Új privát üzeneted érkezett!

Till nagy grat!!!!!

Zizo, értem, de nem kell kontroll :wink:
Vendég

Ranikó, én is a progiszurit punkció másnapjától kapom.

Találkoztam Tillel, így én első kézből értesültem a jó hírről és nagyon örülök.

Nekem viszont a biológusnéni azt mondta, nem tudnak lefagyasztani egyet sem. Nem fejlődtek jól. :cry:

Harcika!Mindent köszi!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba ezt el se hiszem!!!!!! :(

Ami azt illeti szerintem el leszel a 3 ikrekkel úgy is egy darabig!!!! :lol: :lol:

Na akkor én is finoman érdeklődök hogy hogy is megy a progiszuri a dokibácsinál!!! :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Nem is mondtam, hogy hogy megdicsért multkor a dokibácsi!
Azt mondta hogy de szép kövér sárgatestem van!! :lol: :lol:
Büszke is voltam nagyon de ezt a jelzőt hogy kövér háááááát.... :lol: én mindent mondanék rá csak ezt nem. :lol:

Kép

Kép
raniko

Till !Hipp -hipp hurrá :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Baba!A Pocaklakókhoz Ragasztó++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdv Dalmi
dalmácia

Sziasztok!

Till:Hurrá!!! Kép Gyönyörűűűszép érték! (de tudtam, hogy így lesz :wink: )

Baba!Ölellek!
A legvirgoncabb 3 babácska a pocidban van! Ragacs!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szurizóknak jó szurizást!
Várakozóknak kitartást!

Ui:Jah, az egy remek kétcsíkos' doboz volt, ha ezt tudom, már két éve megvettem volna :P

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Tilli,
szép számok! :D :D
Lehet, hogy duplázol, bár nekem 610 hcg-vel egy vol, vagyis van! :wink:

Baba,
ó, szegény kis fagyijelöltek :?
De a befutó már benned van! :wink:

Raniko,
én mindig 2 ampullát kaptam, a 4 rengetegnek hangzik! Annyit nyomatni 10-12. hétig, jujj! :shock:
angel37

Baba, és még egy gondolat. A fagyibabák egyfajta álságos biztonságot adnak. Viszont annak az esélye, hogy rendben felébrednek és nem lesz akkora a sejtveszteség, hogy megmaradjanak, igen kicsi. Persze tudom, hogy számtalan példa van rá, hogy fagyibabákból lett sikeres babásodás, de azért mégiscsak a frissen visszaültetett embrióknak van a legnagyobb esélye. Úgyhogy hajrá annak a három édeskének! :D

skrisz72

Persze ez nem tudományos vélemény. :oops: Ha valaki esetleg meg akar cáfolni, nyugodtan tegye, nem fogok megsértődni. Elvégre nem vagyok sem biológus, sem orvos. :oops:

skrisz72

Sziasztok

Gratulálok a 3 ikrekhez, nekem kettőt ültettek vissza 1 maradt meg. már a 31,.hétben járok. Kovács Péter volt az orvosom.

Nekem nem kellett semmi injekciót adatnom magamba miután visszaültették, nektek mit kell? Nekem csak utragestánt kellett kupozni.
lili&ana

Baba, küldöm ragacsaimat+++++++++++++++++++++++++
hisz a legszebb 3 már veled van!!! :wink:

Raniko, akkor legyél büszke a büszkeségedre.... hajrá szurik++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Alle, Charlott hogy vagytok?????

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Angel igen rengetegnek is tűnt én azt 9. hétig kaptam mígkor meg kellet szakítani a terhességet üres petezsák miatt!! :(
Most remélem csak 2-őt kapok igaz ha bökni kell akkor már szintem mindegy, hogy mennyit nyomnak be.
Én nagyon rosszul voltam amúgy nem tudom hogy maga a terhesség miatt vagy a progi okozta de nem bírtam felkelni hánytam mindentől.
:(
Napi 1 sima kifli és egy fél liter víz annyit tudtam enni! :(

Most vizsont tudom hogy minden ok lesz csak tartanánk már ott!! :D

Lili nekünk amiről beszélünk az progeszteron szuri.
Ez azoknak a nőknek kell akiknek nem vagy csak keveset termel a szervezete!
Örülj neki hogy neked nem kellet!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Raniko, mai szúrásod már megvolt? :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Nem még nem este negyed 10 körül szúrom a Supre-t.
Be is van állítva a telefonom hogy "szóljon" de ki az aki ezt elfelejtené!? :roll:

Kép

Kép
raniko

Till! Ez bizony két babára is elég :) (a bescannelt teszt csíkjainak erőssége is nagyon hasonlított az enyémre :wink: ) UH mikor lesz?

