék, ha Szabi még ovi előtt beszokna egy közösségbe, és hát igényli is nagyon a gyerektársaságot, az nagyon látszik :)

Kép
Kép
dorkáék

Parti: szombaton a barátaink voltak nálunk, ettünk ittunk... persze csak melegszendvicset, vasárnap egész nap ihlettől vezérelve a vasalós szobában partiztam :wink: :roll: Amikor ott végeztem, összehajintottam egy gyümölcs tortát, aztán a szomszédaink átjöttek morzsa partira (előző napi maradékok elpusztítására).

Olga, Bbj: akár magam hallottam volna... ne csináld, ne csináld...mégis, pufff... én szóltam .... :lol:

Mentőállomásról sajnos nem sokat tudtunk meg. Talán annyit, hogy voltak... :lol: és a Csengének a kezét fogta, amikor mentek oda. Ha aznap délután nem sikerül megtudni az óvodában történteket, akkor utána már soha. És elég soxor van úgy, hogy annyira zizi, amikor hazajön, hogy nem lehet vele beszélgetni. Viszont lehetetlen történeteket mesél az oviból... helyenként fantasztikumba illőket.

Szilbee, Dorka: nagyon jó lehetett nektek a hegyekben!!! Tuti képek. Szilvási mama is ott volt? Melyik szállodában voltatok?

BalwinJudit: szíp az a lány no!!! Nagyon!!! Na jó van, Tik is :lol:

Bbj, Niki: jobbulást és kitartást nektek!!!

Anikó: látod, gyerkőcök (hála égnek) nem úgy fogják fel a sérüléseiket, mint mi felnőttek, anyukák. Gyógyuljatok.

Szamóca: kivi vagyok mit mondanak holnap nektek...

Még egy kicsit rólunk: ma voltam Marcival tanácsadáson... csodájára jártak a védőnők, hogy milyen pufóka fóka: 6,2 kg. Viszont (amiért mentünk) az egész testén nagyon ki van száradva a bőre, erre kaptunk zsíros testápolót. A combikáján a hurkák asszimetrikusak, így kaptunk beutalót csípő vizsgálatra. Akiről már itt magándokiról szóltatok, az ki volt és hol és mennyiért... akár priviben? Bencével kapcsolatban meg kértem beutalókat, mert a nyirokcsomó a nyakán inkább nagyobb, mint volt, az orra be van dugulva, néhány nap szárazság után újra folyik, folyamatosan kehel (nem köhög, csak kehhentget). Szóval: nagylabor éhgyomorra, vizelet, uh (teljes test Bugyi Zsuzsa dokinéninél), és most Subicz dokit találtam ki fül-orr-gégésznek.... az elkövetkezendő időszak programja.

No aludok.[/i]

Kép

Kép
szolkata

jó estét.

Dorka még 5-kor hányt, így holnap sem tuti, hogy hazajöhetnek, de már iszik.

mi is jobban vagyunk, este már Leti si beállt a hűtőbe, és hozta a kenőmájast. most volt egy kis hőemelkedése megint, de nem vészes 37,8, Grétinek meg megindult az orra.

Judit!
de jó lehet az a szívhangbizgentyű, én is abban járnék kelnék egész nap!

Lucus?

Hát nemtom mikor jutok be a 101-be. jellemző.

Szami!
Sok sikert holnapra, és Csaba eredményéhez, bár azt nem értem. miért kell azt bevizsgálni? majd holnap gyere, mesélj!

Kata!
nagyon elvesztél! milyen partisorozat volt????

Szilbee!
Levente takonykórja hogy van?

Évi?
apa mit mond? elindult ,ugye? hogy tetszik neki a járgány?

mentem nézem a kedvenceimet..

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata beelőztél, de akkor ++Nektek si!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Reggelt!

Ma ké fiúval leszek. Oviba megen valami nagyoknak való progi lesz,,, Levente meg nem szeresse az összevont csoportot. Én is útáltam anno... sz"al itthon lesz.
Mostanában a számok bűvöletében él. Legalább "gyakorlunk".

