Kriszta :látod téged kapásból megtaláltak
,mások meg röhögnek a markugban.
Ja Cinike Tárnokon.
Poitizálásnak van 1 szabálya :senkinek a nézetét meggyőződését nem szabad ,durván illetni akár milyen szinekben is játszik.
Bár én most már valami húpililára várok meg a csodára.
Ja álmodj királylány mi??
Az a baj ,ha elindulunk 1 írányba na az má tutira nem teszik valakinek.
Pedig a szociális jutatások ahogy te is írtad,sajnso meg köne nézni és van még úgye egy msáki társadalmi réteg ....ugye tudjátok ...
na hát azoknak aztán mindent lehet és jár nekik.Na ezen kéne elsősorban változtatni.
Nekem teszik az a megoldás amit 1 polgármester az országban bezetett a saját községében.Nincs munkád már tartósan-okés nem tehesz róla-de ha köll a segély dolgozz érte.
Sőt én azoknál a bizonyos embereknél bevezetném a kártyás áramot és oda kapnák a szoc.juttatást nem a kocsmába.
Ezek apró dolgok ,de mennyit megsórolnánk vele.
Egyébként én sajnáltam az öreget,mert apám termését is folyton leszedik
és azért nem kevés mnkája van benne,locsolás,gazolás, stb...
Ja dehát úgye drága atyáink is ottan a parlamentbe kivételnélkül úgye enyves a keze
csak ugye tudni kéne ,hogy hol az a bizonyos határ ,hogy ezt mán bentkéne hagyni a kasszába.....
Én őszintén bevallom ,hogy már nekem tele a pupom a narancs ,piros,és kék szinekkel is na meg a 4-dik társasággal is.
Been:köszi ,de anyu igazi túl élő,szerncsére taplra esik mit a macska
Na Répási nem pályázat útján került ide,ezt olyan mondta aki a főnőke volt.Attól még lehet aranyos.Bru. doki ,hát ja nem egy szó szártyár faszi.Engem az örületbe kergetett amikor az egyik NST-m
ne volt jó és csak annyit mondott a csaj ,hogy a doki üzeninem jó ez az eredmény(nem az enyém asszem a Kiss volt) hogy menjek UH-ra ha az is szar akkor 12 órás megfigyelés.Azt ennyi jónapot kavánok semmi infó.Sírva hívtam a párom ,hogy jöjjön ,mert baj van.Na mire sorra kerültem ,Kun a műtőben....
Brunsz. volt az uh-ás -egyébként azt mondják ,hogy nagyon alapos uh-át csinál ,nem tudok ebben nyílatkozni.
SZóval ott fekszek nézeget ,nézi a monitort rezdületlen arcal ,má vagy 15 perce azt megkérdezi ,hogy anyuka jól van ????Olyan sápadt.Anyádd ,így magamba.
Doktor úr minden rendben? Ja ,igen.Azt ennyi....még nézte kb 5 percig.Mondom jól van a baba ,pár másodperc ....igen.
Kun már kint várt megnézte az NST papírt ,meg az uH leletet-azt mondta semmi gond alszik ez a gyerek éppen.
Na nagyobb volt a füstje ,mint a lángja a dolognak