Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tocsa!

Fantasztikus,hogy már így humorizálsz!! :D :D
Nem tudom,hogy csinálod....egyszerűen belevaló,vagány csajszi vagy!!!
Örülök,hogy köztünk,velünk maradsz :D :D :D


Noki!

Beirhatod ebbe a gyönyörűsges táblicskuba,hogy PCO és sövény,illetve ezt hogy kéne leírni??benyomodott,olyan szív alakú méh.


Sokat gondolok mindenkire!!
Jók legyetek!


Kép


Andy
bandy27
 
 


Jó reggelt Lányok!

Tocsa küldöm a pozitív energiát!!!!!!! Sokat gondolok Rád!!!!!!

Noki a táblázat kiegészítéséhez: endo és mioma.

Fáncsi nagyon drukkolok holnap. Én is reggel nyolcra megyek! Ha elárulod, hogy milyen ruhában leszel, akkor személyesen is tudnék neked Sok Szerencsét kívánni! :D

Hugi ez olyan rettenetes, hogy két méhen kívülid volt. Lombikból volt ez a két méhen kívüli?
zsiby
 
 


Sziasztok lánykák!

Nekem endo, hormonzavar, vér-és immungond van, és vagy 3.lombik vagy 5.inszem lesz, amit a leírt gondok miatt V.doki ajánlani fog. Ennyit tudok most a táblába tetetni, a többit pontosítom február végén, mert még ki tudja mit találnak pl.a laparral :cry: remélem már semmit, ennyi is bőven elég :cry:
Szép napot mindenkinek!!! Jólányka
jolanyka
 
 

 
 

Andy
Nem 2szarvú méhed van véletlenül?
Csak azért ,mert ebből Én erre gondolnék ahogy leírtad?!

Puszi

Kép
noki&potyi
 
 


Nagyon szeretem az új dokimat,de nagyon nagyon sajnálom,hogy nem lehet Vereczkey doktornál szülni :(
Az pedig nagyon jó lenne!

Tegnap volt a dokim az RTL-n :D
http://www.rtlbulvar.hu/video/41746

Kép
noki&potyi
 
 


Szia Noki!

Elképzelhető!Sajna csak vesében vagyok otthon....
De szerintem az...felszarvazott méh,szép,nem csak pasik szarvaznak fel,hi,hi,hi :D :D

Egyébként hogy vagy??


Zsiby!

Milyen érzések kavarognak benned??


Sokszor puszillak benneteket!!

Andy
bandy27
 
 


Fáncsi, mennek holnap a drukkok az eksönhöz! Aztán csak ügyesen. :D

Zsiby, nagyon várunk holnap a vv eredménnyel. Továbbra is csuriban a kezem! :D
tocsa
 
 


Zsiby!
Nem mind a két méhenkivüli volt lombikból, csak a máésodik. Az első az spontán volt, és ikrek!! :evil:
A második volt lombikból, az ötödik próbálkozásra, és az is ikrek! :evil: Jó mi? Ez a pech!

Noki!
Nagyon szimpi a dokid! Melyik kórházban van? Nála fogsz szülni?


Mindenkinek szép napot! :D :D Hugi.
hugi206
 
 


Sziasztok Lányok!

Andy nem is tudom, mit írjak az érzéseimről. Nem mertem leírni, de nagyon félek! Lehet, hogy csak tiszta hülye vagyok, aztán csak túlmajrézom az egészet. Félek a holnapi vérvételtől. Nehogy csökkenjen a HCG-m. Aztán meg azért is félek, nehogy méhen kívüli legyen. Három bébit tettek vissza, és remélem egyik sem vándorolt el rossz irányba. Talán azért is félek ettől, mert a férjem és az első felesége szintén lombikoztak. Neki sikerült, aztán három hónaposan el kellett venni, mert az egyik méhen kívül tapadt meg, a másik a méhen belül. Remélem én nem leszek peches.
Szerintetek ki tudják szűrni, hogy ne legyen gond?
Napok óta nem bírok rendesen enni. Semmi étvágyam sincs, biztos a félsz miatt. Nem vagyok normális??????
Ráadásul tegnap felhívott az anyósom. Amúgy sem jó a kapcsolatunk, nagyon utál engem. (Pl.: Egyszer lemondtam az egyik lombikot, mert nem éreztem magam felkészültnek rá, és úgy megharagudott rám, hogy fél évig nem volt hajlandó beszélni velem. Fel se köszöntöttek szülinapomra. Csak akkor enyhült meg, amikor újra bejelentettük, hogy megyünk vissza lombikra). Tegnap elkezdett idegesíteni, és kioktatni a várandóssággal kapcsolatban. Nagyon remélem, hogy nem fog hívogatni, mert babát várok. Elég volt a félévben egyszer beszélgettünk kapcsolat.

Noki megnéztem a felvételt a dokidról, szimpatikus volt így elsőre. Milyen az emberhez a hozzáállása? Én még nem tudom, hogy kihez menjek majd szülni. Az én nőgyógyászomat nagyon jónak tartják, csak nekem van vele aggályom. Annak idején ő nézte meg a petevezető átjárhatóságomat, és nem adott rendes felvilágosítást az egészről. (Ez a fájdalmasabb módszer volt, a röntgenes). Nagyon kellemetlen helyzetbe hozott. Kettő inszemet is csinált nekünk. Az egyikre el se jött, nem is szólt. Aztán egy másik doki csinálta meg nekem, aki meg morgott, hogy a másik helyett kell dolgoznia..... Amikor meg szólt, hogy menjek be vizsgálatra a kórházba, és meglátott, nem értette, hogy mit keresek ott. Szóval nem nyerte meg a tetszésemet. Nagyon tanácstalan vagyok. Lehet, hogy megkérdezem Vereczkey dokitól, hogy tudna-e nekem jó orvost ajánlani. Nekem mindenképpen császár lesz, mert 4 hónapja volt a mioma műtétem, és nem mindegy, hogy varrnak utána össze.

