Új privát üzeneted érkezett!

Hékás
Azt hiszem sort fogunk keríteni rá, úgy szeretnék Kristófnak egy szép fehér kötött pulcsit.

Tényleg mondják a havat, meg havas esőt, de akkor inkább már hó. Ma kibújt 2 hóvirágom, még ősszel ültettem őket, és azt hittem semmi nem lesz belőle, de tévedtem. :)

Apa és Én
Kép

Apa és fia ( ez még Májusban készült )
Kép

Kép
Kép
susytunder

de édesek!!!!!!!!!!
a hóvirág a tavasz kezdetét jelenti nem? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is fogok csinálni Apával közös képet, mert Zuzmóék és Susyék (és mindenki más is) annyira arik!

Ildi, nekünk is folyton új rendszerek vannak. :shock: Nos, hol van az a kép?

Kima, majd megkérdezem, mi az a lötty.

Brigi, nagyon tuti, hogy anyukád ilyent is tud. Nekem fakezem van...

Mindenki másnak is minden jót! Napocskát és ne havat!!!

Kinga
kinga82

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi, voltam tornázni, küldtem privit.

Susy, nem gond, megemlítem anyunak. Aztán majd szólsz, ha aktuális, és akkor megadom anyu elérhetőségét. Annyira ismerős a férjed, de nem tudom hova tenni... Tudom, hogy láttam már...

Kinga, milyen fazekad van? Te csinálod??? Mutizz egyet nekünk :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Majd megemberelem magam és Én is rakok föl. Most hétfői fejfájásom van :cry: Röhejes,de minden hétfőn iszonyú fejfájással küzdök. A hétvégék után az első munkanap ilyen hatással van rám :roll:

Brigi!
Fakeze van Kingának, nem fazeka :lol:

Képzeljétek, Boginak a szobájában egy sarok penészedik. Vettem ma penészedés eltüntetésére szolgáló spray-t. Irtó büdi, tiszta hypo szaga van. Befújtam a kritikus sarkot és lám, igaz, amit a dobozra írtak! Eltűnt a penész :shock:
Nyáron ki kéne festeni a Bogi szobáját és már azon agyalok, hogyan fessük. Milyen szineket, formákat, falrajzokat alkotunk majd. Bogit is megkérdeztem:
-Bogi!Milyen színű szobát szeretnél?
-Anya! Természetesen rózsaszínt! :lol: :lol:

Apa meg utálja azt a színt :roll: Na de a gyerek szobája lesz, nem az apáé :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

gani mi ennek a penészírtónak a neve?nekem is kéne......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok penészedésgátlóért ne adjatok pénzt. Ablakpucolós flakonba bele a hypo, ugyanúgy eltünteni és fillérekbe kerül. Valójában a penészdésgátló is hypo csak nagyobb koncentrációba, meg van még mellette valami.

Hékás
Rendben. Nem tudom hol láthattad apát, lehet az ingatlanirodába. :)

Kép
Kép
susytunder

köszi az ötletet..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép jó reggelt!

Nita!
Penész eltávolító-Aqua plusz a neve és 300 ft volt. Szerintem sokáig elég 1 flakonnal.

Megyek dolgozni.

Szép napot nektek!

Anita
Kép

Kép
gani

Brigi, hát nagyon jó ez a fakéz-fazék!!! :D :D :D :D :D

Nálunk az albi anno tiszta penész volt, a ruháink is átvették a szagát. Véglegesen eltüntetni nem lehet, én havonta csináltam a susy által is ajánlott módszerrel. Ugyanúgy pikk-pakk eltüntette mint a penész elleni szer.

Nitacska ma megy dokihoz! Várjuk az infókat!!! :wink:
zénéildi

Nem felejtettem el a fényképet, csak még nem sikerült lekicsinyítenem. Ma meg oktatás van, de azért igyekszem! :wink:
zénéildi

Jó reggelt!

Hogy én milyen figyelmetlen vagyok :oops: :lol: De örülök, ha sikerült mosolyt csalni az arcotokra :wink: :lol:

Mmanya, régen jártál erre. Minden rendben Miksával?

