Új privát üzeneted érkezett!

jaj,hogy fúj a szél...most értünk haza az uszodából.Na antihisztamin:először kaptam suprastint de az meló mellett nem megengedett mert szedál eléggé,aztán lett xyzal,fenistil csepp+calcimusc,aztán aerius tabletta és most a loratadin hexal.ez az a fogyókúrás amitől állandóan a klotyóra járok:)de ezek közül csak a calcimusc használt a többi nem.nem tudom meddig lehet szedni a calcimuscot de gyanítom hogy sokáig nem...hát majdcsak lesz vmi.Csak nehogy a csokira legyek allergiás mert akkor annyi lesz nekem :lol: majd hó végén meglátjuk...tuti h súlyos gyógyszerallergiám van inkább mint ételallergia!vmelyik nap a ciloxan szemcsepptől is elszálltam.Csak egyszer derülne ki tényleg hogy mi a baj és tűnnének el ezek a hülye kiütések meg rosszullétek....[/b]Diusnagyon ari a kisfiad:)a párod pedig olyan ismerős nekem de nem tom honnét....

Kép

Kép
nettke76

megyek segítségért megen nem tok írni :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]

Kép

Kép
nettke76

Én is imádom Erik hurkáit gyömöszölni. :lol: :lol: Meg van egy tüskés labdája és azt szoktam a hasán gurítani pelenkázás után. Alighogy lefektetem a pelenkázóra már nyúl is a labdáért, hogy gurítsam a hasán, közben gurgulázva nevet.
Nettke, ez a fránya írás hogy kifog rajtad pár napja! :lol: :lol: :lol:
Na most elmegyünk karatézni aztán majd jövök ám!
Vendég

Dius, annyira édes a kisfiad! Simogatni akarta a fácánt? :lol: Nah, akkor vadász nem lesz! :) Ééés nemsokára 2 ilyen gyönyörűséged lesz, de jóóó! :) Várod már a szülést? Bence simán jött? (Bocs, h már írtad, de annyian vagyunk, nekem meg szita az agyam, meg szőőőke is vagyok... :mrgreen:)
Jájj, Nettke... :cry: Basszus, választhatsz, h f.sol, vagy alszol ezektől a hülye gyógyszerektől. Én a Claritintől is bekómáltam, milyenek lehetnek ezek a lórúgások, bele se merek gondolni.

been

Másik Dius, hol vagy? Josi? Többiek? Rékababa igazoltan hiányzik! :wink: :D

been

Nettke ment a privi.
Biza nekem igazolásom van a hiányzásról, de holnap nem menekültük mert itthon leszek. Ki kellett vennem egy nap szabit, mert Réka csak csütörtökön mehet bölcsibe, még csúnyán köhög. Apának meg minden képp be kell fejeznie vidéken a munkát. Holnap után már ráér, csak egy napos munkáról van szó.

Ani minden rendben lesz. Ne is gondolj rosszra, csak egy kis vírus, más nem is lehet!!!!!!!

Tuntun akkor tényeg itt a helyed köztünk, szinte mindengyőnknél van gázosodás a családjában. Sajnálom, hogy ilyen anyukád van. Én nagyon szerettem az enyémet, de az a nagyon csúnya betegség elvitte. És ami a legrosszabb volt az egészben, hogy ott bent a Kard. ITO-ban halt meg, hát egy darabig próbáltam kerülni. Először nagyon rossz volt belépni. Na férre a szomorúsággal

Egy kis vicc, hogy jó kedvünk legye:
Mi az emberiség két nagy kérdése?
1. Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát?
2. És miért nem nyírták ki azt az embert? :lol:
Vendég

Rékababa, akkor bebetonoztam magam ide? :lol: :lol: Látod az enyém meg él és virul (legalábbis azt hiszem), igaz azt mondják az alkohol tartósít :evil: :evil: :evil:
Még az önállósodásom elején úgy gondoltam, hogy csak ki kellene békülni vele, mert mégiscsak az anyám. Volt olyan hogy el is mentünk a házig, de bemenni már nem mertem. Aztán a húgom ballagásán ott voltunk mindketten, a nevelőapám odajött köszönni, meg bemutatkozni a férjemnek, Ő meg csak ott bőgött a bejáratnál. Amikor ránéztem elfordította a fejét, hát akkor részemről ennyi. Aztán üzente a húgommal, hogy az én gyerekem is megkapná azt amit az unokaöcsém, de mondtam, hogy ha rám nem kíváncsi, az unokájára se legyen. De Ricsike nem is szokta hiányolni.

