Új privát üzeneted érkezett!

Cinibabus, ha a cukorra gondolsz, akkor nem még nem voltam. De hamarosan az következik, és összegyűjtöttük a praktikákat, hogy jó legyen az eredmény! :)

Ékesanyu, szerintem abban Bentának igaza van, hogy minden gyerek más, és másképp is kell hozzáállni. Igazából szeirntem én is és Zsu is azért írtuk, mert sokan a sírni hagyni könyvnek gondolják a suttogót, pedig egyáltalán nem az. (a könyv is maximum 1-2 percig hagyja, de akkor is okkal - pl. hogy kiderüljön mit szeretne, illetve egy nyöszörgésnél még sokszor így nyugtatják meg magukat..)
Mindegy! Ez tényleg egy megosztó dolog.

Amit az apukákról írtam, szerintem sok helyen elég tipikus. Tényleg szomorú, ha ilyen egy férfi. De nézd meg a mai napig sok férj mennyire semmibe veszi a feleségét - pl. a pénzügyekről nem közösen döntenek, a nő csak főzni jó, stb, stb.

Hát a szülésfelkészítőről egyenlőre nem tudok semmit! A dokimat múltkor megkérdeztem, ő azt mondta, hgoy NINCS...csak szülőszoba látogatás van, minden szerdán 1 órától. De arra még ráérünk. Csütörtökön megyek be vérvételre, és akkor rákérdezek az asszisztens nőnél.
A szülőszobák tuti egyágyasak, de a szobák 3. nem tudom, hogy van e egyágyas.

KépKép
KépKép
kfnoémi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:55-kor.

Heni

Kép
szheni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:56-kor.

Heni

Kép
szheni

Lányok köszi a biztatást! :)

86 kilós bálna :D Ez jó *hülyegyerek vihogás*

Én utoljára 80 kilós tinédzser koromban voltam, és úgy néztem ki, mint egy menekült. Kiálló bordák és csípőcsont. :D Aztán felvettem a 96 kilós versenysúlyom. Persze társkeresőbe nem írtam be, mert a férfiak rögtön asszociálnak. :? Rod úgy is ismert meg. Jelenleg tartom a 85 kilót és hát pocakon és mellen kívül nem sok minden van rajtam. Azuram már panaszkodott is, hogy mintha kisebb lenne a fenekem, nem lehet jól beleharapni. :oops: Bocsi ez kissé izé.

Ja lányosoknak néhány link aki fenn van a teszveszen, hátha lecsaptok rá! :)

http://www.teszvesz.hu/item540860349_la ... sruha.html
http://www.teszvesz.hu/item540972771_la ... 68_as.html
http://www.teszvesz.hu/item541424700_la ... uttes.html ez nagyon tetszik de nem merem megvenni
http://www.teszvesz.hu/item544702029_ma ... felso.html
Vendég

Szheni, olyannyira együtt "működünk", hogy ugyanezt a body csomagot vettem meg Áronnak! :)
Nagyon cuki! Szóval majd összebeszélhetünk, hogy egyforma cuccban fotózzuk le őket! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Nekem az a véleményem, hogy a könyvekből csak informálódhatunk, de igazából attól ugyanúgy nem fogjuk tudni az elején, hogy mit is csináljunk, ha sír a baba.
Az azért fontos kitétel, hogy a babák így kommunikálnak, ha nyöszörög vagy sír, nem feltétlenül van valami baja. De majd kitapasztaljuk, hogy melyik fajta sírás mit jelent.
És ez tényleg annyira egyéni...

Kép
ácica

:):) :lol: :lol: :lol: Noémi, ez tök jó!:):)

Heni

Kép
szheni

Noémi,Szheni!

Az az igazság,hogy egyre jobban az az érzésem,hogy nagy vonalakban egyetértünk mi,csak így írásban sokminden elveszik... :)
Egyébként képzeljétek, -még a férjes témával kapcsolatban-a Nővérem barátnőjét most január elején hagyta el a férje.Egyedül maradt egy 4 éves és egy 6(!) hónapos kisfiúval...A "kedves" apuka azt mondta,hogy szerelmes lett,és már nem találja különösebben nőiesnek a feleségét.Azt csak zárójelben jegyzem meg,hogy a második gyerekért ő kardoskodott,a lány már rég folytatni akarta az egyébként sikeres karrierjét.Nagyon megrázott ez a hír,mikor megtudtam és ez tul.képpen ijesztő...

Anuk!Hát,rajtam sem semmi súlyfelesleg van most magamhoz képest, :oops: ,Ati szerint meg tökéletesen nézek ki...Én ilyenkor nagyon-nagyon szerencsésnek érzem magam...

