Új privát üzeneted érkezett!

Sanyika!
Üdv itt közöttünk :D
Nekem az elsô lombik gyógyszerei szuriai 60.000-be kerültek.
Ha nem kell még egy Gonal toll most is annyi lesz.

Charlott!
Gratu a sok szép petesejthez és a mai randikhoz is!
ügyesen megtermékenyültek :D

Baba!
Mennek a szurkok!
lona1

Sanyika,
üdv a Csapatban!!! :D Kitartás, hamarosan Te is babásodsz! :P

Baba,
éjjelre is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(ET+5? :P megy az idő! :P )

Charlott,
mindjárt kismami vagy! :wink: ++++++++++++++++++++++++++

Alle, Lona,
hajrá tüszik!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor mentek UH-ra?

Szép hétvégét, Lányok! :P

tillidian

Jó reggelt!
Én vagyok csak koránkelő?

babaimádó
Kép
babaimado

Én is ilyen koran kukorekolo vagyok :)
Hogy vagy baba?

Akciozoknak drukk +++++++++++++++++++++++++

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Szia Amina.Semmi különöset nem érzek. Max.azt, hogy éhes vagyok.Épp reggelizni készülünk, aztán indulunk a szurira a Kaáliba. Te nem tudsz aludni?

babaimádó
Kép
babaimado

Jo etvagyat!
Progi szuriert mentek a Kaaliba ugye?
(en kb ilyenkor szoktam kelni, vagy meg hamarabb, hetvegen is. "Koran lefekszem-koran kelek" tipus vagyok.)

Rabeszeltek, hogy porbaljak buzat csiraztatni. :)
Valaki csinalt mar ilyet? tul vagyok az aztatasi szakaszon, amugy csiraztato talam sincs :oops: , talra gondoltam elso korbe...

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Jó reggelt! :D

Babácska,
minden nap felmentek szurira? (Közel laktok?)
Én hétközben az alattunk lévő körzetinél adatom be, aki nővérkét épp elcsípek :P , hétvégén pedig Apa a soros...egész jól belejött :lol:
Már az 5. naaaap!!! :D Annyira nagyon drukkolok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

Alle, Lona :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mit éreztek?

Charlott :P
hajrá osztódás!!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiek, hogy vagytok? :P

tillidian

Igen, progira.Nem lakunk közel, de számomra ez a legjobb megoldás.

babaimádó
Kép
babaimado

Almáspite Kalkata módra:

Tésztához:
50 dkg grahamliszt
25 dkg ráma
15 dkg édesítőszer
1 cs. sütőpor v. helyette szódabikarbóna
3 tojás
2-3 ek. tejföl

Töltelék:

1,5 kg reszelt alma
1 citrom leve + reszelt héja
10 dkg édesítő
fahéj (ízlés szerint)

A tésztát összegyúrjuk, 1 órára hideg helyre tesszük pihenni. Ezalatt elkészítjük a tölteléket. Majd kinyújtjuk az alsó lapot, rászórunk min. 10dkg darált diót (ami felszívja az alma levél), rárakjuk a kicsavart almát, tetejére is jön a darált dió, majd a másik tésztalap. Végül tojással megkenjük.
Forró sütőbe tesszük. és Pirosra sütjük (ízlés szerint)...... nagyon finom omlós pite lesz belőle, és nem ázik el a tésztája!!! (férfiak is imádják)!

Kép
kalkata

Az elfelejtettem tanácsolni, hogy nagy tespibe süssétek (ha van a gyári géztepsi), mert jókora adag van belőle :wink: :wink: :wink:
kalkata

Till!
Ma voltam ismét Uh-on. Szerdán leszívás. Ma volt vvétel is, mert van pár tüszôm :D

Baba!
Lehet hogy titeket láttalak a Kaáliban ma olyan fél 11 körül?
Világosbarna hosszú haj?

