Új privát üzeneted érkezett!

dadomi Dominikot láttam a picibabán??? Édes :lol:
Szavaztam rá!!! Meg Enikőre is!!!
Kristóf is valahol ott van,festékesen :lol: :P
Vendég

Jaj, Nettke, ez a sztori... :cry: Szegény kis gyerekek. Énnekem is ez a rémálmom, hogy mi lesz, ha történik velem valami, mi lesz akkor a gyerekekkel... :?
Jaj.
Ma hajnalban Timesszel álmodtam, meg Cserianival, valami templomba kellett volna mennünk, de nem találtam oda a férjemmel, és Anit hívtam, de Bonyhádon "játszódott", és Timesz miatt kellett volna a templomba menni, jáj, rossz álom volt, meg a fejem is megfájdult, azóta se hagyta abba. Bár, lehet, a hótól fáj. Többi fejfájós? nektek nem fáj?
Na, remélem, ebből az extra tesztből kiderítik végül, mi a problémád és tudnak kezelni is! Kicsi foadnak poní, nem baj az, enyém is szereti ezeket a csajos dolgokat, sokat "főz" Hannával a kiskonyhában. Azért, hogy fiúk, még nyugodtan játszhatnak efféle játékokkal, szerintem. :D

been

Köszi, Ani! :lol: :lol: Majd délután kiviszi apjuk a kölkeket, akkor tudom befejezni a munkám, amit tegnap elkezdtem. Köszi kérdésed, taknyos Ármin, de nagyon. Vagyishogy már javulófélben, de 1 gete tart már nála ez az őrület.
Aranyos a férjed (hogy véletlenül elküldte az E-mailt)! Mikor láttam, ki küldte (a férjed nevét), rögtön tudtam, h te vagy mögötte, newm valami titkos hódolóm... :lol: 8)
Nem viszed túlzásba az aggódást, sztem valamennyien ilyenek vagyunk, mert anyák vagyunk. De látod, meg is magyaráztad magadnak: persze, h nincs semmi baj, a doki említette volna, ha gyanakodna, és nem vírus/baci megkülönböztetésére végeztetné a vértesztet, hanem másra. ne aggódj! :wink: (Tudom, akkor is aggódsz, de ne.)
Amúgy múltkor Hanna nagyon meg volt fázva, alig kapott éjjel levegőt, aszittem, kezdődik nála valami kruppos roham (még nem volt részem ilyenben), egyik ismerősöm tanácsára vittem be neki sót párologtatni, jobban is lett. :shock: De én nem aludtam egy szemet se. pedig csak egy sima megfázás volt. ha asztmás lenne vmelyik, mind Josinál, vagy Dadominél, hát, én nem is tudom, mit csinálnék... :cry:

been

miket írtam előbb jájj... :lol: :lol: :lol: szal, Nettke: kicsi fiadnak póni - ezt akartam. (Szerkeszthettem volna, de nem szeretem a szerkesztés-gombot.)

been

Emma,jaja,értem én :lol: az újszülöttben segítenek ám,hogy kell használni a számítógépet :twisted: Olvastam...khm.Inkább nem írok semmit mert nagyon sűrű elnézéseket kéne kérnem a stílusért utána :lol: Meglátszana hogy csak egy szakmunkás vagyok :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Na, még Aninak: fura volt ám az E-mailed, mondom, mintha már kaptam volna ilyent, de mondom hátha megint lesz ez az esemény... :lol: :lol: Ééén se vagyok ááám szőőőőke, abszolút! :mrgreen: Biztos lestél egy nagyot, h mit akarok a "válaszommal" :lol: :lol:

been

Nettke ott volt bent nálunk az intenzíven ez csaj (Bel. ITO). Én úgy tudom, hogy már az utcán 2x kiütötték a mentősök, majd a központi ITO-ba vitték és onnan került hozzánk. Kezdett helyre jönni és magához is tért, de sajna a lélegeztetőről nem tudták levenni. Múlt hét vasárnap halt meg. Az orvosok nagyon sokáig próbálkoztak nála. Szívnagyobbodása volt. Vannak bent dolgok amik nagyon el tudnak szomorítani és azért nem is írom ide, hogy ne roncsam a hangulatot.