Kép

Kép
ékes+tesó

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 14:16-kor.

Heni

Kép
szheni

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 14:16-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Látom, ma pörögtetek rendesen.
Visszaolvastam mindent, megpróbálok reagálni is, bár mindenre biztos nem sikerül.

Mormota, tényleg lassíts egy kicsit. Én ma voltam turizni, és a sok hajolgatástól úgy megfájdult a hasam, hogy alig hittem, hogy itthon lefeküdjek. Szegény manóm nekem is nagyon kapálódzott. Amikor jobban lettem, egyből abba hagyta.
Anyóssal meg ne foglalkozz. Mit akar összesen 5-6kg-t, hízzál????

Csillag, de jó, hogy írtad ezt a szédülést. Én ma jártam úgy, hogy ha nem fekszem le, akkor elájulok. Sajna a konyhába voltam, így a járólapra kellett, de legalább a hidegtől hamar magamhoz tértem. Kicsit megijedtem, mert egyedül voltam itthon, és még a telefonomat sem tudtam hirtelen, hol van. Apának el sem mondom.

Cincibabus, gratula a félidőhöz!Remélem, most már hamarosan érzed majd a babádat.

Benta, nagyon jó, hogy te is leírod a véleményed a nevelésről. Azért írtam én is a múltkor,hogy vannak elképzeléseim, de ki tudja, mit tudok majd betartani, vagy a baba mit fog magának „kikövetelni”.Az élet azért nem úgy működik,ahogy én elképzelem.

Ékesanyu, miután mindketten bocsánatot kértünk egymástól, úgy gondolom, hogy nekem tiszteletben kell tartanom a tapasztalatodat. A mi életünk meg majd kiderül, hogy alakul, és, majd ha mesélek róla, mondhatod mosolyogva, hogy látod, látod :wink: :wink: :wink:
Ja, és a linkeket én is megnéztem, és ott is találtam számomra hasznos, érdekes infokat. (mondhatni mindenevő vagyok)

Heni szépek a ruhák, és annyiért….

Hát a mai turi túl jól sikerült. Többet vettem, mint akartam, és még nem is tudom, miket kapok. Vettem 6 nadrágot, 6 vékony hosszú ujjú-, 2 rövid ujjú felsőt, 2 kocsikabátot, igaz ezek vastagabbak, meg egy őszre jó overallszerűt. Ezt nem tudtam ott hagyni annyira édes. Ja, meg egy kissapkát. Az egész nem volt szerintem 4ezer Ft sem. És nagyon jó állapotban vannak.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok Lányok!

Na terhességi járvány van? :) Mármint hogy írtátok, rossz a közérzetetek, remélem azért ez nem végig így lesz, vagy erre célzott a védőnénid, Heni?
Nekem az elmúlt két hét volt hasonló, bizonytalan eredetű hasfájás, babamozgás sehol, emiatt stressz mindenhol...most pedig már minden nap érzem, több-kevesebb alkalommal, végre, végre...persze köhögtem rendesen, lehet, ettől ébredt fel a drága. Most klasszisokkal jobban érzem magam.

Babakocsi ügyben tényleg jó lenne, ha tennétek fel képet, ha kinéztetek egyet, mint már valaki javasolta, ez nagyon nagy segítség lenne. Segítsetek a dilemmámban: szombaton néztünk babakocsikat, elég húzós áron voltak, de itt ez számított a legjobbnak. Szóval van akciósan babakocsi, mózeskosár meg sportrész, egész ledönthető (360 euró), ehhez kell még autósülés (ez lenne a hordozó???) 150 euró + lábzsák+táska+esővédő, ezek mind kellenek, gondolom. Vagy a másik lehetőség, hogy mindezt 3funkciósban vesszük meg 600-ért, amiben minden extra benne van. De kell ez a sok extra egyáltalán???
Szerintetek mennyire számít a márka? Mondjuk nekem szinte mind ismeretlen volt, talán a Chicco meg a Peg-pérego nevét hallottam. Két gyerkőcre tervezünk, hiba lenne egy no-name babakocsi?
Ha van ötletetek, írjatok!
Vettem én is egy hatalmas banán alakú szopipárnát, még meg kell vele tanulnom aludni, de haladunk, köszi a tippet! Párom viszont már panaszkodik, hogy ez a nagy izé kiszorítja az ágyból...

Ékesanyu, meg szabad kérdezni, mit sportolsz? Vagy már írtad, csak elekrülte a figyelmemet? :oops:

Ja, láttam ilyen modern textilpellust, amit fentebb is írt valaki - kinek van tapasztalata, hogy működik? Mármint praktikusság szempontjából? Ez valami régi-új trend?

