Sziasztok!
Látom, ma pörögtetek rendesen.
Visszaolvastam mindent, megpróbálok reagálni is, bár mindenre biztos nem sikerül.
Mormota, tényleg lassíts egy kicsit. Én ma voltam turizni, és a sok hajolgatástól úgy megfájdult a hasam, hogy alig hittem, hogy itthon lefeküdjek. Szegény manóm nekem is nagyon kapálódzott. Amikor jobban lettem, egyből abba hagyta.
Anyóssal meg ne foglalkozz. Mit akar összesen 5-6kg-t, hízzál????
Csillag, de jó, hogy írtad ezt a szédülést. Én ma jártam úgy, hogy ha nem fekszem le, akkor elájulok. Sajna a konyhába voltam, így a járólapra kellett, de legalább a hidegtől hamar magamhoz tértem. Kicsit megijedtem, mert egyedül voltam itthon, és még a telefonomat sem tudtam hirtelen, hol van. Apának el sem mondom.
Cincibabus, gratula a félidőhöz!Remélem, most már hamarosan érzed majd a babádat.
Benta, nagyon jó, hogy te is leírod a véleményed a nevelésről. Azért írtam én is a múltkor,hogy vannak elképzeléseim, de ki tudja, mit tudok majd betartani, vagy a baba mit fog magának „kikövetelni”.Az élet azért nem úgy működik,ahogy én elképzelem.
Ékesanyu, miután mindketten bocsánatot kértünk egymástól, úgy gondolom, hogy nekem tiszteletben kell tartanom a tapasztalatodat. A mi életünk meg majd kiderül, hogy alakul, és, majd ha mesélek róla, mondhatod mosolyogva, hogy látod, látod
Ja, és a linkeket én is megnéztem, és ott is találtam számomra hasznos, érdekes infokat. (mondhatni mindenevő vagyok)
Heni szépek a ruhák, és annyiért….
Hát a mai turi túl jól sikerült. Többet vettem, mint akartam, és még nem is tudom, miket kapok. Vettem 6 nadrágot, 6 vékony hosszú ujjú-, 2 rövid ujjú felsőt, 2 kocsikabátot, igaz ezek vastagabbak, meg egy őszre jó overallszerűt. Ezt nem tudtam ott hagyni annyira édes. Ja, meg egy kissapkát. Az egész nem volt szerintem 4ezer Ft sem. És nagyon jó állapotban vannak.