Új privát üzeneted érkezett!

Lucuzs! Elvileg a peteérésnél páfrányos...
kacsi80

nekem állandóan páfrányos volt egy időben.... :(

babszika

Lucuzs!

Bent szétnéztek már neked?Ez nem normális.
Az egyik ismerősöm(nem elrettentőként)4 gyerköc után 3 nap mensit barnázások követik.Állandóan volt vagy van neki valami.Nem igazán tudom mert rég beszéltem vele.A lánc ott szakadt meg ,amikor beszéltünk ,hogy eü kapart csináltak neki.Valami nyálkahártya problémája volt.

Kacsi!

Engem állandóan áthintett a mikroszkóp.
Vendég

Loviné! Én sem hiszek már a mikroszkópnak. Az lh tesztjeim meg sosem voltak pozitívak, pedig PCO-soknak állítólag gyakran mutat álpozitívat... Ezt sem értem.
kacsi80

Hát, én soha nem lh-tam meg nem is mikroszkópoztam. A legjobb a minél többszöri szex, annak legalább van értelme. Én ilyenekkel nem fogom magam idegelni. Meg én is úgy tudom, mint Babszi, PCO-soknál ezeknek sok jelentősége nincs.

Lucuzs,
az már nagyon sok, az nálad akkor tényleg nem normális. Lányod előtt is volt akkor???
Szerintem ez a cisztáktól lehet. Nekem is volt ilyen, még a Hanna és a drilling előtt, de miután azt megcsinálták, elmúlt. Vagy lehet attól múlt el akkor, hogy műtét közben csináltak küretet is.
De azt most is csináltak ugye, mégis volt 2 nap. Bár tényleg minimális.

Na, erre is rákérdezek ma.
Szegény dokim, ha tudná, hogy ma megyek, szerintem bezárná a bótot :mrgreen: Annyira ki tudom ám akasztani, mindenféle hülyeségeket bírok kérdezni. Múltkor mondtam is neki, de azt mondta ne aggódjak, én aztán nem tudom kihozni a sodrából :P :P, vannak nálam rosszabak is. Hát, hogy azok milyenek lehetnek :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Ma túl jó kedvem van, remélem nem sírás lesz belőle.

Kép

Kép
ranita1979

ranita!
jót nevettem :lol: :lol: :lol:

babszika

Loviné!

A szétnézés alatt mit értessz? Uh-n voltam, hüvelyi uh, akkor nem mondta a doki, hogy baj lenne bent, sőt szép volt a nyálkahártyám és vastag. Amikor mondtam, hogy sokat barnázok, akkor mondta, hogy a vizsgálatok után majd ír progeszteront, mert ez sárgatestelégtelenség.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Ranita! Igen a Bogi előtt is volt barnázás mensi előtt, de 1-2 nap csak. A két utolsó ciklus ilyen gázos.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Már én se csinálok semmi ilyen,kezdeti lelkesedés volt csupán.
Igaz most mondta az endodoki,hogy ha elfogadható árba van lh teszt szerezek be egy párat és saját magam igazolására használjam.
(valójába nem tudom nem észrevenni a pét 3 napig se ülni se állni se feküdni)
Én azt vallom már egy ideje: a szervezetünk nem hülye úgyis megérzi mikor van itt a dolgok ideje.Amúgy nem születne annyi gyerek.A kisebbség se hőmérőzik és mégis.(ja bocsi már mi vagyunk azok lassan)
Mi is csak állatok vagyunk ösztönökkel!!
Vendég

Lucuzs,

laparoszkópiára gondoltam.
Vendég

Loviné,
a pé nálam is így zajlik. Bár én általában csak azt érzem meg, mikor reped. De akkor jó fél napig nem bírok mozdulni se,mert szétszakadok.

De a kisebbségnek szüksége sincs arra, hogy hőmérőzzön, mert azoknak aztán semmi bajuk :x . De nem érdekes dolog ez? Láttatok már olyat, akinek nincs legalább 5 gyereke? Mert én nem. Azok nem ismerik a PCO-t, endot, elzáródott petevezetéket.....
Mondtem is apának, hogy őnekik aztán biztos nincs méhenkívüliük, meg nem vetélnek el. Erre apa mit mondott??? Dehogynem, csak nem foglalkoznak vele, ráadásként még jól meg is d****, meg jól elverik őket :D .

Kép

Kép
ranita1979

Na, lőjetek le.
Meglátszik nincs itthon a gyerek, elvitte anyósom.
Már kitakarítottam.
Megyek vasalok egyet.

