Új privát üzeneted érkezett!

Lucuzs,
de jóóóóó.
Most akkor megint egy lépés előre a vv-el.
Szerintem magánrendelőbe nem adhat beutalót, nekem se szokott, mindig be kellett érte menni a kórházba.
De még a kedd is belefér.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Rég jártam erre.......

Csak láttam, hogy Szigfrid a téma. Hát én már voltam nála, itt lakik az utcánk végén. :D Nagyon nagyon sokan dicsérik. Többek között én is köszönhetem neki azt hogy volt július óta ciklusom minden hóban, bár csak minden 2. pé. Azt hiszem megint el kellene mennem hozzá, de igazság szerint hal vagyok hozzá. Mert kegyetlenül fájt a kezelés... de nincs rajta mit csodálkozni, hisz azért fájt mert gond van ott ahol nyomázott. Szóval ő talpat meg boka fölötti részt meg testrészeket masszíroz a fiával együtt. A talpat valamiféle kanállal nyüstöli, de a fájdalom megéri, hisz történik odabent valami. Ezt én is tanúsíthatom!
Sajnos én most anyagilag nem tudom megengedni magamnak, majd csak fizu után. De akkor mindenképp menni akarok, mert megint felborult a ciklusom, ma vagyok a 60. napon......

Megyek megnézem a történetet....

hajni...
Budaörs

2 napja erre vártam :D :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,
szerintem holnapra.

Kép

Kép
ranita1979

Kb. egy 20 perce hívtam az orvosomat, mert ma este van a magánrendelése, de nem vette fel. És most meg visszahívott. :) Hétfőn negyed 9-kor vár a kórházban, megcsinálja a beutalót és mehetek vérvételre! :lol: :lol: :lol:
Megy ez!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,
nekem úgy mondták ha délig akkor aznapra ha du-n akkor másnaptól számoljuk.

Hajni,
veled mi újság?
Hol tartasz?

Na én is lépek.
Jó éjt!!
Vendég

Hmm, hogy hol tartok??? 60.ciklusnapon..... :cry: és sehol semmi. Szerdán még dokinál is voltam, de inkább ne mentem volna, utána csak bőgtem bőgtem és bőgtem. De a lényeg, hogy állítólag üresek a fészkeim, nincsenek ciszták, de a nyhártyám vékony. Azért mentem el mert múlthét kedd-szerdán annyira fájt a hasam alul középen hogy menni,ülni,állni alig bírtam. Konkrétan sírtam a fájdalomtól. Volt valamiféle icipici rózsaszín dolog a wc papíron naponta 1x! 5 napig. Hőm semmitsenem mutat, nemhogy peteérést......
Most várok, nem szeretném megbolygatni a dolgokat ott bennt. Tudom hülye vagyok hogy nem hozatom meg, de érzem hogy történni fog valami. Főleg hogy megint elkezdtem járni vizitornázni, igaz heti 1x csak, de ez is több mint a semmi. És elhatároztam hogy most végigcsinálom a 8 alkalmas kezelést Szigfridnél még ha négykézláb is kúszok haza az utcában!

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

hajni!
de rég voltál!!!!!!!!!!
ha bízol a kezelésben, akkor irány :wink:

bocsesz, h nem jöttem, de a férjem beállított 3/4 4kor.... meglepett és olyan boldog voltam!
csüngtem rajta eddig. :)

most meg görcsöl a pocim.... biztos fészkelődik a kicsike :wink:

babszika

nahát, mi történt? senkisenem van itten???? :shock:

Babszi!
Kicsitsedrukkolok, sőőt nem is gondolok Rád!!!! :roll: :twisted:

Aisha!
Érik a teszt számodra, úgy érzem!

Mókica!
Te figyu! Ha meggondolnád magad szuriügyben, szólj!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajni... 2009.01.30 20:51-kor.

hajni...
Budaörs

Babszi!
Hát ja, de olvasni mindig olvaslak benneteket! Írni nem tudok mit, dolgozom mint állat, és várok a csodára!!!! :D

hajni...
Budaörs

csak azt nem értem, hogy mi a fene lehet, hogy felborult a már "jól beálló" ciklusom ami nagyjából már 35-45 nap között volt, mostmeg basszus......
Most voltam kontrollon T-nél, minden értékem jóóóó, rohadt sokat javult főleg az inzulinom, és mégsem indult el a fogyás...ezt nem érti ő sem hogy miért....és következő kontrollig 5kg-t kell fogynom kizárólag sporttal.

