Bumikám
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagy. A babácskák meg csak osztódjanak a pocidban és ma, vagy holnap vessék meg ágyikójukat. A görcsölgetés természetes. lehet, hogy már a beágyazódástól vannak. Nekem a mai napig van néha. Ja, és NE keresd a tüneteket Nekem sem voltak még a vérvétel napján sem. Nagyon rendes a doki. Te szájon át szedhető utrót kapsz? Nekem 2x3-at kell, de hüvelyit. Amúgy semmi más bogyót. Gravidát szedek mellé. Hason kellett feküdni 1 órát??? Nekünk nem kellett hason. Háton feküdtünk. Mondjuk otthon éjjel én is feküdtem hason, mert én csak úgy tudtam, bár mióta megtudtam, hogy babánk lesz, azóta nem aludtam hason.
Nem merek.
Jó hülye vagyok, pedig lehet még ki kéne használni az utolsó alkalmakat.
Apa nagyon rendicsek, hogy kaját csinál, csak így tovább. Pihengess, és ne emelj nehezet, kerüld a hirtelen mozdulatokat. Egy kis köhögés biztos nem árt, én 1 hétig náthás voltam.
Jajj, nagyon drukkolok az embrikéknek. És várjuk a pozitív eredményt. Tervezed, hogy tesztelsz a vérvétel előtt?
Bea
Örülök, hogy megjött. Tudják, hogy inszemezni mentek? Mert akkor nincs 3. napi vérvétel. Legalábbis nekem nem volt. Lombiknál viszont igen. És a stimus szereket is akkor írják fel. A clostit pedig már a 3. nap reggelén be kellett vennem!!! Mondjuk neked hosszabb ciklusaid vannak, lehet azért nem gond, ha holnap mész és a 4. naptól fogod kezdeni. Nem tudom, lehet fel kéne őket hívnod, lepontosítani a dolgokat.
Edi
Miből gondolod, hogy most van péd? Csak a nyákból? A pé kori nyák nyúlós, átlátszós, olyan, mint a tojásfehérje. A pé után kb. 6-7 nappal van fehéres folyás, ami természetes. Ha nem viszket, vagy ég, ne izgulj, szerintem nincs gond.