sziasztok
mozza a méhlepény nekem is mellső falon tapad 19.héten mélyen fekvőnek állapította meg a doki ezért volt nekem a 24. héten még egy ellenőrző Uh. ott már jó helyen volt
vanni nagyon jó, hogy lassan hazamehetsz, bár az nem jó, hogy nem múlik a keményedés
Tegnap kivállogattam Édua összes kinőtt ruháját, kemény meló volt, aztán rájöttem, hogy semmit nem kell a picinek venni, mert nagyon sok kisruhánk van, akkor lettünk volna bajban, ha fiú születik, bár ez még benne lehet a pakliban
, Ma kimosom és holnap vagy azután vasalás lesz.
Lányok a textilpelusokat akkor mivel lehet kifehéríteni? A kifőzés segíthet pl szódabicarbonás vagy sütőporos vízben?
Éjszaka alig aludtam, pedig már kezdtem örülni, hogy jó pár napja jókat aludtam
2 hónap óta ma vezettem egy kicsit, semmi gond nem volt, annyira jó
, bár azért lehet nem vezetek le Miskolcra majd a dokihoz
(35 km)
zdori az utántöltőgömb a szopiparna.hu oldalon, amit annus belinkelt a kiegészítőknél a legalul van, én ezt végig sem olvastam, úgyhogy most kicsit bánom, hogy akkor nem rendeltem utántöltéshez való gömböt
Lányok ti milyen mosóport használtok a pici ruhák kimosásához? Én most dreft-et vettem nagyon kiváncsi vagyok rá, meg hozzá bip hippoallergén öblítőt, Éduánál persil gélt használtam meg silan sensitivet
Nézegettm a tide super sensitiv mosóport, de szerintem az is bennemarad a ruhákban
Lányom szülinapjára most chincsillát szeretne
Szofi nekem soknak tűnik az a 140.000,-Ft-os babakocsi
mozza előtejem nem volt és most sincs, mégis tudtam szoptatni
kézzel való fejés: én kb Édua fél éves korára tanultam meg, a szülés után a kórházban jó ha 2 cseppet ki tudtam préselni, ezért viszem most a mellszívót. A nővérkék csak azt mondogatták, hogy így kell nyomkodni, de aztán otthagytak szenvedni
Szép napot!
Ildi