Judit! Továbbra is úgy mint eddig. Csak mintha még kevesebbet kéne fújni az orrát. Dokihoz nem mentek el este a fiúk... Ed próbálja húzni halasztani a dolgot, de nem fogom hagyni magam.

Kata! Nálunk is úgy van, hogy csak nagy nehezen tudok kihúzni belőle pár szót... azt is csak miután lenyugodott. De múltkor már egész frankón elmesélte mi volt torna órán.

Judit! Örülök, hogy már alakul Leti! :) Grétinek jobbulást továbbra is!

Dorka! Akkor ma mentek? Mikorra is? De marha izgi! :lol: Nagyon remélem hogy nem lesz szégyenlős!!!

Remélem Nikiék Dorkája is gyorsan javul már!!!

Ja hízás... Hát Dév tényleg rengeteget evett. Gondolom a friss levegő hatott rá. Apja levesét volt hogy megette, aztán kérte a bébi kaját és benyalta azt is (1 üvegnyit)... majd gyümölcs vagy egy pici süti, amit kaptunk az ebédhez. Evések közben meg aludt vagy kint vagy bent... Én is 2 killát szedtem fel. Pedig sokat rohangásztam, sétáltam, meg húztam a nagyobbikat. De nem zavar, mert nem a hasamra ment.
Szabi fiú meg szerintem simán lerohangálta amit megevett. :lol:

Kata! Az a 6,2 se semmi! :lol: :lol: Jó tejed van! :wink:

Szami! Én is várom a beszámolót!
szilbee

Szebb reggelt!

Csak azért esik ma az eső, mert nincs sok vasalni valóm és simán sétálgathattunk volna ma kint.... nyugodt lelkiismerettel... :?

Bbj: úúúúhhhh Gréti nekem is a nagy kerékben tetszett a legjobban... először nem is láttam, hogy hogy is van :lol: Neked van még vizsgád? Vagy azután az első után már volt, csak elsiklottunk felette, Te meg nem is írtad?!

Szilbee: miért kellene Leventét elvinni dokihoz? Kiccerelmem nem takonykóros?

Évi: biztosan megint bulizni voltak hétvégén, azért van így eltűnve (egy igazi partiarc... most így mondják, ugye?!) :lol:

Amúgy én is örülök a 2. oldalnak az első perctől, mert nem kell táccs paddal szórakoznom a lap aljáig... :lol:

Holnap reggel Bencének nagylabor, du. pedig doki bácsi. Én titkolom, de jobban izgulok, mint ő.... ezért is megy az apukájával ilyen helyekre.

FAnna: olyan jó, hogy Te is vagy mostanában :lol:

Kép

Kép
szolkata

a cseppség... remélem nem kövez meg azért egyszer, hogy így leplezetlenül felrakom.... :lol:

Kép

Kép

Kép
szolkata

Jóóó reggelt!!!

Balázsnak nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Szilbee, negyed 6-ra megyünk, úgy várom már!!!! Hátha kiderül!!!!!

Nikiéknek mielőbbi gyógyulást és hazatérést!!!!!!

Judit, mielőbbi gyógyulást nektek is!!!!
Árulni mentek kecskemétre? VAgy csak vásárolni?

Kata, Marci babának sincs gond a gyarapodásával! :)
szakorvos: dr. Kövesdi György, szerdánként 4-5 közt rendel a Baross út 23/24?-ben, a méteráru mellett kell felmenni egy lépcsőn.
Kb. 1 éve 3.000 Ft volt egy vizsgálat, most nem tudom, mennyi lehet.
Bencével mikor mentek dokikhoz?

Kékesen voltunk, egy gyógyszanatórium területén kialakított ún. Klímaterápiás Hotelben, és ott voltak Papiék-Mamiék is, csak Peti hiányzott a nagycsaládos Szilvási-telelésről... :(
Ilyen volt a szoba: Kép

Kép
Kép
dorkáék

Szami: +++++++

Kisbetegeknek jobbulást!!!!
jaimee1

Kata! ollllyyy gömböly-ded! :lol: Nagyon drága!!! És ahogy sasol!!! :lol: Látom Ő is 3 redős hurkás (combilag).

Leventéről tegnap reggel írtam... az ifjak nem engedik hogy kifejtsem, de ott megtalálod a választ.