Baba! Nagyon-nagyon drukkolok!! Nekem sem volt fagyim, el is voltam szontyolodva, de a biológus azt mondta, hogy ne legyen rá szükség! Ezt kívánom Neked is :)

(Amúgy nekünk is felajánlotta KP a 3 babó visszaültetését, pedig első lombik volt, de nem mertük bevállalni)

Szurizóknak, fogigátlósoknak drukkkk :)

Kép

Till!

GRATULÁLOK DRÁGA!!!!

Várunk a babavárósban :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A progiszurit illetően ez így ebben a formában, egyáltalán nem igaz. IVF után a szervezet a méhlepény progeszteron-termeléséig (8-12 hét) nem képes progeszteront termelni magától egyáltalán, tehát ha nincs külső pótlás a terhesség nem tud semmiképp sem megmaradni. A külső pótlás változatossága (Utro oral, vaginal, progiszuri) az orvosokon és rajtunk múlik, ált. ha kérünk szurit, akkor kapunk.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Till: gratulálok most már hivatalosan is! :lol:

Velem csak annyi, hogy zöld utat kaptam holnapra. Pénteken végre elérkezett a várva várt punkció! Izgulok nagyon már! :D

KépKép
charlott

Lois,
úgy tudom, van progitermelés, keletkeznek sárgatestek, csak meg kell támogatni, mert valóban megzavarodhat a lombik miatt.
Vagy nem? :oops:
angel37

Till sms:
Sajnos nincs netem. :( Csak reménykedem, hogy holnapra megjavul, chat is lenne... és mindenkinek meg akartam köszönni a drukkokat. Szép estét! Puszi.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Charlott ez remek!!!!
Megy a drukk!!

Tilli várunk ám nagyon!!!!!!

Angel igen a sárgatestnek van köze hozzá én is így tudom de nem vagyok otthon a témába ahogy látom! :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Till :P
Gratulálok!

Baba :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia Zizo :P
Ez most sikerülni fog :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hello Fanni!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Szép estét!

Kata, köszi, jól vagyok. Mintha kezdene feszíteni a pocakom kicsit, de szerintem ezt csak érezni akarom :wink: Ja, és a Clexane helye szépen kékül, pedig tegnap már ha szögmérővel mérem, akkor is meglett volna a 90 fok :D Na mindegy, ez van, a sikerért bármit.

Charlott, hajrá punkció és aztán hajrá baba :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, Charlott: drukkdrukkdrukk!

Kép

Kép

*puszedli*

Till! :D
Fantasztikus hírek! Mégegyszer gratulálok!
A priviben nem ezt kérdeztem ám :D
Ismerem a teszteket, mert nekem is ilyenek vannak. És az elôzônél kísérletképpen végig teszteltem ahogy kiürül a repesztôszuri belôlem. Szóval most megnéznék egy olyat is amikor erôsödni kezd. Csak a miheztartás végett :wink:

Baba!
Kívánom kapaszkodjanak a kicsikék! A többieket sajnálom.

Angel!
Ölellek, köszi :D

Rani!
Én este kilenckor adom a szurikat és hidd el én elfelejteném ha nem riasztana a telefonom. Egyszer a clostit felejtettem el elkezdeni idôben... és még vannak olyanok akik azt mondják: biztos azért nincs baba, mert nagyon rágörcsölök. Tééééényleg? Szerintem akkor nem felejtenék el ilyen fontos dolgokat :D

Charlott!
Drukk!
lona1

Skrissz: egy tábla jól esne... :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,

Az utrogestan hüvelyi kup az is sárgahormonos dolog én azt kaptam. azt kellett 3X2 alkalmaznom. A szurikra nem emlékszem, volt amit kotyvasztanom kellett én is nagyon féltem egyszer beadtam magamnak és bedagadt, azt hittem rosszul adtam be de nem utána elmúlt. Utána pedig azt kellett beadnom a toll volt. És a dozist emelgette a végén. Nekem 9 érett meg és csak 2 volt jó belöle, és abból egymaradt meg.

