Új privát üzeneted érkezett!

Loviné,
ők is azóta próbálkoznak, mint mi. És nem mondta meg nekem, bár a műtétem óta nem nagyon találkoztunk. Talán pont ezért. Anyukám mondta meg, pont egy üzletben voltunk. Szégyen, nem szégyen, ott bőgtem el magam és napokig nem tudtam feldolgozni.
Apa azt mondja, ne legyek irigy, örüljek neki. De nem arról van szó, hogy nem örülök, én igenis örülök neki. Nem az a baj, hogy neki miért sikerült, hanem az a baj, hogy én is lehetnék terhes, de nem vagyok. És ez szörnyű érzés.

Kép

Kép
ranita1979

Aisha,
igen, tudom, hogy előfordulhat tőle ikerterhesség, de én nem is igazán hittem ebben.

Kép

Kép
ranita1979

Tudom milyen érzés ,megértelek.Sajna én is jártam így.
Már eljutottam oda, hogy nem érdekel.
Vendég

Hol vagytok??
Vendég

Sziasztok!

loviné!
Igen, egyenlőre spontán próbálkozunk, cirka 2,5 éve. Őszintén szólva félek nekikezdeni a clostinak mert könnyen túlstimulálódom....már szedtem régebben, bár akkor nem követték uhun ott bent a dolgokat. De ez egy régi és rossz történet.....
Kezdek megint elkeeredett lenni és nagyon rossz, hogy azt sem tudom, hogy egyáltalán képes vagyok e teherbe esni mert még egyetlen egyszer sem volt pozi tesztem. :cry: Vagyis 1x volt egy halvány amire az akkori dokim azt mondta ez nem pozi, hiába volt halvány, mert simán lehetett még a szuri. Akkor tájt a mensim is borzasztóan fájtam,görcsöltem, darabos volt és nagyon nagy mennyiségű volt, konkrétan 10percenként jártam csereberélni... Tehát lehetett az baba is, bár ezt már sosem tudom meg......

Aisha!
Nekem nem mondta a gyogyi nevét, csak annyit hogy akart adni valamit, de aztán mégse, talán következő alkalommal. A hasmenést asszem említette mellékhatásként. Ehhez már hozzá vagyok szokva mert néha még mindig meggyötör a met is meg az l-thyroxin is.

hajni...
Budaörs

Hajni,

valószínűleg baba volt, bár ez sovány vigasz neked.
Apócát vizsgálták már nálatok?
Doki mit mond miért nem sikerülhet met mellett?
Milyen értékeket produkáltál?Úgy látom a pajzsmirigy is bekavar.
Vendég

igen, egyszer már vizsgálták, de nem hiszek annak a dokinak......
meg kellene megint ejteni csakhát férfi a lelkem. :D

Értékeimet most így fejből nem tudom, de jók lettek még dicséretet is kaptam :), pajzsomat is kezelik.

Doki nem mondott rá semmit, de szerintem még kell idő a szervezetemnek, hisz 13 éves korom óta baj volt vele, és csak 27 évesen kezdtek el kezelni......
Annyit mondott hogy a súlyomból még le kellene faragni, amit én is tudok...

hajni...
Budaörs

Ciklusod volt valaha?
Mert én most leszek 30 van súlyfelesleg is, ami már megindult lefelé.Engem most kezdtek kezelni és mivel nem mondták mi újság már 8-szor stimuztak.
Hát igen nehéz eset a férfi ember,de.....
Az én páromnak volt egy normál minőségü és mennyiségű katonái.
Találtak benne valami bacit antibiotikummal kezelték,mondanom se kell alig maradt használható.És akkor vettem kezembe a dolgot , adtam neki méhpempő tablettát.És láss csodát következő alkalommal 5x annyi katonánk volt. A kezeletlen érték 2.5x-e.
Vendég

Bocsi a mert nem kell az elejére. Túlpörögtem. :lol:
Vendég

Hajni, mikor vizsgálták a férjed? Mert lehet újra kéne... :wink:
mókica

Sziasztok!

Na végre én is itt vagyok! :)
Nem tudtam ma írni, mert délelőtt a párom nekiállt megoszani a netet, ezért egy ideig a gép is beszart. :) Aztán meg a netmegosztást bűvölte, de még nem jutott sehová.
Délután meg családlátogatáson voltunk, csak most értünk haza.
Szépen elment az egész nap, pedig alig csináltunk valamit.

Vele annyi, hogy elkiabáltam, mégsem jött meg. Még mindig csak a barna, pedig tegnap este már majdnem piros volt és a mennyisége is megnőtt. Erre ma megint alig valami. :( Kiváncsi vagyok holnap mi lesz...