Bocsánat kicsit hosszú lettem. :(
zsiby
 
 


Sziasztok Csajok!

Tocsa!

Nagyon tetszik a hozzáállásod és nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze. De ezzel a mentalitással tuti a siker, csak tényleg nem most jött el a Te időd:-(
Nekem kifejezetten tetszik, hogy az örömök mellett a problémákat is leírjátok, leírjuk egymásnak.
Noki és Zsiby babáinak nagyon örülünk, ők a mi példaképeink, hogy a jó elnyeri jutalmát, de remélem nem haragszanak meg, hogy nekünk többieknek a problémák megbeszélése is nagyon fontos.

A táblicsku alapján általánosan gáz a peteérésünk, így lányok, akinek van vmi jó praktikája arra, hogy mit tudunk mi a peteérésért tenni, azért nagyon hálás lennék.

Bandy
Sztem is kétszarvú méhed van. Engem is ezzel a problémával műtöttek nyáron. Először polipnak nézték, aztán kiderült méhsövény. Bár nekem nem volt olyan nagy a szöveti benövés, mint az előzetes vizsgálatok mutatták, így csak bemetszették néhány helyen. A baba majdani fejlődése miatt volt szükség arra, hogy így helyet csináljanak.

Noki!

Gyönyörű a babátok :D

A táblába: sövény, jobb oldal pv elzáródva, PCO,

A tegnapi UH-n a stimu ellenére semmi peteérést nem láttak. Így 02-án megyek újra, hátha akkora magához tér a szervezetem. Szóval a jövő heti inszem egyelőre totál bizonytalan. De Tocsa hozzáállása alapján megyek és hétvégén növesztek egy baloldalas nagy tüszőt!

Puszi, Roni
roni34
 
 


Noki

A táblába beírhatod: mióma

Ebből következik, hogy egy mióma műtéten vagyok túl és a következő is mióma műtét lesz. Mindkettő laporoszkópiás műtét. Amúgy más minden rendben van.

Tocsa
Nagyon sajnálom :( De nem adjuk fel!!!!
bobcsike
 
 


Zsiby, lányok, tudom, hogy nagyon sok rossz dolog ért már titeket, minket. Az ember hall mindenfélét innen is onnan is, de nem szabad hagyni, hogy az aggódás elhatalmasodjon rajtunk, mert idegroncsként végezzük valamelyik elmegyógyban mielőtt a gyerekeink felnőnének. Amíg össze nem jön, addig azon parázunk, hogy mikor sikerül végre? Ha pozitív a teszt, akkor vajon 2 hét múlva is az lesz-e, méhen belül van-e baba, megmarad-e?
Ha már a 12 hétenél járunk, akkor vajon egészséges? minden rendben vele? miért fáj, szúr, döfköd, bököd és érezhető egyáltalán?
aztán végig az aggódás, hogy ugye egészséges lesz? megfelelő súlyú? nem koraszülött?
A szüléssel is lehetnek gondok, ugye nem adódik komplikáció? Aztán, amikor megszületeik, vajon lesz-e elég tejem? eleget eszik-e, szépen fejlődik-e a pici, későn tanul meg járni? beszélni? nem jön a foga? jön a foga?
nem iskolaérett? eltörik a lába focizás közben? felmászik a fára és leesik? elrabolják iskolába menet? infulenzás?
felveszik a kiszemelt gimibe? miért ilyen flegma? nem szeret engem? úristen érettségizik!, csak felvegyék az egyetemre!
megnősül? férjhez megy? kirepül? itt hagy? mi lesz most vele, úristen? megáll a lábán? vajon mit csinál éppen? egészséges? nem lehet gyereke? hogy segítsek?

Nos, azt hiszem, mostantól ebből áll az életünk, azonban nem mindegy, mennyire engedjük ezeket a gondolatokat elhatalmasodni.

Szerintem, egyébként az ultrahangon látható lesz, ha méhen kívüli. Bár, nem értek ehhez. Nagyon megértem az aggodalmaidat, és tudom, hogy nehéz, de az aggódással nem segítesz. Nem árt felkészültnek lenni a rosszra, de nem szabad csak arra gondolni! Tessék szép dolgokra gondolni, lenyugtatni magad és tápláló, egészséges ételeket enni. Ne vonzzuk magunkhoz a bajt! Nyugi, minden rendben lesz. Beszélj a babákhoz, mondd el nekik, mennyire várod őket. Most ez a legtöbb, amit tehetsz azért, hogy minden jól alakuljon.

Anyóspajtást meg nem vagy köteles meghallgatni. Ne vedd fel a telefont, ha hív és nem akarsz vele beszélni. Feleslegesen felidegesíted magad és neked most nyugalomra van szükséged!

Noki, nagyon szimpi a dokid, olyan lazának tűnik és sármos :D Minden nőgyogyó sármos? :D

Roni, a peteérés elősegítésére én is rákérdeztem tegnap V. dokinál. Fentebb (vagy az előző oldalon) le is írtam, mire jutottunk gyógyteákkal, táplálák kiegészítőkkel, tornákkal, lúgosító diétával kapcsolatban. A lényeg, amiben hiszel, az segíthet!
tocsa
 
 