Kép

Kép
ranita1979

nem, az nem volt, de szertném elkerülni. De ha megyek orvoshoz, majd megvitatom vele ezt a barnázós dolgot.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
pedig szerintem hasznos.

Kép

Kép
ranita1979

És az pontosan mit is takar?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

márhogy miből áll a beavatkozás, és mit csinálnak bent?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Anita!

Az a gond, hogy mi túl tiszták vagyunk.

Lucuzs,

Nem drasztikus petefészek kisütésre gondoltam ,csak szétnézni.
Méh,petefészek állapota,átjárhatósági(mert ezeket nálunk egyszerre végzik),meg hátha kiderülne mi okozza ezt a barnázást.
Vendég

Aisha!

Hogy érzed magad?

Móki!

Pé?

Meli!

Szundizol?
Vendég

Lucuzs,
igen, én is arra gondoltam, amit Loviné írt.
Mondjuk nálam is csináltak a laparnál 2* is átjárhatóságit, mégis lett egy méhenkívülim :( :( :( . Erre azt mondta a doki, hogy azt látták, hogy átjárható vagyok, mert átment az az anyag, csak azt nem, hogy van egy szűkület.

Kép

Kép
ranita1979

Loviné! Értem, megjegyzem, aztán a kellő időben lépek. Köszi

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné, pém szerintem készülődik. Hőm ma picit feljebb ment, de korábban keltem... és volt már mikor szép lassan kúszott fel a hőm, ebben reménykedek, hogy most is ez lesz.

Lucuzs, nekem is volt lapar. Amikor átjárhatóságit is csináltak. A doki mondta, csak szétnézni szeretetne, de megcsinálta a drillinget is egyúttal, mert ugy látta szükséges. Többetlát laparral, mint uhval....

Ranita, mi volt dokinál?
mókica

Mókica,
majd 3 után megyek.
Nem is tudtam, hogy neked volt drillinged? Mikor? És milyen eredménnyel?

Kép

Kép
ranita1979

na, én is kérdeztem pont, csak másik topikban, h mi volt a dokinál ranita...... bocsi :oops:

babszika

Babszi,
jaaa, azt kérdezted. Na, jól elbeszéltünk egymás mellett :D

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Mókica: Nekem majd most lesz átjárhatósági. Lehet,hogy akkor nekem is fognak lapart csinálni? :shock: Ez majd akkor derül ki,hogy szükséges-e? Szoktad nézni,hogy van-e pé? Lh-val vagy mikroszkóppal? Vagy "nyúlósági teszttel"?

Lucuzs: Szerintem biztosat fog tudni mondani a doki mensi után. Akkor uh meg a vérvétel sok mindent megmutat....vagy lehet,hogy kérni kellene tőle egy időpontot,hogy nézzen rád most,hogy mitől lehet. Hőd merre jár?

Most már az én fejem is virul ezerrel! Mensi van, elég erős (kopp-kopp-kopp) remélem meg is marad az erőssége még egy pár napig. Ha igen, ez az első rendes" ciklus, és a doki szerint már élesben mehet a dolog innentől van esély is! ...csak még az átjárhatósági van....már várom az eredményét.
Holnaptól wellnes!!!! Már hozzászoktam a gondolathoz,hogy pirivel leszek! :wink: Mára már nem bíírtam bevállalni a fekvést. Felkeltem, ágyneműt mosok, pakolok holnapra, és megyek délután fodrászhoz. ;)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

bocsi de reggel nem volt idom semmire, kerdeztetek hogy vagyok. Hat vagyok, most a pisilni kell mennit jatszom, de hanyinger nagyon keves volt, inkabb csak reggel, ma ugy elvagyok. A cicifajas meg mindig megvan. de a hom ma reggel 36.4 volt, ami a tegnap 36.6 utan nagyon pirire utal. de meg nincs itt. ha nem lesz piri a hetvegen akkor februar 4-en tesztelek...kicsit keso, de ez apukam szuletesnapja es remelem hogy ott fent az egben segit nekem. kicsit babonas butasag, de most ezt vettem a fejembe :)

nekem sohasem volt barnazas piri elott, nekem vagy megjott vagy nem. ez erdekes.

Babszika, mar csak 1 het es teszt.

udv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Ranita: Ha megjövök a fodrásztól, startolok ide megnézni mit mondott a doki!

