Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Kata!
én si követlek! mentem takanyanyát játszani

jobbulást akkor Neked si!

de jó lehet Bencének, még én is megnézném!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Kata, akkó ez most nagy élmény lesz! :D

A többi most csak rólunk :oops:

Jah, tervezem a szívhangfigyelőt.
Jaimee, nemtom doppler e vagy senem :oops: AngelSounds Fetal Doppler...gondolom olyas... :mrgreen:
Olga: 9.900.- a Brendonban, a Babavilágban meg 8.490.- De íppen most néztem a Brendon pontyaimot, van rajta 4ezer x forint, úgyhogy onnan lesz a legócsóbb (csak asztnemtom, hogy ha reklamációval visszaviszem, akkor hogy adják vissza a pontokat meg a pénzt...)

Körkérdés: Luci 2 napja köhécsel, de csak lefekvés előtt-után :| Napközben semmi (és más baja nincs is)... Most éppen éjjel is volt köhi, de nem zavarja... Száraz köhögés...Mi ez?! :roll: Dokival még várnék, hogy kiforrja magát dolog... Tegnap vettem neki lándzsás útifű szirupot, de nagy változás diccse...

Judit
Kép

Kép
balwin

Nah, én is csatlakoztam a takarító brigádhoz. Bár először még le kell szednem a fát. Mert ugye nálunk a Jézuska viszi el, s most nincs itthon egy gyerekem se.

Meg nagyevős vendégeim jönnek a hétvégén (ittalvósak, nagy beszélgetősek, a pasi az egyik Waldorf suli igazgatója, igazi beszélgető - és vitapartner), úgyhogy főzök is majd ezerrel. Vettem tegnap szilikon muffinformát, azt ki kell kenni?

Balwin, nem lehet, hogy szárazabb a levegő? Gyerkőceimnél semmit nem használt a lándzsás útifű, nekem meg bejött. De talán a Rhinathiolnak van száraz köhögéses változata is.

Barátnőm ma írt, hogy elhalasztották a magzatvízvételt egy héttel, mert a doki kevesellte a magzatvizet...

Kata, jobbulást Neked!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Láttátok, hogy átkerültünk a második oldalra? :shock:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami, de, nálunk szárazabb a levegő (panel), dehát eddig is az volt... Noakkor előszedem a párásítót, hátha...

Egyszer már voltunk ezen az oldalon, kb. fél napig :lol: Lehet, ez most hosszabb életű lesz? :roll:

Szilikonos forma: én a használatijáról szedtem, hogy az első használat előtt vékonyan ki kell olajozni, utána viszont már nem szükséges (elmosás után is marad rajta pici olajos filmréteg).

Kata, jobbulást!

Nálam a takarítás marad hétvégére :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin: Kíváncsi leszek a kütyüs tapasztalataidra.

Kata: Jobbulást!

Szami: Magzatvíz vétel? :shock: Én azt hittem korionbiopszia lesz. Még csak első trimes, nem? Szegények, még egy hét várakozás. :( :( :( Pokoli lehet...

Amadea anyukája jó fej lehet. Hm...ha fiú lett volna, Amadeus-nak anyakönyvezik? Ez csak úgy eszembe jutott, mert amúgy nem rossz név az Amadea...hallottam rosszabbat is már.

Réka csikorgatja a fogait. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! :lol: Ez borzasztó....
jaimee1

LÁNYOK SOS, DORCI MEGSÜTÖTTE A KEZÉT MIT VEGYÜNK RÁ A GYÓGYSZERTÁRBAN? BALWINÉKHOZ HASONLÓAN JÁRTUNK.

donkoaniko

Anikó: fenistil gél, panthenol.... hideg víz, aloe vera first.. így hirtelen...

Kép

Kép
szolkata

Anikó: Ó, egyemismeg. Fel is hólyagzott neki? Katát tudnám ismételni.
Sok sok folyó hidegvíz rögtön(bár már ezen túl vagytok), fenistil...

Gyógypusszok mennek! +++++++++++++++++++
jaimee1

Anikó!
gondolom az első ijedtségen ár túl is vagytok! ++++++++++ és kenjed, fújjad, mossátok, ahányszor csak fájlalja!

Jaimee!
Leti is szokta engem si ki lehet kergetni a világból vele!

szárazbableves főztem, kuktában az íze fantasztikus, viszont, kifutott. a konyhát 1,5 óráig takarítottam. a végén már ömlött a víz rólam! mostanában elő sem szedem a kuktát, az tuti :evil:

Judit!
Én is a száraz levegőt mondanám, ha más baja nincs, és éjszaka jön neki elő. lándzsás utifüvet nálunk meg nem vették be, így maradt a robitussin.

