Új privát üzeneted érkezett!

Sziszkó, tényleg szörnyű, ami a barátnőddel történt. Nem is tudom, hogy lehet ez lelkileg feldolgozni. Belegondolni is rossz. Az én barátnőm meg úgy járt (nyugi, pozitív a vége...), hogy túl rövid volt a köldökzsinór. Szóval amennyit sikerült tolnia, azt vissza is húzta a köldökzsinór. És nem császározták meg, hagyták szenvedni... A lánya gyönyörű, egészséges, de teljesen szétroncsolta a "kimenetet", hetekig szenvedett a gyulladásokkal meg sebekkel. Eszméletlen orvosok vannak :twisted:

Kinga! Merre mentek nyaralni? És mikor? Már én is úgy várom...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, ez is szörnyű...Pedig elméletileg a köldökzsinórt még látják is UH-n.
Még nem tudjuk pontosan, hova megyünk (valszeg Egyiptom vagy Törökország, vagy Olaszország). Az időpont nagyjából fix: július 20 körül indulunk és max aug.05-ig haza kell érnünk. De csak egy hétre megyünk. 3 "gyerekkel". Igaz, ebből kettő már felnőtt.
Ti készültök valahova?

K.
kinga82

Jajj, annyira édes volt a Bendegúz, ezt le kell írnom:

"Anya! Szeretlek, imádlak, vigyázok rád és találtam neked egy sárkányt és levadásztam neked".
Hát, ezeket a gyerekeket meg kell zabálni. Imádom.

Mostanában folyton a Pofonofon megy nálunk. Ezerrel énekli :)
kinga82

Kinga, nagyon aranyos Bendegúz. Én teljesen elolvadtam volna :wink:

Mi az olaszokhoz megyünk, az már tuti, hogy Caorle, az apartmanok között még hétvégén döntünk. Mi júni 6-tól megyünk 1 hétre. Előző hétvégén még megtartjuk az első szülinapi buliját, aztán irány a tenger :lol: :lol: :lol: :lol: Utoljára akkor voltunk, mikor Marci 'készült'. Ő ugyanis ha így nézzük, görög-gyerek :wink: :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!

Caorlében már Én is voltam. Jó hely :wink:

Görög gyerek, he-he. Ez jó :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Húúú, Gani, akkor már 10.000%, hogy oda megyünk :lol:
Ja, görög gyerek, de szőke kék szemű :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, én is elolvadtam :) Viszont megint náthás, köhög. Nem hiszem el... :cry: Görög baba? Ennek megfelelően a párom nagyfia meg bolgár... :) Bendi magyar gyerek :)

Most nézem éppen a ciklus.hu-n a mensis előrejelzést, nekem júli.21 lenne a legjobb utazási időpont, viszont Apa akkor még nem tuti, hogy ráér. Most agyalhatok még a fogigátlós módosítgatásokon is...
kinga82

Marci is köhög :twisted: Holnap lehet, hogy doki lesz belőle :cry: Remélem hazaér apa, mert én nem bírok lábra állni...

Nekem már csak 7 gyógyszerem van, és VÉÉÉÉÉÉÉÉGEEEEEEEEEEE

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Marci beteg? Jaj sajnálom nagyon! Korán megtudja szegény, mi az a betegség :(

Kinga!
A közösség megszámlálhatatlanul sok előnnyel jár egy kisgyerek életében. De sajnos van hátulütője is... a sok baci :( Hátha csak náthás lesz Bendi.
Amikor beteg, otthon tudsz vele maradni vagy a nagyszülőknél lábadozik?

Anita
Kép

Kép
gani

Ó, mi már túl vagyunk megfázáson. Elkezdett egyik vasárnap este köhögni. Elvittem a dokihoz hétfő este, megdicsért, hogy ilyen korán el tudtuk kapni a betegséget. Írt fel mindenfélét, és hát előírta a kötelező porszívózást. Amitől szegény úgy sírt, hogy berekedt, és azért kellett szerdán visszavinnem, mert elment a hangja :? De remélem most megússzuk komolyabb gond nélkül...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jahm, átszámoltam és jó a július 27. Asszem, túlspilázom a nyaralást (is).