KépKép

Kép
napvirág

Huhh, lányok!
Mindenki mondja ezt a lapart, de én még nem vagyok erre felkészülve. Szó szerint remegni kezdtem az idegességtől, és nem a műtéttől félek.
Csak 2008 nagyon húzós volt nekünk betegségeket illetően. 5-ször voltam kórházban, nem volt könnyű, Bogitól meg a páromtól távol, Pécsen. És hát az is benne volt, hogy nem jövök vissza. Kétszer végleg el kellett búcsúznunk, mert ki tudja mi lesz. Kimondom, nincs mit titkolnom, volt két agyműtétem. 2 epillepsziás roham után kiderítették nálam, hogy az agyamban van egy rendellenes érgomolyag, ami bármikor agyvérzést okozhat, és ezért kellett műteni. Most úgy tűnik, a 2. már olyan sikeres volt, hogy talán vége. Már potyognak a könnyeim...
Bocs, azt hiszem ezt mégsem kellett volna, de már nem bírtam.

Szóval ezek után nehéz volt egy újabb betegséggel szembenéznem, de sikerült. Azonban kórházra még gondolni sem bírok.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha: Pedig nagyon nagyon gyanús a tüneteid összhangja! ;) Amikor eddig megjött mennyire esett le a hőd? És hány nappal előtte?

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

Anita nem lattam a kerdest, de valaszolok, igen Araiaden babat var, es igen azt mondta hogy nekik nincsen babaproject, de szerintem mar regota rajta vannak...volt par barnazasa, de ennyit tudok, mar nem jar ide, szerintem talalt egy masik forumot maganak.

a lapar biztos nem egy jo, de hat fel kell keszulni ra, sokszor egy megoldas szervi bajokra.

megyek eszek valamit :) most tudok legalabb.

Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Napvirag, egy nappal elotte szokott leesni es nagyot, pl 36.5-tol 36.1-re esik :) szoval ki tudja mi van bent? a hanyinger meg ki tudja merre jar?

Üdv.
Aisha
aisha

Napvirág! A hőm még fent van, de nem egyenletes, ugrál, de a hasam eléggé fáj, és a barna is megvan, úgyhogy várom a mensit. Nekem mensi 2. napján szokott leesni a hőm.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, én is nagyon féltem a lapartól! Persze nem biztatni akrlak erre, dehogy is. Mindenképp beszélj a dokiddal, mert ez a barnázás nem jó szerintem se... Két ilyen műtét után meg pláne elhiszem hogy félsz...

Ranita, nekem nov.19-én volt lapar. Úgy volt hogy csak szétnéz bent és átjárhatósági... Ez a 2. ciklusom azóta....
Megy a drukkk...
mókica

korai volt az oromom....ettem, es hanyi is visszatert...

Üdv.
Aisha
aisha

este alig varom hogy gephez keruljek, meselj majd Anita

Mokica, emlekszem en a te laparodra...be voltal te is...de ez termeszetes, altatas elsodlegesen masodsorban a hir mit is kozolnek veled.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aisha 2009.01.29 13:34-kor.

Üdv.
Aisha
aisha

Lucuzs,
te szegény :cry: . Nem is tudok erre mit mondani :cry: . Ez tényleg nem lehetett könnyű. Meg is értem, hogy nem akarsz akkor még egyszer kórházba vonulni. Én se.
Akkor viszont a lapar legyen a legutolsó dolog. Végülis egy gyerkőc már van, olyan bajt úgyis biztos, hogy nem találnának.

Aisha,
szakadatlanul mennek a drukkok! A tünetek jók.

Napsugár,
szerintem beszéld meg a dokiddal, hogy ő mit javasol. Ha ő azt mondja elég az átjárhatósági, akkor biztos úgy van. De ha laparral csinálnák, akkor legalább elaltatnának és nem fájna.
Irigyellek a wellness miatt :roll: :roll: :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Mókica,
azért akkor most ezzel növeltél az esélyeken :?

Köszi lányok a drukkokat, már tiszta ideg vagyok :wink: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita: ne legyel ideges, minden rendben lesz, hidd el :) azt fogja mondani a doki bacsi, hogy apara fel mert minden kesz Hanna kistesojahoz :)

egyebkent teljesen felorol ez a varakozas mostansag, nem tudom te Babszika hogy birod. utalom a bizonytalansagot :( biztos turelmetlen vagyok :( ezert nincs meg babam :(

nem vagyok am depi, meg pesszimiszta, csak ez most kibukott kicsit.

majd jovok este es irok csupa pozotivat :)

Üdv.
Aisha
aisha

Na jo elmegyek vissza dolgozni...varnak ram ay ugyfelek csekkjei...
barcsak par az en nevemre szolna, tudnam mire forditani :)

Üdv.
Aisha
aisha

ja es barmennyire irok is am, nem az enyem a lapteto...

ja meg akartam irni, hogy van idotok nezzetek meg a Tiltott Kiralysag cimu filmet, nagyon jo. nekem tetszett. a filmhez csatoltak a torolt jeleneteket es a bakikat is, nagyot rohogtunk rajta.