2. oldal :cry: :cry: nem lehet azokat törölni, ahova senki nem ír, ezer éve? Apa ezt nem olvasod?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2009.01.30 14:59-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller!

Megjöttünk! :)
Amint lesz időm visszaolvasok!!! Ígérem!

Bakker,.. mióta vagyunk a 2. oldalon? :shock: :x :(

Pussz!
szilbee

Köszi lányok! Megjöttünk az orvostól, persze így péntek du. már csak az én felnőtt-háziorvosom volt elérhető, megnézte, Phlogosam kenőccsel kell kenni. A jobb kezén minden ujja hólyagos. És a történet: megfogta a kandalló ajtaját... 1 percre mentem ki a konyhába... Nagyon sírt, persze rögtön folyattam rá a hideg vizet, sokáig, de nagyon-nagyon sírt, így még soha nem, most hogy hazajöttünk, elaludt, én remegek, sírok, nem figyeltem eléggé oda rá... Nagyon bánt, nagyon ideges vagyok. Még piri is elöntött a nagy idegességben, pedig csak jövő hétre vártam...

donkoaniko

Szilvi: Maóta. :lol: :lol: Háj itthon!

BBJ: Akkor nem veszek kuktát. :lol: Pont karácsonykor szemeztem eggyel. :roll: De nézd a jó oldalát, fini lett a leveske. :wink: És tiszta fitness lett a főzésből. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.30 14:48-kor.
jaimee1

Anikó: (((((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))))
jaimee1

Szilbee: épp ma du. egyik elszállt hsz-ben kérdeztem, hogy mikor jön haza a 1,5 Szilvási család... :lol: Várjuk a beszámolót :lol: Szerintem ma vagy tegnap este óta vagyunk a 2. oldalon. Mindeki épp bőrrel jött haza?

Anikó: nehogy már rossznak gondold magad emiatt!!!! Nem lehetsz mindig mellette... szerintem inkább az ijedtségtől sírt jobban, mint eddig. Tartsd az ujjait zsírosan (nedvesen), ne száradjon ki a bőre, mert akkor ugye húzódik, még kellemetlenebb. (nagyobb baleseteknél eleinte én is jobban sírtam, mint B. ... mostanra megszoktam)

Kép

Kép
szolkata

Anikó! az anyák legnagyobb félelme az, hoyg akkor történik valami a gyerekkel, amikor nincsenek ott!

bőgj egy nagyot, az majd segít, DE NEM TE vagy a hibás!

na ettől félek én si a kandallóval kapcsolatban. eddig ezért nem volt, remélem jövő télen már Letinek is lesz annyi esze, hogy megérti.

Szilbee!
helló itthon, majd gyere mesélj, Te is Dorka!

Jaimee!
de vegyél, mert tényleg hasznos kis jószág, csak én bénáztam el, Misi szerint lehet túltettem. igaz. van benne egy csík, és nem emlékszem, hogy alatta voltam-e, vagy felette.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Uuuhhh nálunk még nem volt égéses baleset, de valószínű azért, mert amikor B. a sütő közelébe merészkedett valamikor is, amikor működött, éktelenül kiabáltam, hogy a közelébe ne menjen, mert forró .... szerencsétlen biztosan eléggé sokkolhattam, de sose nyúlt hozzá :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
szolkata

Anikó! +++++++++++++++++ :cry: :cry: Mielőbbi gyógyulást a nagylánynak! Nem te vagy a hibás! Nem lehetsz minden pillanatban mellette! Hidd el, ha ott vagy mellette, és mondod neki, hogy ne fogja meg, akkor is megfogja! Tapasztalatszerzés... Hidd el, hamarabb túllesz rajta, mint te!

Szilbee, Dorka! Üdv itthon minálunk! :D Képek, beszámolók jöhetnek!

Ma reggel én még az első oldalra írtam... vagy olvastam. Most kerültünk át délután.

Jaimee! Vegyed csak azt a kuktát! De nagy esze volt, aki kitalálta! Sajna a leveseknél rafkósnak kell lenni, nem egyszer kifutott nekem is. De inkább főzd kevesebb lével, aztán felöntöd, forralod, utánízesíted. Én imádom!

Szami! Biztos úgy van, ahogy balwin Judit írja a szilikon formával kapcsolatban. Én is kaptam egy kuglóformát (szilikonos), de még bent figyel a kamrába, mert nekem már volt egy (teflonos). Meg félek, hogy abból hogy operálom ki pl: a kuglófot? :shock:
És tényleg: menű? Hagy csorgassuk már a nyálunkat! Legalábbis én... Bár babó névnapján mi is kirúgunk a hámból: anyósom libamájat süt! Még sosem ettem! :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

sziasztok!