Ani minden rendben lesz Kristóffal, és természete, hogy így gondolkodsz. Én is mindig rettegek, mikor betegek.

Emma Árminodnak küldjük a gyógypuszikat.
Vendég

Rékababa!Egyről beszélünk biztosan!így volt,jaja...Úgy sajnálom...megnéztem iwiwen is a képeit,olyan hihetetlen :cry: de az mindenképp fura hogy diplomás ápoló volt,kórházban dolgozott,két gxereket szült,és sehol,soha nem derült ki hogy a szívével baj van!És tünete sem volt állítólag...milyen kegyetlen az élet!Akinek meg már rég odaát lenne a helye azt nem eszi meg a rosseb!!!Elnézést a nyers fogalmazásért de ez az igazság.

Kép

Kép
nettke76

De borzasztó, csajok... Rékababa, előtted meg le a kalappal, én nem bírnám ezt csinálni, h tragédiák történnek meg mellettem a munkám során... Dehát muszáj sajna, jah, az ember nem válogathat. Érthető, h nagyon megvisel téged is.

been

Emma!
Remélem nem sértődtél meg azon amit írtam!nem Rád értettem ám!

Kép

Kép
nettke76

Vagyis nem úgy értettem....má fogalmazni se tudok :oops:

Kép

Kép
nettke76

Nettke, nem tudom, miről beszélsz, de nem sértődtem meg semmin! :lol:

been

Sziasztok,

vagyok már én is. Tanultunk, meg konyhatündérkedtem, mert holnap Ricsike visz a suliba sütit. Hát mit csináljon anyuka, ha nem 4 lapos tortát? :roll: :roll:
De. meg olyan szépen sütött a nap, hogy elmentünk sétálni, de azért baromi hideg volt. Aztán elkezdett esni a hó, de rögtön el is olvadt.
Ani ne izgulj nem lesz gond, szerintem a vírus szövődménye ez. Én is tudnék mesélni az aggódásról. Egy sima megfázásnál is a gyerek szobájába alszom. :oops: :oops: Én is mindenbe a legrosszabbat tudom belemagyarázni a férjem már gutaütést kap tőlem. Ezzel ellentétben a szomszédasszonyom sz...... arra ha valamelyik gyereke beteg. Ugyanúgy viszi oviba, játszótérre még ha lázas is. Jó múltkorában beszéltem vele, mondja, hogy telefonáltak az oviból, hogy a gyerek lázas, de aznap már nem volt orvos, majd ráköv. nap. du. elviszi, amikor rendel. Hát nem tudom, én ki szoktam hívni, v. elviszem a másikhoz. Mindegyikünk más, de szerintem itt egyformán "aggódós anyukák" vagyunk.

Lányok rögtön le is kopogom, de az én gyerekeim nem betegek!!! kopp-kopp-kopp
Vendég

Ez a másik fórum kész röhej. Ír az ÉRTELMISÉG, meg ír a Robotlány. Na meg persze néha odatévedtek Ti is. De igazából ott semmi sem történik csak a "napló" vezetése folyamatos :lol:

Pfujjj milyen ronda voltam, bocsi.
Vendég

Lehet, hogy szerkesztenem kellene, de kellene egy kis segítség :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

4 lapos torta, asztaaa, ügyes anyuci!
Látod, tuntun, azért ír(j)unk ide, és nem oda. Inkább. :wink:

been

Szia Emma,

nem egy nagy cucc ez a 4 lapos, csak idő amíg megsütöd, de nagyon látványos és persze finom.
Látod nekem nincs gondom, mert eleve eszembe se jutott oda írni, én benneteket pécéztelek ki magamnak.
Vendég