Andy
Köszönöm kérdésed :D
Nagyon halkan merem elmondani,hogy tegnap ettem székelykápikát ,mert annyira megkívántam ,hogy ölni tudtam volna érte!
Hisztiztem anyukámnak ,hogy azonnal csináljon Nekem ,mert különben belehalok ha nem ehetek még ma...azaz tegnap :)
Szegény anyum csinált is nekem és este 6kor hozta át nekem....Én két pofára ettem :D
Mondjuk utána nagyon erősen görcsölt a hasam ,de annyira jó volt már valamit megkívánni és enni is mást mint patkókifli téliszalámival vaj nélkül :roll:
Na meg a tejet lecseréltem limonádéra.......
Eddig csak tejet bírtam inni,de most rá sem tudok nézni :shock:
Fáncsi
Ezerrel drukk Neked Kép
Hugi
A dokim a II. Női Klinikán van és sok sok doki közül őt ajánlották legtöbben és legjobban :D Nála fogok szülni és már hozzá járok január 6óta.
Zsiby
Én anno amikor megkérdeztem V dokit akkor Nekem Dr Kósát ajánlotta,de Én hallani nem akartam róla...
Dec közepén amikor bent voltam 3napot a II nőin akkor volt egy két anyuka aki éppen nála szült.....Na Én nem szeretnék!
Amúgy Én is császáros leszek és emiatt is választottam Ács dokit.
Nem egy ismerősnem csinált már császárt és valami fantasztikus keze van!
Szerintem lehetne Ács dokit kis Vereczkey dokinak is hívni....Nekem annyira egyforma ez a két ember stílusa!
Én csak ajánlani tudom Neked,hogy gyere és szülj Te is nála!
Ja még annyit,hogy Én is nagyon kényes vagyok a dokikra és V doki után nagyon nehéz váltani,de a neten is és fórumokon is ha rákeresel Ács dokra akkor csak jót olvasol róla....

Kép
noki&potyi
 
 


Noki meddig kell bejárni a C-be? Elmondod miért nem akartál hallani Dr. Kósáról? Az én dokim is a II. számún dolgozik. Hát nem voltam elájulva a helytől, és a nővérektől. Ők kifejezetten flegmák és undokok voltak. Van ott külön rész a szülő nőknek? Olyan sok kérdésem lenne még, de nem akarlak egyszerre lefárasztani. :D
zsiby
 
 


Beillesztek ide is egy táblát és majd útközbe korrigálom ha valami változik :D
Kép

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok!

Zsiby!

Ne haragudj,hogy megkérdeztem tőled!!!
Nem lesz semmi baj,ne parázz,mert az egyikötöknek sem tesz jót!!
Olyan szépen megfogalmazta Tocsa,hogy csak ámulok-bámulok...a kisügyes,de így van.

Fáncsi!

Holnapra megy 1000-rel a drukk!!!

Roni!

Neked is megy 1000-rel a drukk!!

Böne!

Sok sikert kívánok a műtéthez és mielőbbi babásodást!!!

Egyénként mindenkinek kívánom,hogy teljesüljön a szíve vágya és magához ölelhesse a várva várt babát/babákat!! :D :D :D


Sok pussz mindenkinek!!

Andy
bandy27
 
 


Hali!

Apa nem hagy netezni. 8) :twisted: Mennem kell. :oops:

Szóval:

Sok tüszöm van, mindkét oldalon kb 10-10 darab, csak még sokat kell nőniük. Olyan 8-12 mm között vannak. :roll: Az endometrium 8 mm.
Hétfőn újra megyek Uh-ra.
Pusz mindenkinek!Majd jövök.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Jó estét azoknak akik még itt vannak :D
Jó reggelt azoknak akik reggel olvasnak :D
Átjött a barátnőm ,mert megkértem ,hogy segítsen kiválogatni a ruháimat aszerint,hogy melyiket tudom még hordani és melyiket nem sajnálom átalakítgatni kismamisra a varrónővel :D
Most végeztünk,de Én olyan fáradt vagyok,hogy az csak na....
Ma sem volt róka és ettem is sok sok székelykápikát :D
El sem hiszem,hogy több mint egy hónap után már tudok enni és elmondhatom ,hogy jól érzem magam és nem kell egész nap nyomnom az ágyat hanem tudok jönni menni, tenni venni :D
Remélem most már így is marad és róka kilépett az életemből egy jó kis időre :D
Zsiby
A cirisbe addig járhatsz be amíg szeretnél és ha Te úgy gondolod akkor egészen a szülésig V doki vizsgálgat ,de Kósa dokinál tudsz csak szülni és ő is a II nőin fogja levezetni a szülést.
Valóban nem egy I osztályú hely a II női ,de azt hiszem nem is nagyon van olyan állami kórház ami igényes és jó lenne....
Nagyon nem kedvesek a nővérek(tisztelet a kivételnek),de viszont ott a legjobb a koraszülött ellátás és a doki (Ács doki) valami istenien császároz...és mivel Én is csaszis leszek ez a kórház mellett szól :D
Van külön szülészet és lehet külön egyágyas szobát is kérni,ezért természetesen fizetni kell,de hát miért nem kell manapság?
Én is először úgy voltam,hogy egyágyasba leszek ,de gyorsan lebeszéltek róla,mert a nővérek nem nagyon segítenek ,hogy megtanuld szoptatni a babádat és ha többágyasba vagy akkor ott biztosan van többgyermekes anyuka aki szívesen segít majd....
Vicc,hogy egy szintén kismamára leszek majd Én is rászorulva :)
Nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok !!
Kósa dokiról majd privbe inkább, mert nem akarok bombát robbantani ha valakinek nem tetszene amit írnék.
Zsu
Hajrá tüszőcskék :)
Nagyon jó eredmények...
Szépek a tüszőid is és a mnyh is :D
Hétfőre tuti akkorák lesznek ,hogy az csak na!!

Sok puszi mindenkinek.

Kép
noki&potyi
 
 


Na ezt a mail kaptam ma és annyira tetszett,hogy akkorát derültem rajta :D
Remélem tetszik Nektek is :D
Bár Tocsáé...az jó volt...az megütött,de rendesen :D:D:D

Ez egy kis teszt, amely csak egyetlenegy kérdésből áll, de ez a kérdés
nagyon, de nagyon fontos és lényeges!