Szegény Réka, már csak kilábal ebből a vacak megfázásból.
Vendég

Sziasztok, jöttem olvasok vissza.. termeltetek ám rendesen... :)

Kép
dius87

ne csak olvass, írjál is! :lol:
tuntun... :cry: (Ezt nem a bebetonozódásodra értettem... :wink:)

been

Helló mindenkinek :) hú van mit olvasni és hirtelen nem is tudom kinek mit írjak :oops: :lol: ez a hétfő egy rohanás,most értünk haza,edzés volt Noéminek,most vacsiznak. Noémi is eszik!!!!!! Nudli van :lol:
Sajnálom,hogy vannak még ilyen szülők,szerencsére nálunk nincs ilyen.
Devcsa,megérdemelt pihi? Akkor túlvagy a vizsgákon?

Kép
Kép
josi

Noémi kimozogta magát... :lol: Nudlit én is szeretem! Milyen edzés is ez, az az ugróköteles csoport, vagy máshova is jár sportolni?

been

Emma köszi a hiányolást, 7végém elég zsufi volt, így még olvasni se tudtalak titeket, nemhogy írni. Ma meg voltunk csípőszűrésen a mávba, minden oké a bal lábán egy nagyon picit kötött az izom, de minden rendben, mennünk a túzoltó utcai gyermek klinikára csípő uhra aztán vissza a mávba. Meg ma elmentem a 6hetes kontrollomra. :)

Dius nagyon édes a kisfiad! :) Tényleg olyan kis dögönyözésre kiáltó :) Én már néha szerintem az enyémnél is túlzásba viszem a puszilkodást de még nem kiabált rám :)
Én is szeretnék neked sok boldog születés napot kívánni! :)

Kép

Ani nekem tegnap fájt nagyon a fejem, lehet valami frontvolt ami hozzád most jutott el. Nekem a a dokik azt mondták, hogy a neten soha ne nézzek utána semminek, mert nem szabad, pedig én is mindig a nethez nyúlok... Remélem minden rendben lesz veletek! Ne idegeskedj!!! Ez az utóbbi pár nap eléggé megviselhetett, biztos kimerült is vagy...

tuntun Hát nem semmi a "novellád" nem lehet egyszerű egyedül elkezdeni ilyen fiatalon. Édesanyám is 16évesen elment otthonról albérletbe és keményen dolgozott, mert sajnos az anyja szó szerint egy gonosz boszorkány nem is tekintem nagymamámnak... de ez egy másik "novella" :)

Fridus köszöntelek itt is. :)

Nettke aranyos a boroskólás stori! Jót mosolyogtam meg az alkovolon is! Édesek ezek a gyerekek! :)

Kép
dius87

Jaj igen a Dius kisfia tündéri,eszik ő is a levesből? Bevallom nekem a fácán leves az egyik kedvencem Apukám is vadász,úgyhogy néha hozzájutunk mi is :wink:
Emma igen ez az ugrálókötél még mindíg :) nagyon szereti jó lenne másra is ha járna,de most nem tudom elég nekem ezután is szaladgálni. :oops:

Kép
Kép
josi

Sziasztok,

mi is nemrég jöttünk haza az edzésről, nálunk meg túrós derelye volt. Mindkét gyerekem egyformán 3 db-ot evett. :lol: :lol: Most Ricsi eszik keveset v. Erik sokat :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vettem Eriknek ilyen fürdős puzzlet (farmos) bár elég húzós az ára majdnem 3 eft, de hogy milyen jót játszanak vele a vízben, olyan jó őket hallgatni.
Vendég

