Sziasztok!
Anika, amikor felraktam a linket, még voltak kismama harisnyák akciósan 690.-ft-ért. Sajnálom, de úgy tünik elkeltek.
Én egy 70 denes gyógyharisnyát rendeltem, mert nekem már elég csúnyák a visszereim. Ilyen erős viszont eleve nem volt várandósoknak, én fordítva veszem fel, hogy a popó része kerüljön a pocakomra, és nagyon kényelmes. 2 napja hordom, de sokkal jobban érzem magam, könnyebb a lábam és nem is fáj. Itt a link, a középsőt rendeltem, a gyógyhatásúak között találtam gyengébbeket is 20, 40 deneseket.
http://www.harisnyadiszkont.hu/componen ... 9/lang,hu/
Nekem is nagyon kell vigyázni a súlyomra, te miket eszel??
Pingi, nagyon sajnálom a kutyust
, de gondolja arra, hogy legalább nem szenved többet szegény.
Incike, tapasztalatom az már van, kb. 4 éve nem aludtam végig egy éjszakát
. Éppen azért (is) aggódom, hogy fáradt leszek szüléskor, ill. utána is nehezebben viselem majd az éjszakázást, ha már most nem tudok aludni.
Egyébként eddig nekem is mindig később ( úgy 9. hónapban) fordult elő. Vivien 14 éves, Martin 12, Rolcsi 4, és Noémi 2.
Végül mikor aludt el Marci?
Böbi, persze, egy csomó gondolat foglalkoztat, nyilván izgulok is kicsit, hogy mi lesz, hogy lesz, de nem érzem, hogy túlságosan aggódnék. Tegnap egyébként relaxáltam és légzőgyakorlatot is végeztem elalvás előtt, az elalvással nem is volt gond....
Marcsi, örülök, hogy minden rendben volt a dokinál,
de sajnálom, hogy szomorkodsz.
Talán menjetek el apával kicsit kikapcsolódni, esetleg babakelengye beszerző körút? Engem mindig jókedvre derít, ha valami szépséget vásárolok a kicsinek!
Sok-sok mosolyt kívánok neked!
Dóri, örülök, hogy Samud jobban van!!
Én is nagyon rossz alvó vagyok alapban is, sajna. A férjem is képes bármikor, bárhol aludni. nem hiszem, hogy nem lennék elég fáradt, hiszen egész nap rohangálok, mint a mérgezett egér
Te meddig dolgozol még?
Vanni, sajnálom, hogy mégis kórház lett a vége.
De most már tényleg jó helyen vagy! Azt nem mondták, hogy mitől lehet? A méhszájad zárva? JOBBULÁST NEKED!!!
Emese, Köszi, majd megkérdezem a gyógyszertárban a bogyót, a barátnőm ajánlott még valami hoemósat is, de nem szívesen veszek gyógyszert, persze ha muszáj.
Még egyszer köszi a recepteket is, nagyon jók!
Annus, szép gömböllyűűűű a pocakod!!!
És milyen jól festesz, mint szobafestő-mázoló!!
Köszi a recepteket neked is!
Hogy vagy mindig?
Szép napot nektek lányok, babócák!
Puszi: évi