Kűttem neked tegnap mail-t!

Na szerintem ennyi mára...

Pussz!
szilbee

Kata!
ezigen! tiszta oylan mint Bence, iszonyat mennyire hasonlít rá!

jaja elmúlt a vizsgaidőszak, több kevesebb sikerrel.

Dorka!
már én is izgulok miattatok ezerrel! annyira, de annyira kíváncsi vagyok!

Kecskemétre vásárolni megyünk, Na????? ha már úgyis megtudjátok ki lakik odabent? Más nem akar szédelegni?

Nagyon jól néz ki a hotel, és látom tényleg terápiás, nincsen padlószőnyeg. talán ez az egy, amit utálok a hotelekben, nem beszélve arról, hyog mind oylan szúrós, mintha üveggyapoton mászkálnál.

Szilbee!
Gréti sem szereti a csopiösszevonásokat, legtöbbször az óvónénivel elmegy, ha a nagyokkal torna, stb van. mindig megsajnálják.

a múltkor meg alvás helyett kártyázott. kérdezem tőle, azok a gyerekek, akik nem aludtak? nem csak nekem lehetett az óvónénivel, meg tanultunk, szineztünk..:oops: :shock:

Szami!
mennek adrukkok!

én meg sírok, megyek 10-re a bölcsibe megbeszélésre, addig apa vigyáz a lányokra, keltem is őket...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balázsnak!
sok boldog névnapot! Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Dorka, Judit! Köszönjük a köszöntést!

Dorka! Vasárnap hozzák el húgomék az övterelőt Debrecenből, ha addig ráérne még neked.

Szami! Drukk!

Judit! Mi volt a bölcsiben?

Jósika: hát a családlátogatás és a beszokatás nem volt zökkenőmentes (lásd november végi privát üziket), most, hogy csak beadom a gyereket, így túl sokat nem látok. Itthon nem mondokázik, de ha én éneklek vagy mondok neki újat, akkor sokszor beleénekel, ismerős neki. Kaja gondolom monden bölcsiben úgy van, de állandóan főzeléket kapnak. Heti egy nap van olyan, hogy leves és például fánk, vagy bukta, vagy pedig valami tésztás étel, de a többi 4 nap főzelék. De megeszi. Egy héten kb. 2x veszem észre, hogy kevesett evett, mert itthon még jócskán eszik, ha hazahozom. Tízórai az csak egy fél pohár gyümölcslé, így mi szülők viszünk hétfőn és csütörtökön gyümölcsöt, azt megpuculják és kínálják a tízórai mellé. Egyébként az ebédhez mindig van valamilyen gyümölcs.
Ami nekem nem tetszik, hogy altatásnál egy nagyon vékony matracot tesznek le a földre, tényleg csak 1-2 cm vastag, és azon alszanak. Már az is eszembe jutott, hogy talán azért köhög állandóan. De lehet ez hülyeség. Cirkuszolni meg nem akarok, mert egyrészt az én kedvemért nem fognak vastagabb szivacsot venni, ha meg én ajánlanám fel, hogy veszek Balázsnak egy vastagabb matracot, akkor tuti abból lenne a baj. Szóval tényleg ez az egyetlen negatívum, amit mondhatok.

Hirtelen ennyi.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: Balázsnak boldog névnapot!!!

Dorka: rögtön írd meg, ha kiderül :lol:

Bbj: stikában eljártál vizsgázni?! Gratula, ha megvan a féléved!!!

Szilbee: Levente... be van dugulva az orra, azért? Bencéé is, ezt untam meg többek között, ezért is lesz kivizsgáltatva tetőtől talpig. Megkaptam a mailt, köszi :lol:

Dorka: Bencével holnap menünk dokihoz először. Poci fotó, olyan igazis, amikor nem sínadrágban vagy?

Balwin Judit: ... is pocifotó, amikor nem kabátban vagy...?

mert az utóbbi képeitekről ez jut eszembe: ... nekem kockás hasam van, csak nem látszik a rajta lévő 5 centis hájrétegtől ... :lol: (ez valami vicc féleség ha-ha)

Kép

Kép
szolkata

Balázs! Boldog Névnapot!

