Új privát üzeneted érkezett!

Tünciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Ez a mi örök helyünk ám!

Angyalkáink találkozója, itt érzem igazán azt, hogy megértenek, én biztos, maradok.
Már nagyon hiányoznátok, tényleg olyan ez, mint egy jó baráti társaság, vagy már több is kicsit.

Betti
Kép
betti0412

Kié lesz a 200. laptető?

Betti
Kép
betti0412

Betti!

mondom hülye vagyok.... :oops:

Már megnyugodtam.Én már úgy szeretlek Titeket!

De persze "ott" lesznek aktuális dolgok..végülis én is írok a másikba, ha valaki dokiról érdeklődöm, vagy van akit ismerek.

Örülök, hogy találtatok lakást, mi tetszik.
komolyan fontolgatjátok?Vagy még nézelődtök?

a laptető?
A babásoké... :D
tünci28

Komolyan gondoljuk mostmár nagyon.
Az a másik lakás nagyon tuti volt, 95 nm2, lakberendező tervezte, gyönyörű volt, nagy tágas terek, szép elrendezés, dehát az meg nem fehér embernek való....árilag.

Ez a másik igazából nem fogott meg annyira, de azért nem olyan rossz, meglehet szépen csinálni majd.
Még kedden megnézünk egyet, de én már meguntam ezt a nézelődést. Ehhez van dupla garázs is, befér a két autó.
Meglátjuk.

Betti
Kép
betti0412

Boboka!!!Nagyon jo ezt hallani,micsoda hir :!: :!: :!:
Szivböl kivànom a legjobbakat nektek :!: :!: :!: :wink:

Betti!Neked is szurkolok lakàs ügyben :!:
Vendég

Hello lányok!

Elfáradtam ma 2 órától fél 7ig tartott a verseny. Barciék II. helyezést értek el. Azt hittem már sosem lesz vége. Majd jövő héten mindenkinek elkészül a kupa amit nyertek, majd felteszem.

Képeket is majd teszek fel.

Tünci

Én nekem már csak itt lesz helyem úgyis. Máshova nem tudnék miről irni. Én már csak Bogi Angyalka anyukája leszek itt. És most azt hiszem sirok.

Kép

Kép
melcsike70

Nem vagyok megint a toppon ma, erre az Óvári topikban az orvosokat fényezik :x Szeretném én is kifényezni őket. Egy csiszológéppel. :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Hol vagytok? :(

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Tök jó hogy találtatok már olyan lakást, ami tetszene.

Kép

Kép
melcsike70

Most csak itt irogatok magamnak úgy látom. :(

Kép

Kép
melcsike70

Ó, ha tegnap öt perccel később kapcsolom ki a gépet!
Hurrá Bobóka! Jaj,de jó! :!: :D

Betti, akkor ez most jó hétvége nektek, és hamarosan költözhettek is. :)

Bencusnak sok +++++++++++++++++++++++++energia, gyógyuljon meg mielőbb!

Tünci! Remélem ma már jobb a kedved!
aarnika

Szia Melcsike!

Én is itt vagyok!

Gratula Barcinak, ügyesen nagyon.

goodfairy

jó reggelt.

itt esik a hó,nem kicst...

megyek dolgozni.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Betti
Kép
betti0412

Itt is esett, de inkább eső van, jó lenne már ha pár napig nem esne esetleg semmi.
Az este csak átmentünk bálba, merthogy úgyvolt, nem megyünk, dehát meg kell jelenni stb...4 órán keresztül fújták a füstöt az orrom alá, mert ott nincs még dohányos hely, mindenki szívja bent, kifejezetten nem jól érintett most, egy óra volt mire ágyba kerültem, de 4.30.-ra húztam az órát, hogy a csülköt betegyem a sütőbe, mivel ma ebédre vendégek jönnek. Utána már tudjátok hogy alszik vissza az ember.
Most még ébredezek, de le kell rohannom a zöldségeshe, leveszöldért, mert kezdenem kell főzni is.
Kivagyok mint a liba.
Délután elmegyek haza és otthon alszok, muszáj pihennem.