Én palacsintát sütöttem ma :lol:
Meg a fürdőszobánkat csinálom, még holnapra is maradt meló bőven. Kicserélem a linóleumot, mert a fűtésszerelésnél tönkretették :evil: Felszedtem a régi linót, közben szentségeltem rendesen :roll: aztán egy-két helyen kijavítottam a padlót csemperagasztóval, ahol nagyon göröngyös volt, úgy mégsem ragaszthatom rá a linóleumot. Asszem felcsapok burkolónak :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Na hali Mind! :)
Rékababa! nagyon köszönöm hogy miattam fáradoztál,látod ráéreztem én hogy sántít a sztori...miért kell még ebben is kamuznia,szörnyű!a tbc-ről tudtam azt hallottam a volt barátnőjétől,aki az utcán megállított és számonkért hogy milyen beteg apám én meg nem törődök vele,néztem ám hogy mi van :shock: na akkor ennek a történetnek is pont van a végén legalább,oszt annyi.Mégegyszer köszönöm!josi,de rég ettem nudlit,de jó ötletet adtál!Remélem nudliallergiám még nincs :roll: Gyerkők is szeretik,apánk az nem annyira,neki mondjuk a káposztás tészta felér egy sértéssel :lol: :lol: csak a húst mindig:)dius,nemsoká Te is lökheted az ilyen sztorikat,elképesztőek néha a kis lurkók,mit alkotnak sokszor :lol: :lol: alig látszanak ki a földből de alkovolisták :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Josi Hát igen a jól megérdemelt pihi, nem is igazán vagyok a gépnél, inkább Zsombizom. Bocs csajok nem is igazán tudok ennyit utánnatok olvasni (nézzétek el nekem, vidéki vagyok)
Meg épp állás után nézek, nagyon kell mert fizetnem kell az egyetemet. (9000 egy kredit, és 30-at kell fel vennem ebbe a félévbe; a szorzást rátok bízom) Ja és ebbe még nincs is a felutazásom
Rékababa Azt hiszem te kérdezted apukát. Most nyugi van a fronton, van más dolga nem ér rá baszogatni. Még a segítségét is felajánlotta csak szóljak, ha kell valami, ne legyek büszke...fújjjj
Mi sült kacsát ettünk almás pitével. Betegeknek millió gyógypuszi
Mikor lesz már jó idő :evil:
Vendég

Dadomim!
Már tudom ki fejezi be a házunkat ha lesz egy pár millióm rá!Csak Téged hívlak az tuti,tapasztalt szakemberre van szükségem :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

És mellette még tortát is tud sütni :wink:
Vendég

Drága barátosném, neked bármikor! :lol: :lol: Egyébként kicsi fiad csupán 4 hónapos volt a boroskólás sztorinál :P
Dominiknak kezdődik a "Mi ez?" korszaka... :? Egyenlőre még csak ennyi: "Ez?" Meg magyaráz veszettül!!!! Komoly pofával, a kezével mutogat, hadonász és közben mondja a magáét pl: én....nem....Nani...nem.....de.....én.....anya.....Nani.....nem....nem....itt. És ehhez képzeljétek hozzá azt a komoly pofát! És ezt a rettentő fontos mondanivalóját hosszú perceken át képes folyamatosan mondani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én meg jókat nevetek :lol:

dadomi

Devcsa! Univerzális nő vagyok :lol: :lol: :lol: Ugye milyen jó érzés túl lenni a vizsgákon? Használd ki a pihit a félév kezdetéig! Nem semmi árak vannak az egyetemen, hallod! Micsoda kedves apuka, szólj ha segítség kell, ne legyél büszke? Aztán utána meg arra hivatkozva akarná elvenni Zsombit, hogy te nem tudsz vele foglalkozni, mert mindig lepasszolod, mi? Marha fifikás! :roll:

dadomi

Dadomi,lehet...húha...időben elkezdte :lol: :lol: de arra emlékszem hogy tök meleg volt mert Martin egy szál pelusban van lefényképezve a pohárral :lol: A kis pasim meg így szövegel?egyem meg a husiját!Devcsa!jaja,Dadomi tiszta főnyeremény!Burkoló,szakácsnő,babysitter,óvónő és még az adóbevallásodat is simán megcsinálja :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

dadomi Jaja
Ez az önzetlen segítőkész duma nem igazán jön be. Meg tök olyan érzésem van, hogy már megint akar valamit ( nyálas szöveg...bla-bla) Hát már nem igazán hiszek neki.
Ezek az árak most az egyetemen, de majd lesz valahogy (bezzeg ha a gyesen lévő kismamák még mindig ingyen tanulhatnának...Nagyon Köszönöm Feri)
Na megyek eldugulni
Jó éjt!!!
Vendég

Szép estét!