Aniko jobbulást a kicsinek! Majd meggyógyul ne okold magadat miatta, nálunk akkor leesett Betti az ágyról mikor ott voltam mellette( beütötte a buksiját) el is ájult szegénykém én meg jól betojtam hogy még a szolnoki gyerekorvosunkat is kihívattam délután 5 óra fele volt már...

Jah s erre mondják azt hogy rendszertelen a "piri" mert hogy stressz jatására is megjöhet:-) és lásdd......

Olga Anikó!

megkaptátok akérdőívet?

Szami neked is elküldöm ma!

puszika

Kép
kbernadett

Jah sa mit elfelejtettem, én megálmodtam hogy átkerülünk a második oldalra!!!! :-D

komoly evvel álmodtam:-)

Kép
kbernadett

Anikó, jobbulást Dorkának, Kata nagyon jó tippeket írt. És ne okold magad, tényleg, nem is szabad minden pillanatban mellette lenni, mert akkor meg nyuszi lesz. Gondolj arra, te magad is hányszor szerzel harci sérüléseket pl. főzés közben! Ezután biztos jobban fog vigyázni a csöppség is.

Olga, libamáj...nyam-nyam... de tudod, jobb,ha vigyázol vele, mert a végén még úgy jársz, mint Csaba :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: A menü: holnap délben tárkonyos raguleves, Wellington pulyka sült almával, gesztenyével, krumplihajóval (sajttal-tejföllel töltött krumpli), este Stahl -féle krumplis-hagymás-kolbászos egytálétel, másnap reggelire tatár beafstek, füstölt lazac, délben pulykaleves husijával, zöldségekkel, tortilla avokádóval, garnéla fokhagymás vajjal. A banános-csokis muffin kész, most rizseset csinálok majd, van rengeteg gyümölcs (sárgadinnye, ananász, banán, alma, mandarin, narancs), meg majd valami poharas gyümölcskrémet készítek vasárnap délre.

A muffinok gyönyörűen kijöttek, teljesen jól szuperált a szilikonos forma.

Szilbee, Dorka, üdv itthon, meséljetek, milyen volt! És kérünk képeket!

Jaimee, ezt írta a barátném, idemásolom, én nem igazán értek ehhez: "Tegnap voltam a dokinál és ismét semmit nem tudott megállapítani, mert a baba úgy feküdt, hogy csak a fejét látta. De így megnyugtatott, hogy a koponya és az agy szerkezete ép, a kezei, karjai is, de a többi részét takarta. Pont azt, ami fontos lett volna. Mondta is, hogy nagyon előnyös pozícióban fekhetett a kis drágám Magyarországon, hogy ennyi mindent láttak az ultrahangon. Neki nem sikerül sem alul, sem fölül semmit kivennie. Annyit azért még mondott, hogy kicsit szűk a mellkasa, a szívhang viszont normális volt. Meg kevés a magzatvíz, így a magzatvíz vizsgálatot elhalasztotta egy héttel, majd csak 9-én megyünk."

Szerintem most lehet olyan 14 hetes.

Betti, köszönöm.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
ez a menü már megint! itt fütty
na akkor a garnélásat dobjad nekem, már régóta szemezgetek vele a corában!
krumplihajó! oylan régen ettem de jó! és hoyg csinálod, mi anno kolbászkrémmel töltöttük, de már azt is elfelejtettem hoyg. vagy 15 éve ettem utoljára szóval ennek si jöhet recije.
egyedül a tortillát nem szeressem, valszeg azért mert a barátnőmnél ettünk egyszer, és utána Misivel hánytunk mint a lakodárés kutya, nem a kaja miatt, valami nem volt okés a gyomrunkkal. azóta nem csúszik le.

betty!
Te is boszi leszel, mint Szilbee! korral jár :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nah, rizses muffin is sül. :lol:

Nem is mondtam:a nagyok meg korizni vannak az apjukkal (ő csak néző). Leszedtem a fát is. Olyan szomorú lettem közben. Nekem annyira a szívemhez nőtt. :(

Judit, én tisztított előfőzött garnélát veszek és aztán a vajat felmelegítem a serpenyőben, ráöntöm a garnélát, meg sok aprított -zúzott fokhagymát, picit sót, s összesütöm. Ennyi. Állítólag jó rá az aprított petrezselyem, de én arra allergiás vagyok. Puha (saját sütésű) kenyérrel isteni, a vajat is ki lehet tunkolni. Nyami :lol: :lol: :lol: Még Jázmin is imádja, állandó vitatéma, kié legyen az utolsó darab, merthát az ára miatt annyit még sosem tudtam venni, hogy dugig jóllakjanak vele :?