Aisha! Babszika! Gratulálok az új mellekhez! :lol: :lol: :lol: és nem szurkolok! :wink:

Mókica! Szépen felment a hőd! Akkor megvolt a pé! :)

Mindenkit puszilok, még majd visszanézek, ha a párom visszaenged a géphez! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs, igen ugrott a hőm, remélem marad is...
Piri újra zavarom hozzád ,ne csak mutiba menjen...
mókica

Képzeljétek! A párom varázsolt nekem netet a laptopra! Mostantól szabad vagyok! Annyit gépezek, amennyit csak akarok! :lol: Nem mintha eddig keveset lógtam volna a fórumon. :wink: Vagy fogalmazzunk úgy, hogy most már a párom is netezhet végre! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
ez nagyon nem jó nálad :roll: . De mitől lehet ez :?: Ezt csak úgy magamtól kérdezem ám :D

Kép

Kép
ranita1979

Gondolhatod, hányszor megkérdeztem ezt már magamtól! De most majd az orvostól is meg fogom!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Holnap, ha marad ennyi a hőm elkezdem a palástfűteát inni....Kíváncsi leszek segít e... :)
mókica

Sziasztok!

hát ma délután aludtam egy jó és bevásárolni voltunk :)

most dvd-ézni fogunk :)

Lucuzs ha mész dokihoz mindenképp kérdezz rá erre a barnázásra, én is küldök neked rendes pirit :)

Üdv.
Aisha
aisha

Mókica :)

hajrá teára fel :) igyál csak :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Szép jó reggelt :) 36,8 a hőm ma reggel, igaz aludni nem valami jól aludtam, szertintem ezért ennyire magas :( de mondjuk a hétvégi hőket nem is tartom nagyon számon, mert később kelek. tegnap sokat ittam, szomjas voltam állandóan. na de nem baj, majd kérek cukor és inzulinmérést ha megyek doki bácsihoz. lehet csak melegem volt, ki tudja?!

Lucuzs: mi van pirivel megérkezett?

Mókica: ittál teácskát?

Loviné: hát nem vagy te sem semmi, a férfi néppel meg nehéz, mert nem szeretnek orvohoz járni. A párom tejjel gyógyítja magát, igaz nem kellene, mert katonailag minden rendben vele . van elég, és mozog is elég.

Syl: szóval lapar utáb várni az elsú mensit...nem lehet kellemes, gondolom még mindig nem kellemes mozogni, meg sokat pihizel.

hajni: hát ez a fogyás a dokik mániája valahol :) de meg is értem, én nagyon könnyen visszaszedem a verejtékkel megküzdött kilókat. így újra faragni kell. de remélem ez a gyógyi segít, ha kicsit lustulok is hogy ne jöjjön vissza.

Babszika: veled mi a helyzet? valami tünet?

Meli, Napvirág: remélem ma már hazaértek és beszámoltok milyen is volt a hétvége :)

Üdv.
Aisha
aisha

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 46400_.png

Csak ezt akarom mutatni nektek!!Így néztem mikor megláttam: :shock:

bocs hogy csak ennyi most, megyek főzni...
mókica

Mókica: mondtuk neked, hogy csak lesz itt pé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne aggódj :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Gyors leszek, mert megyünk ebédre anyósékhoz.

Aisha!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Alakuk ez!!Drukk++++++++++++++++++++

Móki,
gondoltam , hogy valami titokba maradt.

Lucuzs,
Bújócskáztok pirivel?
Lehet még fogadni ki fog győzni?

Babszi!
Helyzetjelentés?

Napsugár,Meli
milyen volt a hétvége? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nálunk meg ilyen idő van:
Kép

Mókica,
ugye, ugye :D :D :D . Akkor most izgulhutunk :D

Lucuzs,
mensi???

Loviné,
de jó nektek! Én meg most főzök.

Aisha,
drukkok mennek. Ennyi drukknak már kell használnia!

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

GYors bekukk és futok is tova.

Szóval jöhet a köv. inszem..... full nega lett a tesztem, és a tüneteim is jócskán múlnak. :roll:

SZép napot nektek!

babszika

Babszika, tehát nem bírtad 6-áig...de tudod, hogy ilyen korán mutathat rossz eredményt is. Ha nincs piri a 14. dpo napon akkor csinálj új tesztet. sajnálom!

Ranita: nekem ezek a telek hiányoznak, itt még nem volt ekkora hó. remélem a drukkok használnak :)

Loviné: de jó neked, nem kell főzni!

Lucuzs hol vagy???

