Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is kellett volna valami ürügyet találnom, hogy az 5.-re mehessek és akkor osongattam volna én is. Úgyis megakarom nézni a tablót.
Bár.... - az igazat megvallva,ahogy "számítottam" :twisted: rá, sajnos úgy néz ki megint van/lesz miért - eddig tartott a nagyjából normális ciklus.
Nem baj Judit, igazodom Hozzád! :wink:

Mondd holnap VG-nek, hogy most kivételesen nem fogsz haragudni, ha egy kicsit jobban megpiszkál......

Andi, semmi hír?

Megyek, felszámolom ezt az irgalmatlan kupit ami körbevesz....... :x

Heni

Kép

Kép
cancan

Judit! köszönjük a híreket Eniékről, és reméljük hamarosan rólad is halljuk már hogy babázol :lol:

Eni! Boldog Aida napot!!

Kép

Kép
gablaty

Kép
gablaty

elvileg nincs daganat az agyába.....de még a doki nem látta a leletet!!

pocakosok, valakit nem érdekel
egy Babymoov tech -Bébiőr???

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Köszi a drukkokat és az aggódást!!

Andi, mesélj Te is mamádról kérlek, ezek tényleg nem jó hírek, de ne szaladj annyira előre, nem csak attól lehet, amitől félsz, még várj!!!!!

Tegnap megleptem Levit és magamat a féléves évfordulóra, este rámrobban egy teli teáskancsó forró víz. Az ügyelet azonnal berendelt a égési plasztikára, 3 ujjamon totál nincs bőr és az egyik combom és 4 tenyérnyi részen ráment. Az holnap derül ki, hogy kell-e műtét, de napra valószínű soha többé nem mehetek hosszú időre. Íszonyú ronda, és tudom, hogy örülnöm kéne, mert Levit ott fogta az esettől 1 méterre apucim, amikor 8 felé robbant az üveg és se vágás, se égés nincs rajta....de komolyan csak ez a gondolat éltet. Annyira iszonyúan csúnya a seb, hogy sírhatékom van.
Szóval babauszi, amire a szülés óta vágyom, kilőve, és a babamasszázs is hosszú időre csúszik.....
Szoptatni is alig bírok, mert ülve nem megy, fekve meg pont ott rugdal. Pelusozni is kín....szóval szar érzés, hogy kb. alig bírom megérinteni a kisfiamat.
Nem is értem, mert évek óta ugyanúgy készítem a teát soha nem volt gond. s persze rengetegszer töltöttem át úgy a vizet, hogy Levi közben az ölemben volt....bele sem merek gondolni, mi lett volna ,ha....

Persze Peti tegnap ügyelt, szóval apum nálunk aludt, mert az ügyelet úgy kötözött, hogy pelusozni egyáltalán nem tudtam, csak ma a kezelés után.
Szóval holnap derül ki mi lesz a köv. lépés, de olyan jó lenne, ha nem kéne mindennap bejárni. Így is 3 naponta tuti kell, és olyan gáz megoldani.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jézusom, Zsófi!!!
Te szegény! És még belegondolni is rossz, ha Levi tényleg a kezedben lett volna. De az legalább jó, hogy nem voltál egyedül, amikor történt. Sok puszi Neked és gyógyulást kívánok!

Judit!
Hátha már holnap...
És köszi a híreket Eniékről.

Kép
Kép
kriszta36

AproZsofi!!!
ATYAÚRISTEN!!!!!!!!
nem kell segíteni valamit????

emano/Andi
KépKép
emano

Zsófi! tényleg iszonyat belegondolni mi lett volna ha.....
férjem unokatesója járt így 1 évesen :( őt sajnos a forró kávé égette meg a vállán,combján.
Elhiszem hogy szörnyen fáj. nekem egyszer a rántás fröccsent a lábamra, az is elég kín volt, szaladtam a slaghoz....még jó h nyár volt. 1 órán át folyattam magamra a vizet.(lett számla :D )
szóval remélem meggyógyulsz hamarosan!!!!sok +++++++++++puszi

Andi! Anyudnak is!!!

Kép
gablaty

Lányok
aki ért hozzá :lol:
kellene nekem valami homeós nyugibogyó(fáradt vagyok, fáj a fejem, ideges vagyok)
köszönöm

ApróóZsófi
ma mit csináltak Veled?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Andi: nem tudok sajnos segíteni, de hátha jön valaki aki ért hozzá...