Krumplihajóba csak úgy szoktam, hogy a tejfölt kikeverem durvára reszelt füstölt sajttal, pici fokhagymával, sóval. 2/3-ig megfőzöm héjában a jól megsíkált krumplit, kettévágom, kivájom, beletöltöm a keveréket és megsütöm. Mi a héját is megesszük.

A tortillába meg összedarabolom a csirkemellet, a hagymát, s megpirítom, teszek bele avokádót is, fűszerezem,összesütöm, ha van időm sütök papikát és abból is kerül bele, ill. a paprikából és paradicsomból mártást turmixolok, ezzel nyakonöntve rakom bele a kész tortilla tésztába. Ha nincs sok időm, akkor meg a kész mártást (Corában vettem, nem csípős) teszem hozzá. Aki szereti, tehet még bele lila hagyműát nyersen, sült gombát, kukoricát, lehet csípős szószt is csinálni.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

De útálom, hogy átkerültünk a második oldalra. :twisted: :twisted:

Szami: Érdekes, amiket ír a barátosnéd....írtam privit. :wink: Menü nyammnyammm.....

Kolleganőm volt amnion egyébként, mert 37 évesen esett teherbe, 2 napra volt eredmény. Valami privi helyen volt. Naná....

Betti: Álmodd már azt, hogy visszkerültünk az első oldalra, lécci!!!

BBJ: tortilla, te és Misi, lakodárés kutya... :lol: :lol: vizuális típus vagyok. :lol: :lol:
jaimee1

Sziasztok,

mi is itthon! :)
Elolvasni nem volt időm még, igyekszem pótolni!

Nagyon frankó volt a telelés, Hó-HÓ-HÓ!!!! meg SZÁNKÓ-SZÁNKÓ-SZÁNKÓ! :) Olyan szép volt a táj, és tök közhely, de tényleg harapni lehetett a frissességet!!! A mi kis belvárosi tüdőnk rég szívott már ilyet :)

Szabi nagyon ügyigép volt, nagyokat aludt, teljesen rákattant Dávidra és Leventére, minidg velük akart lenni :) Olyan jól elvoltak a Törpék!!!

Kaja, szállás is nagyon jó volt, a rossz csak az volt, hogy Szabinak folyt az orra, én meg ocsmány módon megfáztam, köhögtem.

NA, és a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Húú de jó lehetett! egy nagy sóhaj
erre nem nagyon siekrült még a szánkót izzítani, bezzeg ti!

Dorka!
mekkora pocid van már!

Szilbee!
havon babakocsit tolni? na az sem lehetett egyszerű feladat!

a fiú nagyon cukik! biztos nagyon jól elvoltak!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Pár képet hozok én is... A beszámoló még később lesz. Kicsit sok a mosni való. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szilbee

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szilbee

Nyah... Szerda fél kilencnél tartok visszaolvasás ügyileg. Lehetetlenség reagálni... De szívom magamba, kivel mi s hogy történt.

Nálunk Dév tegnap reggelre piszkosul betaknyosodott. Óránként szívom neki. Pedig folyamatosan kapja, már egy hete a fenistilt is. Fent a hegyekben már nem is kellett neki színni, csak napi 2 alkalommal. Mikor elindultunk Kékesről meg már tiszta takony volt. Érthetetlen... :shock: Vagy csak a jó, hűs, tiszta levegőtől visszahúzódott?...

Na most ennyi... majd folytatom még a visszaolvasást, meg főzök is még vmit...

Pussz!
szilbee

jaj nagyon jók a képek! Dávidnak hegyi sérülése van? a ház is tényleg szupi lehetett, jól néz ki belülről! na és azok a jobb cuccba öltözött patkányok! :lol:

miylen múzeumba voltatok? meg egyébként is programleírást!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nah...

Szóval! Nagyon szuper helyen voltunk. Mo-legmagasabb pontjától 200 méterre. Fantasztikusan tiszta levegő, friss, ropogós hó. Ennél jobb nem is lehetett volna. A kölkök ha nem épp bent aludtak kint lebzseltek. Mondjuk ez leginkább Leventére igaz, a kisebbeket azér jobban óvtuk a ki és áthűléstől. Monjduk kint altatás azé volt, de csak 0 fok felett.

