Mágnes! Én igazából nagyon örülök a dilemmádnak. Bár mindenki így "járhatna", akinek nehezen jött össze a baba, és szeretne még picit!
Ilonám! Sajnos én is pont úgy jártam, hogy mellettem mindenki babás lett, még az is akinek már nem kellett volna. De remélem, te leszel a kivétel, és olyan hatással lvan rád a környezeted összes babása, hogy te is simán minden orvosi segítség nélkül jól bebabásodsz! Nagyon szeretném már a pocakos képeidet nézni! Nagyon szép kismami leszel!
Nekünk sem volt egyszerű a cuccost összeszedni, Sőt, még vannak hiányosságok. Tudom. Én is hibás vagyok benne, de nem mertem korábban nekiállni a vásárlásnak.
( Te se jössz ki mamiddal? Én is nagyon szeretem az enyémet, de vannak együtt gondjaink. Nagyon hamar összebalhézunk, akár a semmin is.)
Egyáltalán nem csodálom, hogy rettegsz. Én is félnék, a sok hülye kérdéstől, meg a célozgatásoktól. Kaptam én is rengeteg ilyet. Már utáltam a család egyik részével találkozni..
Kicsibém! nekem pedig a komaasszonyom segített sokat. Leültünk, Julcsa kerilányom mászott rám ezerrel, anyuja meg kérdezgetett, hogy ez van-e az van-e, amire nemet mondtam, csak írta. Tök jó kis lista kerekedett. De az alapból nem hiányzik sok minden, ami nem jutott eszembe, viszont ugyanott, ugyanannál szülünk, így a kórházi cuccban nagyon sok dolgot tudott ajánlani, tapasztalatból.
Védőnőtől lista? Nekünk ismét új van, a harmadik. Én egy terhesség alatt hárommal találkoztam. Na? Ez a valami! Szóval ő nagyon aranyos, nemrég végezte el a sulit, így kicsit híján van a tapasztalatnak. De legalább lelkes!