Anita, eddig mindig Anyáéknál volt, de most otthon voltam vele egy hetet. Ha a héten beteg lenne, azt iszony nehéz lenne megoldani, mert kollégáim szabin, Anya és a párom konferencián (nem együtt), Apa nem bír rá egyedül vigyázni. Ebből bébiszitter lesz, de az egész napra a gatyámat is elfizetem...

Brigi, gyógyuljon meg Marci. Te is beteg vagy?

K.
kinga82

Sziasztok!

Sziszkó sajnálom ami a barátnőddel történt! Hihetetlen számomra, hogy ilyet is túl tud élni egy nő! Sok erőt kívánok a barátnődnek!!!! :cry: :cry: :cry:

Vége a hétvégi "munkának". Azért írom idézőjelbe, mert nem volt munka. Az informatikusok nem csináltak meg semmit időre és így mi sem tudtunk haladni a munkánkkal. Így ma nem hozzáférhető a program, a pénztárba nincs belépési jogosultságunk. Szóval nem tudom mi lesz ha jön egy vásárló! Mert még a kollégáim valahogy megértik ha nem tudok adni nekik pénzt (előleget szoktunk adni minden vásárlásra), de egy vevőt nem érdekli az hogy szar a programunk, ő terméket akar! Már előre sajnálom a srácokat a bemutatóteremben!

Sajnálom a beteg babákat, jobbulást kívánok mindenkinek!!! Én annyira érzem, hogy nem volt hétvégém, kezdtek kipurcanni. Ráadául tegnap elég sokáig fenn voltunk ( :oops: ), így keveset is aludtam.

Brigi, te most hagyod abba a gyógyszert és máris elkezdtek próbálkozni? Azt szokták mondani, hogy kell egy kis idő mire kiürül a gyógyszer. Ti nem vártok egy kicsit? Ha elsőre összejön a baba akkor te sem 2010-be fogsz szülni. Mármint örülnék neki, csak akkor lassan egyedül maradok ebben a topicban! :P

Mi idén a barátainkkal együtt megyünk nyaralni Zakytosra (vagy hogy írják). A baráti társaságunkban sokan idén töltik a 30-at és egyszer arról beszélgettünk, hogy kezdünk olyan öregesek lenni: a régi történeteket elevenítjük fel meg ilyesmi, már csak a hintaszék meg a kötőtű hiányzik. :D Szóval elhatároztunk, hogy idén még mielőtt mindenkinek gyerkőce lenne és nem lenne ilyesmire ideje, elmegyünk egy uccsó közös nyaralásra. Kettesben meg idén akkor nem megyünk hosszabb nyaralásra, csak az utánfutót lehúzzuk valami kempingbe hétvégente.
zénéildi

Köszi Nektek, de Marci állapota nem javul. Este dokihoz visszük. Én meg délután megyek ortopédiára, mert nem bírok lábra állni :cry: Úgyhogy a torna egy időre felfüggesztve...

Igen, Ildi, mi egyből elkezdünk. Beszéltem a dokival, mondta, hogy akkor sincs gond, ha gyógyszer mellett esik valaki teherbe, hátmég így. Marci is a 3. hónapban sikerült, addigra ürült ki a gyógyszer hatása. Hát most kíváncsi vagyok. Lányra gyúrunk :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Rég jelentkeztem, a műtét után írtam egy hosszú levelet és elküldés közben elszállt. Nem írtam újra, nem vagyok elég kitartó :?

Miksa műtétje jól sikerült, legalább is szerintem, mert csak a jövő héten megyük kontrollra. A gyermek altatásból való felébredése maga a horror, de ha tudod mire számíthatsz, nem esik olyan rosszul. Semmilyen rossz emléke nincsen. 1/2 9-re beértünk, 9-kor már tolták a műtőbe, 3-kor meg már jöttünk haza.