Kép

Kata! Hogy a mi fiainknál (majdnem) minden hasonlóan alakul. Én az orrmandulájára tippelek (enyémnek). Kivi vok nálatok mit mondanak!

folyt. köv.
szilbee

Judit! Nálunk is vmi hasonló megy... tegnap mivel mindkét óvónő hiányzott (és ugye nem tudtunkn róla, mert előző 7en nem voltunk) így csop.össz.von. volt... De Levente inkább "Duska" nénivel maradt takarítani. Apja úgy találta délután hogy nagyban sepregetett a csoportban.

Ne sírjál!! (((((((((()))))))))) Bár én is bizti sírni fogok... :(

Na ennyi... meg egy Bambi... Lassan ebíííd...
szilbee

Olga! Nagyon köszi a véleményt!!! :)
szilbee

Szilbee: B.-nek tuti az orrmandulája, ezt tudjuk is, a doki nénink azt mondta, hogy tavasszal majd visszahúzódik, nem szabad hozzányúlni (kivetetni), ha a hallását nem zavarja. Nálunk az oviban sok gyerkőc küzd uezzel. De azért én sem vagyok nyugodt...

Anikó? csak Neked.... :lol: B. és a fogak ...

Kép

most

Kép

Kép

Kép
szolkata

valaki kérdezte a szolnoki programokat... www.szolnok.hu

Kép

Kép
szolkata

Olga: nagyon boldog névnapot Balázsnak.
Kép

Én is köszi a véleményt. Na, ha ezt így felolvasnám Apának, be sem lenne adva a jelentkezési lap...Aggódik egyszemlyánya miatt hiperextrán.

A mi fogacskáink között is van jó nagy rés, de amennyit vártam ezekra a fogakra, nekem teccik. :wink:

Kata: Nagyon helyesek a srácok! A fürdetős kép is szupi!
Én még ilyen fütyit nem is láttam. Csupa csajszihoz volt még szerencsém életemben. Eddig......
jaimee1

Kata! De édes! :lol:

Fogacskákról jut eszembe.. Elfelejtettem írni, hogy Dévnek kint van a két felső örlő fele. A külső recéi...

Na mentem legózni. :lol:
szilbee

na jöttem.

napsugár csopiban lesz Leti, már várják... én kevésbé. megnéztem a képeket a gondozónénikről, eddig szimpik, fiatalok, még a dajkanéni is fiatal.

Jönnek családotnézi, és hozank ajándékot is! nagyon kíváncsi leszek!

náluk is 4 nap főzi, éppen ma céklafőzi.. hát nem tudom, bár megnyugtattak a gyerekek 90%-a jóevő. tízóraira gyümit, és gyümilét isznak ők is, és nálunk is van gyüminap.

ÉS, ami a legfontosabb, elhozhatom délben!!!!!!!!

a megye egyik legjobban felszerelt bölcsije, (a vezető szerint) tényleg jól néz ki, ha valaki szeretne kattintani gugliban megtalálja bölcsőde Törökszentmiklós ott talál képeket.

amit furcsállottam, papucsot is kell vinni a benti cipi mellé, meg a hálóneműt, és a türcsit ők adják, központilag mosatják.

ja és megjegyezték nem divatbemutató, kényelmesen, praktikusan kell öltöztetni a gyereket, hogy legyen sikerélménye, jónak mondják, eggyel több ok a vásárlásra :lol:

na így ennyi.

Szilbee!
azért Levente kérjen keresetkiegészítést! ha már így besegít!

Kata!
tényleg teljesen visszahúzódtak, nekünk a cumi elhagyása után is szépen visszabillentek.

na most én jobbra el.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nikiék holnap hazajöhetnek....

na csak ennyit akartam, nagy itt a pangás :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

A két fiú egyszrre alszik. Levente bevárta Dávidot.

Judit! A papucs dolog nekem is fura... :roll:

Nekem a bölcsi gondolatára pont úgy görcsbe ugrik a gyomrom mint anno Leventénél. :? Pedig van még időnk... de akkor is...