Üdv.
Aisha
aisha

Ezt már beírtam egy másik PCO-s topikba, de Lovine mondá jöjjek ide, bár rám nem egésszen igaz a topik címe. Csak megpróbálok infókat szerezni, viszont ha tudok valakinek segíteni valamiben szóljatok, már van három csemetém, de a PCOS-em nem most kezdődött, csak eddig nem jöttek elő ciszták. A hormonjaim mindíg ócskák voltak, ciklusom soha nem volt, a gyerekeim nem kevés kislrlezetzés után jöttek.
Alant olvashatjátok amit a másik topikba írtam beköszönésnek.

"Sziasztok!

Már jó régen nem jártam erre, és akkor is más topikban voltam. Nekem most derült kia a PCOS, eléggé be vagyok tojva, bár abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy most nem szeretnék gyereket, és már van 3 gyönyörű lányom.
Komoly gondokat okoz nálam ez a nyavaja, van jócskán túlsúlyom, nincs ciklusom, a terheléses cukor eredmény még nincs meg, majd a jövő héten megyek megcsináltatni.
Kérdéseim:
Mennyire bonyolult betartani a diétát? Teljesen olyan mint a cukorbetegek diétája?
A gyógyszer szedése és a diéta betartása után mennyi idővel kezdenek lemenni a kilók?
Elnézést ha olyan dolgot kérdeztem amit Ti más régóta tudtok, de még kezdő vagyok."

Kép
Kép
Kép
anaci

Szia Anaci :)

Üdvözlet itt :) A diétáról: ki milyet használ. Én a gi diétát használtam (ez pl ajánják cukorbetegeknek is), az elején nehéz volt betartani, mert édességre voltam mindig éhes, de kb 1 hónap után már nem volt baj. Most már beiktattam bünözős napokat így nem hiányzik. aztán nekem mert túlsúlyos voltam elég hamar beindult a fogyás már 1 hét után, csak az volt a baj, hogy a diéta mellett egy idő után leállt a fogyást, ha nem mozogtam mellette. Pl nekem sem volt ciklusom, ledobtam 15 kg és most rendszeres ciklusom van. Na jó most nincs ebben a hónapban, de ki tudja mi az oka :)

Megnézték a petefészkeidet? hajad hullik? pattik? szörösödsz mindehol ahol csak lehet, pl. köldök környéke, mellbimbó?

Metet írtak, vagy csak a cukker után? mit szedsz most?

bocsi a sok kérdésért:)

Üdv.
Aisha
aisha

Babszika, :cry: :cry: , de amíg nincs piri, addig van remény!!!

Lucuzs???

Aisha, jók a kérdések Anacinak. Nekem is ezek jutottak eszembe...

Anaci, üdv itt! Gyere, kérdezz, csak tud valaki válaszolni rá. Gyerköcökhöz gratula.

Ranita, nálunk is ilyen idő van...., és most is esik a hó..

Igen, ti mondtátok, hogy volt pém... de szerintem később, mint a cilus tette...
mókica

Babszika,
:cry: :cry: :cry: :cry:
De ez még csak a 12. dpo, ha jó a vonid. Piri sincs még, úgyhogy azért még ne adjuk fel.

Anaci,
szia. A kérdéseidre én sajna nem tudok válaszolni, de majd biztos jön valaki aki igen.
Gratulálok a gyerkőcökhöz. Ők spontán jöttek? Ha igen, hogy csináltátok? Tudom, hülye kérdés, de azt írtad soha nem volt normális ciklusod, mégis ott a 3 lányod.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Vagyok ám, csak sok a program! :)
Mensi csak próbálkozik, de még nem az igazi. Bár már annyira bizonytalan vagyok. :) Máskor erre már megadtam volna egy gyenge minősítést. Már piros, de még csak alig pecsételget. A hőm is leesett ma reggelre, egy tesztet is elnyomtam, az is negatív. Szóval most már csak az orvos tudhatja megmondani mi zajlik bennem. Holnap reggel bemegyek a kórházba a beutalóért, megpróbálom rádumálni, hogy kukkancson be.

Babszika! :(, de még nincs piri!

Aisha! te még bírod teszt nélkül? :)

Mókica! Szép a görbéd! :)

Anaci! Üdv itt köztünk! Írjál sokat! Én kezdőnek számítok, még nem tudom a választ a kérdéseidre, majd a többiek.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, dobsz egy görbét?
mókica

Ma ittam palástfű teát....