Ne válaszolj se elhamarkodottan, se pedig meggondolatlanul!
Gondolkodj, mielőtt válaszolnál! Adj őszinte választ, ezzel
tesztelheted saját erkölcsi beállítottságodat.

Egy képzeletbeli helyzetről van szó, mely helyzetben döntést kell hoznod.

Tartsd szem előtt, hogy spontán, de őszinte választ kell adnod!

Tehát:
- Amerikában vagy... pontosabban mondva New Orleansban... egy orkán
utáni szökőár okozta káosz kellős közepén találod magad...
hihetetlenül sok víz, amerre csak látsz... te a CNN fotóriportere vagy
és ennek az egészen tragikus katasztrófának a kellős közepén vagy. A
helyzet az abszolút reménytelenség határát súrolja. A leglátványosabb
fényképeket iparkodsz készíteni... körülötted, a hihetetlen árban
házak pusztulnak, emberek vesznek oda... A természet nagy erővel
tombol,feltartóztathatatlanul és mindent magával ragad.
Hirtelen egy férfit pillantasz meg, aki négykerék meghajtású járművet
vezet... kétségbeesetten harcol a természettel, hogy a víz- és
iszaptömegek ne sodorják őt is magukkal...

Közelebb mész... valahogyan fontosnak tűnik az a férfi... és akkor
felismered: GYURCSANY FERENC És látod, hogy a sebes ár mindjárt
hullámsírba viszi majd őt - végérvényesen...

Két lehetőséged van:
Vagy megmented őt, vagy pedig ÉLETED NAGY FÉNYKÉPFELVÉTELÉT készíted el!

És most a kérdés (de válaszolj őszintén):

Matt vagy fényes papírra nyomtatnád?

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok Lányok,

Zsiby, sokszor gondolok rád. Már valószínű a Ciris-ben vagy a vérvételen. Nem lesz semmi gond! Ott kapaszkodnak a pocidban a babáitok. :D

Fáncsi, el jött a nagy nap, de jóóóó! Egyre közelebb kerülsz a szívecskékhez a táblicskuban! Nagyon-nagyon drukkolok. :D

Roni, ezerrel mennek a tüszőnövesztő gondolatok feléd! Hajrá, nem hagyjuk, hogy a sors kibabráljon velünk! :D

Zsu, gratula a tüszőkhöz és a méretük sztem pont jó mostanra. Szépen növesztgesd még őket! :D

Böbe, mikor lesz a következő műtéted? Utána lombikoztok?

Szurizóknak hajrá!!

Kockáspléd, olyan sokszor gondolok rád. Nagyon remélem, hogy időközben már megjött!

Noki, tetszik a vicc :D , először teljesen benyaltam a szöveget, hogy ez egy teszt, stb. és én még meg is mentettem volna :D
Örülök, hogy jobban vagy és normálisan tudsz már enni.

Puszi mindenkinek, szép napot, és csupa jó híreket mára!
tocsa
 
 


Jó reggelt mindenkinek! :P
Noki!
A vicc k....a jó volt! Én gondolkodás nélkül a matt papírra nyomtatnám! A másik verzión most nem hiszem, hogy gondolkodtam volna!
Örülök,hogy jobban vagy, mondjuk már illik is, mert betöltötted az első harmadot. Azt mondják, az esetek többségében itt már el szokott múlni a rosszullét! :D
Zsiby!
Nagyon drukkolok én is Neked, biztos rendben lesz minden! :D
Fáncsi!
Hajrá!!! :D :D :D

Mindenki másnak sok sikert! Hugi.
hugi206
 
 


Mindenkinek drukkolok aki a napokban fog menni a Cirisbe.
Kivanok mindenkinek ugyanakkor pihenteto hetveget.
Eni
enierdelyi
 
 


Szép napot mindenkinek!!

Most látom csak,hogy laptetős voltam...nem merek örülni neki...

találtam egy idézetet Nektek,bocs ha már ismeritek:

,,Mindennap megszűnik valami,amiért az ember szomorkodik,de mindennap születik valami,amiért érdemes élni és küzdeni."


Mindenkinek sok pussz!
Majd még jövök!!

Andy
bandy27
 
 


Tocsa
Ennyire nem lehetsz jószívű,hogy még őt is megmentenéd :D
Hugi
Sikerült nagyon megnevettetned :D:D:D:D
De nagyon!!!!!
Andy
Szép az idézet!!

Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok!!
Nálunk mintha tavasz lenne :D:D
Érzem ,hogy töltődök :D:D

Puszi Csajok!

Zsiby
Várom nagyon a 3órát,hogy meglegyen az eredményed!!!!
És emiatt megyünk a keresztlányunkhoz csak 4kor :D
Babanet függő lettem a sok fekvés miatt.....azt hiszem a fejem is már laptop fej :D:D

Fáncsi
Kép
Elküldtem felétek...remélem megtalál!!!!

Kép
noki&potyi
 
 


Tocsa

A következő műtét március elején lesz. Utána próbálkozhatunk kb. 3 hónapot természetes úton, és ha addig nem sikerül utána lombik lesz. Kb. 2 évet kaptam arra hogy baba (ák) legyenek, mert utána valóvisszanőnek a miómák.

Látom te jól vagy, ennek örülök....
bobcsike
 
 


Lányok!
Ne haragujatok, de kaptam az IWIWemre egy üzenetet, amit szeretnék továbbítani ide is. Ha valaki, akkor Mi biztos átérezzük ezt a helyzetet. Természetesen nem Nekünk, akik babára várnak kellene segíteni, hanem aki tud ilyen vércsoportú ismerőst aki tuna segíteni, annak a család nagyon megköszönné!
Már ha elolvassátok és esetleg továbbkülditek, azzal is segítettetek!