Na szuszanok 1et.
szilbee

Lányok, kismamabérlethez mi minden kell? Kapásból 2 változatot olvastam a neten. :roll:

- munkahelytől igazolás, hogy gyeden vagyok
- anyakönyvi kivonat
- tőlem egy nyil. hogy kereső tev. nem folytatok
- lakcímkártya Rékának

Ezekkel kell bevonulni a PH-ba, ugyi? Itt kapok egy igazolást és azzal állítja ki a Volán az igazolványt 2000 Ft-ért.

Nikiéknek továbbra is: ++++++ Gyógyulást!
jaimee1

Sziasztok!

Jaimee! Nekem még le vannak mentve a kérvények és a kitöltési útmutató a kismamabérlethez, mindjárt küldöm a gmail-es címedre!
Egyébként mindent leírtál+kell 1 db igazolványkép a volánbérlethez. A Néplap székházban intézik, lent a földszinten. Az igazolványkép oda nem kell, anyakönyvi kivonatról a fénymásolatot elfogadják. A határozatot postán kapod kézhez, utánna mehetsz a volánhoz intézkedni.

Lányok! Köszönjük a beérkező képeslapokat! Majd nemsokára mutatom Babónak!

Judit! A papucs tényleg elég fura. Azt tudom, hogy oviban azért van két-három papucs, hogyha alvás előtt/közben/rögtön utánna jönne rá a gyerkőcre a pisilhetnák, akkor csak beleugrik a papucsba és mehet.
A törölközőt és az ágyneműt itt is ők mosatják. Én is sajnálom, szerettem volna ezeket én megvenni és a jelét ráhímeztetni... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

sziasztok!

Először is

Betegeknek mielőbbi jobbulást!
Balázsnak boldog névnapot!!!!

Rólunk:

Tegnap elkezdödött a suli........de minek? áhhh olyan szar órarendem van hogy csak az még......
hétfő: 4.5.6.7. óra előtt semmi
kedd:5.6.7.8 óra előtte semmi
szerda:1-12 óra
csütrötök:2-7 óra
péntek:6.7.8.9.óra

persze a buszom csak előtte kb egy órával van...:-(
De most viszont van egy kis munkám is!
A DM ben vagyok pénztáros: 13 napig(most már csak 12. mert ma is volt) mindennap 4 órát.
Nagyon szuper nagyon kedves mindenki, nagyon sokat segítenek és sokkal jobb a tesconál szerintem :-)
Jah és az órabér is több:-)
Ugyhog most van elfoglaltságom, a suliból is hiányzok egyszer kétszer de nem igazán tanulunk már ugy sem:-)

Bettike: megint van bogár az oviban ezért már ideje előtt elkezdtem kenni a haját.remélem nem kapja el mert akkor idegbajt kapok az tuti!

Majd jövök máskor is puszika mindenkinek és tényleg jobbulást a betegeknek!!!!

Kép
kbernadett

Dorka????????????????

Betti? Melyik DM-ben?
szilbee

a skála alatt ami van
2,5 hétig leszek ott különböző időkben :-)

Kép
kbernadett

Dorka!
ne csigázz már!!! Már Niki is ezzel nyitott a telefonba, először nem si értettem, miért kérdezi, hogy Dorka? hát ott van vele, aztán leesett, hoyg TeDorka.

nananananananana

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

hááát.... NEM TUDJUK!!!! :)
Első blikkre kiskukisnak tűnt, aztán már semmi nem látszott, akkor meg igazi kislánynak :) Lehet, hogy elsőre köldökzsinór villant be egy fél mp-re, nem volt több...
De a lényeg, hogy gyönyörűen fejlődik, szinte koppra akkora, mint Szabi volt 24 hetesen (hmm. kicsit nagyobb :)) és úgy tűnik, minden okés!!! Velem is!
Ja, és koponyavégi fekvésben van! Asszem tegnap este volt a nagy szaltós mutatványa, a hasam legalábbis szambázott rendesen :)

2 hét múlva 4D-s... de már nem is reménykedem, Szabival ott sem látszott semmi :)

Kép
Kép
dorkáék

A lényeg, hogy minden rendben veletek, az oldalunk meg tovább lyukad. :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?