Zsó: nagyon sajnálom, hogy ilyenek történnek, de a jó a szerencsétlenségben, hogy Levi nem volt veled.

Kriszta: írok majd privit, nem untatom a többieket, de igen a Kolpingban voltunk és vegyes a kép. Gyerekszemmel csodás, de azért nagyobb a híre, mint ami szerintem...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Kriszta: este megírom, ez kimaradt

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Először gyorsan a képek, mert kisasszony lehet, hogy mindjárt ébred, aztán nekem "kusi" :lol: :wink: van egy időre és lehet, hogy megint csak éjfél :lol: :wink: 8) körül érek vissza!!!! :lol:

Kb. 5 percesen :lol:
Kép

Másnap "csiniben"!! :wink:
Kép

Elcsics Benedek és Agócs Jázmin.....egymás mellett nyomják a szundit!!! :wink:

Kép

Itthon! :lol:

Kép

Na gyorsan elküldöm, mielőtt még mennem kéne! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Zsó!
Nagyon sajnálom....szegénykém :oops: :oops: még jó, hogy Levinek nem lett semmi baja :!: Mielőbbi jobbulást .......Tud valaki segíteni Neked???ha egy kicsit közelebb laknék hozzád szívesen segítenék, de azért ha tudok így is bármit csak szólj.....

Andi!
A mamádnak sok ++++++++++++++++energia!
Én ilyen dolgokra amit mondasz de legfőképpen az idegességre HOVA tablettát szoktam bevenni. Az oldja aa feszültséget is és nyugtat is kicsit.....nekem bevállt.....

Dóri!
jók a képek, Tünde gyönyörű és azta mekkora pocakod van már :lol: :lol: Nekem is jöhet Kolpingos privi....

Judit!
én is így mentem a 42.héten, hogy megnézzük a vizet aztán meglátjuk.....hát a vizet nem néztük meg viszont burkotrepesztettünk és meglett még aznap Letti......hátha holnap meglesz Szonja is..... :lol: :lol: mondjuk hozzám képest még van időd :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Tigrincs!
Jázmin nagyon édes :lol: :lol: nem lehet elég korán kezdeni az udvaroltatást :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Kriszta!

Amikor sírtál, azok az öröm könnyei voltak, vagy "elsirattál"??? :lol: :wink:
Na jó, nem tréfálok!!! Köszönöm, tényleg nagyon jól esik!!! :oops:
De Kriszta ugye nem értetted félre??? Nálam az ügyeletes doki volt a gázos ezzel a beszólással!!! :oops:

Tünde!

Anyud beszólása a dokinak...!!!! :lol: :wink: És milyen igaza van!!! :twisted:

Aproo!

Te jó ég!!!!!!!!!! :shock: Még így utólag is a frászt hozod rám!!! :? Remélem nem lesz komolyabb baj belőle!!!! És tényleg minden rosszban van valami jó is!!! :oops: :? Most pl. az, hogy Levi nem volt a kezedben!!!! (van Isten!!! vagy sors!!! vagy ki hogy nevezi!!!)
Gyógyulgassál!!!!! Tonnányi Gyógypuszi!!!!!

Tenci!

Hol vagy???? Te dumálsz nekem, hogy jössz a netre?!?! 8) És sehol nem vagy!?!?!!! :wink: Ne pihizzél már ennyit!!!!! :lol: Vagy "sunnyogó üzemmódban" vagy fent???? :lol: Na mindegy, majd gyere azért!!
Ugye nem baj, hogy Benedeket is "felnyomtam" egy képen?? :oops:

Egyébként meg okés, hogy Mindenki szüljön a dokijánál végül is azért választjuk! :roll:
De mondjuk, ha nincs rá lehetőség és nem lehet már "várni"???
:shock: :?
Azért siralmas, hogy így állnak az emberhez!!!! :evil: És mindegy, hogy melyik dokiról beszélünk!!! Ha nem vagy a páciense, akkor....várjál!!! :shock: Mert végülis mire esküdtek fel???? A "segítség nyújtásra" vagy a "borítékos sorsjegyre"????????????? :evil: :shock: :oops: Mondjuk ott abban a szent pillanatban sem hatott meg nagyon a dolog!!! :twisted:
De hagyjuk, mert már qvára (BOCSÁNAT!!) nem érdekel!!! :roll:
Mészi beért (még) időben, Rita ott volt :!: :!: Jázmin pedig ép és egészséges!!! És ez a legfontosabb!!! A többi megmarad emléknek! :wink: És a szép emlékekben is mindig akad valami "porszem" is!!! :roll: 8) :oops:

Na mondom. Épp hogy befejezem és Jázmin már ébred is!!! :lol:

megyek mert kajás!!! :lol: Aztán majd még jövök!!

