Sziasztok!
Képzeljétek, nincs itthon adsl-ünk! Brühühü! Tiszta megvonás! Most is csak betárcsáztunk, mert a Páromnak muszáj néha feljönnie a netre a meló miatt.
Látom, zajlik az élet!
Kata!
Gyönyörű pici lánykád van és a neve is nagyon szép! (Ááááá, nem hazabeszélek
)
Tej miatt én nem aggódnék a helyedben, lehet, hogy éppenséggel túleszi magát és a hasa fáj. Nagyon hasonlít egymásra a hasfájós sírás és az éhes sírás. És felejtsd el, hogy fogy a tejed! Figyelj: ha akár csak 10 ml-t is tudsz fejni szoptatás után, akkor a tejed több, mint amit Anna meg tud enni, tehát dehogy kevés, sőt!
Picus!
Az a fogorvos engem is érdekelne! Akihez én járok, ott egy tömés 7ezernél kezdődik és nagyon szeret(ne) fogat húzni. Én meg köszönöm, inkább megtartanám a fogaimat, ha nem gond.
Érdekes, amit írtok Ágival a turkászokról, én még soha nem féltem sem fogorvosnál, sem nőgyógyásznál. Igazi nagy fájdalmat még egyik sem okozott soha, kivéve egy debil fogorvost, aki az ínyembe nyomta a tömőanyagot, miután érzéstelenítő nélkül kifúrta a fogamat. De azért nem ez a jellemző.
Meló egyre jobban tetszik, bár már kétszer túlóráztam, de ebből nem csinálok rendszert, nehogy elkapassam őket. Na jó, kedden 6-ra megyek, de csak mert le kell lépnem korábban, 2-kor adják át a lakásunkat!!!
Balázs nagyon-nagyon anyás, éjszaka többször felsír és engem hív és nem lehet megnyugtatni, ki akar mászni az ágyból. Mikor együtt vagyunk (nagyon-nagyon ritkán
), nem kockát építünk és nem mesét olvasunk, hanem inkább összebújósat játszunk, ezt Ő akarja így és bár mennyiségileg sokkal kevesebbet vagyunk együtt, minőségileg valahogy többet kapunk ilyenkor, úgy érzem. Csak úgy odabújik és puszilgat, én meg olvadozom.
Rengeteget beszél, kezdi a mondatokat, ma közölte, hogy Apa eltűnt (bezárta a fürdőszobába
). Délután lenyúlta a sörömet, szegény csak egy kis habot tudott leinni róla, de de az is olyan rossz volt Neki, hogy azonnal kihányta az ebédet... Így járt szegény
Megjártuk Sváb-hegyet, mert megint csúnyán elhúzódott a betegsége és a hörgőire ment, egyelőre annyit tudunk, hogy a bőrpróba alapján semmire nem allergiás. Vettek tőle egy rakás vért és első nap egyáltalán nem sírt, csak panaszkodott, hogy csipe-csipe-csipe. 2 nap múlva már mikor a tűt meglátta, remegett és teli torokból ordította, hogy csipe és ráadásul kétszer kellett megszúrni, mert nem jött rendesen először. Viszont mostmár teljesen jól van, kedden megy bölcsibe.
Képzeljétek, ma voltunk a budaőrsi Electroworldben hűtőt nézni és otthagytam a táskámat!!! Természetesen benne volt minden, ami nélkül létezni sem tudok (pl 2 Libero Maxi pelenka
). Már a túloldalon jártunk a Média Marktban, mikor hiányérzetem lett. Hát kérem, megy ez a trabant 100-zal, ha muszáj!
Még szerencse, hogy nem állított meg a rendőr, még igazolni se tudtam volna magam. A forgalmi is a táskában volt természetesen. Végül persze meglett a táska, leadta egy házaspár nemsokkal azután, hogy elmentünk és persze minden megvolt benne.
Hú, bocs, rengeteget írtam, de tudjátok, a megvonás...
Holnap megyek Shine-hoz és meglesem a pocakját!
Annamari