Emma,dehonnem tudod :lol: írtam ha segítség kell,menj az újszülöttesbe,de nem gonoszkodásból írtam,szóval na...magyarázom itten a bizonyítványomat :oops: a szakmunkást :lol: :lol: tuntun!
hát most nézem csak,a fiaink egyszerre szülinapoznak???De jóóóó! :wink: eszembe jutott sokszor az elmúlt napokban hogy az én jóképű lovagom hogy sietett a 30 éves skodával Bonyhádra,istenem...Akkora hó meg jég volt,hogy aznap dél után lezárták a városból kivezető utat,Ő még a lezárás előtt kislisszant,de órákba telt míg leért,hogy ott lehessen Martin születésénél.És amikor hazajöttünk ugyanez volt,csak útlezárás nélkül,úgyhogy a bottyánhegyre már nem tudtunk autóval felmenni,betakartuk Martint oszt gyí,fel a hegyre négynapos sejhajjal :lol: :lol: És már hat éve....hogy öregszünk :roll: :lol:

Kép

Kép
nettke76

De hogy most itt mié írtam ilyen "vastagon azt senki ne kérdezze!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Jaj,Rékababa azt akartam még kérdezni,h a a belosztályon egy intenzív van?vagy több?Ha minden igaz ott volt jó édes apám is...nem is olyan rég.már ha lehet neki hinni...

Kép

Kép
nettke76

Óóó, Nettke, jaaaa, leesett, hát vettem a lapot! :D Nem gondoltam, h gonoszkodsz. :wink: :D
Kalandos volt Martin születése, és hazaútja, nem mondom! :D

been

Szia Nettke,

igen egy napon születtek a fiaink. :lol: :lol: Tegnap este mi is itt "sopánkodtunk" az urammal, hogy most született és itt van már 8 éves. De nem mi öregszünk, csak ők nőnek!!!! :lol: :lol:
Vendég

Amúgy Tuntun mami, lógsz ám még egy fél szüléstörténettel! :P Tessék befejezni, mer érdekeeeel! :D

been

tuntun dehogynem....én már a mozgólépcsőn is fulladok :lol: :lol: Emma[b]akkor jó :lol: :wink:

Kép

Kép
nettke76

Hát nézd már,azé ennyire amatőr legyek,beszarás.... :oops:

Kép

Kép
nettke76

Nettke szíves figyelmedbe ajánlok bizonyos személyt, aki meg tudja oldani eme amatőrizmust
Kép

Emma, majd befejezem, de olyan hangzavar van most nálunk, hogy még a gondolataimat sem hallom.
Vendég

Nettke, bejelölhetlen az iwiw-en?

Rékababa téged nem tudlak beazonosítani :cry: :cry:
Vendég

bejelölhetlen = bejelölhetlek
Vendég

Tuntun, Rékababa nincs fent az iwiwen sajna... :cry:
Nettke basszus, pedig már kezdtem azt hinni, hogy direkt csinálod! :lol:
Okés, Tuntun, akkor, ha csend lesz, lécci, pötyögd be a novella másik felét is, mert úgy vagyok most, mint a barátokközttel, h a legizgalmasabb résznél lesz vége mindig... :mrgreen:

been

bejelölhetlen... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

been

Na figyi Emmaha most is balfax leszek,megyek segítségéért istenemre mondom :lol: :lol: tuntuntermészetesen!Én is kivi lennék Rátok!rékababaén is szeretnélek bejelölni!

Kép

Kép
nettke76

na?na?na? :lol: :lol: megy ez nekem :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Rékababa bejelölhetetlen... :wink: :lol: :lol: :lol:

been

Emma, csúnya rossz kislány....... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:P

been

Bizony én nem tartozom oda. Párom regisztrált rá, de csak a neve és címe van fenn képek nincsenek. Szégyenlősök vagyunk.
Nettka csak az I. Bel-en van intenzív.
Vendég

