Sziasztok,
Myssnia Szilárdjának, Ari Kristófjának és Heninek Boldog névnapot!
Mégegyszer köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat
Ari,
Jókedvű Bori
Drukkolok,hogy mégis találjatok bakancsot. Szerintem a hegymászó boltok pl Mountex télen nyáron tartanak bakancsot. (bár ott sajnos marha drágák a cuccok
)
Artúr mostanában engem is harapdál szopi közben. Nem tudom,hogy csinálja,mert csak 1 és fél foga van és alul. Mi lesz később? Nincs valami ötleted,mit lehet csinálni? Már próbáltam a harapás után elvenni tőle ill határozottan rászólni,de nem jött be.
Psandi,
Buli elég jól sikerült és a túrórudi szerűség is,barátomnak ízlett,én ma reggel kóstóltam (na meg most is ettem,itt nagy magányomban)és egész jó volt. Szerintem tegnap túl sokat ettem belőle,mikor kóstolgattam,ezért lett elegem belőle.
Pelus infót köszi,ma vettem Libero Discoveryt (Rossmannban akciós, a 62 darabos 3049Ft)remélem beválik.
Parkettanyalás,nem tudom,lehet,hogy jó az íze?
Nem tudom,talán érdekes,fényes a felülete vagy hidegebb,mit más tárgyak? Kiságy rácsát rágcsáló gyerekről már olvastam,gondolom a fogzás miatt. Artúr a nylonokat nyalogatná meg az újságokat,csak félek,hogy leválaszt belőle darabokat úgyhogy nem engedem. Ill a müzlistálam peremén szokta kocogtatni a fogát.
Beu,
Telefonáló Lőrinc.
Artúr a múltkor a mobilomról hívta fel a lakásunkat a gyorstárcsázó gombbal
Lőrincnek sikerült már ajándékot venni?
Köszi a tippet,én is próbálok környékbeli anyukákat keresni,de a II. kerületi topikba amikor néztem,Sofka írt utoljára tavaly júliusban,de megint megnézem. Meg azt is elhatároztam,hogy eljárunk majd tavasszal a baba mama klubba a Marczibányira,meg Tücsökzenére és remélem összefutok környékbeli anyukákkal és dokitapsztalatot is cserélhetünk.
Legkésőbb augban meg költözünk új albérletbe,úgyhogy akkor biztos váltok dokit.
Kisvuk,
Köszi a pelus infót,a Rossmann premiumja nekünk is tetszett,csak majdnem olyan drága,mint a Pampers meg a Huggies,de ha a Liberó nem jó,akkor veszünk megint. (én is csak a Midit próbáltam,maxit még nem).
Elli,
Reméelm működni fog a pótbillentyű
Ti jártok még gyógytornára ill Dévényre?
Pamperstől melyik ajándékot választottad?
Zsuzsó,
Tapasztalatom sajna nincs,Artúr 1,5-2 óránként evett,éjjel is. Szerintem biztos kér Abigél,ha megéhezik. Viszont fontos,hogy kipihend magad,én a helyedben nem stresszelném magam nagytakarítással,kell másra is az az energia.
Maci_2
Szegény Roni
Jobbulást a kis betegnek
(Nagyon jó kis frizuja van,nem lett bilis (én nem tudok képet felrakni sajnos))
Itatás: ha megint narancs girizdeket adnátok neki,az elég lédús (emlékszem írtad,hogy nem nagyon akar Roni inni,akkor se,ha nem beteg). Vagy ha a tápiba tennétek több vizet? vagy azt se issza szegény?
Jó,hogy éjjelre hazaengedtek,nehéz lenne most a kórházban feküdni,kicsi Roni ápolása helyett. Remélem mihamarabb felépül
Toffi,
Drukk a jó eredményért
Óvónők
Gondolták,hogy lesben állsz a szobornál,hogy mikor jön arra Szandi?
Lakáseladáshoz drukk
Tudom,nem jó elkiabálni,de ha sikerül,akkor hol vennétek lakást?
Kangi,
Artúr pár napja kezdte,hogy állandóan ölben akar lenni. Még állni nem tud,így a lábamba kapaszkodni se,de amikor mellette fekszem,akkor jön oda és ütögeti a combomat,hogy vegyem fel és közben nyafog, meg nyüszít. Ez az állandó nyüszítés nekem is próbára teszi az idegeimet,ma pl hangosan rászóltam,hogy hagyja abba és értse meg,hogy muszáj kiteregetnem és hogy nem tarthatom a karomban egész nap. És utána meg lelkifurkám lett,hogy miért vagyok vele türelmetlen,meg hogy ha egy gyerekkel se bírok,mi lesz a többivel stb stb.
Este mikor a párod hazajön, ő nem tudja átvenni Julcsit és akkor te kikapcsolódhatnál? Végül sikerült elmenned Callaneticsre?Az is jó kikapcsolódás lehetne. Ha jön a jó idő,akkor a Somlóra is mentek majd gondolom,hátha ott Julcsi jobban elfoglalja majd magát.
Momo,
Örülök,hogy ma jobb a kedved.
A Postának van valami új hiper szuper elosztóközpontja Budaörsön és a munkaerő elég nagy része beteget jelentett,más része felmondott,mert nem hajlandók utazgatni az új telephelyre így felgyűlt vagy 100ezer küldemény.
Diákokkal próbálják behozni a lemaradást.
Remélem hamarosan megkapod a küldeményt,amit vársz.
Klár,
Nátha nálunk is volt,hogy 2 hétig húzódott. Remélem a párod lenyugodott és belátja,hogy neked van igazad. Te vagy Sajtkukaccal az idő nagy részében így biztos jobban tudod,hogy mikor beteg,mikor kell az antibigyó stb. Dokit én is cseréltem nemrég,hát jobb,mit a régi,de nem a legjobb.
Réka,
Felsírás
Nem ettél ill Dani nem evett valami új ételt? Artúrnak is volt ilyen hasfájós betegsége hét elején,lázzal. Édeskömény ill kamilla teák használtak.
Magdi,
Nagyon jó a jelmez
Miki nyert vele valamit?
Tegnap megvolt a zártkörű névnapi buli
Kaptam szép virágot,meg egy digitális mérleget (nem célzásként
,én kértem,mert a hagyományos össze vissza mért már). Örültem neki,mert kevesebbet mért,mint a régi
PIldi kérdezte nem rég,hogy a paradicsom nem csípi-e ki a babák fenekét? Én is várok vele,az ekcéma miatt,meg a citrusfélékkel,tejtermékkel is. Azt értem,hogy jobb várni vele,mert allergizál(hat) csak azt nem ,hogy 1 éves kora után miért nem allergizál már? 1 éves kora után akkor már lehet ezeket adni?
A másik meg,hogy ti mostanában (mármint most tavasszal ill télutón) milyen ruhát adtok a gyerkőcre otthonra? Létezik valami praktikus strapabíró ruha,ami a kúszást és az ezzel járó padlófeltörlést is bírja?
Azur