Pussz!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Zsó!
Először is nagyon szép a kisfiad, még nem mondtam a múltkori képek után! Nekem tiszta anyjának tűnik :D
És, hogy mik történnek Veled! :shock: Én is segítenék, ha közelebb lennék és nem lennék teljesen magamba fordulva...

Gabi!
Szülinapi party képek nagyon jóóók! A torta a te érdemed? Ügyes mami vagy! Pillangó kisasszony meg csodás!

Tigrincs!
Szüléssztori tipikus Te a megismertek alapján! Pöpec csaj vagy! :lol: :lol: Én éreztem, hogy Ancsa a 'megbízott' :D A képek oltáriak, végre látjuk Tenci Benedeket is! Ő is jön majd?

Dorka!
Szép pocakod van, persze Tünde se kutya! :D Lassan te is sorra kerülsz, izgiiii!

Judit!
Még este azért ugorj be mi újság Veled!

Vandini!
Nekem segítségem nem volt nagyon, de én nem is igényeltem, hogy vigyázzon valaki Martinra, fodrászt, orvoshoz járkálást stb. úgy oldottuk meg, hogy mindig jött velünk vagy apja volt vele. Egyébként ő sem nagyon igényelt mást, 2 éves volt mikor apjával megmaradt pár órára, de már a végén állandóan utánam kérdezgetett, ha baj érte senki nem tudta/tudja megvigasztalni. Hát ő ilyen, most biztos sokan felhorkantak, hogy túlságosan magamhoz láncoltam, pedig nem, egyszerűen ő ilyen. Alvás meg ki fog alakulni! Megígérem!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tigrincs!gyönyörűek a képek!!!!!!

vdorka3, hogy sikerült víz vizsgálat helyett burkot repeszteni? :wink:
Én is tudok valakiről, a liftből jött vissza, hogy valami folyik....(ugye Heni?)

Judit

Kép

Kép
hjudith

elfelejtettem írni,hogy nem az én érdemem a torta....
itt csináltattam SZ.endrén a Surányi Cukrászdában :D
de azért jó hogy kinézitek belőlem :lol:

Kép
gablaty

Tigrincs! nagyon szépek!!!! :D :D :D

Kép
gablaty

JUdit!
Na nem véletlen, hanem már ugye a protokoll szerint ott volt az ideje, hogymegszülessen a kisasszony... :lol:Úgy döntött Vidadoki, hogy inkább megindítja, mert akkor úgyis látja a vizet ....és már amúgy sem hordhatnám továább mert "nem engedik".... :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Tigrincs! Dobj már egy privit, hogy ki volt ez az állítólagos ügyeletes doki.

Ma beszélgettem egy lánnyal aki a 20. héten van és nem olyan régen kötött ki Vida dokinál. Az előző választott orvosa, úgy vállalta el, ha a terhesgondozásra a magánba megy.A lány mit sem sejtve el is ment, ahol közölte vele a doki, hogy a 9 hónap 90.000ft majd a szülés 180.000.-.Szegény lány, majd leesett a székről.A köv alkalommal közölte a dokival (szerintem tök korrekt), hogy ő többet nem jön ide, és hogy keres más dokit. A fickó magából kikelve üvöltött, hogy ö nem ezért csinálta a gondozást hogy most lelépjen. Agyrém egyszerűen nem fogom fel!Mire esküdött fel ezaz "ember"?

Judit

Kép

Kép
hjudith

Tigrincs!
Nem sirattalak el, nyugi. :lol: És nem értettelek félre, én ügyeletesnél szültem, mert a dokim szabin volt, és akkor mit össze rinyáltam emiatt! Nagyon édes Jázmin! Benedek is!

Hófehérke!
Köszi, eddig mindenki dícsérte, kíváncsi vagyok a tapasytalataidra, és hogy mire készüljek.

Steffi!
Baj van? (Magadbafordulás miatt kérdezem, vagy csak az időjárás, meg a tél, meg ilyenek?)

