Új privát üzeneted érkezett!

Lizy multkor egy csomag bontatlan papírzsepivel játszott fél órát. apja mondta is, na ha ezt tudom, akkor nem veszek játékot! :) Meg a mobiltelefon az egyik kedvence. Apácskának van egy ősrégi telefonja, és már a kártya sem jó benne, de be lehet kapcsolni. Na ma azzal egy órát játszott reggel.

d.dodó
 
 


[quote]T írta:udom, hogy mi tervezünk, a Jóisten meg majd annyit küld, amennyit nekünk szán

Nekünk elküldte!!!

[quote]B írta:ecsülje meg mindenki akinek természetesen, gyorsan összejött a babója. Mert ez nagy kincs!

Nagyon becsülöm, mind a 3-at és nagyon büszke vagyok a "váratlan vendégünkre" meg a másik két VENDÉGÜNKRE! Bizom benne, hogy megfelelő időt töltenek nálunk és meg lesznek elégedve a vendégszeretetünkkel! REMÉLEM ÉRTITEK!!! Kép Kép

Kata: ne viccelj!!! Nem szabadulsz meg tőlem!
Ezt csak neked küldöm!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Titim!
Te gyógyulsz! Jön vissza a humorod! Kép
20150601134430
 
 

 
 

tudtatok hogy a gyesen levoknek 50%os kedvezmeny van akonyvtari beiratkozasnal a szabo ervinbe!
Annyira jo! Be is iratkozok! Lehet meg ma!
Hu most nagyon feldobodtam, nekem nagyon hianyzik a konyvtar a hangulata a konyvek, az olvasas, es en olvsonak szeretnem Annat nevelni szovla majd megyunk a gyerek progikra is!
Vendég
 


Tita!


[quote]I írta:dézet:
Tudom, hogy mi tervezünk, a Jóisten meg majd annyit küld, amennyit nekünk szán

Nekünk elküldte!!!


És tuti az sem véletlen, hogy a 3-as számú vendéget (utánad szabadon) ilyen "közvetlen" a 2-es után küldte! ;)

d.dodó
 
 


Titi: igazad van, ig ykell felfogni! Es tan jobb is igy szulonek lenni, mint agyon vissza tervezni ....Sok not latok aki eveken at gyur karrierre szep kulsore lakasra, barati korre, tudom is en aztan hipp hopp 40 evesek lesznek, es sietve ossze hozzak a gyereket( ha osszejon) de arra nem gondolnak ezaltal mennyi mindentol fosztjak meg a gyereket! NEm is csak a fizikai eronletrol beszelek, mert sok anyuknaka nem fonntos hogy ag yerekkel egyutt hemperegjen a foldon, hanem arrol hogy azert 60 evesen mar meg idosebben nem tud annyit nyujtani egy kamasznak, eg yfiatlanak, eg yfriss szulonek, egy epitkezesnel, tudom is en, mint amit majd mi tudunk( REMELEM) mikor 20evesek lesznek a gyerkeink!
Es szerintem nagyon jo hogy ilyen kis korkulonbseg van lesz a gyerkozok kozott, szupi tesok lesznek, joban rosszban, es imadnak teged!
Vendég
 


Megeszlek Hápi
Kép

Á,nem is olyan jó
Kép

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Nicike!
nyugi! ti hozzank kepest rengeteget esztek
A fiuk 500-600tejcsit max 1 nap es melle jo ha 100 gyumi lemegy.
Vendég
 


Bondi; ilyenje mar van Otinak?http://teszvesz.hu/item543362842_verdas_szonyeg_nma.html
Vendég
 