Ami rossz volt az az, hogy Levente iszonyat hisztis volt egész idő alatt. A levegőn töltött időben persze nem, de egyébként.. Leginkább étkezésekkor csúcsosodott ki a dolog. Rendesen összeadódtak nála a dolgok. Ugyanis csak reggelire volt az étkezdében hajlandó enni. Ebédre és vacsira alig vmit... csak odafönt a szobában, gyümölcsöt, joghurtot... stb. Ergo a cukra leesett és olyankor mindenki nehezen kezelhető. Ehhez még hozzájött, hogy vasárnap óta nem volt széklete. (Na mitől is lett volna..) Aztán mikor már kellett volna neki, már kissé fájdalmas volt, ezért visszatartotta. Következésképp még hisztisebb lett. (Hazaérvén első dolga volt a wc-zés, minden gond nélkül megszületett az eredmény.) Szóval jó vót... csak ne lett volna ilyen nehéz ez a része. Azóta hiszti sincs. Mint akit kicseréltek.

A program leginkább az volt, hogy délelőtt délután séta/szánkózás/havaskodás. Egyik nap mi a fiúkkal négyesben lementünk Gyöngyösre a Mátra múzeumba megnézni a bébi mamutot. Dév imádta! A kitömött állatok voltak a kedvencei. Mindere vau-vauzott. :lol: Levente meg mikor nem hisztizett, rohangált a múzeumban. Szép volt, jó volt, de jövőre még jobb lesz... már csak azért is mert tök jó játszóteret csinálnak az udvarra a múzeum elé és hát lesz kinti tárlat is. :)

Jaja! Dév folyton orra esett. Korábban volt az orrhegyén is bibi. Mondogattam is, hogy a 14 hónap alatt nem esett annyit mint a Kékesen. :roll:
szilbee

Szilbee!
nekem is szoknom a kell a dolgot, idegen helyen. ezek szerint ő si ez a fajta.

na jóhogy hisz itt minden sík!

Nem si tudtam erről a bébimamutról!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Mi is beszéltük Petivel már 2-3 hete, hogy újra fel kellene menni Kékesre, de most, hogy el kezdett melegedni... Jövőhét kilőve. Talán még az utánnakövetkező hétvégén hátha lesz hó, és mi is kipróbálhatjuk a szánkót!

Szilbee, Dorka, nagyon irigy vagyok én is! Látszik a képeken, hogy jól éreztétek magatokat! Dévnél a harci sérülések nekem is elsőre feltüntek! :wink: Dorka! Nagyon szép már a pocak! És úgy látom sínadrágot is találtál!
Bébimamutrók, meg úgy általában múzeumról én sem tudtam... :oops: Pedig 2002-ben 2X1 hetet voltam Mátraházán...

Szami! Azért ha marad maradék szólhatsz! :lol: Pöpec lesz a menű! Azt hiszem beházasítom a fiamat a Szami családba, aztán megyünk minden hétvégén! :lol: Engem meg a tatárbifsztek receptje érdekelne! Épp most akartam szétnézni utánna a neten. Tesóméknál ettem karácsonykor (először és utoljára), nagyon ízlett! Bár egy kicsit tartottam tőle, de nagyon fini volt! És vigyázok a libamájra! :) Kösz, hogy szóltál! :)

Judit! Ne haragudj, de én is magam elé képzeltelek benneteket Misivel, ahogy kapaszkodtok a wc csészébe! :lol: :lol: :lol:

Betty! Tegnap írtam neked. Nem tudtam megnyitni, amit küldtél, mert szerintem véletlenül a doc.kiterjesztés után odakerült egy "x" is, igy docx lett belőle, és szegény windows nem tud mit kezdeni vele. Elküldenéd még egyszer?

Az hagyján, hogy átkerültünk a másik oldalra, de már itt is csúszunk lefelé! A moderátorok tényleg törölhetnék, vagy leghátulra dobhatnák a nem élő topikokat!

Mi is ma öltöztettük le a karácsonyfát! Szépen egyenként áttörölgettem az összes díszt, majd lemostam az ablakot is, majd a csillárt... Főzni még nem főztem... :roll:

Olga

Kép
juhaszolga

Hola.

Anikó :cry: Hogy van Dorci keze? Magadat meg ne hibáztasd, bár ez úgyis mindig így lesz, valahányszor baleset éri a gyerkőcöt...

Kövezzetek meg, de nekem teccikám, hogy a második ódalon vagyunk...így legalább nem kell legörgetnem a lap aljára a topicért...

Szilbee, Dorka, jó kis muri lehetett, nagyon beszédesek a képek :lol:

Mi meg tennap elugrottunk Tápiószentmártonba, a Kincsem Parkba. Az Attila domb miatt mentünk, de nyáron még tuti ellátogatunk oda, nagyon fajin hely az egész! Vadasparkkal, lipicai ménessel, Kincsem-múzeummal (ezt spec most nem néztük meg). Majd rakok Lucás képeket.