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Szerintem a gyerek elengedése másokhoz 2 tényezős dolog. Nem csak a gyerek, de az anya elengedése is kell. És ez mindenkiben más és más. (na meg a vigyázók, és bennük vetett bizalom is)
Bene volt nagyszülőknél kiskora óta pár órára, 1-2 éves kora között mégis óriásiakat sírt nélkülem, és ha tudtam, nem hagytam egyedül, de voltak megoldhatatlan helyzetek, amiket azért ügyesen átvészelt. Aztán 2 éves kora után lassan oldódott, míg az oviba már nagyon szívesen, és zokszó nélkül ment. De ez az ő személyisége, és nem törvényszerű. Azért tény, hogy amikor már beszélnek, stb, sokkal könnyebb velük megértetni, ha anyának el kell mennie. És nekik sem mindegy, kire, és milyen bizalommal hagyjuk ott őket.
És ha anyának nincs is igénye otthagyni? Akkor meg pláne nem kell. :)

mtunde

Drága Heni!esetleg bejöhetnél meglátogatni...... :lol: Két legyet egy csapásra...... :lol:

Judit

Kép

Kép
hjudith

Tigrincs, gyönyörű csaj!

Zsó
, nagyon örülök, hogy nem lett nagyobb tragédia, bár ez is elég!

mtunde

Sziasztok!

Adri: Köszi a hiányolást, nagyon jól esett.

Tigrincs: Nagyon aranyosak a képek.
Ha lesz időd akkor a vonalzódat cseréld ki 8) kérlek

Eni: Gratula Jankához.

Tenci: Szüléssztori?

Rólunk csak annyi, hogy Viktorral hadakoztam, hogy aludjon,mert mostanában nagyon nehezen alszik el este is és délután is. Tegnap voltunk szánkózni, mert nálunk hó esik eső helyett :? ma meg egy kicsit hapcizott, de nem vészes.
Én megvagyok, kicsit fáradtan.
Na megyek mert nem tartott sokáig az alvása Viktornak.
Este megpóbálok jönni.
Gabboka örülök hogy jelenteztél. Ha van egy kis időd gyere és mesélj.
V

valentina

Kép Kép Letykó
Kép mosoly
Kép Letykó a barátnőmmel
Kép kegyetlen mama nem vette meg a 146. kisautót
Kedvet kaptam de már megyek is.....

KépKépKépKép
vdorka3

Valentina! jó hogy jöttél....szánkós képeket nem csináltál??

Kép
gablaty

v-Andi-ni
Hát ennek semmi köze a szopihoz, mert ha bármikor kérte elalváshoz, akkor adtam neki egy picit, de most mégcsak nem is kéri :wink: NAmeg ha érzi, hogy feszült vagyok, mert pl. már idegesít, hogy rajtam nyammog fél órát, akkor ugyanúgy nem alszik el :P Szóval ennek semmi köze a szopihoz. Nagyon is azt hiszem, hogy itt az "irányítási harcról van szó"! Előbb-utóbb úgyis le kell válniuk és úgy gondolom, hogy két és fél év szopi, az nem kevés 8) Nyilván, egy évvel ezelőtt tuti nem vettem volna el tőle, de most is, végülis ő nem kérte én meg nem ajánlottam, ha bármikor kérte, akkor viszont mindig adtam egy kis nyammogásra....

Orsi
De, persze segít Zsolti, ha kivagyok, csak sajna ő borzasztóan engedékeny és cseppet sem következetes :roll: Olykor felhívom rá a figyelmét, hogy azok a játékok, amiket nem enged Ivánnak, azokat pont ő tanította neki azzal, hogy ezt játszotta vele (pl. csikizés, orr összecsippentés, csipeszelés, szóval csupa hülyeség :? ) Egy ilyen esetben, mikor keménynek kell lenni, akkor sajnos nem a legjobb segítség :(

Tigrincs
Jaaaaj, de édes ez a Jázmin csajszi!!!!
Te pedig....Hogy a fenébe bírod, hogy enniyt ülsz gép előtt???? Én tuti aludnék minden adandó percben :lol:

AprooZsó
Nagyon durva :cry: Tényleg mázli, hogy Levi megúszta, de neked....
Jobbulást++++++++++++++++++

Judit
Talán tényleg a holnap lesz a te napod :wink:
Nem tudod mi lesz most Jankával? Mit csinálnak vele? Oké, azt mondta Eni, hogy megműtik, de mi nem működik nála? Úgy értem a vese milyen funkciót nem tud ellátni?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dorka
szépek vagytok!!
Letykó mosoly :lol:

Tigrincs
szép a lánykád!!!

emano/Andi
KépKép
emano

A lényeget elfelejtettem.
Aprooka: Szegénykém, együtt érzek veled. Nekem tavaly volt hogy a kocsihoz oda csuktam az ujjamat és alig tdtam pelenkázni. 3 hónap volt mire helyre jött.

