sziasztok
mi ágyat az RS-ben kaptunk a gyerekeknek . Volt elég sok féle, amit a kicsinek vettünk az olyan mint egy autó, két oldalán magasitott a pereme így nem esik le, színben is volt választék, de ha nem találsz akkor lehet rendelni is. Igaz ez már vagy 2 éve volt, így lassan neki is vserélni kell majd, de még elvan benne. A nagynak pedig olyat vettünk, ami olyan sarok ágy féle, ágyneműtartós és csak a hátulja emelt, mert ő meg állandóan nekidőlt a falnak és az mindig retkes lett. Így nem kellett külön falvédő sem. A kikában sosem kaptam semmit, így ezer éve nem is voltam ott.
Krisz : jó volt a mozi tényleg , bár mindig olyan filmet választunk ami a gyerekeknek való, de már gondolkodtam olyanon is amit csak ketten az apával néznénk meg.
Mostanában úgy érzem szükségünk van egy kis kikapcsolódásra, annyi gond van körülöttünk, ráadásul ez a depi idő is betesz nekem. Kedden elmentünk az aquaworld-be megint, de csak mi ketten. Egy kis welness-re. 2 1/2 órát voltunk, szauna, pezsgőfürdő, csúszdázás.
Mikor eljöttünk mintha kicseréltek volna minket. Ráadásul akkor kezdett szakadni a hó, olyan romantikus volt.
Egyébként minden rendben, ma nincs a kicsinek ovi , így itthon bandázunk kettesben.
Egyik nagyon kedves kolléganőmnek szerda este született meg a babácskája, neki üzennék :
Kreiszi :
remélem benézel a topikba ha van egy kis időd, innen is nagyon sok boldogságot kívánok nektek. Gratulálok a picidhez. !!!
puszi