Betti
Kép
betti0412

Tüncike!
Jó munkát mára, kívánom, hogy gyorsan elteljen!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Jó tündér

Bocsi, már kikapcsoltam a gépet és tévéztem.

Tünci

Jó munkát. 8)

Betti

Jó főzést, majd utána jó pihenést!

Boboka

Nálatok mi újság? A nagyszülők most tudták meg a jó hirt? Vagy már tudták?

Nálunk is esik rendesen a hó. Már elég jól betakar mindent.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt mindenkinek!

Tünci, jó munkát mára. Megírnád nekem priviben, hogy hol dolgozol?

Melcsike! Gondoltam, semmi gond. Ez a baj, hogy mire én idejutok, Ti általában már nem vagytok itt.

Nálunk is esett egy kis hó, Manó úgy örült neki.

Lányok, jól értem, hogy két kismamánk van? Bocsi, nem akarok kotnyeles lenni. :oops:

Na megyek főzni, majd azért ebéd után jövök, hátha lesz valaki.

Szép napot mindenkinek.

Anita

goodfairy

Jó tündér!

Tündériek a gyermekeid. :wink: Te is fiatalabb vagy nálam. :x Na se baj. Vannak már akik nem :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Megyek én is főzni!

Kép

Kép
melcsike70

VAn Net a melóhelyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melcsike, Barci ügyi, várjuk a képeket! :wink:

Lyly!
REmélem nem azért nem jelentkezel, mert kórhában vagytok!

Jótündér, este megírom!

Szakad a hó,de azért a párom kimegy a temetőbe!
Ma éppen fél éves a kis Angyalkánk! :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci

De jó akkor ha néha legalább munka közben is be tudsz jelentkezni. Nekem nincs a melóhelyen. :( És nem is lesz.

Drága kicsi Violád már 6 hónapos Angyalka. :cry: Boldog féléves szülinapot neki fent az Angyalok országában.

Kép

Kép
melcsike70

Úgy örülök, hogy valakinek gólyás vonalzója lett :D . Szívből gratulálok! Lackó vigyázni fog rátok abból a fenti országból. Sok boldogságot!
madamrekamé

Csajszik, ma netezhetnék, erre nincs ittsenki...nahááááát! :roll:
tünci28

Tünci

Ma nincs sok idegesítő ember nálatok? Én kicsit lepihiztem és most ébredtem fel, erre egyedül vagyok, mert a család elment szánkózni.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Á,nincs senki szinte,szakad a hó egész nap..

Ebédeltem ,most meg majd el alszom! :oops:

Jó lenne otthon lenni,még este szeretnék gyújtani mécsest este ,hogy sokáig égjen..
tünci28

Közben meg megjött nálam is a család úgyhogy letiltottak a gépről. Gondolhatod hogy ki? Én holnap megyek dolgozni, meg csütörtökön. Nálunk már nem esik a hó ebéd után valamikor elállt. Ma nekem tök lusta napom van. Nincs is kedvem holnap dolgozni menni. :evil:

Lyly

Mi van veletek?

Kép

Kép
melcsike70

Ja meg persze remélem nem lesznek csúszósak az utak. Mert akkor még szarabb lesz menni dolgozni. :(

Kép

Kép
melcsike70

Képzeljétek hüllő-show volt nálunk a műv.központban 5 órától ott voltunk. És a Barci lefényképezkedett egy kigyóval a nyakában. Brrrrrrrrrrr. De tök érdekes volt. Mindenféle hűllő bemutattak és mindegyikről elég sok mindent elmondtak. Rendes show műsor keretében, zene, fényeffektek. A végén meg körbehordták a kigyókat, meg a kiskrokikat. Meg persze 1000 foritért le lehetett fényképezkedni. :?

Kép

Kép
melcsike70

Még nincsenek meg a táncversenyes képek, mert nem én csináltam a nővérem és még nem küldte át őket, de mihelyst meg lesz akkor küldöm, persze ha holnap akkor nem tudom, mert nem leszek itthon.

Kép

Kép
melcsike70

Jó estét, mot értem be anyuhoz, itt alszok ma, mert nálunk van egy barátunk és reggel.-kor indulnak párommal.
Én meg úgy döntöttem akarok aludni, mert biztos sokáig dumcsiznak...

