Új privát üzeneted érkezett!

Renáta!

Ovi honlap:
http://hetpettyes.gportal.hu/

És jelek alkoholos filccel rajzolása van. De mindenbe!!! Ruha, cipő, állat., stb. És amitől én meg vagyok zavarodva: kinit ruha, benti ruha, bemenő ruha, tornaruha, kinti cipő, benti cipő, stb.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
Igen, értem én, hogy sok a cucc, de itthon is, még nyáron is leveszed a cipőt mikor hazajössz, átöltözöl, gyereket nem hmokos, piszkos ruciban fekteted le ebéd után....
De igen...ez anyagilag.... :? De a kinti cipő és ruha nem lehet ugyanaz, amibe beviszem?????? Na ez azért hülyeség :twisted: Még a ruha csak csak, mert játszás közben tönkre megy esetleg az udvaron, de a cipő?????
Köszi a linket :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Snoopy-Orsi!
bocsi :oops: nem akartam itt senkit se cukkolni ezzel a "én többet fogom az unokákat látni" dumával!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Remélem legalább annyit fogjátok ti is látni az unokákat mint a másik nagyi!!!!

Eni!
:D rendes "kislány"! (bejelentkeztél!) Jankusz meg igazi csajszi. Váratja itt az embereket! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, Monet?? énisénis. :lol: IMÁDOM. van egy csomó könyvem/albumom róla-a képeiről, sőt már festettem meg képeit is, mivel annyira tetszenek.
hú, tényleg de rég festettem vlmit. kb mióta teherbe estem, semmi. inkább rajzolok mostanában, és főleg kolost. :)

mindjárt töltök fel képet, hogy kicsit dicsekedjek. :oops: :lol: tudod, álszerénység.
snooopy

unokák:
bocsi, csak itt tovább vittem a fonalat :D
ha belegondolok, hogy a 3 lány szinte egy idős és esélyes hogy egyszerre szüljenek ... és esetleg mind a 3 lányom szül 3 gyereket ... :shock: :shock: :shock: :D :D :D WOW! 9 unoka!!!! (közel egyszerre!) jobb lesz előre pihennem! :lol: :lol: :lol: fel kell kötni a gatyót! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Monet? Jöhet ő is, nagyon szeretem azt az egész társaságot.

Vega: nem sok húst eszünk Reni, disznóhúst meg csak akkor, ha elmegyünk anyósomékhoz. Utálom, nagyon jól kell ahhoz elkészíteni, hogy megkívánjam.
gyerekkoromban utáltam a húst. Kamaszkorom után tíz évig vega voltam, hús nélkül éltem, jó volt, csak nem kompenzáltam semmivel, az arcbőröm, körmeim kikészültek. És mivel általában is hanyagoltam az étkezés részét az életnek, a gyomrom szépen tönkrement, ingadozni kezdett a vércukrom, rosszul lettem az utcán, itt-ott sokszor. Aztán visszaszedegettem a húst az étrendbe, rendszeresebbé tettem (bár igazán rendszeressé csak a szoptatás alatt vált az étkezésem) az arcom rendbejött, de a gyomrom már sosem lesz a régi. Elkészítek egyszerűbb húsételeket, de az igazi mestere ennek Apja,a kinek van hozzá fantáziája. Bizonyos húsokat nem tudok feldarabolni, mert viszolygás jön rám. Nem állatvédelemből, hanem csak a látvány.
Szerintem kell az étrendbe, de nem sok, ha nincs, kompenzálni kell.

Kép

Kép

Kép
memme

Reni!
Én azt nem értettem, minek kell a bemenős ruháját átvenni, amikor itthon sem öltöztetem játszósba és egyébként meg másba. És ha átöltöztetjük a bentibe, akkor ugyanabban van mindennap bent, és amiben bemegy, az meg tiszta marad? Szóval bonyolult voltam, de már kialakult. Jó, ha kimennek, öltözzön át, világos, bár Panka mondjuk nem az a koszolós... De az elején, amit előadtak, abban még az is benne volt, hogy kell egy benti kinti cipő :shock:

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz
Addigra menj nyudíjba, másként semmi esélyed :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Veronikusz!
Pihenniii???? :shock: Mikor akarsz pihenni?

Kép
Kép
kriszta36

Memme, na, egy kicsit ügyibben megfogalmaztad, csatlakozom... :wink:

Renáta, sajnos ez kizárt. Nálunk nincsenek véletlenek. Napra pontosan tudom, mikor fogant Janka. Túl kiszámítható... de nem parázok én azon, hogy mikorszülökmáááá. Készen állok, csak az utóbbi két hét folyamatos készenléti állapota visz gallyra. Ezt pedig csakis magamnak köszönhetem, én gerjesztettem ilyen szintre.