Kalkata!
Köszi a receptet! Én biztos kipróbálom, nyammm!
lona1

Lona1, 1/2 9-kor voltunk ott max.3/4 9-9-ig.
Drukkolok nagyon. Hány tüsződ lesz kb?Hányra mész szerdán?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Till, én holnap megyek az első UH-ra, de még min.1 hét szúrásra számítok, a múlt alapján. Érezni komolyan semmit nem érzek, néha van mensis érzés,de ennyi. Ja, és mindig csak aludnék :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Baba!
Akkor nem téged láttalak :)
Csak azért gondoltam, mert ôk is szurira jöttek.
Pontos számot nem tudok, de sorolta a dnô szorgalmassan a méreteket. Olyan tíz felett lehet.
Szerda kilencre kell mennünk :D

Hogy érzed magad? Szurik nem kínoznak nagyon?
lona1

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!

Tobi!!!
Nagyon sok boldog szülinapot!!!!!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jajj, Tobi is hogy eltűnt, meg Mereszt is. Nem tudtok róluk valamit?

Lona, akkor szerdán tuti találkozunk.

babaimádó
Kép
babaimado

Tilli,
Most olvasom a nagy hírt! Gratula ügyesek vagytuk.
Farkasok
farkasok

Tobi: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Jó reggelt lánykák!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt! :P
(gyors bekukk, aztán maratoni tanulás, holnap vizsga :? )

Baba, Drága!!!!
annyi babaragacsot küldök, hogy kicsorduljon az ajtón :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagy ma?

Szurizósoknak tüszőnövelő!++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Farkasok,
köszi! :P De jó, hogy bekukkantasz néha! Nálad mizu?????

Tobi,
Isten éltessen! :P

Mindenkit naon ölelek!!!! Mentem tanulni... :roll:

tillidian

Sziasztok,

Till, tanulni-tanulni-tanulni, drukk holnap ilyen nagy csoda után csak jól sikerülhet..... :lol:

Tobi, Nagyon boldog születésnapot!

Lona, megvolt a tüszinéző, szerdánhoz drukk+++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, mára drukk neked, remélem minden rendben lesz (Várunk a hírekkel) +++++++++++++++++++++

Charlott, Baba titeket sem felejtelek el, küldöm drukkjaimat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, gyere a hírekkel, hogy boldogultatok.....
kalkata

Drága Lányok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!!!!

Mindenkinek drukkolok ezerrel!!! Babásodásra fel!!!!

puszi Nektek

nem történik velem semmi, de olvaslak ám Titeket szorgalmasan

KépKép
tobi

Tobikám!
Isten éltessen!! :D

Pusszantás!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!!

Tobi Sok Boldog Szülinapot kívánok!!!!!!

Kalkata a receptet nagyon köszönöm az jó ha édesítőszernek Fruktózt használok?

Lányok nálam menzsinek még semmi jele sajnos a cicim fáj és nagyon kemények (lehet azért mert későn volt peteérésem és 21 nap volt még egy szép sárgatestem?) picit aggódom bár nem tudom igazán miért! :oops:
Fel vagyok puffadva úgy érzemmagam mint egy bálna pedig még csak a Supret szúrom! :roll:

Baba hogy vagytok?

Tilli és ti?

Lona mennek a drukkok sok szép tüszit kívánok ahogy neked is Allegro!!!

Kép

Kép
raniko

Rengeteg ma a meló...... :? :? :? :?

Raniko, kitartás..... a cél érdekében :wink:
IGen, énis fruktózzal készítettem a sütit!!! Nem akarom dícsérni magam, de isteni finom lett, és nem ázik el a tészta sem (érdemes kirpóbálni)!!
Sütikészítésre fel, csak bátran, nem lehet elrontani, könnyű elkészíteni (kezdőknek is ajánlom)!!!! :wink: :wink: :wink:

Küldöm drukkjaimat minden babásnak, babára várónak, szurizónak, beütire várónak, tehát mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kalkata

Sziasztok!

Segítsetek nekem, volt már valakinek Hysteroskopiás műtétje?
Mit csinálnak? Mit találhatnak? Ma kell hívnom a dokimat, h akkor mikor tudja megcsinálni, úgyh igzulok rendesen.