Egyszerűen most nagyon elfáradtam.
Mindjárt megfürdök és befekszek az ágyba, olvasok és kialszom magam.

Tünci, akkor most nem volt olyan nagy a forgalom ugye?

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, azért a fénykép ára is jól felment ám....

Én azt hiszem ennyire voltam ma képes, megyek elteszem magam holnapra, különben is már lassan magam számára is kiállhatatlan vagyok...

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Nemrég értünk haza, visszaolvasok, aztán igyekszem jönni:)
Vendég

Aludj jól Betti. Nagyon sokáig én sem maradok, mert holnap munka.

Ha valaki lesz lányok 22 óráig maradok. Aztán beugrom a tollasbálba.

Kép

Kép
melcsike70

Betti, Tünci , Boboka privit kaptak!

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, azt hittem gyorsabban tudok jönni, de foglalt volt a gép :twisted:

Tüncikém, tudod jól, hogy ez a mi fő topikunk, ti álltok hozzám a legközelebb, hát hogy ne írnék le mindent nektek?

Először én is gondolkoztam rajta, hogy majd biztos rosszul esik nektek, de ne essen, légyszi légyszi :wink: Tudjátok ugye, hogy milyen fontosak vagytok nekem?

Melcsike, mindjárt megnézem a képet.

Lyly, hogy van Bencus?

Tünci, tök jó, hogy van net a gépen a melóhelyen:):):)

Betti, ügyi voltál, hogy időben ágyba bújtál
:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.01 20:56-kor.
Vendég

És Viola Angyalkánknak boldog kis Angyalka szülinapot kívánok

Kép
Vendég

Melcsike, kis 7 évesed nagyon ügyi volt a versenyen, nagy puszi neki is :)
Vendég

Itt vagyok én is megfürödtem. Mert már később csak be akarok esni az ágyba. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Én is vagyok még Melcsike egy darabig, még ki kell teregetnem, meg zuhanyzás, mosogatás ...
Vendég

Akkor lesz ma még egy kis idő mire utoléred magad.

Most nézem a Story tévén a Mari zsuzsit és a 21 éves fiúját. Kész vicc az egész. :shock: Én azt hiszem ez csak egy reklám fogás. Ilyen nincs, hogy Ő vette el a gyerek szüzesség. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike még nem ért haza? A kép megérkezett?

Kép

Kép
melcsike70

Én már allergiás vagyok arra a Mari zsuzsira. Mit össze tud hazudozni!!! :x Tényleg, egy ilyen korú nő foglalkozzon a gyerekeivel meg az unokájával, vagy pasizzon, de ne unoka korú pasival!!! :evil: Vagy legalább titokban csinálja :lol:
Vendég

Melcsike, nem jött át a kép, olyan mintha nem lenne csatolva semmi.
A szöveget elolvastam :lol:
Vendég

hát nem tudom miért majd megpróbálom mégegyszer, akkor senkinek nem ment át. :( Megint mit rontottam el. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Itt vagyok én is.

Undorító, amit Mary Zsuzsi művel. :x

Melcsike! Lehetek pofátlan? Kérhetek én is képen Barciról? :oops:

goodfairy

Szia Jótündér:)

Megnéztem az iwiw-es képeiteket:) Nagyon szépek vagytok :) Gyerkőcök nagyon aranyosak
Vendég

Szia boboka!

Köszönöm. Bár a szép jelző rám enyhe túlzás. Csak anyabálnának hívom magam (párom nemes egyszerűséggel husikának :lol: :)

goodfairy

Hát nem tudom miért nem tudok képet küldeni. :evil: Jó tündér küldenék de nem megy. De most újra megpróbáltam Boboka az eredményről tájékoztass. Megérkezett e?

Jó tündér küld el a emailod privibe és küldök képet.

Ha nem megy felteszem az iwiwjére, ott bizti meg tudjátok nézni.

Kép

Kép
melcsike70

Jótündér, ne butáskodj :)

Melcsike, máris leellenőrzöm :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?