Bori, mi szorgalmasan vettük fel a minimaxról elmot. Van nagyon sok részünk, egyelőre merevlemezen, dvd-re közel egy év alatt nem sikerült kiírni. :oops: :roll:

Megyek, és ma immár harmadjára megpróbálom megnézni a Shark utolsó 10 percét. (Gyerek nem hagy.) :shock:
vbea

na, itt vannak...ez csak egy pár, mivel nem otthoni gépen nyomom. és lehet rossz is a minőség
Kép Kép Kép
snooopy

Orsi! Aztaaaaaaaaaaaaaa, te nagyon ügyes vagy!!!!!!Vállalhatnál bérrajzolást :lol: Nem inkább valami képzőművészesdit kéne csinálnod a közgáz helyett????

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Orsi!
te zseni vagy!!! :D :D :D nadddddon jóóóók!!!! komcsi! :D :D
nagyon régen, azt idők kezdetén még én is rajzoltam, festettem. 8)

Kriszta!
mi megoldottuk. :oops: Nem öltöztettjük át bentibe. :oops: :lol: :lol: de nem is szólnak. Annyi, hogy a gatyóját levesszük és bentre szoknyát adunk rá.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Nálunk is így oldottuk meg, egyedül a felsőjét veszi át rövidujjúra, mindennap visz egy másikat, mert bazi meleg van az oviban.

Kép
Kép
kriszta36

Eni,
hát igen, ahhoz képest, hogy ki kell venni meg csak a 37. hétig maradjon, lassan vége a terminusnak... Janka nagyon szeret bent lenni!! :lol: édes csaj!!
vagy: várja a hétvégét, ahogy a mamája kívánta :wink:

Judit,
egyy uffot lécci!!!!

Orsi,
nagyon szépen rajzolsz!!!!!! de tényleg!!

a Virradat szobát nem Pirkadatnak hívják.. 8) nekem mintha ez maradt volna meg.. :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Köszi szépen, a dicséretet, mindnekinek!! :oops:
Reni,de szoktam. vagyis idáig egyszer rajzoltam le más gyerekét, egyik ismerősömét. épp úton van felé, postán adta fel, nem tudom mit szól házzá, remélem tetszik neki.
snooopy

Reni, igen, énis szívesebben csinálnék vlmi képzőművészesdit, de abból nem lehet megélni. több ismerősöm is van, aki elvégzett vlmi ilyesmit, és most pl. az egyik raktárosként dolgozik.
meg igazság szerint nem érzem magam túl jónak, h felvegyenek. több évig kell próbálkozni. a másik meg, nem igazán díjaznám ha megmondanák nekem mit rajzoljak...egy váza tök uncsi. én szeretek a magam feje után menni.
snooopy

Orsi
Én is jártam rajzolni, bár közel nem vagyok olyan jó, mint te, de ugyanezért hagytam abba. Utáltam vázát, hengert, ilyeneket rajzolni :evil: Én is inkább a saját fejem után megyek. Meg én inkább mesefigurákban nyomtam. Az áll közel a szívemhez :wink: Azt hittem, hogy majd ha lesz gyerekem, milyen sokat rajzolok neki....jah, talán egyszer. Most még a pocisnaplómat is matricázom rajzolás helyett :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Reni,
hát hidegzuhany, de mégsem. Mondtam, hogy fiúra vágytam. És tudod, mi a vicces: a szobáját orgonakékre festettük (az más tészta, hogy végül az a mi hálónk lett, és a mi sárgászöldünk a gyerekszoba), és KÉK rugit tettem be, hogy abba hozom haza. 1 darab rózsaszín cucca volt előre megvéve, és 1 kék rucija.
Villőnél vizsont gyűlt a rózsaszín. :)
Viszont láttad volna apósomat, mekkorát ugrott, hogy mégsem kislány!

NÉV.
Én még mindig gondolkozok rajta, hogy Papp-Mikére változtatom a magam és a gyerekek vezetéknevét is. Amikor mi házasodtunk, még pont nem lehetett. Rá 3 hónappal jött ki az új törvény...

Ja, és ovi:
mi is azt hagyjuk kintinek, amiben bement. Ahogyan a cipő is. ez nálunk a mi döntésünk, hogy miben engedjük kint játszani. Így csak benti váltás van. És textilfilccel a jelek, illetve lehet kapni rávasalható, vagy rávarrható előre hímzett jeleket is röltexekben! :)

mtunde

Sziasztok!

Tenci,

Annyira szépséges ez a babó! Mégegyszer nagy, nagy gratula!!

Enikém,
még látom, itt, de tudod Péntek csak holnap van!!! :wink: :lol:

Dorka,
hogy van Letti baba?

GAbi
kérünk már valami infót, nagyon aggódom Enciért!!!
hogy vagytok???

Memme,
megértelek, és kezet foghatunk, én csak úgy hívom magam, hogy a kutya, annyira jó a szaglásom nekem is. ÉN már rosszul vagyok mire más megérzi a szagokat! :wink:
De érdekes, valahogy Laránál nem volt rosszabb, most az lett volna/ volt is.

Snoopy,
Nagyon jók a rajzok! :lol: Nagyon ügyes vagy, és jól tetted, hogy feltetted.(Nekem Apukám festőmüvész volt, és sok gyerekkel foglalkozott, szóval értek hozzá :lol: )
Van egy vállakozás, ami most indulgat :lol: , és lehet érdekelne téged. Majd írok róla :lol: :lol:

Andi,

Hogy van Anyukád?