Csajok!
DIÁKHITELESEK FIGYELEM!
Aki des-en gyeden van az igényelje meg a célzott kamattámogatást, amit azt jelenti, hogy az állam átvállalja a kamatot amíg le nem jár a gyed, gyes. Ebben az időszakban törleszteni sem kell, de lehet előtörleszteni, ami az alapot csökkenti és a közleményben kell feltüntetni hogy előtörlesztés és utánna írni a szerződésszámot!!! Előteljesíteni is lehet, akkor csak a szerződésszámot kell a közleménybe írni!!!
Célzott kamattámogatás nyomtatványa C032 A rádvonatkozó részt kitöltöd, majd a ggyes vagy gyed folyósító szervhez bemész és kitölteted a rájuk vonatkozó rész. Ezután vagy személyesen beviszed a diákhitel központba, vagy a postafiókos címükre elküldöd!!! Amikor bekülted az év január elsejétől írják jóvá a kamatot!!!
Ez kb.: 2 perces infó, most beszéltem egy ügyintézővel.
A számlaszámuk amire lehet előtörleszteni: 10032000-01800126


Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


aki nem tudja minek oltozzon farsangra:http://teszvesz.hu/item539982783_szexi_jelmez_farsangra_apolono_1_ft_m_l.html :lol: :? :lol: :P :D
Vendég
 


sziasztok, anyukák!

Csak az utolsó oldalt olvastam el, bocsánat, de ennyire futja az időmből :oops:
Kisbetűs: nálunk is csak szórványosan, de attól még azon aggódom épp most, hogy nem vagyok-e terhes :shock: mondjuk engem is nagyon zavarna, ha a kicsi egy szobában lenne velünk!

Orsi,
te mit aggódsz más nőkön??? Szép vagy, fiatal és nagyon csinos! Okos is, ráadásul. Ennél többet ki tud adni?
Viszont a gyerekjátékok között elakadtam a zacskónál. Azzal óvatosan - tudod, fulladásveszély, ha elkezdi enni Emma :shock:
Nándi egy csomó játékot megkapott a Szonja játékai közül, új nem sok van nálunk sem. Igazából a ruhái között is alig van új!
(és Nándi is szoptatás közben az orromat akarja fogni... amit te is mondtál! Jót nevettem, amikor láttam, hogy mit akar Nándika)
Nyolc vizsga - atyaég! Az nagyon sok! És be kell járnod az egyetemre?

Nándit ma vittem védőnőhöz, már 71 cm. Ja, és még nem eszi az almát, de már kaptam ötleteket, hogy hogyan trükközzem bele a kicsibe. Majd hétfőn újból megpróbálom!

Patr,
beütött a krach a farsanggal. Állítólag valaki más is királylány lesz... úgyhogy most már nem akar királylány lenni Szonja :shock: :? le is álltam minden előkészülettel (na nem nagyon iparkodtam eddig, majd csak egy hónap múlva lesz az ovis farsang), majd az utolsó héten megcsináljuk, ami épp akar lenni.
Úgyhogy köszi nagyon a szépséges ruhát, de egyelőre eltettem, és ha gondolod, vissza is tudom adni - hálás szívvel! Szonja már tudja, hogy Zsuzskától kapta 8)

Akata,
hogy vagy a cicizéssel? Fáj még? Gondoltam ám rád - rátok!

Lányok. Az anyasági támogatás, meg a tgyás, meg a gyed az adóköteles? Küldték az adópapírokhoz itt a kimutatásokat, de nem értek hozzá. Kell utána adót fizetnem?

KépKép
szkagi
 
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 20:19-kor.
Vendég
 


Domi és Dórika nagyon cukik!
20150601134430
 
 


Kike,
Domi milyen jóképű :D Jó nagy haja van!!! Már nem is annyira professzoros :wink:

KépKép
szkagi
 
 


hu de szupi etetoszek!

Agi: en is kaptam papirt, szerintem be kell vallani de adozni nem kell utana, az a papiron is rajt van hogy ebbol adokoteles: 0ft
Legalabbis az enyemen!

Mondjuk az is igaz hogy en soha nem adtam be bevallast( csak Angliaban) hisz nem volt bejelentett munkam, ehhez kepest mondta akonyvelo ismerosom, hogy az osztondijat is be kellett volna vallani( ok az sem adokoteles) de be kell vallani. Minek mikor tudjak hogy kapom?
Vendég
 


Jaj, de jó ez a kép Dóriról!