de jó itt a hangulat,jó ide jönni...
Tartozom még 2 recepttel,az egyiket most beírom,ez a szekszárditál jellegű:
tehát,6 tojiból sütsz egy egyszerű piskótát,amit hagysz kihülni.
Bontottmeggyet kiveszed a levéből,a levéhez adsz rumot,vagy rumaromát ízlés szerint. Namost ha üveges befőttet használsz,akkor ne fogd az összeset,csak kb.a felét,a meggynek is,meg a levének is.
Veszel 3 csomag Dr. Oetker(REKLÁM!!!) desszert öntetet,csokiízűt,főzéssel készíthetőt...,és a hátoldalán leírtak szerint elkészíted.
A kihült piskótát elvagdosod kockákra,vagy téglalapokra,vagy rombuszokra,bár lehet szivecskére is,hisz jön Valentin- Beteszed mondjuk egy tepsibe,de mi pl. lapos éthordóba szoktuk,3-ba. Pakolsz rá bontottmeggyet,meglocsolod a rumos meggylével,és rácsorgatod a csokilöttyöt. Nem kell,hogy befedje,csak csorgasd,csíkokban,vagy pöttyözd :P
Aztán bepakolod a hűtőbe. Ez is akkor a legjobb,ha kicsit összeérnek az ízek. Tehetsz bele mazsolát,ha szereted,vagy diót,vagy bármit.
Nagyon fincsi!!!!!

Írom majd a harmadikat is,de fejből nem emlékszem az arányokra,és még nem volt időm előkeresni.

tuntun de jó lehetett az a 4 lapos torta :D
Hú,anyu ma egy fini gesztenyés sütit csinált. Nem igazán szeretem a gesztenyét,de ez nagyon jó volt :wink:

szorítsatok holnap légyszi. Kristóffal egyszer voltunk vérvételen,1 éves kora körül,de a doktornő csak a könyökhajlatból próbált tőle venni,és 3-szor is megbökte,nem sikerült neki...akkor mondtam neki,hogy akkor most állj,nem engedem,hogy tovább böködje. Remélem holnap nem így járunk :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.01 19:10-kor.
Vendég

rékababa ha gondolod,van egy meghívóm,szívesen elküldöm neked. Hú,meg mindjárt elküldöm a táblázatot is,mert neked nem küldtem el tegnap... :oops:
Vendég

rékababa elküldtem a táblázatot neked is!!!
Vendég

tuntun,visszajelöltelek :lol: Édik a fiaid,csupa vigyor mindkettő :lol: Rékababaregizz te is,vagy nem akartál?lesz meghívóm ha gondolod!Ja,látomAninakis van,bocsi :oops: nem ám bekeverek itten...

Kép

Kép
nettke76

Ani nagyon szorítunk Nektek!Remélem hamar lesz eredmény!!!
a babanet Stahl Juditja vagy már,megint egy isteni recept...ha kivágnának a házból,a Te küszöbödre ülnék először,hátha jön vmi finom falat :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Hű de kutya jó hangulat van ma itten :lol: :lol: :lol: :lol:
Tuntun! Robotlány? :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó! :lol: :lol:
Nettke! Talán fogalmazási problémák megoldásában is találsz segítséget a másik fórumban :P :P :P Hát bakker, nem semmi volt, ahogy gyalogosan megmásztad a hegyet frissen szülten, újszülött babával! És ennek már 6 éve, te jó ég!!! Még most mondtad nekem, mikor taliztunk a lépcsőház ajtajában, hogy nézzem meg a "Csöpikédet" :lol: :lol: :lol: Jajj de édes baba volt!! És a csajoknak elárulom, hogy Martin engem annyira szeretett, hogy mikor pár hónaposan vigyáztam rá simán elaludt mellettem, és 2 órát aludt!!!! Persze drága szüleinek max fél óra nyugit adott, csak engem tisztelt meg ilyen nagy alvással! :lol: :lol: Hiába, a kisugárzásom :P :P :P :P
Ani! Ne félj, nem lesz semmi komoly gond Kristóffal, dolgoznak a bacik/vírusok ellen a nyirokmirigyek, azért vannak megnagyobbodva. Gyógypuszik még mindig mennek! Meg az összes kis betegnek!!!
Emma! Vegyetek egy sólámpát, ha betegek a gyerkőcök akár egész éjjel bekapcsolva lehet, és szerintem többet ér, mint a sós párásítás. Nálunk megy minden éjjel.
Na megyek megnézem mit működnek a fiúk, de szerintem már megint nem lehet belépni a szobájukba... :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

kedd reggel már lesz eredmény,akkor kell felhívnom a doktornénit.
Itt mindig van finom falat,szerinted miért nézek ki így??? :oops: :twisted:
Vendég