Hopp, felébredt a leányzó...

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin! Arról még nem hallottam, de jól hangzik! :) Majd mondom is apjuknak, hogy nézzünk el oda!

Dorka! Megmértük Dávidot... 12 600 g!!! :shock: Kb. fél és egy killa között hízott 6 nap alatt. Annyit zabáltak a kisebbek... rólam nem is beszélve. :oops: :lol:

Folytatom a v.olvasást...
szilbee

Szilbee, érdemes :) Van honlapjuk is, bár azt nem böngészgettem...

Akit érdekel: olvastam valamelyik hirdetősben, hogy a 101 Kiscipőben ákkkció van. 1-et fizet, 2-t vihet. 2 pár cipi vásárlása esetén az ócsóbb ingyé van. Január 29-től február 15-ig, asszem.

Majmég jövök :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Na csak ideérek...

Köszönjük, Dorka keze most úgy fest, hogy a jobb keze minden ujján egy-egy nagy hólyag, meg a tenyere felől egy, ami ma kifakadt... Félek, hogy nem lesz egyszerű, ha kifakadoznak... Egyébként nem sír, nem venni észre, hogy fájlalná már, ugyanúgy használja, fog vele, mászik rajta, tapsol vele... Én még kissé sokkos vagyok.

Szami! Nem küldenél ide egy keveset a felsorolt ínyencségekből? :wink: Gyerkőcök még mindig gyönyörűek! Mátét biztos felveszik! Az epilepszia meg én is úgy tudom, kinőhető. Ugrabugra: :lol: Jótanácsok: nekem elsőre az ugrott be, nem irigyek kissé ezek az illetők? :roll: Ilyen baromságokat! :shock:

Katlina! Jó nyeremény! Sikerült elintézni a kft.-t? Tesódnak is van akkor elege meg melege…

Kata! Milyen volt Bencének a látogatás a mentősöknél?

Szilbee, Dorka! De jó lehetett a telelésetek! Nagyon jók a fotók, a mókust így meg lehetett simizni? :shock:

Judit! Tecc a kandalló! Itt írom, hogy a sapik sztem sajna kicsik lennének már... :( Micsoda melóban volt a leányzó! Szépséges! :D Neked van ilyen kék szemed?

Évi! Még nem gratuláltam Csonginak a bizihez! Nagyon ügyes! Osztálytársadat ismerem. Az első szerelmem nővére.

Rami! Tényleg, rakhatnál képet Gabóról!

Kitten?

Niki? Hogy vagytok azóta?

Ditke???

Betti! Megkaptam, köszönöm!

Balwin! Az a szívhangfigyelő nagyon jó lehet! Én már kb. 30 hetesen láttam először, akkor meg már nem ruháztunk be. De fájt rá a szívem rendesen. :( Úgy tudom, rögzíteni is lehet vele a hangot. Ja, azt akartam, ugye Annaluci ujjain is hólyagok voltak? Kented? Meddig? És hogy fakadtak ki?

donkoaniko

Szió,

lassan pótolok.... bocsika... :oops:

Anikó, jobban van máár Dorci keze? biztos hamar elmúlik, és mindketten elfelejtitek!

Judit, fasza lehetett!!! Köszi a 101 kiscipis tippet! (igaz, tavaszi, nyári cipőnk is megvan, sőt, ma vettem neki a jövő télre kabátot, sapit, pulcsit a Corában, leárazva... :oops: )
Köhögése Lucusnak alakul?

Judit, szép lesz ez a kandalló, mikorra lesz kész? Még idén télen tudjátok majd használni?

Szilbee, Szabit holnap pakolom mérlegre, vane gy tippem, hogy nem fogyott.. :) Mennyi kaját megettek, igaz????
Dévnek alakul az orrfolyása? Sajnálom, ha tőlem kapta el!! :cry:

Olga, végül apukám egyik sínadrágja lett a befutó, nem valami kényelmes, de hasznos darab volt :)

Katlina, ilyen nyeremények jöhetnének, csak valóban repülőjegyestül.. :)

Szami, most már lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba...
Aranyosak a gyerekek!!!

Jaimee, miért baj ez a 2. oldal? nekem sincs vele bajom... gyorsabb így...

Kata, mentőállomás-látogatás jól sikerült???
Marci baba étvágya akkor rendeződött?

Betti, tesód talált gatyót?

Évi, gratula Csongi szép eredményeihez! Így tovább!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dorkáék 2009.01.31 20:59-kor.