Ágica, mellbimbó végülis hamar rendbejött.
Most gyógyulunk egy durva hasmenéses, hányos vacakbaól ( ha nem olvastál vissza). szerinem a cicizés mentett meg az elmúlt napokban minket a kórháztól, mert ezt mindig elfogadta.
Most viszont úgy eszik, mitha az elmúlt 5 napot be akarná pótolni. Most tolt le szopi utána 120 g Sinlacot :shock: :wink:

Nándi képet szeretnénk! :wink:

Kép
andkata
 
 


Domi és Dórika nagyon édesek.

Kata,szuper a szék :wink:

Köszi lányok mégegyszer,nem értem akkor mért kellet ezt a műsort előadni :evil:

Tami,ahová mentek tanfolyamra,ott angolt nem lehet tanulni?
Mert én is mindenképp akarok tanulni még itthon vagyok,de inkább nyelvet.

nicike
 
 


Viki: köszi ! Kipróbálom, most ambroxolt szedek!

Tami: levi is taknyos lett és néha köhög!
Drágám kisüt a nap és jobban leszel meglátod! Csak gyógyuljak meg és majd jól felrázlak!!! Nem hagyok neked egy perc nyugtot sem, nehogy hülyeségeken járjon az eszed!!! Te eggy nagyon szupi csaj vaggy csak sajna kevés fény jut be mostanában hozzátok és ez depissé tesz. Alekó rád sem fog ismerni!
(remélem nem érted félre és nem veszed tolakodásnak, de ha igen akkor is felrázlek!)

Csajok: attól, hogy Levi megette a reggelit, nem esem hasra, mert tudom, hogy nála minden csoda max 3 napig tart. Majd ha már 1 hete eszik akkor kezdek örülni igazán!!! :wink: :lol:

Anita: nagyon szívesen megveszem neked, ha meggyógyultunk elmegyek és megveszem. Majd Tamiékat is elcsalom, hogy jó legyen a társaságunk! :wink:
Ne viccelj, majd utalod, ha elküldtem! ja és kell még a vonalkód, mert szépen megfeledkeztem róla?

Niki: hízik Lili rendesen? Akkor nem kevés a kaja, a védőnő, meg kapja be!

Orsi: Apa nálad jobbat úgy sem talál és ha okos ezt ő is tudja, amúgy te óriási előnyben vagy! Nagyon szeret és te vagy a csodálatos gyermekének az anyukája!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Anyjuk,
köszi! Lehet h nekem is oda van írva, csak annyira figyelmetlen vagyok... na akkor ezen már nem aggódom. (Azt hittem, még kell majd fizetnem ki tudja, mennyit - és persze hogy nincs pénzünk, ahogy mostanában sosincs)

Akata,
hasmenés-hányás??? Öt napig?????? Ajjaj! Ugyanaz, mint Dórikánknál? Hú, még jó, hogy tudott cicizni Adél! Ügyes vagy, ügyesek vagytok!
Nándi képet mindjárt keresek vagy gyártok :wink:

Vkata,
szuper az etetőszék!!! Látom, Dóriknak is tetszik! Szonjának hasnló van, még mindig azt használja, nagyon sokáig jó lesz!

Jaj, mennem kell teregetni

KépKép
szkagi
 
 


Aludtam egy órát Zsoltival, nagyon jól esett, ezer éve nem aludtam napközben, csak most meg kótyagos a fejem, úúgy aludtam volna még! (tudom, nekem semmi sem jó! :oops:

Ági, beszéld rá Szonját, hogy legyen boszorkány, vagy varázsló, ahhoz ez tuti jelmezünk van! Fel tudok még ajánlani egy pókember jelmezt is :lol: :wink:
Vagy mondd neki, hogy ő nem királylány, hanem pl. Tavasz tündér, vagy Csipkerózsika! Ruha ráér Zsu nem hiányolta.