Párom elkezdett állást keresni, azért, ha jön a baba, legyen minél több ideje velünk lenni. De ebben a helyzetben van értelme állást keresni? Lassan örülök/ünk, ha van munkánk. A próbaidő alatt nem túl sok értelme van a babaprojekt elindításának. Utána meg Maja iskolakezdése miatt nem lehet... :twisted:
Bár Majával semmi nem biztos, 18-án megyünk a nevelési tanácsadóba. Most gyűjtöm az indokokat, hogy miért nem iskolaérett a lányom. Nem is tudom mi lenne a jobb, ha menne vagy nem...

MManya

Kép

Kép
mmanya

mmanya de jo hogy ujra vagy....örülök hogy renben ment a műtét..........
hékás hajrá a babóra.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mmanya, pont megint keresni akartalak. Örülök, hogy jöttél, és örülök, hogy Miksával minden rendben van. Látom, most volt Maja szülinapja, boldog szülinapot neki!

Már úgy várom, hogy pozitív legyen a tesztem :lol: Bár irtóra félek, hogy m ilyen lesz 2 gyerekkel itthon. Főleg azok után, hogy Marci tegnap éjfél után aludt el :? Ja, és másfél órán keresztül sírt... Felváltva vigasztaltuk az apjával. Eleinte az volt a baj, ha a szájában van valami, aztán meg az, ha nincs. Ki érti ezt??? De egy konstans volt. Ha közelítettünk a kiságy felé, éktelen visításba kezdett :twisted:

Lányos anyukák! Valami tuti tipp, hogy kislány legyen? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás nézd meg a kinai naptárt.nekem pl kislányt josol.aztán mi lesz azt nem tudom.
nekem a januári baba az a fogigátlo után 6 hétre fogant..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Hékás!

Nálunk a p.é. előtti gyakorlatozás vált be. Illetve valahol olvastam, hogy az étkezéssel (tejtermék azt hiszem fiút eredményez) is lehet befolyásolni.

9 hónap alatt rengeteget változik majd Marci, abszolút nagyfiú lesz már. :lol:

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!

Nekünk is a nyakán volt Kristófnak a köldökzsinór, és ezért visszafelé húzódott, nekem ezért lett császár.

Nálunk nyáron uticél Spanyolország, vagy Görögország. De az is lehet, hogy Németbe megyünk apa testvéréékhez, és még az is felmerült, hogy idehaza.
Belföldön valakinek valami tipp?

Kép
Kép
susytunder

nálam ha belföld akkor balaton......siófok....széplakfelső.. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, a kínai naptárat néztem, meg már kalkuláltam, hogy mikor lenne kislány. Megpróbáljuk :wink:

Húúúú, a Balaton tényleg nagyon jó. Bár én megszerettem Gyulát is, nagyon szép, nagyon jó a strandja, és nem túl drága. Mostanában elég sokat vagyunk ott :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

brigi mindent bele.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Manya!
Neked, mint szülőnek, jogodban áll, hogy ne engedd a gyereket iskolába. A legújabb jogszabályokat, az első tanévben minden gyermeknek 8 évnél fiatalabbnak kell lennie. Tehát Maja a következő tanévben tölti a 7.évét, így maradhat még egy évet az oviban! Egyébként miért nem akarod engedni isibe? Ez most nagy divat a szülők körében.

Brigi!

Shettles-módszer!!!!!!! Nézz utána a neten! Anatómiailag ez az egyik legkézenfekvőbb megoldás a "nemek játékában"!

Anita
Kép

Kép
gani

Hékás
Apa kedvence is Gyula, bár még kristóffal csak nyaralni voltunk. Nektek simán megy közben minden?

Kép
Kép
susytunder

Gani!