Üzenet:
Sziasztok! Kerekes Réka üzenetét továbbítom....FONTOS
B Rh pozitív vércsoportúak segítségére vár egy 29.hétre született kritikus állapotú kisfiú!
30/376 0152

Köszönöm! Hugi
hugi206
 
 


Helló Mindenkinek!

köszönöm szépen a drukkokat :D

most értünk haza a cirisből, kicsit hosszúra sikeredett, mert sajna délig feküdnöm kellett és egy görcsoldó szurit is kaptam. ugyanis már hajnaltól olyan fájdalmaim voltak, hogy azt hittem nem is tudok menni reggel. az összes tüszőm megrepedt és az okozta a fájdalmat állítólag, még mindig nagyon kelllemetlen, de már jobb. végre tudok normálisan járni.

a ciris-ben mindenki annyira kedves, hogy el sem hiszem :) nagyon szeretem őket!

két hét múlva kell mennem vérvételre, ami pont péntek 13. :roll: muszáj, hogy szerencsét hozzon! :lol:

annyira reménykedem, hogy minden rendben lesz!

mostantól vigyázok magamra, pihenek jó sokat!

zsiby, ne hari, de tegnap egyáltalán nem olvastam fórumot (nagyon hiányoztatok ám) így nem tudtam megírni milyen ruhában leszek, így sajna nem tudtunk direktben találkozni, de egyébként biztosan összefutottunk ám :) megkérdezhetem, hogy nézel ki, illetve, hogy miben voltál ma? mert van egy tippem, láttam ott egy lánykát, akit már hétfőn is kiszúrtam..és aki olyan zsibys volt... 8) hosszú barna haj? világos kabát? sötét halásznadrág csizmával? hátul jobb oldalon a virágoknál ültél a kisérőddel, aki talán az Apukád lehetett?

most épp tévézek, nincs semmi jó műsor....tök furcs, hogy ilyenkor itthon vagyok és a tévét nyomogatom :roll:

ja és képzeljétek, az egyik kedves barátnőmről ma derült ki, hogy terhes :D

írjatok jó sokat, mert most van egy csomó időm olvasgatni! :P

noki, az én esetemben ismeretlen eredetű meddőség a diagnózis.


üdv, fáncsi
fáncsi
 
 


Sziasztok
Lányok annyira kívánós lettem :D
Ma reggel felkeltem és a kirókáztam amit este lenyeltem nyálamat na meg egy kis limonádét is :cry: :oops:
Aztán egy kis idővel később benyomtam 2szendvicset amit szoktam és jött a kívánósság :)
Amerikai palacsintát akartam enni és a Párom volt olyan jó hozzám,hogy csinált is Nekem!
Na ma már vagy 4et bekajáltam belőle jó kis házi baracklekvárral :D
És olyan jól érzem magam!!!
A fejem fáj egy kicsit ,de ez megint az időjárástól :roll:

Fáncsi
Nagyon örülök ezeknek a híreknek!
Na akkor most pihi és nyugi!!!
Holnap telefonálnak majd......húúúú,de izgi!!!
Nagyon drukkolok ám!!!!
Péntek 13 meg szerencsét fog hozni hidd el!

Puszi

Kép
noki&potyi
 
 


Hello lányok!
Ma valahogy nagyon pangunk! :(
Mindenki készülődik a hétvégére?
Fáncsi!
Mi történt? Jelentkezz!

Addig is küldök nektek egy képet! :)

Kép
hugi206
 
 


hugi, ez a kép nagyon jó! :)

noki, örülök, hogy végre van étvágyad! :)

na képzeljétek , az előbb elmentem a mosdóba és hát olyan barnás folyásom van...egyből beparáztam, hívtam a cirist... azt mondták pihenjek sokat... remélem ez nem valami rossz előjel... :oops:
fáncsi
 
 


Fáncsi, ha megrepedt az összes tüsződ, akkor pont jókor ment az akció, nem? Hajrá a kiskatonáknak, ügyesek legyenek! :D Mennek a babaragacsok neked is! Ne aggódj, a barnás cucc még nem jelent semmit!

Először nekem is nagyon fura volt itthon lenni és nem dolgozni és tulajdonképpen semmit tenni. Arra nagyon figyeltem, hogy ne hagyjam el magam külsőleg. Ilyenkor az ember hajlamos rá. A TV nálam úgy ment, hogy reggel Mokka, utána Csak csajok és azután Viasat (a Szívek szállodáját meg a Nagy házalakítást nagyon bírom).
Na de...ma igazán visszatértem az életbe, ami ugye megy tovább. :D Egész nap takarítottam, épphogy csak befejeztem. Holnap cipőpucolás, garázs takarítás, főzés és még tuti, hogy találok számtalan tennivalót. Vasárnap talán barátnő látogatás és hétfőtől bejárok a munkahelyre, persze azért fogok itthonról is dolgozni. Jövőhéten pénteken megyek a Ciris-be inzulin rezisztencia vizsgálatra és megbeszéljük a laparos feltárás időpontját is V. dokival. Onnan megyünk tovább egy kis lazító hétvégére a párommal, ami egyben a szülinapi ajándékom is. Noki, hamarosan írhatod a 34-et a táblázatba. :(
Nagyon várom, hogy újra pörögjön minden körülöttem!

Zsiby, ugye minden ok Veletek?
tocsa
 
 


Sziasztok Lányok!

3935 a HCG-m, minden a legnagyobb rendben. Megnyugodtam. 8) Hétfőn fél egyre megyek ultrahangra. Kispapi nagyon izgul, meg van győződve róla, hogy mind a hárman megtapadtak. :shock:
Megint nagyon kimerültem, de nem nagyon tudtam pihenni ma. Hamarosan fejest ugrok az ágyba.