Mindenkinek drukkolok!
puszka

Zizo
2120

Babim, Charlott, Alle, Lona mennek a drukkok ezerrel!

Tobi, boldog szülinapot!
Kép

skrisz72

Kalkata köszi feltétlen kipróbálom!! :wink:

Most beszéltem a Kaáliba egy másik jótündérrel!!
Mondtam neki hogy lehet hogy hülyeséget kérdezek de nyugtasson meg mert nem tudom mi van.
Leírtam neki a tüneteket és azt mondta nyugodjak meg ez tuti azért van mert későn volt a peteérésem vagy lehet hogy terhes vagyok! :lol:
Na jó ezt nem hinném de mondta hogy előfordul.
Kérdeztem mi van ha nem jön meg azt mondta hogy akkor rá szoktak segíteni Coragonnal (nem tudom hogy írják)
Volt akinek esetleg kellet már?
Azt is mondta hogy a legvégső esetbe abba kell hagyni a szurit és akkor tolódik egy hónapot! :(
Na remélem ez azért nem lesz!

Most megvárom még ezt ahetet ha nem jön meg akkor hívom dokibácsit! :roll:

Kép

Kép
raniko

Kalkata lenne még egy kérdésem! :roll:
A forró sütő az kb hány fok nálad? :oops:

Kép

Kép
raniko

Főnököm fenékbe fog rúgni, de csak ide húz a szívem...... :oops: :oops: :oops:

Én 200fokon sütöttem kb. 10 percig, utána levettem 180fokra. Gyorsan megsült kb. 30-40 perc volt (azt hiszem, de én nem szoktam nézni süléskor az időt, fogvájóval ellenőrzöm állapotát)

2120,
nekem volt hiszero+lapar egyben novemberben a Szt. Imrében.
Nálam altatás alatt volt a vizsgálat (úgyhogy csak az utána lévő időszak viselt meg - altatószer miatti hányás), ne izgulj!!! Nem találtak semmi eltérést, minden OK volt. Írok privit!!!
kalkata

2120, nekem volt. Kérdezz bátran, akár priviben is.

Tobikám, de jó, hogy jöttél. Sok boldogságot!

babaimádó
Kép
babaimado

Till, semmi tünet, ha erre vonatkozik a kérdésed. A melleim már punciókor is fájtak, most legjobban hónalj körül fáj.

babaimádó
Kép
babaimado

2120 nekem lapar volt októberben szintén a Sz.Imrében.
Engem is csak az utána lévő időszak viselt meg nem az altatás hanem bennem bennem hogytak egy napig egy drént és az eltalált valami ideget.
Na az iszonyatosan fájt, de szerintem nem kell aggódnod minden rendbe lesz!!!!! :wink:

Kalkata nagyon köszi!!!

Kép

Kép
raniko

Sziasztok lánykák!

Baba!
Mennek a babaragacsok!!!!!!!!!
( Egyébként a 2. lombiknál nekem is volt a transzfer napján még 8 embriócskám fagyasztásra várva, de másnapra mind elhalt, így egy fagyibaba sem lett. Nagyon szomorú voltam. De már nincs is rájuk szükség. Szívből kívánom, hogy neked is így legyen!!!)

Kalkata!
Nagyon szurkolok hogy álljon helyre az IR-ed. Neked is ajánlom az akupunktúrát, nekem bejött. :wink: Bár az igaz, hogy fogalmam sincs az inzulinom most milyen, de a vc. értékeimet ellenőrzés alatt tartom, és szerencsére rendben van. Azt hiszem valahogy a 18. hét táján kell majd mennem terheléses vc. mérésre, addig meg csak remélem, hogy be is igazolódik, hogy az inzulinom is oké.
Ja és köszi a receptet én is el akartam kérni de addigra közkinccsé tetted. :lol:

Till!
Hogy vagy? Érzel még pocak-derék fájást? vagy teljesen elmúlt, Nekem úgy a 10. hétig fájdogált a pocim. Pocaksimi neked!!!