Novemberig én biztos voltam benne, hogy Maja megy iskolába. Aztán beszéltem az óvónővel. Abban teljesen igaza volt, hogy Maja nem közösségi ember (én is csak Maja születése után lettem valamennyire az), kötelező úszás van, az első 3 hónapban a medence szélén sírt heti 45 percet. ha megmakacsolja magát, akkor szép szóval sem lehet eltéríteni. Nem azért mert nem tudta megcsinálni amit kellett, hanem mert csúnyán nézett rá a bácsi és neki csakazértsemfog menni. Ha oviba kell menni, akkor inkább otthon marad. Ha valami kötelező, azt inkább kihagyja és félrevonul olvasni.
Nem tudom, hogy ezek mekkora problémák, de az óvónő szerint ezeken fejleszteni lehet 1 évvel.
Azért is nem örültem a visszamaradásnak, mert Majám cca 7 cm-rel nagyobb a következő lánynál a csoportban.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Lányok ebben a Shettles-módszerben lehet valami! Megnéztem mit írnak arra amikor Kristóf fogant és frankón ott a fiú. :shock: :shock: :shock:

És amikorra tervezzük a kistesót 3 hónapon keresztül kislányt írnak. :lol: :lol:

Kép
Kép
susytunder

Manya!
Értem és igazatok van! Valóban csodákra képes 1 év!
De Neked ezt nem kell bizonyítanod a nev.tan.adó felé! Indoklás nélkül kérheted, hogy ne menjen isibe!

Susy!
A Shettles-módszer nem ilyen kiszámolós dolog! Az a kínai naptár és társai! Ez biológián és anatómián alapszik!

Mindjárt belinkelem.

Anita
Kép

Kép
gani

Inkább bemásolom.

A Shettles-módszer

A különféle technikák és praktikák közül talán az egyik legismertebb az ún. Shettles-módszer. Ez a következő elgondoláson alapul: az Y-kromoszómát hordozó hímivarsejtek (melyek közül ha egy megtermékenyíti a petesejtet a baba fiú lesz) kisebbek és gyorsabbak, s csak lúgos környezetben maradnak hosszabb távon is életképesek. Az X-kromoszómás (női) spermiumsejtek bár lomhábbak, de jóval kitartóbbak, s jól tűrik a savas kémhatás kedvezőtlen hatásait. Azoknak a párok tehát, akik fiú gyermekre vágynak, javasolt, hogy az együttlétet az ovuláció idejére időzítsék. Fürgeségük miatt ugyanis az Y-spermiumsejteknek van nagyobb esélyük arra, hogy megtermékenyítsék a petesejtet. (Várakozni maximum 2 napot tudnak, utána elpusztulnak.) Számukra ajánlottak még azok a pózok, melyek során a férfi mélyebbre tud hatolni a hüvelyben, így a spermiumok közelebb kerülnek a méhnyakhoz, s kevesebb időt kell eltölteniük a számukra igen kedvezőtlen savas kémhatású hüvelyben. Javítja az esélyeket, ha az aktus során a nőnek is van orgazmusa, mivel az ilyenkor termelődő váladék fokozza a méhnyak lúgosságát.

Azok számára, akik kislányt szeretnének, a Shettles-módszer leginkább a misszionárius pózt ajánlja: a kevésbé mély behatolás következtében ugyanis az Y-spermiumok java része a savas kémhatású hüvelyben elhal, s főként a női kromoszómákat hordozó spermiumsejtek maradnak életben és jutnak tovább a petesejt felé. Az is fontos, hogy a szeretkezés 2 nappal megelőzze az ovulációt, így a peteérés időpontjára többnyire már csak az ellenállóbb, X-kromoszómás spermiumok maradnak tettre készek.