Fáncsi, borzasztóan sokat gondoltam Rád! Próbáltam kitalálni a várom, hogy melyik lány vagy. :D Nem én vagyok, akire gondoltál, de vele szemben ültem. Az a hangoskodó brigád voltunk, ahol négyen voltak. Egy másik párral ültünk össze, akikkel egy időben volt a lombikunk. Fekete virágos felső volt rajtam, és drapp nadrág. A hajam szőke melíros. Nagyon drukkolok Neked, és először azt kívánom, hogy a fiúk gyorsan célba érjenek, aztán meg küldöm a babaragacsokat!!!!!!

Tocsa köszi szépen a biztatást és a drukkokat!!!! Hogy vagy? Rengeteget gondolok Rád is!!!!!!

Noki köszi az infókat. Gyűlnek a kérdések küldöm őket. :D Örülök, hogy már azért jobban vagy, leszámítva a reggeli balesetet. :lol: Valami nem tetszett a pindurkának.

Andy, dehogy haragszom, hogy megkérdezted. :D Ne haragudj, hogy kicsit kesergős lettem..... :oops:

Kobzoszsu nagyon szép a tüsző méretek. Küldöm a tüdszőnövelőket!!!!!!! :D
zsiby
 
 


Zsiby
Gratulálok ehhez a iszonyatosan magas eredményhez!!!
Annyira kíváncsi vagyok ,hogy hányan vannak :)
Lehet még egy szívecskét be kell majd tennem a táblázatba neked :)

Kissé nagyon fáradt vagyok....
Elmentünk megnézni a keresztlányom és mit ne mondjak.....7hónapos és van energiája.....nem úgy mint Nekem :D

Jó éjt mindenkinek!
Puszi

Kép
noki&potyi
 
 


Zsiby!

Atya uristen!Micsoda HCG szint!!Nagy fratula hozzá!!Ugyan hányan lehetek??
Azt olvastam,hogy másfél naponként megduplázódik a HCG szit...de sz nem duplázás(még ennyit tudok matekból)...
Annyira örülök :D :D

Hugi!

Én is olvastam az iwiw-en ezt az üzit...de azt mondta egy jó ismerősöm,sajnos átverés az egész,mert próbálta elérni telcsin őket és nem létezik a szám!!De ez nem a te hibád!Egyébként,ha lehetne én is véradó lennék...

Fáncsi!

Továbbra is nagyon drukkolok Neked!!

Zsu!

Kívánom,hogy nagyra nőjjenek a tüszőcskéid!!Hajrá tüszők,mindent bele!!


Noki!

De jó,hogy végre normális kajcsit tudsz enni!! :D :D
Ha így haladsz,már mindent jóízűen fogsz falatozbi.
Elküldenéd a receptjét az amerikai palacsintának??
Karácsonyra kaptuk és jó lenne kipróbálni...



Sok pussz mindenkinek!!
Sokat gondolok Rátok!!


Andy
bandy27
 
 


lányok, csak egy villámbekukk, férjem bitorolja a gépet, nagy munkában lesz egy darabig, kár, hogy nincs még egy gépünk :cry:
No de vidám téma: Zsiby, ez hihetetlen magas eredmény, várjuk nagyon az UH-ot!!

Noki és Zsiby, leírnátok miket kaptok a stimu alatt és után a hormonok mellé???? Beülti után milyen progi van utro vagy progi szuri??? Vitaminok, csodaszerek??? Hihetetlen eredmények születnek, főleg műtétek után! Úgyhogy majd én is belevágok a műtétbe és Tocsa, hidd el megnöveli az esélyt!!!
Na, ennyi a villámkukk, szép hétvégét nektek!!!! :D :D
jolanyka
 
 


csajok, én annyira béna vagyok, nekem ez a privi dolog nem megy...anno probáltam andy-nek is küldözgetni...de talán kétszer sikerült, a többi nem ment át....most meg zsiby-nek írtam, de ahogy látom, az sem sikeredett....így hát úgy döntöttem nem privizek tovább ..8)

na szóval zsiby, az igazság az, hogy pont arra a csapatra nem koncentráltam, ahol Te ültél...így hát sajna nem is emlékszem Rád, csak a másik leányzó arca maradt meg...teljesen véletlenül..
nagyon közel ültünk ám egymáshoz...mi a férjemmel negyed kilenc körül érkezhettünk és szemben a bejárattal, a virág mögött telepedtünk le első körben, tehát Tőletek jobbra...majd később átköltöztünk a nagy kanapéra... na megvan már ki lehetek? :lol:

és tocsa...van ám egy tippem a Te személyedet illetően is..bár zsibynél sem jött be :shock: esetlegesen szerdán nem egy narancssárga pulcsiban voltál??

ja és zsu, rajtad is agyaltam ám...és arra jutottam, de várj csak! Téged mikor is láthattalak???talán hétfőn?? és egy könyvet olvastál, mint ahogy az írtad is korábban. a bejárattal szemben ültél, a virág mögött balra? 8)

szóval ennyit a megfigyeléseimről... :roll:
fáncsi
 
 


to
fáncsi
 
 


húúú bocsi, az előbb félrenyomtam és hát most látom, hogy el is ment az üzi....azaz a nagy semmi :lol:

szóval csak azt szerettem volna írni...

tocsa, andy köszi a drukkot nektek is! :lol:
fáncsi
 
 


Zsiby, nagyon jó hírekkel jöttél, gratulálok. :D Gondolom, mostmár tényleg kíváncsiak vagytok, hányan vannak. :D Köszönöm, hogy kérdezed, jól vagyok. Ma már egyáltalán nem sírtam! :D

Fáncsi, megnyerted a hangszórót! :D igen, én voltam a narancssárga pulcsis. Miből gondoltad? Te hol ültél? Emlékszem egy lila pulcsis, szoknyás lányra (talán lila harisnyában) velünk szemben. Ketten a fotelekben ültek a párjaikkal és ők nagyon korán érkeztek. Egy fehér kardigános lányra emlékszem még, egy szemüvegesre talán olyan tojáshéj színű felsőben és volt még egy piros felsős szőke csajszi a párjával, aki szemüveges.