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Töltöm én is az oldalt
Gréti és Misi az agro-mash expon voltak, innen pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! K.va jó az első kép! :D Ha ezt Leventének megmutatom.. (Most anyuméknál van... majd holnap esete. Meg akarta látogatni őket. Hiányolta már őket nagyon.)

Anikó! Sajnálom Dorcit! :( Van ám ilyen vízhólyagra tehető ragtapasz, hogy ne lyukadjon ki, hanem felszívódjon. De gondolom úgyis leoperálná magáról... fiaimból kiindulva.

Dorka! Nem hiszem.. vagy ha igen, akkor se tudtuk volna elkerülni. Én egyébként arra gyanaxom hogy egész egyszerűen visszaesett. :?
Kivi vok a mázsálásra! :wink:
szilbee

Judit!
Ez az expo,csak ma vagy holnap is,meg hol.......minden érdekel!!!!!!!!!!!Robikának meg sem merném mutatni ezeket a képeket,imádja az ilyen szerszámokat!!

Anikó!
Ne hibáztasd magad!
helyrejön és elfelejti!!
Nálunk Robi kicsúszott nemrégen a szék háttámlás részénél,nagy lendülettel ült le a popó kicsúszott és onnan kezdve a gyerek is,ott álltam mellette és semmit nem tudtam csinálni,beverte a fejét,utána rötyögtünk rajta hogy milyen kis szerencsétlen baleset volt,persze rá két napra majdem ugyanezt végigcsinálta :twisted:
Ja tesóm,tudod ő amúgy sincs könnyű helyzetben...........és még ezek is

Dorka!
Szépen látszik már a pocakaod,így most kérvényezek egy pocakos fotót is!!
Látszik hogy jóóóóóóóó kis buli volt ez a hét gondolom most a gyerkőcök hiányolják majd egymást!

Szilvi!
Nagyon klasszak a képek,a fiúk is,és én is idegen helyen.........hát meg kell szokni :oops: de voltam már úgy nyaralni hogy haza hoztam............. :oops: :oops:

Kata!
Tényleg mit mesélt a nyagyfiad milyen volt a mentőllomás?!

Betti!
Átküldenéd nekem is
kata984@citromail.hu

Szami!
Hát ezt még elovasni is élmény volt nehogy megenni!!!!!!!!!!!!!(Nagyon szeretek mostanában enni-túlságosan is)

Kép

Kép
katlina

Anikó!
igen anyának, nekem inkább haragos acélszürke. szokták is kérdezni hoyg haragszom? nem, a szemem ilyen.

a hólyagra mi nem raktunk semmit, kilyukadtak, volt amelyik felszívódott.

Dorka!
Letivel én is szinte végig beteg voltam, mindig megtalált egy is nátha a szomszédasszonyom már előre röhögött, mikor mondtam, már megint....

a kandallót szeretnénk még most február-márciusban, talán utóbbiba illeszti bele a mester, próba lesz, de hoyg kell-e még fűteni, amikorra összerakja, sé fogunk-e azt még nem tudom. én remélem már nem. várom a jó időt...

kezdem én is megszokni ezt a második oldalt, és való igaz, yhog gyorsabb.

Nikiék influenzások, mindketten, Zolival.

Szilbee!
az a kép tényleg nagyon jó lett, bár azt mondta Misi, volt ennél nagyobb kerék is...

az igen, akkor jól hasznosítottak a fiúk! gondolom a tiedenk ennyire nem örülsz, bár rádfért!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina!
sajnos ma volt utoljára, ha érdekel, jövőre szólok idejében, a srácok minden évben mennek.

egyébként a hungexpo területén van keress rá http://www.hungexpo.hu

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió!

Olga!
Semmi baj sztem..Niminek is mind a 4 szemfoga hihetetlen hegyes...de nekem tetszik....kis dracula....jót lehet vele húsba szúrni:)) Azt meg hg a maradó milyen lesz nem lehet tudni....nincs köze hozzá.

Érdekes kis wc-s témáitok vannak..... :shock: bár az előzményeket nem tudom....

Nekem a babanet a kedvencekben van.-....és nem kell keresgélnem.....nem is értettem egy darabig hg milyen 2. 1? oldal????? :roll:

Judit !
Kérhetnék majd 2 selyemfüvet?.....Judittól megkaptam a teszámodat...de mindig elmaradt a telefonálás...most jutott eszembe......

fanna3

Ááááve.

Szoka szerint gyorsan :?