Köszi mindenkinek Bencus dicséreteket.
Nettke,a párom elég sok embernek ismerős,főleg hogy kmb-s Rémen,de amúgy ha sűrűn jársz Baján vagy környékén akkor láthattad már.
Tuntun,nekünk is van tüskés labdánk,egy rózsaszín meg egy sárga. :D Tehetnél fel te is képeket a fiúkról.
Emma,igen,simizte is ezerrel,nagyon tetszett neki. :D De így bizti nem vadász lesz. :D Hát megmondom őszíntén,nem várom a szülést,egyrészt császáros voltam(de ez a legkevesebb most már).Másrészt mikor Bencével hazajöttünk a kórházból,az nap éjszaka kifakadt a csaszisebem.Jobban mondva begyulladt a
sebem és 40 fokos lázzal feküdtem otthon,a tejem is elapadt. Két hétig járkáltunk vissza a dokihoz hogy kitisztuljon a sebem,szondázták,kimosták,előtte újra felnyították a sebem,kötözték,meg ilyenek.Mivelelapadt a tejem Bence csak 2 hétig szopizott csak. Nah,én ettől félek,hogy újra megtörténik.
Rékababa,jobbulást Rékának.Remélem most már ti is hamar meggyógyultok.
Josi,nudlit én is szeretni. :lol: Igen,eszik Bencus a levesből,én is szeretem. Az első szülinapjára is fácánleves volt és már akkor hamizott belőle. Párom nem vadász,de van fegyvere,nekem nincs fegyverem csak vizsgám van róla.A fácánokat úgy kapta a párom,ott ahol kmb-sként dolgozik.Jóban van a helyi vadászokkal.
Dius,köszönöm a köszöntést. Örülök hogy minden rendben van Barnussal.
Devcsa,akkor pihend ki magad,hogy újult erővel tanulhass. :wink: Szép ára van az egyetemnek. :shock:
Dadomi,univerzális,ez jó. :lol: Édi lehet Dominik ahogy magyaráz :D .Nálunk is kezdődnek ezek a dolgok.

Nah,megint sok lettem mára!
dius02

dius,,olyan nosztalgia fog el ahogy látom a vonalzódat:)Úgy szerettem pocis lenni!meg néha letörölgetem a polcon a babás könyveimet,amikből okultam anno,és arra gondolok,többé nem lesz rá szükségem,olyan fura érzés,pedig nem akarunk több gyereket,ez a két kisördi bőven elég...de mégis az ösztönök :roll: nem járok Baja környékén,de mégis valahonnét tényleg ismerős apátok.hm...

Kép

Kép
nettke76

Dius, ígérem majd rakok fel, csak ahhoz a másik gépem kell.

Dadomi, én gipszkartonozni és tapétázni tudok nem csinálunk egy vállalkozást?

Tegnap megkérdeztem Ricsikét, hogy mit szólna egy kistesóhoz, azt mondta felőle jöhet. Mondom, mondjuk egy kislány? Na arról hallani sem akart :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nettke,én is szerettem és szeretek most is pocis lenni. De már az esti elalvás kín szenvedés. Meg felfújódok estére és szó szerint alig van levegőm is,és néha ég a gyomrom is.
dius02

Apánkat még nem is láttátok asszem,na lökök fel képet :lol:
Kép

Kép

Kép
nettke76

Tuntun,oksi,akkor várom a képeket. Én is tudok gipszkartonozni,meg csempézni,meg hungarocelezni is. Na meg egy kicsit villanyt szerelni is párom révén. :lol: :lol: :lol: :lol:
dius02

Kis nyári hangulat??? :lol:
Kép

Kép

Kép
nettke76

Tök jó, így akkor az ország különböző részein tudunk vállalni munkát, ki itt csinálja, ki ott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nettke, helyesek vagytok együtt. Én azt hiszem az iwiw-en is valami hasonló kép van fent nem?
Vendég