A privik meg néha egész sokáig dekkolnak a kimenőben és nem mennek ki.
tocsa
 
 


Eszembe jutott még egy hölgyike, később érkezett és a foteloknál ült le, szoknyában vagy kösztümben volt és papírokat olvasott.
tocsa
 
 


Sziasztok!

Noki :D

Én is aug.7-én születtem. :wink: Látom, róka koma nagyon megvisel még mindig. :( Nagyon sajnálom,de a babád kárpótolni fog ha kibújik. :D Én most megfogadtam, ha velünk maradnak a babák a 12.hétig semmit nemnézek nekik.Jól vagyok, a gyógyszereket jól viselem,csak néhe ég a gyomrom, s hányingerem van. Mi volt szerdán a vizsgálaton? Most olvasom: Örülök,hogy minden rendben van!!!!Nagyon aranyos a bébi.
Én vszeg hétfőn már pontos dátumot tudok mondani mikor lesz a leszívás.Nálunk az ok: ismeretlen
Írsz privit Kósáról? Érdekel,hogy miért nem tetszik.Igaz,hogy a dokim, de meghallgatnám mások véleményét is.

Andy :D

Annyira aranyosak a képek,amiket felteszel. :D Remélem a fejfájásod és a görcsölésed elmúlt már.

Tocsa :D

A szurik jan.23-a óta mennek,minden este. Leszívás jövő hét közepétől várható,szerintem péntek, de a doki mondja meg úgyis.Most olvasom. :( Sajnálom, hogy nem sikerült. :(
De látom, már megvan a menetrend, s a következő biztos,hogy sikerülni fog! Drukkolok neked!Örülök, hogy azért még nem adod fel! Tudod, mindig a remény hal meg utoljára. Pusz és kitartás!

Fáncsi :D

Igen, nagyon sokan voltak hétfőn,még voltak olyanok is akik álltak. Lehet szerdán is találkoztunk? Drukkolok nagyon! Igen,hétfőn a virág mögött ültem,s könyvet olvastam. Ja és kopogott a csizmám. :oops: Megfogadtam,magas sarkúban nem megyek többet.Mindig hallotta mindenki mikor megyek vv-re,Uh-ra stb.. :roll: Szerdán pedig anyukámmal voltam korán reggel, s a kanapén ültünk.

Zsiby :D

MIcsoda szuper hír, gratulálok!!!! Mai vv eredménye?LÁtom. :lol: Nagyon szuper!!!!!És milyen magas.... Hétfőre drukk az Uh-hoz!

HUgi :D

Akkor nemsokára te is kezdheted a szurikat!

Medvemancs :D

Nekem jövő hét punkció, aztán majd ET.Majd meglátjuk.

Roni :D

Sajnálom,hogy kórházba kerültél. AZt hiszem, most mindenki küzd a hitellel és a pénzzel(jobban mondva a pénztelenséggel). Sajnos mi is. :( Nekünk a házunkon van, s nem kevés és persze meg is emelkedett jócskán. :evil:

Ennyi mára,jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok
Az előbb annyit írtam,hogy az csak na.....erre lefagyott gép és jelezte,hogy benyaltunk egy jó kis trója vírust......
Még jó ,hogy 3vírusírtónk van és 2tűzfalunk :D
Na,de a levelet elölről kell kezdenem :(
Akkor most csak tömören.
Andy
Küldöm majd mailen a pacsalinta :) receptet!!!
Tocsa
Én a sok el nem ment privi miatt tettem ki a mail címemet!
Ott tuti megkapom az üzeneteket.
Zsu
Na akkor együtt ünnepelünk majd aug 7én :D
Ha addig kihúzom?!?!
Hétfőre nagyon mennek a drukkok!

Csajok!
Kissé most is parázok,de most nem a róka miatt....most amiatt,hogy egyáltalán nincs hányingerem és annyit eszem ,hogy az csak na!!!
Nem tudom ,hogy ez mennyire normális?!
Esetleg ha valaki tudja akkor nyugtasson meg vagy zavarjon el dokihoz ha nem jót jelent!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok, bocs, hogy így ismeretlenül. Nokinak szertném írni, hogy nem kell parázni. Nálam is ez volt. A 11 hét utolsó napjáig rosszul voltam szagoktól, ételtől, igaz én csak egyszer hánytam, de egyik napról a másikra teljesen elmúlt és onnantól, már nagyon élvesztem a terhességet. Kitartás és minden rendben lesz.
Vendég
 


szép napot mindenkinek! :)

noki, hát ez szuper jó hír....semmi hányinger? :lol: szerintem ez teljesen normális :shock:

tocsa, szóval akkor megvagy! :D olyan megérzés féle lehetett, hogy te lehetsz az. :roll: és hát megnyertem a hangszórót :shock:
én a lila pulcsis, lila harisnyás lány voltam.. :lol:

zsu, a csizmád kopogása egyáltalán nem tűnt fel 8) a szerdára meg nem emlékszem... :? akkor tocsát szúrtam ki ..:lol:

:lol: :lol: :lol:
fáncsi
 
 


Rékababa
Nagyon köszönöm a megnyugtató szavaid :D
Annyira paráztam ,hogy ugye ez nem amiatt van,hogy baj van a babával?!
Fura nagyon,hogy ennyire egyik pillanatról a másikra el tud múlni az ami miatt több mint 1 hónapig annyira szenvedtem!
Ijesztő nagyon....ugyan úgy mint amikor jött...na akkor is megijedtem :D
Gratulálok a gyermekeidhez és minden jót kívánok Nektek!
Amúgy ha lányom lesz akkor Réka lesz a neve :D


Puszi
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


húúú, de nagy itt a pangás csajok... hát mi van veletek? sehol senki? :(

én itthon punnyadok továbbra is...hamarosan jön a barátnőm, már nagyon várom. :) ő kismami, és képzeld noki, aug.9-re van kiírva... :lol: ő egy jó pár napja nem találkozott rókakomával.. 8) viszont nagyon semmit sem kíván, így csak egy-két dolgot tud megenni szegényke...pl. a húst teljesen száműzte az étrendjéből már vagy úgy két hónapja... :x

lányok, nekem most minden barátnőm kismami, és a munkahelyemen is páran és a baráti társasából is ketten! szóval már csak én vagyok hátra... :shock: valami biztosan van a levegőben... :idea:

további szép szombat délutánt mindenkinek!
fáncsi
 
 


Sziasztok!

