Azt a mindenit, csajok, megint mennyit termeltetek! Mármint hozzászólásokat.
Én is vagyok ám, rendszeresen - hétvégente tudok jönni, mert mint Judi, én is dolgozom, nincs már esténként erőm netezni. (Úgyis sok pihenést javasolt a héten megint a dokim, de azt napközben nem tudom megtenni, csak este...)
Talán emlékeztek, hogy írtam, hogy a kombináltra a vérvételt a kórház információs pultjában végezték el nekem. Na, megint volt egy közönség előtti "fellépésem": a dokinál a várakozóban mérték meg a vérnyomásom, kb. 10 másik páciens előtt... Ezek után a kérdés: vajon hol fogok szülni és hányan lesznek a nézők? De nem baj, így legalább előre fel tudok rá készülni!
Noki, örülök, hogy rókakoma végre elhagyott - csak maradjon is így!
Mimi, én Diósdon lakom - Te Érd melyik részén laksz?
Piroska, tökjó az a kiságy, amit találtál, én is valami ilyesmit gondoltam majd a picinknek.
Üdv az újaknak, régiek (pl. Kitty) hol vagytok?
Az iwiw-es klub szerintem is jó ötlet - pl a júliusiak is csináltak már! (De én nem leszek hűtlen, hiába erősítette meg megint a doki a júli 26-ot...)
Kicsit irígylem azokat, akik már érzik a babájukat - én még semmit. Illetve annyi, hogy szerintem a jövő héten, legkésőbb utána, meg kell vennem az első kismama-nadrágomat, mert kezdem érezni, hogy szorítanak a rendes nacijaim... De furcsa érzés, mert nekem mindig is nagyobb volt a pocakom az átlagosnál, így megszoktam, hogy mindig takargatom. Most viszont nem kellene takargatnom, büszkének kellene lennem rá, de nem megy. Még gátlásaim vannak...
Amúgy a héten voltam már kismamatornán!
Nagyon jó volt, minden porcikámat átmozgatták, vettünk légzéstechnikákat, volt benne egy kis intimtorna is, meg relaxálás, szóval tényleg szuper! Ráadásul ingyenes, amit nem gondoltam volna. Ja, és jó kis izomlázam lett tőle.
Én is elkezdtem a héten a Femibion 400-at. Meglepődtem, hogy egyszerre két bogyót is be kell venni, de persze, a több hatóanyag több helyet foglal!
Köszi mindenkinek, aki tett fel képet a babókájáról - és gratula is nekik! Örülök, hogy mindenkivel minden rendben van - csak így tovább!