Szép estét!
preta

Heni megjött a mail, és már válaszoltam is rá :D

Rod nyilatkozata alapján a pofim tetszett meg neki (ugyebár egész alakos képet csak nem csereberélek idegenekkel a neten :P )
Aztán az első randin teljesen levettem a lábáról legalábbis állítása szerint. :) Olyan szerelmetes levelet írt, hogy csak csuda.

Ja akinek kell az Eperke DVD sorozat küldje át a mail címét, és tudom küldeni a letöltő linkeket. Data illetve rapidos formában egyaránt. Most kaptam én is meg egy nagyon kedves ismerőstől.
http://www.eperke.hu/

Ja és a rossz hír :( Rod kissé ki van akadva. Jövő héttől nem lesz munkája. Hogy el is küldik-e nem tudom, de még befejezi a jelenlegi határidősét és nincs semmi utána. A megrendelők visszamondták a munkákat. Gazdasági válságra hivatkoznak :( Hát nem tudom mi lesz én táppénzen, Ő meg...
Vendég

Anuk: hát akkor ez nagy érvágás lesz... és hogy ennyire hirtelen! Hát minden ennyire rosszul megy ebben az országban??? És van esélye arra, h a környéken talál vmi más munkát?

Zsu: én is főzés közben ájultam el majdnem a hétvégén...

Ma bementünk a Lutzba, csak azért, h ötleteket merítsünk a fürdő- és konyhaátalakításhoz. Megnéztük a babyrészleget is, hát onnan sem érdemes semmit venni. Kb. 390-420 euró körül voltak a babakocsik- Preta, nem tudom, ez az árarány segít-e neked valamit, de ennyiért szerintem kint is drága...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Én ma kifejezetten frissnek és üdének éreztem magam, sétáltam is egy hatalmasat a szép időben.
Nekem is szerencsém van a férjemmel, bár a házimunkát én végzem. (Mivel én egész nap itthon vagyok, ő meg estig dolgozik.) Azért a porszívózás az ő reszortja:wink:
Én most 64 kg vagyok és igencsak "párnás"... :oops:

Benta!
Nagyon egyet értek azzal, amit a nevelésről írtál és bízok benne, hogy sok minden jön majd magától, ösztönből.

Mi kocsink: Kép

Ácica!
Ez az ülve szédülés elég kellemetlen lehet, ha olyan helyen vagy, ahol nem tudsz lefeküdni és a lábad felpolcolni, próbáld meg behajtani a fejed a 2 lábad közé (már amennyire a pocak engedi), egy darab csoki/kockacukor és egy kis víz is segíthet.

Preta!
Én tervezek beszerezni ilyen textilpelust, pontosabban a Monapel mosható plusait néztem ki....de egyenlőre még nincs vele tapasztalatom...

Anuk!
Kitartást! Mindig van valahogy!!!

KépKép
amadea

Sziasztok!

Heni: klassz a body csomag, nekünk is ilyen van :lol: , de ennyiért kár lett volna otthagyni :wink: , én még vettem micimacisat is.

Anuk: ez elég gáz...remélem Rodnak sikerül vmit találnia!

Ékasanyu: hú, de durva egy történet! :shock:

Heni nem küldenál nekem 86 kg-os bálnás képet? kíváncsi vagyok. Cserébe én is küldök szteroidos felfújtat rólam.

Az előbb Nándi ügyi volt nagyon, a kis alien, rakosgatta ki a lábát vagy a kezét, tök jó volt nézni:).

El is fáradtam ma, nem tudom mikor érem meg, hogy az utódom tudjon egyedül dolgozni! A kolleganőm azt mondta, hogy tök béna ez a csaj :lol: :twisted: , kár, h a főnök nem veszi észre.
Vendég

Igazad van Ékesanyu! Én is sokszor miután leírok valamit törlöm, mert írásban nem jön át!
Szóval a pasik terén pont erről beszéltem. Persze tudom, nem lehet általánosítani. Sajnálom a nővéred barátnőjét amiért ilyen szemetül elbántak vele...azért hozzátartozik (nem ebben az esetben) hogy sokszor a nők is hibásak...