Anikó, Lucinak 3 ujján jött ki hólyag, a legdurvább még másnap kifakadt, de nem fájlalta. Sztem nő már alá olyan vékony bőrréteg, hogy ne legyen fájdalmasan érzékeny. A többi felszívódott. Én kentem (illetve fújtam, ha jól emlékszem panthenollal) neki, de csak alvás alatt :D Máskor nem vót értelme.
Tessék végre megnyugodni! :wink:

Dorka, igen...taknyosság lett belőle 8) :( Úgyhogy most Fenistil, meg napi 1-2x Nurophen. Ha jövő héten nem javul, akkó dokibácsi. Tegnap olyan kis elesett volt...ma már azé jobb.

Nikiéknek jobbulást!

Judit, fasza képek, főleg az első :lol: Grétit érdeklik is a gépezetek? Vagy minden gyereknek buli beleülni egy ilyenbe? :D

Kincsem Lovasparkhoz még: belépős, felnőtteknek 800, gyerekeknek/nyugdíjasnak 600, 8 éves kor alatt meg ingyenes. És van szállodája, étterme is. Na ezekben sem voltunk :) Pangás van ilyenkor, szinte csak az állatokért meg az Attila dombért érdemes most még...
Nah, válogatok pár képet...

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt, már így februárban!

Fanna!
oksi, akkor majd én is kereslek, hogy mikor menjek be az sztk-ba.

Judit!
hozzad a képeket! Lucuskának meg mennek a gyógypuccok!

jól hangzik ez a Kincsem lovaspark, és nincs is olyan nagyon messze! énis rögzítettem az agyamban.

érdekli? hát nem tudom. buli beleülni, meg mindenhez hozzákaparászni, volt az apjával aratni, az még szupibb volt, de sztem csak mint minden gyereknek.

többiek?
Dorka!
mit mutat a mázsa Szabinál? mikor mentek 4d-re? 2-3 hét?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Akkor pár kép rólunk, meg a parkról:

Séta a pusztában
Kép

Csá :)
Kép

Attila, Luci, Attila...
Kép

Attila, Luci, Anya...
Kép Kép Kép Kép

Mangalica kismalac (tenyérnyi méretű :) )
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
Édesek vagytok!!!! AnnaLuci egyedül mint egy ős/gyerek/asszony :lol: hihihi

Judit!
Hátööööö....erre nem gondoltam.....de ismét nagyon drága vagy ha megtennéd.......:))) Bár nekünk sem tart semeddig arra kanyarodni...kb. tom hol laktok....:)))

Tud vki egy jó kis honlapot ahol szolnoki gyerekprogramokat lehet kutatni.....mert amiket néztem országosakat kevés az itteni progi.

Influenzia nálunk sem volt!!!....arcüreggyuszi az igen.....de még a bölcsiben sem hallottam senkit a csoportból.....Sajos nálunk sem a béres csepp+cvitamin....sem a különféle gyerekvitamincseppek nem hatottak pedig augusztus óta nyomattam....és mégis beteg volt 4 hónapig......azért most már nem olyan durva mint az elején.....de csak van köhi meg orrfolyás.....

fanna3

Judit!
Meddig van a 101 kiscipis akció?

fanna3

Sziasztok!

Anna! Köszi, akkor megnyugodtam, hátha nem lesz ilyen a maradó foga. Nekem annyira nem tetszik... Arcüreggyulladása Niminek volt? Azta! nekem most volt novemberben először, de remélem utoljára is. Húh, de szemét egy dolog.

Nikiéknek jobbulást kívánok én is!

Judit, szoktál még errefelé jönni tankolni, vagy Tescoba? Még nincs vész méz ügyben, de szomszédnéni is beteg lett, elcsaklizott tőllem egy üveg mézet, így már csak másfél üvegnyi van megint. De még húzzuk vele!
Hát a Grétis képek közül nekem is az első jött be a legjobban! Ebből óriásposztert is lehetne csinálni, jól járna vele a forgalmazó! Nagyon édes!

balwin Judit! Hihetetlen Annaluca milyen gyorsan változik! Kész hölgy! A második kép a befutó nálam! Nagyon nőcis abban a kabátban és piros sapiban! Páromnak eszébe jutott a képeitekről: vettetek autót? :) Állítólag Zoliék-Nikiék party-ján volt szó róla...

Anikó! Nektek még mindig jobbulást! Látod a nagylányod milyen hamar túllett rajta?!

Katlina! Mostmár én is így vagyok vele, ahogy te is írtad: Balázs, le fogsz esni. Balázs, le fogsz esni. Balázs leesett. Jól van fiam, kellj fel. Én szóltam.

Szilbee! 0,5-1 kg 6 nap alatt Dévnél? :shock: Szerintem Dév már abban a súlyban van, mint Balázs. Biztos normális, Balázs most egy éve alatt egy ruhaméretet váltott, és talán 1 kg-ot hízott. Gondolom majd ovis korban ugrik meg megint a növése.

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?