Sziasztok!
Végre itt hagyta a modemet a párom a kórházban, rászabadultam a netre.
Jól esett, hogy bíztattatok, igazából tényleg azért döntöttünk úgy, hogy bevonulok a kórházba, hogy jó kezekben megadjuk az esélyt, hogy megszűnjenek a keményedések, és talán nem szinte csak feküdhetek utána... Egyenlőre úgy néz k. hogy nem javult a helyzet. Magnézium és próbaképp Brikanol infúziót kapok naponta, volt hogy 2-t, de sajna így is este keményedik, és ha bármikor ha felállok, 2 perc után kemény és iszonyúan kellemetlen nap közben is. Holnap reggel jön az orvosom, szerintem haza fog engedni, mivel romlani nem romlott az állapotom, és amit tudtak megtettek. Feküdni pedig otthon is tudok. A méhszájak zártak teljesen, a méhnyak sincs megrövidülve, ami sok pocikeméynedősnél probléma, az a veszélyesebb. Azt mondta a doki, hogy ha eddig nem nyíltam ki, akkor ezután sem fogok. Na, majd holnap meglátjuk mit süt ki....
Mozza, nagyon attól függ a jóó lelkiállapot, hogy milyen szobába kerülsz. A másodikat fogyasztom, mert először egy 6 ágyasba tettek, és ott, hát, túl sok volt a történés... és a látogató, bármennyire is jókat bezsélgettünk napközben, egy idő után nem biztos, hogy folyamatosan beszélgteni akarsz, vagy hallgatni, ahogy más beszélget:)... Aztán szólt az orvosom, hogy van egy felszabbadult ágy, egy 2 ágyasban, egy ikreket váró veszélyeztetett kismama mellett, aki már 2 hónapja bent van. kaptam az alkalmon, és átköltöztem 2 napja, itt már egész otthnos némi túlzással.
A közben a másik szobában pedig hoztak egy kismamát, aki 29 hétre megszült... állítólag felkavarta nagyon a szobába a többi kismamát, izgultak érte.... de hála istennek, jól vannak, baba és mama is.
(A baba még picurka, de semmi baja.. 1kg 30dkg..
És egy még bíztatóbb példa, ha már az idősen szülünk téma is felvetődött, amikor még ott voltam a másik szobában, egy kismama 47 évesen szülte meg 1,5 óra alatt hüvelyi úton az első babáját, időre:)
Nyam nyam aranygaluska... én szerintem csak a terhesség után fogok ilyet enni, mert ha végig feküdnöm kell, akkor lefolynék az ágyról a végére...
Látom, nagyon beindultatok a beszerzésekkel:) én majd az utsó pillanatban, és amit lehet, neten keresztül.. a lényeg, hogy a baba kihúzza minnél tovább a pociban:)
Mozza, drukkolok, hogy rendben legyen a magzatvezed,k és téged ne ítéljenek fekvésre....
Szofi, szólok mindenképp, ha itt kellene a jövő hetet is töltenem.. az angel sound nagyon jó ötlet:) te aztán tudod mitől döglik a légy:)
Lányok, nehogy irigyeljétek a keményedést! Az elég, ha a szülés napján jelentkezik, mert az a méhösszehúzódás! És akinek előtte keményedik sokat, és teletömik gyóygszzrelle, annak azért nem keményedne időben, ha nem hagyatják abba. Más, ha koraszülött, és tele van nyomva, de erről ne is beszéljünk.
Fabri, én most nem merek még vásárolni, köszi a lehetőséget!
Zdori, ügyes vagy, az utolsó 10 mp-ben is sikerült vásárolni?
neke holnap érkezik haz a szopipárna, már nagyon várom:) Ha mást nem, behozzák a kórházba, de kedden én már megyek haza, szerintem:)
Reggel jön a párom, megint elviszi a modemet, így majd aszt hiszem megint nem jövök egy -két napig, legytek jk lányok, ha jelentkezem kedden, akkor már otthonról:)
Puszi Mindenkinek!