E módszer hívei azt állítják, hogy az estek 75-95%-ában beváltja a hozzá fűzött reményeket, ugyanakkor a szakma véleménye igencsak megosztott e téren. Egyes orvosok tapasztalatai azt támasztják alá, hogy a fentiekben állítottaknak épp az ellenkezője igaz, vagyis nagyobb eséllyel fogan lány, ha a szeretkezés ideje egybeesik az ovulációval, és nagyobb a valószínűsége fiúgyermek születésének, ha kicsivel a tüszőrepedés előtt vagy után bújunk ágyba kedvesünkkel.

Anita
Kép

Kép
gani

Szóval Brigi!
Nem orgazmálni ám :!: :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

susytunder megnéznéd nekem is mit josol a pocaklakomra? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Óóóóó bocsi lányok. Úgy elcsodálkoztam, hogy jól benéztem. Igaz kínai, de akkor is igaz. :oops:

Nitácska

http://bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm itt meg tudod nézni, kell hozzá hogy hány éves vagy és én azt ne mtudom. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Mint Brigi. Tudjátok! Fakéz helyett fazeka van Kingának :lol:

Képzeljétek!
Van egy család az utcánk elején, 8 hónappal idősebb a kislányuk, mint Bogi.
Őt is így hívják. Itt kezdődött. Folyamatosan utánoznak minket. Már kérdezte többször az anyuka, hogy hol vásárolok Boginak, mert Ő is oda menne. Az oviban mindig megjegyzést tesz az Én Bogimra, hogy pl.: holnap a Te hajadat is úgy csináljuk meg, ahogy az óvónéni kislányáét, meg lenövesztjük a frufrudat, mert a másik Boginak is milyen jó úgy a haja.
Egyre jobban idegesít ez. Érdekes nem? Soha nem szerettem a tömegcuccokat, de Boginak kifejezetten odafigyelek erre. Már-már beteges ez nálam, apa szerint :D

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, erről már hallottam. De kipróbáljuk hátha sikerrel járunk :wink: Minden módszert kombinálok, így tuti lesz a siker :lol:

Susy, mire gondolsz? Mi az, hogy simán megy közben? Mi? :lol: :lol: :lol:

Gani, engem baromira dühít az ilyen. Szerintem teljesen jogos a felháborodásod, ez nem beteges. de azért legyél büszke is, mert nem véletlen, hogy azt akarja a csaj, hogy hasonlítson Bogira a lánya. Ő is ilyen kis hiper-szuper kiscsajt akar :wink: :lol:

Képzeljétek, Achilles-ín gyulladásom van. A héten feküdnöm kell, aztán még 1-2 hétig pihenés. Torna februárra letiltva. Szóval Ildi, ha rászánod magad, csak márciustól tudunk együtt tornázgatni :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás
Hát nem arra gondolok, amire Te. :lol: :lol: :lol:

Úgy értem, hogy minden simán megy, hogy tudtok fürdeni menni, sétálni, kirándulni, nem e szokatlan Marcinak az új hely. Mi nagyon szeretnénk már elmenni valahová, de kicsit félünk Kristóffal nekivágni.

Kép
Kép
susytunder

susytunder köszi......kislányt jósol!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek!

A Shettles-módszer leírása alatt jó, hogy ott volt a kínai módszer. Babáim neme megegyezett a leírtakkal. És ha indul a babaprojekt csak lányra van lehetőségem októberig - addig csak összehozzuk és én igen nagyon lányt szeretnék.

Amúgy lehet, hogy írtam már, de Miksánál volt negatív tesztem a menstr. elmaradását követő 2. napon. Az 5-en produkáltam +-at. Majával a 2. napon már + volt a tesztem.
Nektek van hasonló tapasztalatotok?