Steffi: Mi baj van? mesélj !

Na majd jövök.

valentina

Gabi: Sajnos most nem csináltam képeket.
Encinek utőlag is boldog Szülinapot kívánunk.

valentina

hrenáta, nem beszéltünk a problémáról sokat, de úgy láttam hogy Eni megnyugodott, szóval talán nincs nagy baj.

Csajok 10 percenként érzek kisebb görcsöket, még várok egy kicsit aztán hívom a :o :lol: :lol:

Judit

Kép

Kép
hjudith

Csak gyorsra jöttem, mert Bogi folyton a mellbimbómba kapaszkodva próbál fellálni (vagy a hajamba, nem is tudom, meliyk jobb) de már napok óta zugolvasok és ezt nem lehet gratula nélkül...

Szóval Eni hatalmas gratula!!! Isten hozott idekinn kicsi Janka babácska!!!

Andi,
gyere és mesélj, ha van időd és energiád. gondolok Rátok!!! Sok sok puszi. Én homeósban abszolút nem vagyok otthon, de rákeresek hátha találok valamit.

ApróZsofi,
:shock: :shock: Jaj, de nagyon rosszul hangzik, sok gyógypuszi neked, tényleg hihetetlen szerencse ebben a csúnya balesetben, hogy Levi megúszta! Meg a te szemed is mondjuk... (Amúgy boldog felediket neki! és nektek) Mesélj majd, hogy mit tudnak a sebeddel kezdeni.. Szóval ahogy töltötted a forró vizet az üvegkannába, az robbant szét? Őrület :evil:

Dorka,
nagyon szépek vagytok ám!!! Irigykedem, hogy milyen csini vagy!

Na rohanok
ma délelőtt megnéztem a filmet, amiben anyum is dolgozott, a momban, hát ezt se voltak képesek hiba nélkül leadni... söt, mivel ez több részből áll egymás után, (s közben felkapcsolták a villanyt, bejött a takarító, stb) az egyik részt el is felejtették leadni... :roll: :roll:
én nem tudom ez a mom-park minek vállal el egy filmszemlét, mikor nyilvánvalóan nincsenek felkészülve egy ilyen kihívásra... :evil: :evil: :evil:
Vendég

Na csak összekevertem a nagy kapkodásban a dolgokat!

Dorka,
még azt akartam , hogy Berkusz arcra puszi, hát tényleg nem szép, hgy nem
vetted meg azt a kisautót... :lol: Ruhácskákra meg továbbra is irigy-irigy :D

Dori,
Szépek vagytok, te is nagyon csini, szeretnék én így kinézni terhesen. Talán majd legközelebb.

Várjuk a következő baba-hullámot, kismamák, rendszeres bejelentkezést szeretné
nk.ő
Vendég

Na, Bogi birtokolja az enter és a ö ü ó ő ú á é ű gombokat :lol: :lol:
Vendég

Judit :D :D :D :D
druuuuukkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Judit++++++++++++++ :lol:
Lesz ebből valami meglátod :wink: Várjuk Henitől a híreket!

Az előbb azt írtam, talán holnap lesz a te napod. Ha már így alakulnak a dolgok, akkor abból még ma lesz :wink: :lol:

Dorka
Tényleg gaz anya vagy :lol: Hát nem érted, hogy az az autó tök más, mint a többi? :lol: :lol: :lol:
Letti cukkancs :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

JUDIT..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azért szólj ha indultok!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Judit!!!
Szonjababa nem akarja, hogy bekukkantsanak hozzá... Drukk!!!

Dorka!
146. autó??? Mi vár még rám, Te jó ég! Én is gaz anya leszek, már látom. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Judit,
HAJRÁ!!!!!!!!!!! Ma lesz a nagy nap! :D

AprooZsó,
tejóég. tényleg szerencse hogy Levi megúszta, de a te kezed combod...jajjj. +++++++++++

Andi,
gyere és írd ki magadból, ha segít. Hidd el meghallgatunk!! ++++++

Steffi,
baj van?

Dorka,
képek :D Na nálunk tegnap volt ordítás, Brendonban rámart a kisasszony egy Boikido kisautóra, aztán mikor megpróbáltam elvenni tőle, kitört a gyalázat... kicsit mintha korán kezdené a szentem :? Küldesz címet? Ha minden igaz, a héten el tudnék menni a kádért...