Üdv.
Aisha
aisha

Na jo kussolok, irjon valaki mas is :)

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
apa úgyis momdta, hogy elmenne már moziba. Vagy ez most nem a moziban van?

Kép

Kép
ranita1979

Válaszolok is. Nem most megy a moziba :D :D :D

Na megyek összeszedem magam.

Kép

Kép
ranita1979

Anita!!

Drukk+++++++++++++++++++++ :wink:

Lucuzs,

megértelek.Egy ekkora traumát fel kell előbb dolgozni.
Minden rendbe lesz meglátod.

Aisha!

Mutass már egy görbit. :wink:

Babszi!

Nagyon csendes vagy ma.
Vendég

Lucuzs: :( :( :( Teljesen megértem ezek után a kórház iszonyod! Úristen! Én nem s tudom hogy éltem volna ezt meg!!!! De nagyon jó,hogy "újraszülettél" és itt vagy a babatervezés küszöbén! Nem semmi erős csajszi lehetsz! Meg gondolom jó urad is tartotta a lelket benned...meg magában is.....hát...le a kalappal előttetek!!!! :shock:

Aisha: hát már nagyon várom a teszted! Már látom magam előtt a soraid: "Lányok, igazatok volt! Alig merem elhinni...." :)

Loviné: a linked a hőgörbe akar lenni? Valami furcsa oldal nyílik meg... :roll:

Ranita: Ha moziba mentek nézzétek meg az Esti Meséket! Aranyos film! Lököttes vígjáték :) Ez az egyetlen,ami nem felíratos. :? Jó lehet még az igenember is,de UTÁLOM,amikor egy filmben nem látok minden részletet,mert olvasni kell!!!! Vagy a másik,ami nekem nagyon tetszett az Ausztrália. Na abban aztán volt minden! Sőt,inkább azt nézzétek meg, nem fogtok benne csalódni!!! ;)

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág,

én nem mérek hőt.Ez a link a vonalzóé amit Babszitól kaptam,csak átmentettem nehogy elhagyjam mert nem vagyok regisztrálva és mindig újat kell csinálnom.
Vendég

Sziasztok!

loviné!
csendes vagyok, mert ma nem vagyok a helyzet magaslatán.
az előbb keltem ki az ágyból, de fáj a pocim. szúr

nap!
mi a valami amerkia 2t néztük meg.... eszméletlen jó volt! talán több a poén benne mint az 1ben 8)
Új ciklusra fel!!! :wink:

lucuzs!
hát, én is csak csatlakozni tudok. megértem, h nem bírod a kórházat.
de én azt mondom, h inkább úgy állj hozzá, mint én.
nekem is életmentő műtétem volt, ahol 50% esélyem volt túlélni..... túléltem és azóta azt mondom, h ha azt átvészeltem, akkor ide nekem az oroszlánt is! :wink:

aisha!
szted én nem vagyok türelmetlen?
ha éppen nem érzem, h fájna a mellem, akkor már rutinszerűen rapogatom..... :shock: :oops: mint egy idióta :lol:
és fél percenként újra megnézem, h biztos még csak a 9. napon vagyok-e.... :roll:

babszika

sehol senki?
Kép

babszika

Sziasztok!

Vagyok egy kicsit!
Mindjárt visszaolvasok, csak még nem jutottam a végére! :D

Babszika,
hogy érzed ma magad?

Napvirág,
akkor piri itt van? Remélem hétvégére elmegy, és mehet a dorbézolás, meg a pihi a wellness-be! :D

LH tesz:
régen, még met előtt használtam, akkor állandóan pozitív volt!
Aztán mióta szedem a metet, újra csináltam, most már nem mutat pozitívat!Eddig a 17.nap körül volt egyedül pozitív, lehet, hogy akkor volt pé?

Mini mikroszkóp:
nekem egyáltalán nem jött be, még sosem mutatott pozitívat! :evil: Akkor sem, amikor az lh-teszt!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?