Zsu, örülök, hogy jól sikerült a turi. Én most leálltam, ruhánk annyi mint a tenger, most a nagyobb projektek vannak napirenden!
(de azért egy jó kis turizásnak nehéz ellenállni)

Petra a dilemmáddal babakocsi ügyben nem vagy egyedül. Itt nagyon meggyőző érvek szólnak a Titi mellett, ami kompletten 58 000 Ft. De nekem a barátnőim - akiknek már van gyereke - folyton azt hajtogatják, hogy mennyire fontos egy jó kocsi, és költenek is rá. Sokan pórul jártak, és kénytelenek voltak az elsőt féláron továbbadni, mert vacak volt...
Most ezért is, meg mert unatkoztam megnéztem a Quinny kocsikat a neten - használtan. Kb. 100 ezerre jönnek ki. Elég húzós, de mi 3 csemetét tervezünk most (nagyon bevállalósak vagyunk :) ) Az ismerősöm quinny kocsiját most használja a 2. baba, nyáron kapja meg a 3. és tényleg makulátlan.
Szóval én nem tudtam segíteni, csak annyit tudok mondani detto. Amikor meg megnézek 1-1 fotót, és ugyanúgy néz ki a 60 és a 100 ezres, elgondolkozom...ezért kéne kipróbálni mindkettőt!

Anuk, fel a fejjel! Csak lesz valahogy! Jobb ha már most elkezd Rod új meló után nézni...nehogy gond legyen a végén...drukkolok!

Holnap reggel megyek a védőnőhöz...hát nem is tudom, remélem nem talál ki valami baromságot megint...

Most megyek, mert a drága férjem isteni tenger gyümölcsei spagettit főzött nekem! :) :)

puszi!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Anuk, tényleg ne keseredj el: mi is hasonló cipőben járunk de tudom, hogy lesz jobb is, csak ezt a kis időt kell valahogy átvészelnünk. Nemcsak a gazdasági szférában van már válság, hanem a vendéglátó ipartól elkezdve a fakitermelésig mindenhol.
Tudom, hogy a párom (és biztos, hogy a tiéd is!!) mindent megtesz majd azért hogy megéljetek- meglátod, nem lesz baj!

Súlyfelesleg: én kapásból az első hónapban 3,5 kg- t szedtem magamra- ezért gyógyszerész barátnőm leállított az Elevitről (minden nap ettem...) és azóta teljesen normális a gyarapodás. Mindenhova ahova kell, szépen arányosan 8)
Először féltem hogy fogadja majd párom az elváltozásom, de azt mondta (szó szerint idézek) FAIN, neki nagyon bejön ez a nőies átalakulás! És ha kicsit több is jön majd rám, mint amennyi a megengedett (bár azért odafigyelek hogy ne így legyen!), majd leadom!

Mormota! Cikizős anyós biztos sokkal jobban csinálta anno az ő terhességét, hiszen tudod: bezzeg az én időmben... :P
Ne foglalkozz vele, az a lényeg, hogy Te jól legyél (és tényleg ne hajtsd túl magad), no meg a bébi!

Noémi: a Te párod is szakács, hogy főzött? :)

http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-30- ... 4-Ad2l.jpg[/img][/
tökmag79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:57-kor.

Heni

Kép
szheni

Heni:
Én párom is ilyen!Szeret engem bárhogy nézzek is ki.
Bár szerintem kifejezetten tetszek neki terhesen :)
Én is 86 kilósan lettem terhes és 73 kilón álltam meg.
Eleinte sokat fogytam a sok hányás miatt.
Utolsó mérekezésen 75 kg voltam.

Hétvégén én is megszédültem főzés közben.
Ja!És mostanában fejfájással küzdök!:(

Szeretném már tudni hogy milyen nemű a babám,
de úgylátszik csak a 4d-n fog kiderülni!

Kép
eve3htv

Noémi, azért mégis csak segítettél - pont a Quinny kocsikat néztük, csak nem tudtuk hova tenni, hogy ez valami olcsó kínai vagy egy jó márka...nagyon helyes volt és szuper egyszerűen le- és felkattintható a kétféle teteje...lehet, mégis visszamegyünk? :)
Mindenképp szeretnék egy akciósat kifogni azért...
Jó éjszakát!
preta

Sziasztok!

Ezt ma reggel találtam: ingyenes csecsemő újraélesztő tanfolyam....

KépKép
amadea

Mivel mi valószinüleg ilyet veszünk, szívesen átengedjük valakinek a lehetőséget.

KépKép
amadea

Jó reggelt Lányok!