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Hát én megnéztem a kínai naptárt. Az alapján Marci kislány :lol: :lol: :lol: Csak tudnám, miért veszek akkor neki kék rucikat :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

nekem a máténál is bejöt hogy fiu.....remélem a lány is bejön.....párom olyan boldog volna......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én kívánom mindenkinek, hogy olyan legyen a baba neme, amilyenre vágyik, de legfőképpen egészséges! :wink:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Manya!
Nekem Bogival soha nem volt pozitív tesztem. 3-at csináltam meg, különböző időpontokban, de semmi. Az utolsón egy olyan halvány csík volt látható, hogy nem is minden fényviszonyban volt látható. Ráadásul csak a felső fele a csíknak!! Alul semmi.
Ezért is volt az, hogy majd' leestem az uh székről, mikor mondta a doki, hogy 6 hetes baba van a méhemben.

Anita
Kép

Kép
gani

Na megnéztem már Én is ezt a kínai naptárat. Szóval Bogi valamikor útközben elrepedhetett, mert fiú fogant anno, a kínaiak szerint :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Én is megnéztem a kínait: az alapján, ha a startot követő 4 hónapban összejön, akkor fiam lesz. Viszont az alapján a Bendegúz lány :) Pedig csak a szeme olyan lánypillás :) Deréktól lefelé az apjára hasonlít... :twisted:

De jól elvagyunk ezzel a számolgatással... Valaki bekukkant ide és... :lol:

Brigi, ez nem hangzik jól. Honnan szedtél te ilyen gyulladást? Babóca hogy van?

Anita, én maximálisan megértelek. Bennem is felmegy a pumpa az ilyen viselkedéstől, bár az is igaz, hogy ha utánozni akar, akkor nyilván van mit :D

Susy, belföld: Zalakaros, Sümeg, Siófok, Egerszalók, Mosoni-Duna. Ezeket mind imádom. És nekünk is minden simán megy :)

Mmanya, egyelőre úgy néz ki, Bendi is marad még egy évet (bár ő lehet, nem is mehetne?), mert ő meg nem bír megülni a fenekén, és nagyon konok, makcs, nem csinál semmit, ha nem akarja ő is.
A műtéttel kapcs: miért, mire kell számítani, ha felébred? Én nem tudom :( Légyszi, ha itt nem akarod megírni, írj nekem egy privit...Nagyon szorongok miatta. De örülök, hogy ti túl vagytok rajta.

Ildi, pihend ki magad :) Megoldódott már a rendszerprobléma?

Mindenki másnak is jó éjt és mindenféle jót :)
kinga82

Sziasztok!

Hát ti már azon spekuláltok, hogy milyen nemű legyen a babóca? :lol: Én úgy vagyok vele egyenlőre, hogy mindegy csak leeeegyeeeen mááááár!! 8)

Brigi, ezt szomorúan hallom! Bár még mindig nem bírtam felhívni a csajszit és úgy néz ki hogy febr. 8-ig nem is tudok elmenni.

Képzeljétek, tegnap jött egy olyan előadó csajszi aki végre értett is a programunkhoz. Egész nap beállítgattunk, meg kijavítgattuk azokat a hibákat amiket az előző sráccal elrontottunk. Most ott tartunk ahol múlt héten, szóval előlről kezdjük az egészet. Mondtuk is a cégvezetőnek, hogy az előző srácot ki ne fizessük mert csak az időnket rabolta. Ezért tegnap is jó sokáig voltunk, ma nem tudok maradni mert a biztosítást kell intéznem, holnapra is van programunk, így pénteken kell maradnom túlórázni. Ja és közben képzeljétek, elkezdtük hétfőtől használni a programot, tehát így már sokkal nehezebb a javítgatás. Szóval: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, már ennyire ki vagyok akadva! :evil: :evil: :evil:

Úgyhogy mostanában eszembe sem jut a torna, vagy uszi, vagy normális étkezés.

Gani, egyszer volt egy ilyen csaj aki engem utánzott mindenben. Hú, nagyon idegesítő volt! Aztán én elmentem másik városba tanulni és oda már nem jött utánam.