Szóval most várok....

hajni...
Budaörs

lehet, h a met nem jó? :roll:

babszika

ennél többet már nem tudok szedni...3x1000mg meforal
max marad majd az avanda de azt nem szeretném........

egyenlőre nem említette dokibácsi

ha nem lenne jó, akkor eddig miért hatott?

hajni...
Budaörs

anno nekem is azt mondta T doki, h lehet, h szükség lesz másik gyogyira is, habár eddig hatott.
csak ezért gondoltam, h létezik olyan, h vmeddig jó, de aztán már nem segít....

babszika

amúgy nekem is megfordult már a fejemben. arra még emlékszem hogy akart volna még adni valami gyogyit a fogyás megindítására, de végül nem adott, mondván hogy ez is elég. (met+l-thyroxin)pedig már a pajzsom is átment inkább túlműxibe kicsit....

mindenesetre majd meglátjuk, márciusban kell mennem újra.

hajni...
Budaörs

én most kihagytam a kontrollt :oops:
a meddőségi msot nagyon eltelített orvosokkal.... nem volt kedvem :? :roll:

de ha kismami vagyok, tuti kérek egy időpontot :wink:

(bár megjegyzem, h én mostanság nagyon jól érzem magam)

babszika

Szép jó reggelt :)

Hajni, jó itt látni, hogy írsz, gyere és írj csak. ja nekem is adott a doki fogyi bogyót, nekem orlistatot adott. Nekem azonnal az első héten beindult a fogyás tőle, de lehet pár probléma vele...pl. hasmenést okozhat, meg ilyenek. mert ugye nem hagyja a zsírt megkötödni, és valahogy ki kell annak jutnia.

azt már nem is mondom ma reggel 36,7-et mértem, igaz később is keltem vagy 2,5 órával, mert be akartam póolni az alváshiányomat :)

Babszi, hogy vagy?

Loviné?Lucuzs? Mókica?

Ma jutott el igazán az agyabhoz, hogy napvirág wellness hétvégén van, de jó neked, igaz hogy pirivel, de akkor is :)

Üdv.
Aisha
aisha

sziasztok!

Ma én is későn keltem, és szép magas hőt produkáltam: 36,9 :D Kíváncsi leszek holnap is marad e ez...

Aisha, már csak pár nap és tesztelsz!!! Remélem jó hírrel jössz!!
mókica

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 60000_.png

itt a görbém....

Ja, Hajni! Gyere sűrűbben....
mókica

Mókica: csak így tovább:) én nem sietem el a tesztet :) de közeleg :)

el kell szaladnom a városba, hogy feladjam a családnak a csomagokat szülinapra :)

majd jövök :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Móki!
beindul ez :wink:

aisha!
köszi, megvagyok.
beleszerettem a melleimbe, mert most úgy néznek ki, mintha szilikonos lenne :lol: de még mindig oltárira fáj - de azt mondják, h a szépségért meg kell szenvedni 8)

babszika

Babszi, mikor nyomsz egy tesztet, 11 dpo lassan ideje nem?

és Aisha te?
Vendég

hunci!
20-as tesztem van itthon....
azzal a 9. dpo-n még látszódott a szuri :?
kb ma tűnt el teljesen :roll:

babszika

Sziasztok!

Babszi ,

10 nap mire kimegy a szuri,de ez már 13.

Aisha,

:wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Móki,

nem lehet ,hogy nem vetted észre a pét?
Köszi,hogy kisegítettél.

Hajni,

bocs,hogy úgy eltüntem......
Látom régóta szeded a metet és elég nagy adagba.
Csak természeszetes úton próbálkoztok?
Vendég

Hunci: én 4-én tervezem...ki tudja kibírom-e.

Babszi, nekem is az a bajom, a melleim még nagyobbak lettek, és alíg férnek bele a melltartóba és egyébként is érzékenyek, viszketnek...alíg várom ha levehetem...

Na ajándékok feladva...ettem is ma reggel :)

Üdv.
Aisha
aisha

de mondjuk most már kicsit gondolkozik hol marad, bent vagy kint....

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,

hogy bírod????
Vendég

Loviné hát elég nehezen, de nem akarok csalódni

Üdv.
Aisha
aisha

Hány napja van hányingered???
Vendég

már vagy 4-5 napja....

Üdv.
Aisha
aisha

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én olyan kíváncsi vagyok,úgy szurkolok.
Úgy érzem mintha velem történne, mint egy kis gyerek.
Vendég

Köszike loviné :) most még teregetni kellene, de nagyon lusta vagyok ma ...

Üdv.
Aisha
aisha

Megyek ,én is csinálok valamit.
Még később visszanézek.
Jó teregetést.
Vendég

jaj most nézem nem is 4-5 napja, már elmúlt hétvégén is volt....

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,Babszi:Nagyon szurkolok értetek!!!++++++++++++++++++++

Kép

Kép
syl100

Loviné, nem tudom... :? De a héten szúrkáltak a fészkeim...

Aisha, Babszika, +++++++++++++++++++

Syl, veled mi van?

Timcsi, merre jársz?
mókica

Sziasztok!

Aisha,
nagyon jó megérzéseim vannak veled kapcsolatban. Enneka tesztnek pozitívnak kell lennie.

És Babszi a tiédnek is. De tényleg miért csak 6-án tesztelsz??? Én nem bírnám ki addig. Vagy Te sem fogod?

Móki,
na ugye, van itt pé. Remélem dolgoztatok is az ügyön :D .