Ja, a feketeerdő torta recijét küldeném ám én Emma de írd meg, hogy hova! Mert neked aztán van annyi mail címed :P Meg kérte még valaki, de már nem emlékszem, hogy ki :oops: :oops: :oops:
Nettke drága, szóval az én főztöm már nem is kőne???? :lol: :lol: :lol:

dadomi

Hát gyorsan sarkon fordultam a gyerekszoba ajtajából!!!!! :evil: :evil: Ani, a ti múltkori "kupitok" múzeumi rend ahhoz képest, amit a fiúk csináltak most a szobájukban.... :roll:

dadomi

Köszönöm a meghívókat, de ahogy írtam párom nevén fenn vagyunk csak nincsenek képek. Erre már nem marad időm.
Nettke ha szertnéd tudni, hogy igazat mondott-e akkor küld el priviben a nevét holnap megmondom.

Cseriani biztos minden rendben lesz ne aggódj, bár tudom, hogy könnyű mondani.

Én sajna nem tehetem meg, hogy az első köhögés után itthon tartsam a gyerekeimet, de lázasan biztos nem vinném. Munka mellett sajna nem mindig tudok itthon lenni velük és mi csak egymásra számíthatunk párommal. Most is Rékával Ő volt itthon a héten. Talán kedden mehet bölcsibe, holnap kiderül. Még van egy-két köhögés, de bízombenne, hogy addigra elmúlik.
Vendég

Dadomim!És arra emlékszel amikor Martin ráizgult a fekete-fehér pulcsidra?Mekkora vigyort vágott... bizony ám,a legjobb babysitter szekszárdon Dadomi! :lol: :wink: ez tényleg így volt,Nála aludt,otthon meg műsorozott :lol: a boroskólát most inkább nem írom le,hátha van itt gyámügyes :lol: :lol: bár hat év alatt ez elévült már,vagy nem??? :lol: Ani :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Nettke, naná, hogy emlékszem! Ja hát igen, az első teleszájas vigyort is én kaptam a legénykétől, nem a szülők!!!! :lol: :lol: És arra emlékszel, hogy hol szeretett a legjobban "ülni" Martin? Még jó, hogy nem farfekvéses volt Dani, mert akkor mondhatnánk, hogy a fején ücsörgött :lol: :lol: :lol: A boroskóla nagyon tuti volt! :lol: :lol:

dadomi

Na estére csak ideért mindenki.

Dadomi, hát nem olyan mint egy beprogramozott robot, reggel 6-8 körül leírja a mondandóját ha törik, ha szakad. Hogy körülötte forrong a fórum észre sem veszi v. nem akarja?

Küldjem ezt a receptet? Nagyon egyszerű a tésztája, meg a krémje is. Ha már én is meg tudom csinálni. :lol: :lol:
A többit is próbáljátok majd ki, tényleg nagyon finomak.

Nettke, na ide azzal a boroskóla sztorival.
Vendég

Rékababa!
az az igazság hogy tényleg kíváncsi lennék rá...megírom.Nem az aggódás beszél belőlem mert egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt kíváncsi rám...a gyerekeimre meg még annyira sem,de egyszer telefonált hogy az intezíven fekszik és át kell szállítani Pestre,kell neki pénz,vigyek be a kórházba.akkor felhívtam a kórházat hogy tényleg ott van-e és mi van vele,nem adtak ki infot.mondtam hogy a lánya vagyok,azt mondta a drúr hogy az lehetetlen,a beteg tájékoztatása szerint a családja minden tagja autóbalesetben elhunyt....tehát valószínűleg arra volt valamerre ha ilyet ugatott,de kétlem hogy az intenzíven.Ja,és mostanában újra telefonált hogy készíti a végrendeletet és kellenek hozzá a születési adataim.hát ennyit róla,a saját gyereke születési adatait sem tudja,sőt már el is temetett,gyönyörű... :evil: bocsi hogy lelkiztem.szóval "csak úgy"érdekelne.Megy a privi!Én legalább tudom az adatait....

Kép

Kép
nettke76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?