Babanet bt :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Jaja,tuntuncsak az karácsonyi,ott van rajtam vmi festék is :lol: legalább már akkor nézzek ki valahogy :lol: :lol: Apánk meg úgyis mindig szép :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Tuntun, Dius! Én meg a burkolás részét vállalom :) Meg a könyvelést is, majd valahogy eltusoljuk az adókat :P Feri bácsinak nem fizetünk, mert elvette Devcsától a tandíjmentességet! Ja és mellette nyitunk egy óvodát is, ahova a gyerekeink járhatnak :lol: :lol:
Nettke, még mindig nincs semmi kék a konyhádban???? Irgum-burgum :P

dadomi

Domi megjelent kezében egy fél rúd párizsival és közölte, hogy "Enni!" :lol: :lol: :lol:

dadomi

Nettke,helyesek vagytok. Iwiwen bejelölnél (Viziné Dia néven vagyok)?
Babanet bt,tetszik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dius02

Jogászunk nincs, hogy megalapítsa nekünk a bt-t? :wink:

dadomi

Dadomi, Domi még fent van? Szegénynek biztos nem adtál rendesen vacsorát, na majd akkor keres magának :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

dius,természetesen :D mingyá jelöllek is!Dadomi,adj enni annak a kis drágának!!!! :lol: Én is megyek vacsit melegíteni mert jön Apa és éhes :lol: Nem kell amúgy jogász elég vmi zugügyvéd :lol: :lol: Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
nettke76

Dadomi,köszi a receptet. Én benne vagyok. :lol: :lol: :lol: Aranyos lehetett a párizsival Dominik. :lol: Nálunk mostanában, kb.1 hónapja Bencus 8-kor kel és 8-kor fekszik le aludni.
dius02

Mi későn fekvők vagyunk... :?
Nettke, mutasd má meg apátoknak, hogy hol van a hűtő meg a tűzhely, és hogyan működik :P

dadomi

Emma bagolyka merre vagy? :wink:
Cseriani remélem te megnyugodtál!!!

dadomi

Nettke,vissza is jelöltelek. :D Én is megyek mert drága párom mindjárt hazaér a munkából és éhes, mint mindig munka után! :D
dius02

Domi a palacsinta helyett a parizert választotta... :roll:

dadomi

Mindenki alszik vagy vacsiztat? :wink:

dadomi

Dadomi,sztem nem baj hogy még nem alszotok. Bence is mindig így aludt el,csak most ilyen korai fekvő.

Nah,megyek. Lehet még később benézek!
Jó éjt mindenkinek.
dius02

Én még vagyok... Későn fekvők és korán kelők vagyunk... :x Minnyá elolvasom, miket termeltetek itten.

been

Jó reggelt Mindenkinek!

Esik az eső és utálok mindent!!!!! 4 napja olyan rosszul alszom éjszakánként, alig várom hogy reggel legyen. Most meg már fáradt vagyok mint a dög. Pedig nem is fekszünk korán le, mert általában a 11 órakor kezdődő filmbe szoktam belealudni :lol: :lol: :lol: :lol:
Na ma szépítkezős napom van, úgyhogy csak ebéd után jövök erre. Holnap meg már kezdődik ismét az angol.
Ani, remélem tudtál pihenni!
Vendég

Jó reggelt!

Este már nem tudtam jönni,mert párom haza ért a munkából,megvacsiztattam :D és ő gépezett egy kicsit.
Nálunk is esik az eső,nem lehet majd kimenni. :evil:

Tuntun,megnyugtatásképpen én is nagyon sz@rul alszok. Rengetegszer fent vagyok és reggelre mint a mosott rongy úgy nézek ki.
Cseriani,jobban vagytok? Kéményeteket ma fejezik be,nem? Most már csak túl lesztek minden sz@ron.

Megyek tejért,majd később jövök!
dius02

dehogy tudtam. Egy csomóban a gyomrom,és percenként nézem az órát,9.35-re van időpontunk. Talán akkor voltam ilyen ideges,mikor epeműtétre mentem-de az azért nem volt ennyire rossz. (körülményeket tudjátok)
Zsibbad mindenem,és szétmegy a fejem.
Látom,ide kellett volna jönnöm,itt ismét jó volt a hangulat. Írok majd,ha megjöttünk a doktornénitől. Gondoljatok ránk,légyszi-légyszi!!!!! :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?