Én is használtam már ezt a spray-t tavaly, de most megint tiszta penész az ablak sarka. Szóval tavasszal újra meg kell csinálni :twisted:

Képzeljétek, tegnap este kérdezi apa, hogy mikor megyünk tanácsadásra. Mondom neki, hogy 27-én szerdán. De a szerda erősebben élt bennem. Aztán mondta, hogy ma van 27, szerda meg 28, szóval nézzek utána. Még szerencse, hogy szólt, mert ma kell menni, én meg holnap mentem volna... Szóval nem csak olvasni nem tudok :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok.
ut átm.43 mm,nyálkahártya 17 mm, benne 6,4 szabályos petezsák,mellette keskeny echomentes csík valószinű haematoma...
dg:korai gravida...
tehát egyenlőre minden ok...
köv uh 3-4 hét mulva......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, ez tök jó, most már akkor ha halkan is, de gratulálhatunk, ugye? :wink: :lol: Szept. 30-ra vagy kiírva? (és csak zárójelben, vigyázz magadra, és ne nagyon emelgess, ha lehet, hogy haematomát látott a doki! Tesómnak is volt, nem vette komolyan :twisted: )

Brigi

Kép

Kép
hékás

az előző babámnál is volt haematoma ...az felszivodott köv uhra....remélem ez is....
iszonyat halkan lehet gratulálni....kb 2 hét mulva elmegyek sztkb hogy van e szívhang....mert a dokim 3-4 hetet mondot.....addig megőszülök.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert ma megint oktatás lesz, tegnap fél8-ig tartott.

Nitacska, bár nem értem a felét sem amit leírtál, de a petezsák azért az jól hangzik!! :D :D :D Mi az a hematóma?
zénéildi

Sziasztok!

Csak gyorsan be kukkantok mert rohanok dolgozni.

Susy: Nagyon jók a képek. nagyon aranyosak!

Nitácska: Vigyáz magatokra!

Mi is hypóztuk a penészt annak idején szerencsére most már nem kell.

Nálatok is ilyen rossz idő lett itt szakad az eső.
zuzmo4
Érd

Ildi, a hematóma egy pici vérrel teli buborék, ami az esetek nagy részében felszívódik, persze ehhez kímélnie kell magát a kismamának, amennyire csak lehet. És azért csak a petezsákról és annak méreteiről tudtak még adatot mondani, mert a 6. hét előtt nem látszik a magzat. Az első UH-t a 8-10. héten érdemes csinálni, ezért is kell Nitácskának visszamennie.

A dg: korai gravida pedig azt jelenti, a diagnózis korai terhesség. És hát azért hívják így, mert még csak petezsák látható, magzat nem. De pár hét múlva már ott fog dobogni a picike szív is :wink:

(nekem a dokim nem is ad terhesség esetén sem korai időpontot, mindig úgy adja, hogy az első vizsgálat a 8-10. hétre essen...)

Brigi

Kép

Kép
hékás

nekem azért kellett ilyen korán menni mert ugye volt két vetélésem......jobban odafigyelnek most rám........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi, csak lestem, hogy milyen fazekat keresel rajtam :lol: Sajnos, azom nincs, ügyetlenke vagyok.

Nitácska, gratula akkor most már :)
kinga82

köszi.....de azért még mindíg csak halkan jo? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hol jár mindenki???

Brigi

Kép

Kép
hékás

én vasaltam de vagyok egy kicsit.aztán ledőlök mert leragadnak a szemeim... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello!

Itt vagyunk Mi is, csak kicsit le vagyok pukkanva. Még nem szoktam meg a korán kelést :oops: Múlt héten nem dolgoztam, előtte du-ra jártam dolgozni. Most meg de-ös vagyok a vizsgázó kollegina helyett.
Mindig fáradt, álmos vagyok. Remélem hamarosan megszűnik.

Kinga!
Tartozom még a válasszal, tudom :oops:

Nita!
Én Bogival a 13. hétig állandóan álmos voltam. Állva képes voltam elaludni :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Ez a mai nap... A délelőtti alvása 25 perc lett Marcinak, mert megszólalt a telefonom... Ebéd közben addig bohóckodott, míg a kanállal megszúrtam a szájpadlását, úgy, hogy bőgött... Így az ebéd kb 6 kanál kaja volt... ami aztán ki is jött belőle... pótoltam tápszerrel, de aludni nem akar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ááááááááááááááááááááá :twisted: :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nálunk is katasztrófa mostanában az alvás napközben.
Délelőtt és délután is birkózok vele, hogy aludjon, pedig álmos, mert bukik orra, de akkor is csak mászna. Ma nagyon türelmetlen voltam vele, mert jól lefejelt, összeszidtam, most meg lelkiismeret furdalásom van. Igazán kihagyhatná ezeket a cirkuszokat, mert végül mindíg elalszik. :)

Kép
Kép
susytunder

Nálunk egész rendben szokott lenni az alvás, csak akkor kerül a kiságyába, ha már álmos, vagy bekéredzkedik. Ma már aludt el a mellkasomon szinte, de amint ágyat ért, kinyílt a szeme, és vigyorgott meg magyarázott, meg ácsorgott... a végén hagytam őt, leültem a kanapéra, és 15 perc forgolódás után végül elaludt. Még mindig alszik :lol: :lol: Nekem meg vasalni kellene, de annyira nincs hozzá kedvem...