Csajok, jövő hétvégén itt a szerelmesek napja! Ki mennyire ünnepli? Kezdem én: mi nem szoktuk, de most mondtam férjecskémnek hogy azt a napot töltsük együtt, mert mostanában nem sokat vagyunk együtt. Ő azt hiszi, hogy majd pihizünk azon a napon, de NEM! :D Utána héten lesz a 30.-ik szülinapja és szerveztem neki egy kis meglepetést. Elmegy a barátaival tankot vezetni. Ő volt katona de ez kimaradt az életéből és egyszer mondta,hogy szívesen kipróbálná. Na, most megteheti! Aztán ha végeztek, hazajön és ott fogja várni az összes barátunk, ismerősünk, rokonunk, szomszédunk és egy nagy meglepetés parti várja haza. Szóval mi így fogjuk tölteni a szerelmesek napját!
zénéildi

Sziasztok!

A lábam egy fokkal jobb. Megerőltettem. A doki szerint akár az is lehet, hogy túl sokat tornáztam :? vagy nem jó cipőben sétáltam másfél órát pénteken. És mivel a körömágy-gyulladás miatt kíméltem a lábamat, ami megterhelte az achillesemet, ennyi bőven elég lehetett neki... Az előbb lementem a sarki közértbe, és hát mire odaértem, már szétszakadt a lábam... Szóval nagy sétákba még tényleg nem kezdhetek. Marci gyógyulgat, már szakadozik fel neki, bár nagyon köhög még.

Mi nem valentinozunk. Utáljuk a kötelező ünnepeket... Megbeszéltük, hogy semmi ajándék egymásnak (karácsonykor is így volt, de akkor vettem magamnak egy szexi fehérneműt, és megleptem őt :wink: ). Annyit megbeszéltünk, hogy mivel aznap protein-napom van, egy jó kis steak lesz a kaja :lol: Tényleg, nincs valakinek jól bevált steak-receptje? Újítanék már egy kicsit...

Ildi, nagyon jót találtál ki a férjecskédnek. Biztos örülni fog neki. Csak ne fáradjon ki annyira napközben, hogy tudjon még bulizni is este :wink: Majd mesélj, hogy sikerült!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Ildi!
Tankot vezetni? Azt bírná a Én férjecském is :lol: Nagyon jó lesz a progi!

Bálint nap? Szerintünk ez egy majmolás. Nem is magyar ünnep, csak utánozzuk a nagy Amerikát. Különben is, csak 1 napon kell figyelmesnek lennünk a szerelmünkkel szemben? Mindegy! Ettől függetlenül némiképpen Mi is "megünnepeljük". Apró ajit szoktunk venni.
A tavalyi nagyon szép volt viszont.
Mire hazaértünk Bogival az oviból, az asztal gyönyörűen meg volt terítve 3 főre :D , fincsi kajaillat volt a házban. Apa kajcsival várt bennünket haza. De róla tudni kell, hogy máskor szokott ilyeneket csinálni. Meg olyanokat, hogy szól, hogy öltözzek, mert programunk van estére, hol 3-asban, hol kettesben.

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi, ez elég dühítő lehet...És mostanában olyan könnyen befogják az ember száját azzal, hogy örülj, hogy még van munkás...
A meglepi nagyon jó ötlet, szerintem szuper lesz.

Brigi, vigyázz magadra. Mindig tudtam én, hogy a torna rossz :twisted:

Mi sem valentinolunk. Úgy általában sem, meg most sem.
kinga82

Sziasztok!

Mi sem ünnepeljük a Valentin napot.Még a kapcsolatunk elején a párom vett kis apróságokat,de már nem.De nem is hiányzik.Ez szerintem inkább a tinik ünneplik jobban.