Nagy a csönd ma itt... :D
mókica

Babszi:Ez nem jó! :(

Aisha:2 héttel vagyok a lapar után és olyan mintha meg se történt volna ,tényleg semmi bajom!Már utána 2-3 nappal nagyon jól voltam.
Hát már nálunk apának nagyon hiánya van :oops: úgyhogy ma már csak lesz valami! :lol:

Kép

Kép
syl100

Syl, én is így voltam lapar után... csak óvatosan... :wink:
Örülök, hogy gyógyulsz!!! :D
mókica

Mókica!

Na milyen a palásfű tea? :)
Itt a görbém:

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, iható....
Hőd, jól megzuhant, remélem holnap piri is odaér rendesen...
Nekem általában így van, leesik a hőm és 1-2 nap múlva mensizek..
mókica

Syl: ennek örülök, hogy így vagy, de ahogy Mókica írta, csak óvatosan.

Lucuzs: a hőd szépen lement, most már szép pirinek kellene jönnie honap.

Mókica: kiváncsi vagyok a hődre hónap :) a palástfő tea szerintem is ihato, én mindenképp jobban bírtam mint a cickát :)

Na aludtam ma délután egyet, apa meg a konyhában házitündéreskedik :) tehát főz:) el sem hiszem :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha, én is kiváncsi vagyok mennyi lesz...
Jó neked, hogy férjed főz....Mondjuk én se panaszkodok: ma meglocsolta a virágokat! :lol:
mókica

Csajok!!!!!!!

Esik a hó itt is!!!!el sem hiszem, ezen a télen ez a második eset :)
remélem bejön nekik a 10 cm :)

Fininek néz ki a kaja :) csirke curry és spenót, krumplival :)

Üdv.
Aisha
aisha

Meli! Napvirág!

Lassan ti is hazaértek, Meli te inkább lassan már a melóhelyen vagy, ha jó emlékszem. Majd meséljetek! Nélkületek teljesen leült a fórum. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hol van mindenki????

Mi elmentünk délután egyet fürödni, nemrég értünk haza. Hulla vagyok, teljesen kiszívott a víz.

Lucuzs,
ne hagyd magad holnap, mindenképen sírd ki, hogy kukkantson be.
Holnap lest a 14. dpo, most már tényleg meg kellene hogy jöjjön. Kérdezzél rá erre a barnázásra, kíváncsi vagyok mit mond.

Én meg mintha néha érezném a jobb oldalamat. Ma vagyok a 14. napon, de jó is lenne, ha normális időben lenne és nem a 24. napon.

Kép

Kép
ranita1979

Mindenképp győzködni fogom, hogy vizsgáljon meg, de tartok tőle, hogy addigra meg elönt a vér. Na majd meglátjuk.

Akkor lehet, hogy nálad is készülődik már valami! :)

Fürdeni voltatok? Merre?
Mi délelőtt mentünk egyet szánkózni. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Ranita: ez nagyon jó hogy uszisztatok, nekem is jó lenne néha.

Lucuzs: majd meglátod reggel mi lesz, és ha lehet kukkoljon meg, igaz én utálom, de sajnos néha kell.

Apácska nagyon finomat főzött, büszke is vagyok rá. még holnapra is maradt :)

A hó már látható, és nem olvad, de örülök :)

Üdv.
Aisha
aisha

http://www.aquapalace.hu/index.php?sc=6

Itt voltunk, jó kis hely.
Meg Kehidakustányba szoktunk még menni, csak ott mindig annyian vannak, mint az oroszok, ott csak nyomorogni lehet :evil: .

Mi is voltunk szánkózni is délelőtt, meg hóembert is építettünk :D

Nekem is már az is nagy előrelépés lenne, ha előbb lenne a pé, mint legutóbb a 24. nap. Remélem, hogy jól érzem és tényleg készülődik valami, én már ennek is örülnék.

Kép

Kép
ranita1979

Aisha,
micsoda házias férjed van. Az enyém még tojást se tud csinálni :evil: . Néha felporszívóz esetleg, de jobban járok, ha én csinálom meg :?

Kép

Kép
ranita1979

ranita :De jó nektek,hogy voltatok fürödni!Szép hely!

Kép

Kép
syl100

Ranita, szép helyen voltatok.
Remélem péd lesz!!!
Vezetsz hőgörbét.?

Lucuzs, megy a drukk holnapra!!
:D
mókica

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik!
Vége sajnos a hétvégének, apósomnál nagyon jól éreztük magunkat! :D
Most sajna nem tudtam még visszaolvasni, de épp éjjel dolgozom, igérem reggelre megleszek! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Ranita, nem panaszkodom a páromra :) ja és remélem én is pé készülödik.

Meli, de jó hogy megint itt :)

Üdv.
Aisha
aisha

Mókica,
nem hőmérőzök. Nem visz rá a lélek :oops:

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X