Sziasztok,
Fú nagyon rég jártam erre, de látom azért van élet
És egy újabb Biai topik baba. Liz, gratula Tomikához
/nekem is laknak barátaim a Zugorba, biztos ismeritek is egymást/Az olyan tök aranyos kis családias utca. Minden gyererk együt bicajozik, játszik örökké ott kint
Bababkocsis anyukák + kutyasétáltatósok.
Gyermekorvos témához muszáj hozzászólnom!
Mi Szárayhoz járunk, és én mindenben meg vagyok vele elégedve!Sose ad elsőre AB-ot, Homeos végzettsége is van, ért a fül témához,(lehet, hogy nincs olyan szupi kütyüje mint Juhásznak, de ő a hagyomásnyos fül nézőkével, is meg tudja állapítani mi van, és nem küldözget össze - vissza, hanem csakis tuti helyre, nem telnek el hónapok , meg fülfelszúrás!
Más jellegű problémánál is mindíg tud ajánlani valakit, mivel Ő a H. Pálba dolgozott, ahol forgó rendszerben kell az orvosoknak dolgozni, ezáltal gyakorlatot, és tapasztalatot szerzett jópár szakterületen. És nem utolsó sorban ismeretségeket, tehát tudja ki jó, és ezért Ő tud is ajánlani ha szükség van szakellátásra!/ Tudnék egy jó Gastrost is akinél mi is voltunk, és Ő ajánlotta, de gondolom az gáz lenne, nem??!!
/Meg ennyi idő elteltével már talán voltatok is valahol!
Mindíg képben van, (szerencse mi nem vagyunk annyira betegesek, ezáltal ritkábban megyünk) de ettől függetlenül hónapok múlva is emlékszik, ha meglát minket mivel voltunk nála utoljára!!! Bármikor hívhatom a mobilján, sőt mikor nagy baj volt egyszer még ő keresett érdeklődött, hogy mi lett a gyerekkel!!!
A szupi kis rendelőjét pedig csakis magának köszönheti, nem kényeztették el az Önkormányzattól! És meg is érdemli, én amikor szültem még nem volt körzete itt. Kisegíteni járt ide, és helyettesíteni, de mivel ennyi gyerek született, és kellett gy. orvos, így ajánlottak neki saját körzetet. Juhász annyira volt nem túl kedves, hogy szalonképessen fejezzem ki magam, hogy én még emlékszem amikor mindketten kint dolgoztak a központi rendelőbe, hogy neki kellett bemenni egy kb. 4m2-es lyukba rendelni, mert a Juhász kitúrta oda!
Aztán mit ad Isten, valahogy Ő már népszerűbb lett, és sokkal több betege is van. Ezért a várakozás! A futószalag meg................hát istenem, 8 órán át nem ülhet ott senki, és ha nem így ment volna ti is többet ültetetk volna ott!
De a futószalag mellett is hozzánk legalábbis mindíg volt(van) pár jó szava, és érdeklődő, és beszélget a gyerekeimmel is!
Egyébként meg a kezdet kezdetén azért választottam én is Szárayt, mert a Juhiról ugyanazokat hallottam amit valamelyikőtök írt, hogy rögtön AB-ot ad, nem tud ajánlani senkit ha baj van, nincsenek jó kapcsolatai, ismeretsége, próbálgatja a gy. szereket, sokszor nem tud elsőre jót adni, majd mikor már 15000 Ft.-nál tartasz, és a harmadikra végre sikerül eltalálnia mi volt a jó, akkor örülhetsz!
Ja, és még azt is hallottam, hogy rosszakat mond Szárayról, feketítgeti! Amin eléggé kiakadtam, azért egy orvos a másikról, hogy tehet ilyet. Gondolom irígységből, mi másból!Ez viszont gusztustalan!
A szép új modern, kamerás rendelő mellett pedig azért van ám szaktudás is, ezt elhihetitek nekem!
Mellesleg Juhásznak is most épül a majd 2x akkora rendelője, ami szintén szép új csilivili lesz!
De nem is értem ez miért baj?? Ha igényes valaki!!!!
Száz szónak is egy a vége, mindenki oda viszi a gyerekét ahol úgy gondolja maximálisan megkapja a jó ellátást! De azért még nem kell a másikat leszólni, befeketíteni, főleg ismeretlenül, mert ez csúnya dolog!
Mellesleg egy friss infó: Száray pár hete mentett meg egy gyereket az ügyelete alatt a lakóparkban akit leforrázott az anyukája véletlen. A gyerek olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy el is ájult a fájdalomtól. A mentő megérkezéséig pedig, úgy ellátta a gyereket, hogy vénát preparált stb. A mentősök pedig, el voltak ájulva, hogy úgy el lett látva a gyerek annyira szakszerűen, hogy nekik nem is volt vele semmi dolguk már, és hogy ez nagyon ritka, hogy körzeti orvos ilyen pontos , és jó "munkát" adjon ki a kezéből!!!/és ezt nem tőle hallottam, nem ő mesélte magáról/