Igen nem szabad izgulni és koncentrálni, én itthon voltam és feküdtem, vele 4 hétig addigmig a tesztet kellett megcsinálnom, fogtam a hasamat és beszéltem hozzá, nem mozogtam semmit, aludtam és T.V. néztem.
Sikerült Hála istennek, de hinni kell benne hogy sikerülni fog, mert sikerülnie kell!!
lili&ana

sziasztok!

till: gratulálok! :lol: :lol: :lol:

baba, rani, charlott, alle: drukk+++++

holnaptól jövök rendesen, táblát is rakok, csak vissza kell előtte olvasnom.

kati
katica30

Angel!
Természetesen azt akartam írni, hogy nem képes megfelelően progit termelni :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Till!!!
Istenem annyira örülök!!! :D :D :D :D :D
Ma reggel arra ébredtem, hogy gyorsan idejövök kicsit a számcsigép elé, és írok neked pár sort. Valahogy lehetett ezt a jó hírt érezni. Te is megálmodtad nekem. :wink:
Tényleg annyira boldog vagyok miattatok is!!!!!
Most már csak azt a pár hónapot kell kibírnod ( kibírnunk) és itt lesz velünk a kisbabánk! :) A múltkor olvastam itt egy versikét, már nem tudom melyik topikban, de rögtön le is írtam mert annyira rövid és mégis mindent elmond, olyan megható:
" Mikor megszületik
egy várva várt gyermek,
az élet dolgai új értelmet nyernek.
Apaszív anyaszív
dobban meg egy párban,
új fénnyel ragyognak
a világra hárman. "

Kedves Mindenki akinek még nem sikerült, a legfontosabb, hogy hinni kell. Bízzatok!!!
Puszi Mindenkinek!

Ja rólunk nem írtam:
Kombinált tesztem eredménye:
Tarkóredő: 1mm
Down-kór kockázata: 1:44000
18-as triszóma ( Edwards-kór ) kockázata kevesebb, mint 1:50000 :D

Egyébként jól vagyunk, csak gép elé nem jutunk sosem. Olasni szoktam inkább, ha van egy félórám, de az írásig már nem jutok. De szurkolok lányok!!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Katerina!
Grat. a kombinált teszt eredményéhez!! :D
Nagyon boldog babavárást kívánok!
lona1

Jó reggelt Lányok!
Tegnapi eredményeim:

Pajzsmirigy működésem megfelelő lett L-Thyroxin mellett, ez marad továbbra is reggel 1. Viszont az ANTI-TPO értéke magas, ami pm gyulladásra ad okot, így csináltatnom kell pm ultrahangot, hogy milyen a szerkezete (megnyugtatás képpen).

A éhgyomri értékek javultak, a terhelésesek viszont nemnagyon. Ez a nagy súlycsökkenés miatt van (-9kg). Vissza kell valahogy szednek 3kg-t (több CH bevitel uzsonnára + vacsira)! És kaptam új lassan felszívódó tablettát, Merckformin XR500 napi 2x1-t. Máshogy fejti ki hatását, mint az Adimet. :roll:

3 hónap múlva kontroll, addig tovább diéta + bogyók!
Rákérdeztem, hogy mehetek e a Kaáliba, de ő azt mondta, hogy NEMMM!!! Ezeket még be kell állítani, és a szavai még mindig itt csengenek a fülembe: "Ezt a 3 hónapot még csak kibírjuk még valahogy babásodás nélkül!" :wink:

Puszi, emlékeim szerint te is ezt kaptad, akkor hajrá mindkettőnknek!!!!!!!!!