Ja, és megint ment le ez alatt a 4 nap alatt. Szóval 4,1 kilónál tartok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hát az alvás nálunk se megy már olyan könnyen.....játszik..beszélget magával... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nálunk így zajlik/zajlott korábban is az alvás:
Jé a gyerek alszik :lol: Különböző mulatságos pózokban. Ahogy nőtt, mindig szigorúan a helyén, betakarózva a takarójával.
1-2 éves koráig, a leg lehetetlenebb helyzetekben képes volt bealudni. Pl:
-fűnyírástól 3 méterre, a babakocsiban
-állva, a fejét az ágyra hajtva
-etetőszékben mindig bealudt
-falnak támaszkodva
-földön a játékain
Szóval ott, ahol és amikor érte az álom :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, oké, halkan.

Anita, majd, ha lesz időd.

Ma azzal fogadtak az oviban, hogy Anyuka, figyeljen a Bendire, mert bárányhimlő van az oviban... Mondtam, hurrá, idén már csak az hiányzott. De még pozitív vagyok: mi a 2009-es betegséget, kórházat letudjuk max márc végéig (lesz egy gyomortükrözésem), aztán semmi nem lesz már, hanem majd csak UH-ra járunk augusztustól, na, jó, szeptembertől (a tesó miatt).

Jó éjt!
kinga82

Szaisztok!
Nagyon szépek a képek :wink:

Nita!
Mennek a drukkok továbbra is!
Hékás!
A 3 órás diéta azt jelenti, hogy napközben 3 óránként eszel, de csak nagyon pici adagokat. Úgy csinálom, hogy az amúgy is fogyis ebédet elosztom 5 felé és az a kajám. 5 kicsi dobozba teszem és be a hűtőbe. Eddig bevált. Kíváncsi leszek a végeredményre.
Mari sem aludt ma még. Most vette fel az apja, mert most is ordít

Kima
Kép
Kép
kima75

köszönöm a drukkokat továbbra is....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én az oktatás miatt maradok távol, de azthiszem ez még néhány napig így marad. Tegnap este 11-ig voltam bent, a főnököm hajnal 2-ig. Itt volt még a programozó srác, meg a csehországi anyacégtől az informatikusok. Eddig egy dos-os programban dolgoztunk,hát komolyan mondom az új program rosszabb mint a régi! Akkora visszalépés ez a cég életében! Hihetetlen!!! És még ezért pénzt adunk! Mondtam a főnökömnek, hogy ha már befuccsol a kád piac, áttérhetnénk ilyen tanácsadósdira, elég jól keres a csákó aki itt volt oktatni. 40eFt/óra!!!! Jó mi??!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Fáradt vagyok, fáj mindenem, majd kiesnek a szemeim. És mai nap is kb. ilyen lesz!
Biztos vannak ennél rosszabb helyek is, úgyhogy nem panaszkodok, eldugultam!

Drukk a rossz alvós gyerekes anyukáknak, a készülőfélben lévő babukának és anyukájának, és úgy mindenkinek sok-sok puszi!!!! :wink:
zénéildi

ildi sok drukk a mai napodhoz!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csináltam egy kis összeállítást Marci hetéből. Ha gondoljátok, kukkantsatok rá :lol:

http://ungvariek.freeblog.hu/archives/2009/01/30/Videos_hirportal_-_A_het_esemenyei/

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás megnéztem a filmeket is.....hát annyir édes....főleg ahogy a banánt eszi...... :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi :lol: mindenkinek az a kedvence :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

tényleg nagyon cuki...........szép baba..............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helloka!

Végre vége a hétnek :D

Brigi!
Szuperek a képek!
Úgy látom, egyforma a mosógépünk :D

Nita!
Nagyon jó a vonalzód! Vagy már írtam? :roll:
Máténak megy az ovizás? Mi a jele?

Kima!
Ez a 3 órás diéta jónak tűnik. Így a következő étkezésre, az előzőleg bevitt táplálékot tuti, hogy elégeti a szervezeted!