2120
Üdvözlet! Nekem sima hisztero volt, és azt nem mélaltatásban csinálták, mint amikor a laparral együtt van. Nem éreztem semmit és nem fájt utána sem a pocim, kicsit éreztem csak enyhe fájást úgy egy napig. Felébredéskor sem volt semmi baj. Ilyenkor megnézik a méh felszínén nincs e valami prücök, ha van valami akkor esetleg el is távolítják, vagy javaslatot tesz az orvos laparra, ha valami komolyabbat lát. ennyit tudok erről. Ne izgulj!!!

Sanyika!
Üdv neked is. És mielőbbi babásodást!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Kalkata!
Köszönöm a privit, válaszoltam is. Ja a főnökös megjegyzést én is írhattam volna. :)

Baba!
Köszi Neked is! Egy kérdésem lett volna, de közben Katerina leírta, h a sima hisztero lapar nélkül nem akkora műtét. Ennek az altatásos része akkor "csak" annyi, mint amikor punkciókor altatnak?
Nagyon szurkolok Édeskéknek, hogy kapaszkodjanak!!!

Ranikó!
Neked is köszönöm a választ. Még pénteken írtad, h Tesódék tervezik a babát... nem vagy banya az érzéseid miatt. Én két éve nem gyengén kibuktam mikor Öcsémék bejelentették, h jön a baba... mondjuk hülye körülmények között tudtam meg. Azóta már aki akart, aki nem babás, vagy babázik a környezetemben, sőt Tesóméknál májusra várják a másodikat. Már nem volt rossz érzésem velük kapcsolatban… most mondjuk előre közölték, így talán felkészültem rá lelkileg, már amennyire lehet. Úgyh kitartás! Sajnos normális.

Katerina!
Köszi, megnyugtattál, így nem kell akkora műtétre készülnöm.
Közben sikerült beszélnem a dokival, úgyh szerdán reggel mehetek be a kórházba.

Fanni!
Köszi Neked is a szurkolást!

Babaragacsok mennek akinek szüksége van rá!! Aki még beülti előtt áll annak meg hajrá!!
Puszka

Zizo
2120

Sziasztok!

Till: nem elég, hogy dolgoztál az ET után nem sokkal, most meg vizsgázni mész? Le a kalappal előtted! :lol:

Baba: sokat gondolok rád/rátok. :wink:

2120:üdv - én már túlestem méhtükrüzésen is. Sima ügy, a doki megnézi, mialatt Te alszol, hogy minden a helyén van. (összenövés, ciszta....van-e?) Ha talál valamit rögtön cselekszi. Jobb ezt megcsináltatni minél hamarább. Nem fáj.

Ma is hívtam a biológust és a végső szám 8!!!! 12 petikéből és 8 tudott megtermékenyülni. :lol: (nyolcasikrek)
Olyan hosszú az idő még szerdáig! :roll:

KépKép
charlott

cetrotide már nem aktuális...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caty70 2009.03.10 15:38-kor.
caty70

Bekukk!

Drukkok mennek Csajok!

Rani: nekem is késett a mesim a Supre miatt a lombikomnál. Nyugi!

Délután megyek konzira, jajj de izgulok! :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

[quote="charlott"]S írta:charlottziasztok!

Till: nem elég, hogy dolgoztál az ET után nem sokkal, most meg vizsgázni mész? Le a kalappal előtted! :lol:

Baba: sokat gondolok rád/rátok. :wink:

2120:üdv - én már túlestem méhtükrüzésen is. Sima ügy, a doki megnézi, mialatt Te alszol, hogy minden a helyén van. (összenövés, ciszta....van-e?) Ha talál valamit rögtön cselekszi. Jobb ezt megcsináltatni minél hamarább. Nem fáj.