Bori,
Bogi gépelés :D Nálunk is megy... Kisasszony rejtjeles e-maileket küldözget az apjának - de nagyon komolyan gondolja ám :D
Kép

Na megyek, olvasgatok még kicsit, mielőtt felébred...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsófi, úramisten, ezmeghogytörtént??? nagyon durva. sajnálom. tényleg milyen mázli h Levi ne volt a kezedben. én is szoktam forró vizet üvegkancsóba tölteni, mostantól vigyázni fogok.

Andi, és anyud kórházban? adtak neki vlmit, h ne fájjon a feje?

Tigrincs, ez a Jázmin baba csodaszép, és olyan jó rá nézni. :lol:

mennem kell megjött apjuk a tescoból...pakolnom kell.
snooopy

Na... na..... nnnnaaaa???????
JUDIT+++++++++++++++++
Megyek........ ha Vidához nem is ( komolyan mondom, már tiszta cikinek érzem felhívni ) de baromi szívesen beugrok ha nem zavarlak!
Holnap is járok arra meg csütörtökön is :wink: :wink: :wink: :wink:
( ja és ha lehet, majd Te küld az sms-t, vagy mondd meg az uradnak ne legyen olyan szűkszavú, mint Lilinél :lol: )
Figyelek........
azért ha indultok akkor is üzenj ide vagy sms-re, hogy menjenek a +++++ energiák! Jaj, de izgi!!!!!
Vettél teát?

mindjárt folyt. köv. csak ránézek a kajára....

Heni

Kép

Kép
cancan

Tigrincs, ez a két csöppség........ ( szívecskés szmájli) totálisan elérzékenyültem...... én nekem is kell.........
( azért mingyá' magamhoz térek, ha Benedek nekiáll hisztizni )

Dorka, nagyon szépek vagytok - Te meg szemtelenül csinos......

Tünde is nagyon helyes, látom élvezte a csúszdát! Aztaaa, mekkora poci! :shock: Lányok , én annyira hülye voltam, hogy kb. 25-35 hetes terhesen ( amikor az a marha nagy hőség volt ) sem mertem belemenni a Szelidi tóba. Pedig majd megdöglöttem. Most is Sárváron 2 nagypocis kismamit láttam, simán pancsiztak. Én nem mernék. Pedig nem vagyok hajlamos szerencsére semmi nyavalyára.
( most nehogy magadra vedd Dori, csak eszembe jutott)

Judy, nem lehet elég korán kezdeni, mi? :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Orsi
igen anyu bennt van a kórházba!!
kap fájdalomcsillapítót, de nem nagyon használ............
írtam neked emailt, megkaptad??

emano/Andi
KépKép
emano

Bocsi! mire itt elolvastam, a másik oldalt ki is esett a fejemből, hogy mit akartam írni :oops:

Andi!
Sedatif PC mint homeos nyugtató, altató, feszültésgoldó. Most lehet nagy marhaságot mondok, de én mostanába azon gondolkodtam, hogy a kimerültség miatt megint fogok szedni MAGNÉZIUMOT!!! jó a feszültségoldásra! Tünde! melyik is az a jó magnézium bogyó ami nem olyan méreg drága és én is szedtem???? :oops: :oops: :oops: ha más nem, nekem jó lesz. :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
na a magnéziumra én is gondoltam, de annyi féle van :shock:

Judit???

emano/Andi
KépKép
emano

Magnéziumot én is szedem....jó az is stresszre.Nekem a sedatif nem vált be de hátha nektek bejön.

Judit hol vagy??? nemtán már úton???

KépKépKépKép
vdorka3

ha jól tudom ezt szedtem:
Béres Mg + B6 30db 916, 60db 1697Ft

http://www.pirulapatika.hu/210218796/adatlap

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi, igen igen, bocsi, megkaptam...csak délután el kellett rohannom. ígérem meglesz a dolog, csak most kihasználom h nem kell tanulnom, meg Kolos elég nyűgös, nem eszik már 3. nap, csak iszik, de rohadt sokat.

Enit mikor engedik haza, tudja vlki?? mintha olvastam volna h holnap, de már ne találom azt a hsz-t, nem tudom ki írta. mert szerdán megyek szabóhoz, benéznék hozzá. vagy Judit, hozzád?? :lol:
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?