Remélem, mindenkinek töretlenül jó a kedve a zord idő dacára is. ( itt vígasztalhatatlanul esik az eső a zakácfában:)
Amadea, direkt nem csatoltál most az előbb? Amúgy nagyon szép az a babakocsi, amit csatoltál.
Anuk, drukkolunk:) nagyon-nagyon remélem, hogy Rod talál valamit asap.
El kell mesélnem, hogy tegnap kipróbáltuk a nászajándékba kapott gyümölcscentrifugát. A Csarnokba akrtam menni gyümölcsért, de eszembe jutott, hogy az csak 5ig van hétfőn, úgyhogy elmentem a spárba, ami ugyan nem olcsó, de nekem már muszáj volt kipróbálnom. Vettem 8 kiló almát ( 4félét), tök jó, alig bírtam hazavinni, mert a jó kis papírzacskó, amit még Bécsből menekítettem haza, éppen félúton adta meg magát:) de az az almalé, az valami fergeteges volt. Ittunk belőle 3an ( a húgom is átjött), meg küldtem a szüleimnek, akik amúgy gyengélkednek, a megmaradt rostot lefagyasztottuk, s lesz belőle süti, a csutkát meg megeszi a malac, szóval teljes felhasználás. Az a jó, hogy jól is laktam tőle, de nem hizlal.( ma reggel 64,5 voltam, ez +4,5 kilót jelent). Egyébként köszönöm szépen az együttérző szavakat, a súlygyrapodásomra vonatkozó megjegyzésekkel kapcsolatban, tényleg jól esett.
Holnap megyek a doktorhoz, amúgy. Asszem, most majd beutal terheléses cukorra.
Asszem, elkezdek én is magnéziumot szedni, hogy ne legyek ennyire punnyadt. Bár végső soron egy mormota.... pláne ugye egy kismormotával....
Ja, és képzeljétek, felkértek kismamamodellnek egy prospektushoz, ma fognak fotózni. hihi. hát kiváncsi vagyok. :oops: Elég szimp volt a csaj, remélem, jó lesz. Bár megigérte, hogy a pros nem kerül kisker forgalomba, ami azért jó:)
Na, mindenkinek szép napot kívánok, üdv

mormota
mormota20

Sziasztok!

Hamarosan újra Angliába utazok, így megint tudok baba - kismama- női - férfi ruhákat hozni! Smile

A hazainál kedvezőbb ár és klasszisokkal jobb minőség jellemzi ezeket a ruhákat! Smile
Itt tudtok nézelődni, ezekbe a boltokba megyek biztosan!
Ha valami megtetszett keress meg nyugodtan!

www.next.co.uk
www.asda.com
www.adams.co.uk
www.mothercare.com
www.debenhams.com
www.mands.com
www.disney.co.uk
www.minimode.co.uk
www.bhs.co.uk
www.clarks.co.uk

Bogi

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Kismamaik!

Elnézést a zavargásért, de lenne egy eladó teljesen új Maxi Cosi ülésünk és egy több funkciós babakocsink (Top Rider). Mindkettő új, nem használt. Kaptunk másikat és azokat használjuk:). Ha valakit érdekelne az új ár együtt 79e Ft, de 35-40e Ft körül eladnám, mert nagy helyet foglanak... Számom: 06-70-378-6050
bababa75

Sziasztok

Köszi a biztatást, de földmérő technikusként nem sok lehetősége van :( Már érdeklődtem vállalkozó ismerősnél, és a körzeti földhivatalban ismerősnél is, de nem vesz fel senki új embert, inkább elküldenek. Szegény azt mondta, ha más nem lesz, akkor elmegy a teszkóba árupakolónak, de én nagyon sajnálnám, mert jó esze van. (első munkahelyén van már 12 éve)

Másik pofon az élettől. :( "Szeretett" anyósom megint akciózott. Ugye lassan utcára kerülünk, kicsit kacifántos a történet, így inkább nem mennék bele. A lényeg, hogy mennünk kell a lakásból, de hogy hova a semmi pénzből azt nem tudjuk.
Erre anyós és a testvére beállítottak hatalmas csomagokkal. Én meg csak néztem mit akarnak. Hát kiderült, hogy a sógoromnak vettek egy fél konyhát és szobát össze, mert szegénynek nincs semmije. (Az hogy nekünk van-e nincs-e két fazéknál több a kutyát nem érdekelte, meg hogy a sógor egyedül keres annyit, mint mi ketten maszekolással együtt) Tudjátok már rég észrevettem, hogy az én párom amolyan megtűrt gyerek és a fiatalabbikat isteníti mindenki a családjában. :( Rosszul esett, főként mikor Bazsi hazajött és még dicsekedett is. Láttam Rod is csak rámnézett, hogy most akkor mi van. (Még jó, hogy nekem azért van jópár dolog, ami szépen a szülői házban lapul a szekrényben mert még el is venné tőlem ez a szerető család) Persze az eddig összegyűjtögetett babaholmim ki lett rakva a beépített szekrényből (csak úgy be a szobánkba az ágyra halmozva), hogy az ő cuccai beférjenek.