(nem volt életbevágó probléma,hogy nem volt meg a 120 perces inzulin, a többi értékből kikövetkeztette....., kedves nagyon a drnő)
kalkata

Hahóóóó! :P

Elveszett Till jelentkezik! :P
(Sajnos 2 napig nem volt net :evil: )

Puszedli, Drága,
ezt is köszönöm!!! (Hogy megírtad!) Sokkal jövök Neked!!! :wink: :lol:

Mimdenkinek köszönöm a sok biztatást, szurkokat!!!!!! :D :D :D
(Ígérem, jövök majd részletesen, de délután sajna vizsgázom :? )

Harcika!!!! :D :D :D
Nagyon szépen köszönök Mindent!!!!!!!! :D
Felbecsülhetetlenül sok segítséget kapunk Tőled, olyan jó lenne legalább egy pici részét meghálálni :oops: :D :lol:

Baba, Drága:
mai hatalmas méretű babaragacs megy!!!! :D +++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Örülök, hogy tegnap végre megismerhettelek! :wink:

Charlott,
megadrukk mára!!! Várunk a hírekkel!!!+++++++++++++++++

Alle, Nani, Lona++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek pusz, gyertek este chatelni a blogra!!! :P

tillidian

Charlott, izgatottan várunk a hírekkel!!!

Alle, szuper kékség :lol: , ezt várjuk mindannyian nemigaz???
Drukk tovább, a sikerért mindent+++++++++++++++++++++

Raniko, szurizáshoz ++++++++++++++++++++++++

Katerina, gratula a szép eredményekhez!

Továbbra is boldog babavárást minden kismaminak!!!!!!!
kalkata

Lona én nem felejtem el ha nem szólna a telefon akkor sem mert pont elötte szoktam elmenni zuhanyozni és valahogy rituálé szerüen belekerült a napunkba.
Nem görcsölök rajta most teljesen nyugotnak és magabiztosnak érzemmagam.
Apa bejön felszívja a löttttttyöt azán én szúrok! :D

Tilli drága örülök neked nagyon!!!!!! :D

Kép

Kép
raniko

Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!!! :oops:

Kép

Kép
raniko

Charlott+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++várunk a hírekkel.

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Till: szívesen!!!!!! :P

Kalkata: igen, ezt kaptam én is. De nekem azt mondta, nem lenne akadálya a lombiknak emiatt még. :roll: Vagy neked az anti-tpo miatt mondta? És az mi? Én azon még nem voltam. Te kihez jársz?

Babám: elkerüljük egymást folyamatosan. :( De drukkolok Neked ezerrel ám!

Charlott: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, egyszer csak összefutunk. Várom a konzi után a híreid. Tényleg!!Most sorrsendet cseréltünk. Eddig utánad jöttem,most előtted vagyok! Látod, minden násképp van, most jónak kell lennie!

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok szeretnék egy kis segítséget kérni!!

A helyzet az, hogy ugye már elég régóta várunk babára és eddig mindíg ha a környezetembe babás lett valaki azzal nyugtatam magam, hogy óóóóóó 9 hónap addig én is tuti terhes leszek.
Azóta, hogy próbálkozuk már szinte mindegyik barátnőm terhes lett szép babáik vanak még a férjem exe is büszkélkedhet egy gyönyörű babával.
Szóval mindenki csak ugye én nem.
Most a nővérem hozta szóba hogy már ők is elgondolkoztak rajta és bevallom picit megilyedtem! :roll: :oops:
Persze ő a rangidős meg minden de nem tudom hogy kezelném ha egyszer bejelentené babát vár!
Valahol örülnék valahol megszakadna a szívem és tuti némi irigység is feltörne.
Remélem most senki nem gondol egy banyának de félek ettől. :roll: :(
Valaki volt hasonló helyzetbe?
Hogy tudta megoldani ezeket a dolgokat magába?

Kép

Kép
raniko

Puszi,
Az Anti-TPO értéket, én a pm vizsgálatokkal együtt nézettem meg SZTK-s alapon (ott együtt nézik az Anti-TPO, TSH, fT3, fT4), kérheted teis. Ez akkor tér el az átlagos értéktől, ha a pm be van gyulladva. Ennek akkor van nagy esélye, ha vkinek alul vagy túlműködése van (nővéremnek túlműködik a pm, neki is nagyon magas a TPO értéke, ki is kell műteni márciusban).
A cukor+IR miatt mondta, hogy (be kell állítani az értékeket) addig NEEEE!!!! Énis a B. drnőhöz járok konultációra a MM-be, de az elővizsgálatokat SZTK-s alapon csináltattam most......