Nos megszegtem a Norbi törvényt és ráálltam a mérlegemre. De jól tettem :lol:
Eredményem: 2 hét/-3 kg :lol:

Kinga!
Ti már voltatok barihimlősök? Mármint Te meg a párod. Elég Bendi miatt aggódni vagy Ti is elkaphatjátok?
Én még nem voltam. Boginál már ez nem egyértelmű. Egyszer az unitesói barik voltak és a lappangási idő végén rajta is előjöttek pöttyök, de nem tipikus baripöttyök voltak. Úgyhogy lehet, hogy nem az volt, de az is lehet, hogy az volt, csak ilyen enyhécske.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Anita, én be vagyok oltva bari ellen. A párom meg volt. Bendit direkt nem oltattuk, ha 12 éves koráig nem kapja el, akkor kapja ő is az oltást.

Brigi, nagyon cukik a videok. Bendegúzzal néztük, nagyon tetszett neki a bébi.

Ildi, kitartás.

Mindenkinek jó hétvégét!

K.
kinga82

gani máté most nem jár oviba.....nem akarom hogy elkapja az influenzát .meg én se akarom...nem tenne jot......amugy gomba a jele......../néha dilis! :)
a vonalzot már mondtad köszi..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek!Amit most leírok nem elrettentés képpen írom a kismamáknak!Csak megosztom Veletek.Hétfőn hívott az egyik barátnőm.1-2 hét eltéréssel együtt lettünk terhesek az ősszel.Hétfő reggel ment a 18.-ik heti ultrahangra,bement vele a férje is,megakarták tudni,hogy lány e vagy fiú.És nagyon szomorú hírt közöltek velük.Neki is elhalt a babája.
Rettentően sajnálom.Mondtam neki,hogy át tudom élni,ami vele történt.Szerdán műtötték meg,Hrabár a dokija.De szegénynek már meg kellett szülnie,hisz pont félidős volt.Neki is 6 hónapot javasolt a doki,de azt mondta,hogy max 4 hónapot várnak,hisz erre a terhességére is több mint 3 évet vártak.Fél,hogy megint sokat kell majd várniuk.
Hát szörnyű!Ja és 99 %,hogy a köldökzsinór rátekeredett a baba testére és ez okozta az elhalást.

Még mindíg fogyózok,de csak mértékkel.De most több mint egy hete stagnálok.4 és fél kg ment le.A tornát már egy kicsit visszafogtam.Nem járok ki futni és nem súlyzózok.Csak szépen light-osan tornázgatok és délután olyat eszek ami nem hízlal.
A tornát azért fogtam vissza,mert elkezdtük az újabb babaprojektet! :lol: :lol: :lol:

Jók legyetek!Kellemes hétvégét mindenkinek! :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziszko rettentően sajnálom a barátnődet....kívánom hogy mihamarabb felépűljön lelkileg is...és mielőbbi babaáldást neki.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi szépen Nitácska,átadom neki!
Te meg vigyázz magatokra nagyon! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

vigyázok.....küldök neki egy nagyölelést!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska, Bendegúz jele is gomba :)

Sziszkó, sajnos, van ilyen. Ez bárkivel előfordulhat, bár az mindig rosszabb, amikor ismerőstől hallod.

Ma egész nap a műtét utáni napokat tervezetm, meg már a nyaralást... Nagyon szeretnék ezen a pár zűrös hónapon túllenni, talán tisztábban lát az ember, ahogy megy az idő. Rohadt válság. Van olyan "ismerősöm", aki pánikbeteg lett miatta (középvezető).
Nem is tudjuk, mekkora ....-ban csücsülünk.

Bocs, rossz a kedvem, inkább nem rontom a levegőt.

Jó hétvégét!

Kinga
kinga82

Sziasztok!

Sziszkó!
Sajnálom a barátnődet!
Ennél egy lehet borzasztóbb, amikor nem lehet megtudni, miért halt meg a kisbaba. Az őrjítő lehet.

Kinga!
Igazad van! Óriási méretű .arkupacon várjuk, a még rosszabb jövőnket. Idén télre az uniós országok többsége stabilizálódni kezd, hát Mi nem fogunk. Kezdődik elölről a régi történet :cry: :cry:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziszkó, de egyébként én is sajnálom a barinődet. 18 hét után...Nagyon gáz.

Anita, mi még mindig lefelé tartunk.

Voltam pilates-en, tökjól kikapcsol.
kinga82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?