Szépen néz ki a lakás most. Ja és a védőnő azt mondta, a héten benéz. Csinál valamit, vagy csak körbejár van-e fürdő-konyha azt jólvan? Egyáltalán meddig tart ez az egész? Meg kéne kínálni valamivel? Mi nem kávézunk, még főzőnk sincs. :shock:

Megnézegettem az angol linkeket (magam sem tudom miért) szép meg aranyos, meg tényleg jók, de 340 Ft árfolyamon kicsit sok nekem. Talán pár zoknit tudnék venni :D

Ékesanyu megmutiztam Rodnak a babakocsit. Azt mondta, ha megkapom az adó-visszatérítést (március vége talán) akkor újra megbeszéljük, de neki is nagyon tetszik. A színe is, meg hogy fel van szerelve. Bár a súlya miatt kicsit aggódik.

Menek, ma szegény asszony főztjét csinálom direktbe. Köményes leves pirított zsemlekockával, kifőtt tészta amit találok itthon azzal. :) Szokják csak meg, hogy a majd minden nap húsos kaják korszakának vége.
Vendég

Mormota!
Köszi az észrevételt, fel se tűnt, hogy a link lemaradt :oops: , itt van az oldal olaján:
http://www.angelcare.hu/
Fotózáshoz gartula, ugye teszel majd fel képet? :wink:

Na, én ma megint megszívtam a fogorvossal...időpontra mentem, másfél órát vártam köhögő emberek között. 1 perc alatt végeztem. Végignézte a fogaimat...7 tömött fogat talált esztétikai töméssel....ami azért érdekes, mert 2 tömött fogam van....a rendes fogzománcomat tömésnek nézte :shock: ...ezek után még szerencse, hogy nem csinált semmit....Van egy lyukadófélben lévő fogam, azt betömi 2 hét múlva, fogkővel nem foglalkozott.....
Tudjátok mikor megyek vissza.

Egyik cicimből pár napja nagyon minimális sárgásbarna valami váladékozik....de csak annyi, hogy éppen nyomat hagy a melltartón....szerintetek ez normális????

KépKép
amadea

http://www.vatera.hu/uj_pihe_puha_csuda ... 39329.html

Vaterán fennlévők figyelmébe a fenti link. Fiúsaknak is! :D

Amadea: Szerintem igen. Írja is több helyen a babakönyv-net, hogy amolyan előtej féleség. Nyomkodni nem szabad, van akinek nem is múlik el a szülésig.
Vendég

..

Heni

Kép
szheni

Anuk, hát annyit tudok mondani, hogy sok mindenkit ismerek azok közül, akik a 6-os autópálya új szakaszát építik (Dunaújvárostól), persze, hasítom én, hogy az Tőletek messze van, de sose lehet tudni... szóval ez egyrészt. Illetve, ha Rod hajlandó volna a fővárosba jönni dolgozni ( fővárosi céghez) szerintem érdemes beadnia egy-két céghez. Ha érdekel, privát üzenetben szívesen megírom, kire gondolok ( a többieket nem hiszem, hogy érdekli). Én építőipari cégnél dolgoztam júliusig, és tudom, hogy jó földmérő szakemberre mindig szükség van. Szóval,ha gondolod, szívesen megírom, s lehetőségeimhez mérten segítek. Lásd meg, s szólj.
üdv

mormota
mormota20

Sziasztok!

Mormi, kérünk majd a fotókból! Mit jósolsz tavasz-ügyben? :lol:

Anuk, ez elég gáz, de ennél már csak jobb jöhet!

Rettenetes, mennyit eszek. Most éppen túrós tésztat. Sósan, pedig nem terhesen csak cukorral jöhetett. Ez a bébi.

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Benta, én visszamásznék az odúmba, és aludnék rá egyet.

mormota
mormota20

Benta, én mindig sósan ettem a túrós tésztát, most viszont túrógombóc lesz holnap édesen. :) Régebben azt is sóval ettem és savanyúsággal. :)

Láttátok, hogy már vki megnyitotta a 2009. októberi topikot is? :lol:

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Anuk, sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültetek, remélem hamarosan sikerül megoldást találnotok. Bár a sok rosszból anyósra nem lehet.Nálam ma volt a védőnő. Kb. havonta jön. Nem nézett még szét sehol, (nem is szeretném). Ha gondolod, kínáld meg egy kis innivalóval, de szerintem nem vendégeskedni megy. Ezen ne izgasd magad.

Mormota, mi azért látunk párat a képekből?