Dórika nagyon édes az új etetőszékében, ami tök jó, egyébként!
Domi is cuki.

Apróbetűssel, hála istennek nekünk semmi gondunk :oops: , illetve csak Zsolti nem alvása a gond ezügyben! :oops:
De az első házasságom többek közt erre ment rá ( jó fej vagyok, kitalálok mindent, hogy miért váltunk el, pedig a férjem már akkor is keményen ivott) Több évig nem volt kisbetűs, látszólag nem is hiányzott senkinek, a volt férjem benn volt a szülésen, és neki nem volt jó élmény a vége! Mondjuk szerintem ez is sok mindent elárul egy pasiról!

Kép
Kép
patr
 
 


De édi Dóri :P szupi az etetőszék!

Ilyen nagy a haja :lol: :lol: ezért kell a hajnyíró
Kép

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


[quote="titanilla78"]
írta:
titanilla78 védőnő, meg kapja be!


Szívemből szóltál Kép

8-10 dekát hízik, de nem is bánom h csak ennyit,mert volt h heti 40 dekát hízott,azt hittem írtó kövér lesz,de leállt szerencsére.

nicike
 
 


Niki: de lehet.
En is akarok de hogy akarok kell angolul tanulnom de tudom jol hog yen a tanfolyamon ugyse tudnek megtanulni, nincsis szivem ezert annyi penzt kiadni.
Ha erdekel van egy 10000ftos bonom a London studio nyelviskolaba.
Igazabol ocsemem, ezert ingyen nem adhatom de ha erdekel fel aron oda tudom adni( tudod ocsem csoro kollegista :oops: )
Vendég
 


vkata!
nagyon szupi a kép Dórikáról! Ez ugye olyan szék, ami később simán íróasztalnál is tud használni!

d.dodó
 
 


Orsi,
te jutottál eszembe - kaptam egy mailt, hogy az Osiris Könyvklubban 35%-os kedvezménnyel lehet könyveket venni! Hátha van olyan, ami neked is jó.

KépKép
szkagi
 
 


Viki: Kép Kép

Dodó: hát szerintem is nagyon jó a kis korkölömbség a gyerkőcöknek, de én lehet a végén megkattanok, ha meg nem az csoda lesz.
Én hiszek a csodákban és tudom, hogy nincsennek véletlenek!

Tami: ez alegtermészetesebb dolog, hogy a játékokat magunk miatt vesszük, hiszen nekünk tetszenek. A gyerekek tudják mivel kell játszani és ha hagynánk még sporolnának is nekünk! :wink:
Olivérnek van egy csomó játéka, de ő mindig azzal játszik a mi a miénk. Van neki igazi fúró csvarozója, frankón fejel mindennel és ő azzal szeret játszani. an neki járék is, de az nem érdekli. Időnként kipakolja a konyhámat is és ha épp gfőzök a játékos dobozából kell előkotornom a hozzábvalókat. Múltkor a sót szórta szét, mert ő épp főzőtt... És sorolhatnám még! Van neki 3-4 játék olója, de neki az enyém kell...
na abbahagyom, mert uncsi leszek!

A.Kata: örülök, hogy Adél elkezdett enni, tudja ő mi a dolga! Most megjutalmaz tége az elmúlt napokért!

V.Kata: nagyon szupit kapotDórika és látszik, hogy neki is tetszik!!!
Cukifalat!

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


V.Kata: Dórika jobban van már?

Ági: örülök, hogy jöttél! Kérjük a Nándi képet!
Ti hogy vagytok?

Aludnom kellett volna erre itt ragadtam! :P :lol: :evil:

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


ha valkit erdekel xles nandu uj, olcsobban mint a bolti ar!
http://teszvesz.hu/item537026804_uj_nan ... do_xl.html
Vendég
 


Kike: Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Tami, köszi,megbeszélem apával. Itt is szoktak tanfolyamok indulni,csak az a baj nem tudom mennyire hatékonyak....