Fáj a fejem :twisted:

Kép

Kép
ranita1979

Én meg ma vagyok a 13. napon. Néha mintha éreznék szúrkálásokat, hol egyik, hol másik oldalt, de nemtom. Na, ezt most jól kifejtettem :D

Kép

Kép
ranita1979

Velem annyi,hogy várom aterheléses inzulin eredményemet,hogy milyen lesz,ettől függ,hogy kapok-e met-et!Hétfőre lesz meg!

Nekünk ebben a hónapban sajna, nuku sex. :( Már alig várom,hogy megjöjjön és neki állhassunk! :)

Rossz ,hogy még nem tudok tornázni (pedig az már nagyon hiányzik),meg nehezen tartom a diétát is,bár próbálom!Édességet egyáltalán nem eszem 2 hete,pedig nagyon hiányzik!
A kenyeret is lecseréltem,de főzéshez fehér lisztet használok! :?
Meg a tészta is maradt egyenlőre .

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Anita, köszi nagyon.jól esik :) a fejfájás kifejezetten rossz, de utalhat peteérésre :) meg a szúrka is, nekem mindig előbb kezd mozgolódni. remélem most már teljesen rajta vagytok a doki óta :)

Syl miért nuku szex? lehet tudnom kellene :oops:

ma nagyon rendes kislány vagyok, sárgarépát eszem egy jó kis krémmel, ami diétás :)

Üdv.
Aisha
aisha

Syl, én is ezt kérdem. Miért nem lehet?

Ranita, fejfájás tünjön el, mert az tényleg nem jó...

Ja és persze, dolgozunk az ügyön... :wink:
mókica

Aisha,
rajta vagyunk a dolgon, naná :D :D :D

Csütörtökön mondta a doki, hogy ami nekem volt terhesség, azt úgy hívják, szimultán terhesség. Most kerestem meg, hogy mit írnak róla a neten. Hát, nem ritkán fordul elő, de volt olyan képzeljétek, akinek volt egy ugye méhen kívül meg belül, mint nekem, de a méhen belüli fejlődött és meg is született :shock: :shock: :shock: És ennek lehet oka a clostylbegit :idea:
Szerintem ezért is mondta a doki, ha lehet inkább várjak vele.

Kép

Kép
ranita1979

Sylnek most volt laparja 19-én.

Anita ha migrén akkor hormonális.Nekem is szokott lenni.

Lányok!

Amióta metet szedek olyan mintha pumpálnák a petefészkem.Duzzad mint amikor stimuláltak és még sincs peteérés.
Szerintetek??
Vendég

Loviné,
nem tudom, mi van velem. Nekem szinte soha nem szokott fájni, a héten meg már másodszor :(

Kép

Kép
ranita1979

Anita!

Azért ehhez nagy szerencse is kell.Nem lehet kellemes egy ilyen hír.

Amikor a doki azt mondta nekem ha nem látja bent meg kell keresni kint, úgy felugrottam az ágyról, hogy csak na........
Vendég

Loviné, passz nem tudom....

köszi a z infót Sylről, azt hiszem elsiklottam felette...

Syl, gyógyulgass!!! Mi kb 2 hetet hagytunk ki akkor, aztán összebújtunk :oops: ,persze csak óvatosan... És akkor már nem volt kötés sem a sebemen...

Lucuzs, merre vagy?? Vagy írtad nem leszel, és megint figyelmetlen vagyok..
mókica

Igen, szerencse kell hozzá. Már nem ráz meg annyira, megtötént kész. Bár múlt héten kibuktam, mikor megtudtam, hogy a barátnőm terhes.

Ehhez a met dologhoz nem tudok hozzászólni, sajnos :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Nektek mekkorák voltak a cisztáitok?
Nekem 3-5 mm-es. Az felszívódás szempontjából szerintetek?

Lucuzs?????
Nem mondta hogy nem lesz.
Vendég

Anita :) nekem a doki mondta, és adott is egy kis tájékoztatót, hogy mivel ez a gyógyszer a peteérést stimulálja, így megnő az ikerterhesség lehetősége. ne aggódjak, nem magas %-ban :) mert ugye nem egy pete löködik ki hanem több, aki meg ugye magától is szépen peteérést produkál normálisan is... 25%-a nőknek az első 6 hónapban teherbe esik, azt hiszem ezt mondta a doki :) de az a jó hogy mostanság nem idegelek, mert tudom elindultam egy úton és sikeres leszek. ha már egyszer sikerült, akkor azt mutatja, hogy nem lehetetlen.
megértem azoknak a lányoknak a helyzetét, akik még egyszer sem estek teherbe ők sokkal inkább elkeseredetebbbek lehetnek :(

hát hát látszik pár rész kimarad amikor visszaolvasok, köszi loviné.

nem tudok sajnos met ügyben nyilatkozni mert nem szedem.

Üdv.
Aisha
aisha

Anita,

a barátnőm meg se merte mondani,csak előlem nem lehet eltitkolni ilyesmit.
A másik barátnőmmel meg egyszerre volt az utolsó beültetésünk :nekem sikerült, neki nem (igaz később az enyém is elment),de ez is elég faramuci helyzet amikor fogjátok egymás kezét és kaptok egy hatalmas pofont.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?