Ma is hívtam a biológust és a végső szám 8!!!! 12 petikéből és 8 tudott megtermékenyülni. :lol: (nyolcasikrek)
Olyan hosszú az idő még szerdáig! :roll:

Charlott tudod hogy ez nem is vicc?!
Épp pénteken mentünk le Nyíregyházára és este hallotama hírekbe, hogy egy nő 8-as ikreknek adott életet úgy hogy már volt 6 gyereke.
Pontosan nem tudom hogy ez hol történt de igaz!
Igazi szenzációnak számít a babák jól vannak.
Úgy történt a hírekbe azt mondták hogy mind a nyolc megtapadt a lombikból.
Azért azt megkérdezném hogy hol engednek meg 8 embrikét visszaültetni. :roll:
Nálunk már a 3-om is nagy dolog!
(Bár tuti erre egyikünk se vállalkozna!)

Kép

Kép
raniko

[quote="*puszedli*"]B írta:*puszedli*ekukk!

Drukkok mennek Csajok!

Rani: nekem is késett a mesim a Supre miatt a lombikomnál. Nyugi!

Délután megyek konzira, jajj de izgulok! :oops:

Puszi köszi minden megnyuktató szó jól jön.
Komolyan már a saját idegeimre megyek! :oops: :lol:
Az elöbb bementem a fürdőbe az irodába és ahogy öltöztem két hatalmas hamburger puffancsra lettem figyelmes a cicim helyén! :lol: :lol: :shock:

Kép

Kép
raniko

Charlott, ez a 8-as csodaszép! Hamar itt lesz a szerda, csak úgy röpülnek a napok!!!

Puszi, gyere ám a hírekkel!!!!!!!!!
Lehet Aminával találkozol (ha a kaáliba mész).

Rani,
Nyugi, minden rendben lesz, hisz drukkolunk neked, és úgy is kell lennie......

Amerikában történt az este, hogy 8 babócát ültettek vissza!!! Pedig már volt 6 gyermek a családban. És megtapadt mind a 6 :) :) :)
kalkata

Mi a francnak kell 6 gyerek után még beültetni?? Nem elég az a hat? Irigylem, hogy ilyen jól élnek, hogy ennyi gyereket el tudnak tartani... :roll: :oops:

skrisz72

Raniko, nyugi, én is mindig izgulni szoktam, aztán megjött, amikor kellett. Az elkövetkezendő 9 hónapra pedig piroskát töröltük a naptáramból, ugye Skrisz barátném? :D

babaimádó
Kép
babaimado

Baba Skrisz én bevállalom a menzsiteket egyszerre!!!! :D

Skrisz hát igen nem semmi!!

Kép

Kép
raniko

Skrisz, mit szólnál, ha kislányod lenne?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, nem lesz már mensid, csak 9 hónap múlva!!! Abbahagytam a varázslást. :wink:
Kislány, jöhet! De én úgy érzem, fiú lesz. :lol:

skrisz72

A próféta szóljon belőled!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, Lona, Alle, Charlott, Ranikó, Zizo,
mindannyiótoknak drukkjaim!!! :)

Puszi,
jó konzizást! :wink:
angel37

Amina, Puszi???? Meséljetek...
kalkata

Tilli,
Semmi nincs igazán most volt 3 havi pajzs + inzulin kontrollon.
Inzulin nem akar mozdulni ( terhelés 33,xx) emeltük az adagot 3*850mg Meforalra. Így biztos elérem az 57kg-ot hamarosan, csak most már ruhát nem merek venni magamnak sőt egy cipőmet most adtam oda anyukámnak mert tökmindegy volt mivel vettem fel állandóan leesett a lábamról - mivel az már nem dagad be estére sem -. Pajzsmirigyem javul, az antik folyamatosan jelzik a gyulladást, de a többi szépen határértékek közé lett szorítva, TSH ideális a babázáshoz. Így bennem a most vagy soha gondolata fogant meg remélem a gyerekkel együtt :) :lol: .
Májusban megyek újra kontrollra, már ha addig oda nem fújja a szél pehely testemet :D .
Itt jegyezném meg, hogy az alap pajzsmirigy hormonok vizsgálata NEM elég, mert amint látszik nekem sem mutatna most semmit, pedig továbbra is kell szednem a gyógyszert.
Időnként benézek vigyázz magatokra.
FArkasok
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?