Én annyira bedepiztem,sajnos nálam ez elég komoly...voltam már kórházban is vele.És most azt érzem h semmi nem jó.
semmi nem akar össze állni.Ha jön valami jó dolog nem tudok neki örülni...Pedig apára most nagyon büszkének kéne lennem,nagyon nagy dolgot hozott létre meló téren,itt van a gyönyörű kislányom és még sem érzem kereknek a dolgot.
Kisbetűs rész: Apa nem akar védekezni mert szeretné ha jönne a kistesó,amikor ő akar.
Van h én is szeretném,de van hogy nem.És ugy gondolom ha kicsit is bizonytalan vagyok akkor nem kéne bele vágni...
Ezek mellett rajtam viccel folyamatosan,meg piszkál h terhesen volt valami formám, most úgy nézek ki mint egy 13 éves.
Nem akar bántani,mert tudom ha felfogná ezzel mennyire bánt nem mondaná....
De már nem tudom mért nem hízok,lehet ez is idegi.
Nagyon össze kéne szednem magam,elég rossz így.

nicike
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük szépen a köszöntéseket!

Úgy néz ki Gergő meggyógyult, már a pöttyök is múlófélben vannak! Az hogy jól van mi sem bizony-tja jobban, hogy megint botrányos éjszakánk volt. A nemalvás!!!! :evil:
De sajna még nem jó a konvektor a szobájában, így még nem tudjuk elkezdeni az átszoktatást!

Csodálatos képeket láttam a babákról! Olyan szépek!!!!!

KépKép
hene
 
 


Nekem mekora kendő kéne a 171 centimhez?

nicike
 
 


Tita!
Nem baj az, akkor majd 3 naponkent uj csodakat keresunk :wink: :lol:
Csak a mi kedvunkert nehogy elmenj,majd ha veletlen lesz dolgod arra. Latod en el is felejtettem ebben a beteges idoszakban.

Patr!
Ne is torodj vele. Mindig minden a pasik hibaja de ezt mindenki tudja :lol:

Anyjuk!
Tenyleg igaza van Titanak. Eleg a depibol,mert teged is belogatunk mint Domit csak egy hidrol. :lol: Majd az adrenalin felporget :lol: :lol: :lol:

Kike!
Cuki Domi frizuja!
Vendég
 


Agi : nem nezed meg ennek az eladonak az oldalat? mindent egy ftrol indit es kislany rucik vannak, van par szep. Nem tudom ugyan Szonja milyen meretet hord, de hatha.
Vendég
 


nicike!
Szerintem ha nem nyúlós anyagú a kendő, akkor xl-es.
Amugy biztos nehéz lehet igy, hogy apa akárná már, hogy jöjjön a kistesó, te meg bizonytalan vagy még! Remélem megtaláljátok a legjobb megoldást!

Tita!
Nem zavar, hogy itt vagy....sőőőt...de ga van lehetőséged, sipirc aludni!

d.dodó
 
 


Nikim!
Kép

Mi szeretünk! Ilyen buta gondolatok ne járjanak a fejedben! Ha ilyet érzel oszd meg velünk! Segítünk!
20150601134430
 
 


Niki: ne depizz kerlek! Foleg igy ne hogy az egezsegedet kockaztatod, hisz ha nem vagy jol Lilinek is rossz!
Ferjed igen belevagos :wink: De maig te nem vagy benne teljeen tuti hogy igen tenyleg ne fogjatok bele. Es mindenkepp hizz meg kicsit elotte es legy formaban egeszsegielg!
Kedj el szedni elevitet vagy gravidat vagy valam ijo kis vitamon komplexumot es koncentralj az egeszsegedre utana mar csak lelkileg kell kesznek lenned!

xles kendo kell az alap pozicikhoz, ll az extrahoz.
http://www.babatermekek.hu/baba-reszlet.php?rec=161
Vendég
 


Na,ez jo. Nezem a vonalzon h vmi nem stimmel elromlott,erre rajottem h tenyleg 7honaposak,csak olyan furcsa :D
Vendég
 


Viki, köszönöm :cry: Olyan jó esett!

