Sziasztok Lányok!
Képzeljétek!Amit most leírok nem elrettentés képpen írom a kismamáknak!Csak megosztom Veletek.Hétfőn hívott az egyik barátnőm.1-2 hét eltéréssel együtt lettünk terhesek az ősszel.Hétfő reggel ment a 18.-ik heti ultrahangra,bement vele a férje is,megakarták tudni,hogy lány e vagy fiú.És nagyon szomorú hírt közöltek velük.Neki is elhalt a babája.
Rettentően sajnálom.Mondtam neki,hogy át tudom élni,ami vele történt.Szerdán műtötték meg,Hrabár a dokija.De szegénynek már meg kellett szülnie,hisz pont félidős volt.Neki is 6 hónapot javasolt a doki,de azt mondta,hogy max 4 hónapot várnak,hisz erre a terhességére is több mint 3 évet vártak.Fél,hogy megint sokat kell majd várniuk.
Hát szörnyű!Ja és 99 %,hogy a köldökzsinór rátekeredett a baba testére és ez okozta az elhalást.
Még mindíg fogyózok,de csak mértékkel.De most több mint egy hete stagnálok.4 és fél kg ment le.A tornát már egy kicsit visszafogtam.Nem járok ki futni és nem súlyzózok.Csak szépen light-osan tornázgatok és délután olyat eszek ami nem hízlal.
A tornát azért fogtam vissza,mert elkezdtük az újabb babaprojektet!
Jók legyetek!Kellemes hétvégét mindenkinek!