Benta, túrós tészta cukorral??? Én ilyet még nem is hallottam.
Na, most meg tovább olvasva, Heni túrógombóc sósan? Ilyet sem hallottam még.

Nálam ma volt a védőnő. Nem igazán volt kedvem hozzá, így nem maradt sokáig. (nem nagyon reagáltam a mondókájára) Állandóan azzal jön, hogy ne stresszeljek, legyek nyugodt. Gondoltam magamba,hogy ha nem cseszegetne a súlyom miatt, nem stresszelnék semmin. Aztán hozzá tette,hogy egyébként nagyon boldognak, és kiegyensúlyozottnak látszom.
A másik amivel mindig jön, az agykontroll. Engem ez nem érint meg annyira, elég távol áll tőlem. De nem fogja fel,hogy nem fogok agykontrollt tanulni.

Aztán a barátnőmnél voltam, annyi ruhát kaptam tőle, hogy el sem tudtam hozni. Majd a párom megy érte a héten.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok Lányok!

Nekem ma nagyon jó napom van, így megpróbálom továbbadni! :)
Reggel voltam a védőnőnél. Tök jó volt.
A súlyom most 60 kg, ami eddig +6-ot jelent. Erre közölte, hogy végre felszedtem! Majd leesett az állam, mert azt hittem azt fogja mondani, hogy ez egy kicsit sok.
Majd gondoltuk meghallgatjuk Áron babát. Lefeküdtem az ágyra. Áron akkora randalírozásba kezdett, hogy csak na. Kívülről is látta a védőnő, és ő is röhögött. Tök nehezen tudta lemérni a pulzusát, már szinte könyörgött neki, hogy csak fél percre maradjon nyugton! Persze mondanom sem kell milyen büszke voltam rá. :) A pulzusa 152, ami tökéletes. Beszéltünk még egy keveset a szülésznőről, illetve rákérdeztem a gyerekorvosokra is.
3 van - 2 nő egy férfi. Rögtön az egyik nő lett a szimpi, mivel homeopátiával is foglalkozik, igaz ő a legfelkapotabb, így sokat kell várni, de hát így megéri. Ráadásul kiderült, hogy a pasi nem hajlandó a babakencéket felírni receptre, vedd meg a patikában, persze úgy drágább. (namost ez nekem felháborító, mert ugye keményen fizetem a Tb-t) Szóval ezzel ő ki is esett a pixisből...

Bent egész nap munka volt, de jelentem megvan a babakocsi. Végül egy Quinny Buzz mellett döntöttünk! :)
Az új ára kb. 200 000, a csaj 85-ért adja. Van hozzá sportrész + mózes, lábzsák, pelusozótáska. Használt ugyan, de a bébi nem szeretett benne utazni, így szinte újnak néz ki! Holnap megyünk érte! Ráadásul a csajnak van hordozója is, így az is lehet, hogy áprilisban azt is meg tudom tőle venni. Holnap majd egyezkedünk!

Kép
Ez a sport változat

KépKép
KépKép
kfnoémi

folyt köv:

Tökmag a férjem nem szakács, hanem mixer, de ennek ellenére szeret főzni. A tenger gyümölcsei spagetti az egyik specialitása - mára is maradt belőle! úgyhogy alig várom, hogy hazaérjek.

Heni, örülök, hogy jól telt a védőnővel az időd! Én még ilyen rosszullétről nem hallottam, de örülök, hogy elmúlt!

Petra a Quinny kocsi tényleg jó márka. Újjonan elég drága. Ajánlom figyelmedbe a teszvesz, vatera, apronet oldalakat, sokat hirdetnek. Vannak csak kiegészítők is. Gondolom valaki itthonról tud segíteni a postázásban...

Mormota én is várom a modell képeket. Szerintem kár, hogy nem jelenik meg nyilvánosan a katalógus, lássa csak mindenki milyen csini kismami vagy!

Amadea a fogorvossal én is így jártam. Tömni akart, de nem mentem vissza. Majd a terhesség után...addig ha nem fáj minek szenvedjek?!
Az előtejről én is azt tudom, amit Heni írt. Egyébként én örülnék, ha tapasztalnék hasonlót, mert akkor tudom, hogy működik a gépezet! :) :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Ja és Amadea!
A kókuszmatracot eddig legolcsóbban a Mária babanagykerben találtam:

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=1747

6641 Ft

Te találtál már valahol?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Anuk!
Nem egyszerű most nektek, de meglátod, minden szépen helyre jön, csak ne idegeskedj. Anyós meg menjen a fenébe! :evil: Amúgy egy ideig az én férjem is árufeltöltőként dolgozott a Corában és nem keresett vele rosszul....