Nehéz h sok jó dolog történik velem még sem örülök neki.(itt nem arra gondolok h nem örülök Lilinek)hanem pl ami az elmúl 1 hétben történt.És úgy érzem ez csak az én hibám.Pedig tudom ez betegség.De csak ostorozom magam,h aminek más örülne az engem nem érdekel és annak is megkeresem a rossz oldalát.ezálta piszok rossz embernek érzem magam.

nicike
 
 


Anita, mi a helyzet APÁVAL???

Kép
andkata
 
 


Niki!
Szépítsd az otthonodat, legyen virág. Főzz jókat. Tanulj vmit. Érezd magad hasznosnak!
Ha azon múlik, ne szégyeld h orvosi segítség kell.
20150601134430
 
 


Sziasztok!


Jövök hozzátok pár szóra, nem bírtam ki. :)

Kicsi ikreknek nagyon boldog hetediket!

Nici: NEM VAGY ROSSZ EMBER! Ezt szerintem itt jónéhányan tanúsíthatjuk! Nagyon jólelkű vagy, és ez igen szép erény! Pedig én nem is "ismerlek" olyan régen, mégis ez a véleményem (személyes tapasztalat! :D). És nagyon gondoskodó anyuk vagy, párodnak is szerintem sokmindennel a kedvében jársz. Ha úgy érzed, fordulj ismét szakemberhez, mert lehet, mi akármennyire is szeretünk, nem fogunk tudni segíteni neked, bármennyire is szeretnénk. Én nagyon szeretném, hogy boldog legyél, mert igazán megérdemelnéd!

Örülök, hogy betegecskék gyógyulófélben!

Apróbetűs résszel kapcsolatban teljesen egyetértek Vikivel és akatával!

Már viharzok is tovább, Lea felébredt, ebédidő van. :)

Puszi Mindenkinek!
fmarti
 
 


Niki: ha ugy erzed nem megy egyedul kilabalni ebbol idoben fordulj szakemberhez!lehet par alkalom egy pszichologusnal maris segitene! NE vard meg mig rosszabb lesz!
Vendég
 


Kata!
:cry: apa projekt torolve :!:
Vendég
 


Mártikám!
Csókollak h 2 doboz között ilyen szép sorokat írsz!
20150601134430
 
 


[quote="maverick"]K írta:maverickata!
:cry: apa projekt torolve :!:

:cry: :cry: :cry:

Kép
andkata
 
 


Mav:sajnálom! :cry:

Nicike:én már nem is tudok mit írni,teljesen egyetértek a többiekkel!

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Sziasztok!

Csak egy képet hoztam és megyek a dolgomra. Phalma is bahavazott tegnap, új hobbim a hólapátolás. Egér még nincs meg, ma reggel is hallottam kaparni.... :roll:

Ildi, üdv itt!

Babaképek édesek, betegeknek jobbulást, ünnepelteknek minden jót!

A kép tegnap este készült, Brúnó első szánkózása (persze végigaludta, mert az apja későn ért haza és fürdésidőben vittük ki...)

Kép szánkózás

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája
 
 


Amúgy nehogy azt higgyétek hogy én nem próbáltam magam rávenni az apróbetűsre!De ha egyszer nem megy :cry: Mert könnyű ám azt mondani hogy így kéne,meg úgy,ha ha az embernél minden ok,de ha egyszer nem megy,kényszerből meg nem hiszem hogy örülne neki a párom-tettetni meg nem tudom hogy akarom,ha egyszer nem.Szóval gondoljatok rólam,amit akartok,tudom hogy így nem jó,és próbálok rajta változtatni!

Kép
Kép
Kép
kike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?