Amadea, azt nem tudtam, hogy Te is olvastad a cikket, azért írtam, hogy valami amerikai tesztelő brancs is megerősítette!
Emlékszem, hogy neked a Titi 2in1 van, bár nem tudom miért úgy emlékeztem, hogy a zöld...mindegyik szép...a hordozó csatlakoztatható rá? Mármint ezek kompatibilisak vagy sem?
Egyébként nagyon jó hétvégét nektek, és vigyázz a vonaton!
El kell mondjam nektek, hogy az én férjem egy tündér házimunka terén. Igaz bizonyos dolgokat megbeszélünk, hogy megcsinál, de megcsinálja. Ma pl. felporszívózott, a szemetet is ő viszi ki, sokszor vásárol be (persze listával), és sokszor főz nekem.
Ezen kívül szokott port is törölni, és mosást is be tud rakni + tereget is. (bár azt mindig átpakolom miután hazaérek). Nálunk az az elv, hogy amíg mindketten dolgozunk, a házimunkát is közösen végezzük. (azt azért hozzáteszem, hogy a WC-hez sosem nyúlna, de mikor megkértem a kádat kismosta) Persze ha itthon leszek Áronnal minden az én feladatom lesz, de ez szerintem természetes. A nagybevásárlásokat továbbra is együtt intézzük mert szeretünk közben beszélgetni, meg kitaláljuk mit főzünk!
Puszedli, tényleg szörnyű milyen bunkó emberek vannak. Akkor sem jutna ilyen eszembe, ha esetleg a másik direkt jött volna nekem...ez egyszerűen szint alatti!
Amadea, én megnéztem a léghajó programot, de elég drága...12 000 Ft/fő, ha a pár megy 10 000/ fő. Namost itt egy csomó másról is szó van pl. lázgörcs, mérgezések, stb. Szerinted nem elég arra az ingyenes tanfolyamra elmenni, amit a cégek tartanak?
Illetve azt hiszem a szülésfelkészítőn is van ilyen, meg dvd-n is. Mi a véleményed?
Olvasta valaki a Lelki köldökzsinór c. könyvet? Én igen, és próbálkozom kommunikálni Áronnal. Régebben is használtam ezt a meditatív, hipnotikus állapotot - nekem sikerült. Most is úgy érzem sikerült vele felvenni a kapcsolatot. Azt "üzente" nekem, hogy azért nem mocorog, mert szomorú, mert én is az vagyok napok óta. Erre megígértem neki, hogy változtatok, de kezdetnek mocorogjon, mert attól azonnal jobb kedvem lesz. Megtette. Kb. 2-t rugott (elég nagyokat), és mikor kértem ismételje meg, megtette.
Ezek után jókedvem lett, csináltam halkrémet, padlizsánkrémet, Viktorral vacsiztunk, dumcsiztunk, és most Áron is újra aktív.
Ráadásul az előbb akkorákat rúgott, hogy kívülről is látszott! Olyan boldog vagyok! Nem érdekel mit írnak a könyvek, szerintem igenis érzi, hogy milyen hangulatban vagyok!
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
(na meg kényelmes és kevés pisilős éjszakát)