Fáncsi!

Ha akarsz írni,nekem publikus az emilcímem :D :D Várom leveled!! :D

Noki!

Örömmel olvasom,hogy mennyire jól vagy :D :D :D
De vigyázz a habzsolással,ne erőltesd túl a gyomrod!!Egyszerre csak keveset egyél.
Várom a receptet!Köszönöm!! :D :D
Ez természetes dolog,hogy most ilyen kívános vagy...megkérdeztem egy pár volt kismamist,azt mondták örülj,hogy visszatért az étvágyad. :D :D


Nem bírok többet írni,mert mögöttem mindjárt kezdődik a nagy kártyacsata és kell a székem+ahelyem is!! :( :(

Holnap jövök,addig írjatok,hogy tudjak olvasni!!

Szép napot mindenkinek!!

Pussz mindenkinek!!

Andy
bandy27
 
 


Jó estét lányok!
Látom ma nem nagyon irogattunk! Mindenki hétvégézik. Mi lenéztünk a Balcsira, jó vastag a Balcsi jege.
Noki! :D
Nagyon szép név a Réka, én is a magyar nevek híve vagyok! És ha kisfiú lesz, mi lesz a neve?
Andi! :D
Sajnálom,hogy nem működik a tel.szám, biztos átverés, bár nem értem, hogy mi a céljuk evvel! :evil: Sajnálom!
Kobzoszsu! :D



Igen, nemsokára szurizunk, ha működik az előre kiszámított ciklusom, akkor 02.19-én kapom az első szurikat! :)

Mindenkinek jó éjt! Hugi.



Ja! Lányok! Mi lenne, ha akik fent vannak az IWIW-en, azok priviben megírnák az elérhetőségeket, és megnéznénk egymást, hogy ne járjunk úgy, mint Fáncsi meg Zsiby. :D
Csak egy ötlet, ha nem jó, akkor bocsánat!
Puszi:Hugi.


Kép
hugi206
 
 


Sziasztok, én is befutottam. :D Látszik, hogy már nem pihenéssel telik a nap, nem írok annyit. Garázst takarítottunk, főztem (nagggyon fincsi lett: savanyú bableves kefíres lángossal), sétáltunk egy nagyot, mostam jó sokat meg ilyenek.

Zsu, hamarosan itt a nagy nap, hajrá tüszők! Nagyon izgi. Ja, a csizmám nekem is mindig kopog a Ciris-ben és baromira idegesít engem is. :D Nyáron jó volt a kis balerina cipőkben csak besuhanni a vizsgálókba. :D

Noki, de jó hír, hogy végre tudsz enni. :D Nem voltam még ilyen helyzetben, így nem tudom, hogy normális-e a falás, de úgy hallottam, igen. Amikor az egyik kolléganő anno babás lett, már az első pillanattól fogva mindent megevett, ami az útjába akadt. :D de tényleg...ebédeltünk a munkahelyen és megette az ebédjét, majd, ha valaki meghagyott valamit, akkor még azt is. Azért csak óvatosan. Próbálj inkább többször keveset enni és tápláló ételeket, nehogy gyomorbajok vagy terhességi cukorbetegség legyen belőle.

Fáncsi, emlékszem rád! :D Remélem, legközelebb is megismerlek, ha összefutunk a Cirisben. Jól vagy? Hogy bírod a henyélést? :wink: Amúgy, az én környezetemben is mindenki kismami vagy kispapi. A munkahelyről a héten 3 "baba született" értesítést kaptam. Ez talán egy kicsit a sors iróniája is, mert életemben ennyi ilyen üzenet még nem jött egy hét alatt....pont azon a héten, amikor kiderült, hogy nekünk meg nem sikerült a lombik.....jaaaj, ezek annyira felerősítik a mi sikertelenségünket. Ti nem így vagytok ezzel?

Andy, milyen kártyacsata megy ott nálatok? Én is mindjárt elkezdek pókerezni meg félszemmel nézem a Csak szex és más semmi-t. Nagyon bírom ezt a filmet!

Hugi, sajnos én is hallottam már több ilyen esetet, mármint fals segélykérésről. Sztem többnyire a rendszereket akarják lassítani az ilyenekkel, mert az érzelmekre hatnak és a legtöbb ember továbbküldi ezeket jó sok embernek.

Na mentem a pókerasztalhoz. :D

Szép éjszakát Csajok!
tocsa
 
 


Sziasztok!

Noki :D

Az normális, hogy egyik napról a másikra elmúlik a hányinger, de azért még óvatosan az evéssel, mert újra visszatalálhat róka koma,ha megterheled a gyomrod. 8)

HUgi :D

Én fent vagyok az iwiwen, mindjárt küldöm priviben a nevem. Csak annyi kérésem van,ha bejelölsz küld egy üzenetet, hogy be tudjalak én is azonosítani.
Ez a többieknek is szól. :D

Mi most jöttünk haza, vacsizni voltunk a párommal, a hugommal és a szüleimmel. Nagyon jó volt.Megyek, majd jövök. Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?