Akkor vajon miben különbözhetünk???? :roll: :roll: :roll:
kalkata

Rani,
nem te vagy az egyetlen, aki ezekkel az érzésekkel küzdd....
Mi is már több mint 4 éves várjuk a csoda érkezését.
Az utóbbi 1-2 évben körülöttünk mindenki, aki csak tudott :wink: , kismama lett és szült. Szinte már, ha meghallottam, az őrület szélén voltam, sírtam, menekültem a hírek elől.... (unokahúgom, unokanővérem, 3 legjobb barátnőm, párom családjából is 3-an, és még sorolhatnám). Úgy éreztem, valaki direkt csinálja ezt velem, meddig bírom......
Az én lelki segélyszolgálatom a nagymamám és a nővérem. Mivel a nővéremnek már van 3 gyermeke, ő "nem jelent veszélyt számomra" :wink: . Ő szavaik nyugtattak meg mindig igazán: "NEKÜNK NŐKNEK ERŐSNEK KELL LENNÜNK! BÍZNUNK KELL BENNE ÉS SIKERÜLNI FOG!"
Közhelynek hangzik, de szerintem igaz! Nagyon is igaz.....

kalkata

Kalkata jó hogy így támogatnak.
Az én családom nem tudja hogy megint belevágunk csak két nagyon jó barátnőm!
Rájuk mindig számíthatok habár az egyik szintén tervezi még ebben az évben a babásodást!
Köszönöm a szép gondolatot ez fog a szemem előtt lebegni!!!
Én kos vagyok és abszolút vérbeli kos.
Minden azonnal rögtön és máris!
Ez tuti egy tanítás de én is már azt mondom elég volt ez a pár év itt az én időm!!!!! :roll:

És örülök hogy ti is itt vagytok nekem és még ezeket is meg tudom veletek osztani, hisz ki tudná jobban ezeket átérezni!!
Köszönöm!!

Kép

Kép
raniko

Rani!
Férjecskéd szívja fel az "anyagot" :) Milyen jó ötlet, így ô is résztvesz benne. Én mindig elvonulok és úgy adom be...
Teljesen megértelek a nôvéreddel kapcsolatban! Mi öt éve várjuk a babánkat, szerencsére nem bántott soha a körülöttem lévôk babásodása. DE pár hete a húgom is bejelentette, hogy lassan belekezdenek a babaprojectbe és nem mintha nem a legjobbakat kívánnám nekik, de azt sose gondoltam volna, hogy esetleg neki hamarabb lesz gyerkôce mint nekem. Ô ugyanis 9 évvel fiatalabb nálam. Olyan volt mintha kést forgattak volna a szívemben, hát nem vagyok büszke magamra :roll:

Tüszôim nôdögélnek, még kell nekik egy pár nap. Vasárnap újra megnézzük mi a helyzet.
lona1

Raniko,
így van, ahogy Kalkata mondja: mindannyian átszenvedjük ezt, sajnos...
Mi 2003. márciusától várjuk a babát...ezalatt MINDENKI terhes lett a környezetemben (van, aki kétszer is :oops: ). Eleinta sírtam, mert piszokul fájt, aztán közömbös lettem ("na, ma ki fogja bejelenteni, hogy terhes?"), és egy rövid ideje együtt tudtam örülni azokkal, akiknek sikerült. :P
Neked is fog!!! Másokkal meg - ha fáj, - ne törődj!!! És tudd: nem kell szégyenlened magad amiatt, hogy ilyet érzel!

tillidian

Till! Nálam valaki azóta három gyerkôcöt is szült :D
Hogy érzed magad?
lona1

Lona: engem férjem szúr, magamnak nem merném beadni. :shock:

Kalkata: kicsi laptopom van, hát szinte nagyítót kellett használnom, hogy elolvassam ezt az apróbetűst. :lol: Nekem is mondta B. dnő, hogy menjek pajzsmirigy uhura, de azt mondta, nem sürgős. :roll: A cukrom nekem jó, az inzulinom meg javult, lehet ezért mondott mást. Neked mennyik az értékeid?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli :D
Mivel én állandó mozgásban vagyok (minden héten min. egy éjszakát vidéken töltök) így egyszerübb. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elsônél (inszem repesztôje) nagyon féltem, aztán a másodikat már simán beadtam a tesóm lagziján is minden további nélkül. De az elsôt sose felejtem el :lol:
lona1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?