Hat akkor roviden...
-Aszongya miert jobb ez,mint a lombik...mondom nem jobb soot de te nem akarsz konkretan gyereket gyartani es az inszem vegulis az amikor felhelyezik a helyukre a katonakat
-Mondom vegulis ugyanezt csinaljuk mi is amikor kexelunk csak itt nem kell uszniuk mert odahelyezik fel
-Aszongya akkor miert nem lombik
Mondom mert te konkretan nem akarsz gyartani gyereket de persze az jobb...
-De,hogy o pont azert nem akar gyartani mert meg nincs kesz ra
-Mondom azert ezt ne mond mert amikor egyutt vgyunk barmikor ugyanugy osszejohet
Ugyhogy nekem ne mond,hogy nem vgy kesz
-De hogy az maaas
Mondom mar,hogy lenne maaas
-Aztan,hogy miert nem fagyasztatom le a peteimet
Mondom neki azert mert csak petet nem fagyasztanak
Csak megtermekenyitettet azaz spermaval egyutt
-Aszongya csinaljam azt....mondom de ahogy a szuka is mondta az elozo korhazban pl lesz 10peti...de az nem bizti,hogy sikerul az is lehet 1se lesz....ugy van akinek 5lombik nem sikerul azt csak 2petivel szamolva darabjat ott vgyok,hogy 10...es utana...ha esetleg tenyleg ugye korai petereszek kimerultsegem van es addigra mar mire o majd ugy gonolja ezzel a 10petivel kabalazok
Meg ez a 10 csak egy pelda volt lehet csak 3 lesz es persze az ar feler a lombikkal
-Aszongya nem tudsz te masra gondolni csak erre a temara?Mondom en probaltam de nem megy...
Mondom mire gondolsz?Hat hogy pl hova menjunk ugye aprilisban arra az 1hetre...
-Aszongya lehet tul sok bnetet olvasol
Mondom na figyu ide...a bneten nem a babakrol beszelgetunk csak sooot a fozesrol,ki mit csinalt,pont mi vgyunk azok akik nem sokat beszelnek a baba temarol
es kulonben is ha nem olvasok bnetet a kornyezetemben is vannak tortenesek...az egyetlen magyar lany mellettem lett babas(Pati) a legjobb barinom otthon babas,a szobatars ex csajanak meg mar babaja van....aszongya ez,hogy jon ide?Mondom ugy,hogy ha nem bnetezek ezek akkor is mind tortennek korulottem
Aztan az uccso beszolasan ngyon megbantodtam persze o csak poenbol mondta...de nekem akkor villamcsapaskent ert
Szal aszonta mehetek holnap a dokihoz...de,hogy ot hagyjam ki belole....
hat hogy vigyem annak a spermajat akiet akarom
Aztan persze jo ejszakat kivant meg simizett is...egesz ejszaka szal nem ugy gondolta o....meg nem is veszekedtunk hanem tenyleg normalisan beszelgettunk eloszor errol a dologrol....
Mar nem akartam tovabb forszirozni,hogy egy ferfi sosem lesz kesz sem egy gyereke sem egy hazassagra...
Na mind1...most o gyozott nem mentem dokihoz
Ugyhogy ehonapban spontanozok 1000-rel aztan otthon leszek es ahogy visszajottem aprilisban lefagyasztatom a petikeimet
es a szukahoz fogok visszamenni...mert az elegge nyomatta nekem,hogy o majd besel vele meg igy meg ugy....meg hogy mikor lefagyasztasra kerulne a peti majd o rabeszeli,hogy legalabb 1-et tegyunk vissza
Szal Meg mielott hazamegyek elmegyek a szukahoz a regi dokimhoz es megbeszelem vele,hogy is mukodik ez
Aztan aprilisban vgy majusban mert asszem pont lekesem a ciklus elejet mire jovok
De harcolni fogok tovabbra is....csendes harc lesz ert nem duhongok de nem hagyom annyiban a dolgot es nem torodom bele