Noémi!
Oltári klassz a babakocsitok!!! :D
Kókuszmatrac tippet köszönöm. És is nézelődök ezerrel, eddig nem sok sikerrel....Legrosszabb esetben marad a szivacsmatrac....

KépKép
amadea

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 14:17-kor.

Heni

Kép
szheni

Anuk ment privi. :)

Heni

Kép
szheni

Heni itt a babakocsid nagyban :) Kombi baby walz német márka. Én is ezt néztem ki lányos kiszerelésbe. Nagyon csecse, de a 17-20 kg súly egy kicsit riasztó számomra. Meg a 14 kg-ost sem bírom megemelni most sem, nemhogy császár után. Miből lehet ez? Egyébként irtó jó árban van! Anno fel akartam venni az eladójával-behozójával a kapcsolatot, de persze szőrén szálán eltűnt.

Kép
Kép
Kép
Vendég

Köszi! :)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Anuk: szegénykém, egyik nap jobb hírt kaptok, mint a másikon! Szorítok, h megoldódjon minden- hát az anyós gondolom nem fog.

Mormota: gratulálok! Majd küldj képeket!

Noémi: nagyon szép ez a kocsi!
Heni: te milyen márkájút vettél?

Mi pénteken megyünk a Bécs melletti Shopping City Südbe, a barátaink nagyon esküsznek rá, h ott mennyire megéri babakocsit venni, ők is ott vették tavaly 40ezerrel olcsóbban a Quinnyt mint itthon lett volna, meg az összes ismerősük ott vásárolta a bébicuccokat. Hát nem tudom, mi lesz még az euróval, nekünk sajnos pont most fogy el a pénzünk, így kénytelenek vagyunk ezen az aranyáron váltatni még a 3 hétre valót...
De most megnézem, milyen linkeket küldtetek babkocsikról, és felírom az árakat, h pénteken össze tudjam majd hasonlítani az ottani árakkal. Nem vagyok benne biztos, h most is megéri majd...
Ha van vmi jó babakocsihonlapos ötletetek, légyszi, küldjétek el. Megpróbálok innen mindent visszaolvasni, de nem biztos, h megtalálom.

Hú, másztatok már kerítést 22 hét+ 6 naposan? Nekem muszáj volt ma :) Bezártak minket egy épületbe (egy nagy műemlék kolostort néztünk meg, benéztünk egy épületbe, és mire ki akartunk menni, zárva volt), nagynehezen találtunk egy nyitott ajtót, amin kijutottunk egy kertbe, de ott át kellett mászni egy szerencsére nem túl magas kerítést... :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag, még nem vettük meg, csak megnéztük ezt, amit Anuk is kirakott. Persze világoskékben. 28 ezer körül van, új, és nagyon tetszik, hogy ilyen nagy kerekei vannak. Nálunk minden kiskerekű babakocsi tönkremegy... de ha Anuk azt mondja, nem lehet felvenni a kapcsolatot a beszállítójával, akkor nem tudom, milyen lesz.

Heni

Kép
szheni

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 14:18-kor.

Heni

Kép
szheni

ezt a linket most kaptam: www.bamby.hu Angol használt gyerekruhák.

Heni: jól néz ki pedig. Mondjuk 17 kg- nem könnyű, de nem tudom, a többi mennyit nyomhat. De én is 4 kerekűt szeretnék.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 14:18-kor.

Heni

Kép
szheni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:58-kor.

Heni

Kép
szheni

Csillagtáncos :D Én már be is vagyok regisztrálva. De a teszen még mindig olcsóbban tudtam babaruhákat venni, bár van köztük nagyon szép.

Heni :oops: Lécci ne hozz zavarba. Csak anno mikor még úgy tűnt, hogy szűkösen is, de megengedhetünk magunknak egy új babakocsit akkor kimentettem már a képeket. Várjuk ám akkor a 4D képeket :D Annyira jó lesz meglátod. Nagyon izgi, ahogy élőben mocorog meg minden!

Mivel úgy tűnik (legalábbis Rod nem utasította első nekifutásra el, és még tetszik is neki), hogy Ékesanyuék kocsija lesz a mienk :) Már megfigyelőre raktam hozzá egy narancssárga pelenkázótáskát és napernyőt is alig 2000 Ft összesen. Aztán később meglátjuk. Képet nem rakok ki, nehogy már elhappoljátok :P , :D (mármint a kocsit)

Emma baba utálja ha hallgatózunk. :D Mire megtalálom a szívhangját, rögtön arrébb úszkál, és megrugdossa a hallgatót.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?