Tegnap elmentem a nőgyógyászom magánrendelésére.Ugye az ősszel azt mondta nekem,hogy mielőtt babát szeretnénk,menjek el hozzá,és elküld vizsgálatokra.Szóval elmentem hozzá,meglepődtem,mert megismert,nem kellett neki magyarázkodnom,hogy ki vagyok.Megvizsgált,rákszűrést is csinált.Azt mondta,hogy minden rendben a hasfalammal,szépen begyógyult.Adott beutalót a vérvételre,majd jövőhét kedden megyek be az Sztk-ba.Erre rá kb 2 hét múlva meglesz az eredmény.Ja és mondta,hogy páromat is küldjem el egy vérvételre,mert kíváncsi az ő eredményeire is.
És ha mindkettőnk eredménye megvan,menjek vissza hozzá.
Ja és mondta,hogy addig bírjuk már ki és nem próbálkozzunk,amíg nem biztos benne,hogy minden rendben van e.Erre én már nem is mertem neki mondani,hogy a múlt héten már kétszer voltunk együtt a párommal úgy,hogy nem védekeztünk.
Féltem,hogy le fog tolni.Na mindegy.A lényeg,hogy így fizettem 6 ezret.Mikor hazajöttem és elmondtam a páromnak,hogy mi van,rendesen összevesztünk.Azt mondja nekem:"Jó,akkor majd nem eszünk amíg a dokihoz járok,mert neki viszem el 3 hetente az 5 ezreket.Az igaz,hogy mivel ő munkanélkülin van,elég kevés a havi bevételünk,de mondtam neki,hogy akkor bele se kezdjünk ebbe a babadologba,hisz sok pénzzel jár.De még januárban ő mondta,hogy kezdjünk próbálkozni.
Ugye jön azzal,hogy járjak be az Sztk.ba a nőgyógyászatra.De tudom,ott az embert nem nézik semmibe,úgy bánnak vele mint a kutyával.De őt ez nem érdekli.Most tegnap óta padlón vagyok ezmiatt.Akárhányszor feljön ez a lóvé téma,mindíg veszekszünk.
Mikor ősszel bennt voltam a kórházba volt ott egy csajszi.Úgy ment be,hogy nem volt fogadott orvosa.Egy egész hétig bennt volt,szó szerint a fájdalomcsillapítón kívül nem adtak neki semmit,mire szólt az egyik dokinak,hogy lehet e a betege.Rögtön körülötte ugráltak,gondolhatjátok.
Én meg belegondolok,ha ott leszek,hogy szülni kell,és netalán szülés előtt több napot bennt kell tölteni a kórházban,le se fognak sz.rni,mivel nem lesz fogadott dokim.

Bocsi lányok,hogy így Rátok zúdítottam a bajomat,de olyan jólesett kibeszélni magamból.

Jó éjt Mindenkinek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Sziszkó!
Én megértem a párodat is, meg téged is! Gondolj bele! Ha összejön a baba, Te már nem fogsz dolgozni. Annyival kevesebb lesz a bevételetek. Szerintem e-miatt aggódik a párod! Biztos, hogy frusztrálja Őt, hogy Te dolgozol, Ő meg nem, rosszul érinti, hogy a saját hibáján kívül nincs munkája.
Egyszóval, kicsit megijedt most. Nem lehet?

Anita
Kép

Kép
gani

sziszko beszéld meg a párodaal...vagy kérdezz rá hogy akkor hogyan is tovább..........ne hülyítsen téged........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó, nyugi, nem baj, hogy kiírtad magadból, sőőőőőt!!!! Én is megértelek mindkettőtöket. Megértem, hogy nagyon szeretnél egy babát, ráadásul a párod is akarta. De ő is érthető, hiszen mindhármotoknak meg kell élnie... És amíg a párodnak nincs munkája, addig a GYED-ből... Ami ha sok volt a fizud, akkor is 68.800 havonta. Ez a maximum. És hát nem olcsó egy gyerek, lássuk be. Üljetek le, beszéljétek át, tuti hogy tudtok kompromisszumot kötni. Valószínű ő is csak addig napolná el a kérdést, amíg nincs munkája. De amíg nem beszéltek, ez sosem derül ki.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?