Heni,
madj egyszer csak válaszolsz a kérdéseimre?
:wink:

Tünde,Miért mi most a vezetéknevetek?

Larát lefektettem, még mindig nem pihente ki a vasárnapot ( :oops: :oops: hú, azt még el sem meséltem) én meg várom a burkolót, állítólag 11-re jön, és helyrehozza a fürdőszobát!

Borsáék hogy vannak?
nem tudtam még mindent visszaolvasni.
Lakás?? megoldodott?

Gyuzsó hogy vagy??

Reni,
és együtt sem rajzoltok???
:roll:

ancsaboszi

Veronikusz,
mért nem ittál olyan koktélt? Mért nem merted? Mi van benne?

Judit,
hogy vagy? És sikerült valamit kideríteni magzatvíz elfolyásról?

Emese,
és készül a ruha???

Reni,
igen, igen persze. Úgy értettem! Hogy most is szeretnénk viszont látni az újságban!! miért? Ez meglepő?
Hát január a leghidegebb hónap Egyiptomban! Hát igen ez a világ az más, de hát a melegért, valamit!

Na rá lettem beszélve a Diavetítőre, de jó mert kiderült, hogy a Növéreméké még van, így lesz az is!

Tünde
hol vannak a képek????
és mit kapott a kis hölgy?

Kati
juj, ez nagyon kemény!!! Szegény Orsi, ez nagyon durva!!! nagyon sok gyógypuszi! Hogy vagytok ma????

Tudod Kati, azért volt több rossz dolog is, és ezért kaptuk ezt az útat! :oops:

Tigrincs,
Persze hogy kérdezhetsz. :wink:
Azért kékek a képek, mert ez egy kis digi géppel van, próbáltam szétszedni a színeket, de úgy még rosszabb lett, és hát mivel az ég is nagyon kék, a medence és a tenger is az, ezért nagyon nehéz.

Cukorfalat,hú az nem semmi, újra telepített!!!
hát igen Ők a jövő!! :lol:

Zsófi
de jó téged is látni!
Jaj szegény Maja, remélem ma már jobban van! Olyan édes ez a név, nekem nagyon tetszik!
Ti is már sok szép helyen voltatok, azt a képet, mikor Léna csapban fürdik valahol északon :oops: , azt sosem felejtem el. :lol:
Szóval egyszer el kell menni télből a nyárba!!!
Hát igen a gyerekszáj az félmetes, én járok is fogorvoshoz!!! de még nincs eredmény!

Kriszta,
hogy vagytok? Megjavult a jó alvó kisfiad?

ancsaboszi

Na látom nincs itt senki.
Na nem baj!

:lol:

Azért elmondom, hogy
Tigrincs és Tenci közös szobában van, egymás melletti ágyon! Most szabadult fel a mellettük lévő ágy várják Enit is szeretettel!
Tigrincs nem vasalt ki! :lol:
Tencinek beindult a tejci, Tigrincs vedel, de Jámin ettől függetlenül szopizzik ezerrel!

ancsaboszi

Ancsa!
azt hallottam, hogy a baba indul el magától, mert akkor van felkészülve a megszületésre. Nem akartam belekontárkodni. Más lett volna, ha Mészáros azt mondja, hogy másnap ixitocinoz vagy császár vagy bármi. Így jobb volt!
az összetevőket már nem vágom fejből de valami olyan, hogy:
1dl sárgabaracklé
1 dl ricinusolaj
0,5 dl valamilyen nagyon tömény pia (talán pálesz???)
ups! úgy rémlik 4 összetevő volt de lehet tévedek! szóval ettől 2-3 órán belül jön a HAS_MARS :wink: majd ha minden jó megy akkor a szülés is beindul. De hallottam, hogy volt aki csak az első lépcsőig jutott el és baba továbbra is bent maradt. :D Szóval nagy bajt biztos nem csinált volna. A szomszédasszonyom is ivott ilyet, mert másnap már indították volna a szülést.

Na mennem kell ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz

na ezt jól megaszondtam ... :oops: (csak idejött Kata és nem néztem vissza mit is írok :? :D )
szóval jobb ha a baba indítja a szülést :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Értettem!!!

Kata otthon van??

Beteg? :oops:

Kicsik hogy vannak? és TE???

ancsaboszi

Sziasztok!

Veronikusz,
nem akarok vitatkozni, de azt írtad, végülis neked is dokid vizsgálata segített, nem? Akkor meg már mindegy, hogy hasmars, vagy vizsgálat. Ami nem akar beindulni, úgysem fog, azt mondják.... lásd nálam... igaz, azért mindent én sem tettem meg az ügy érdekében. :)

Ancsa
, máris feltöltöm a képeket. Egyébként nem kapott olyan sok, és nagy dolgot Villő. Tőlünk konkrétan egy Kkids örökölt játékot kapott. (ápr hete kaptuk, és félretettem) ugyanis semmire nem volt szüksége. :) Könyveket kapott, meg ruhát, az úgyis kell. Meg néhány apróbb játékot, montessori torony, ilyesmik. 2. gyereknek nem olyan könnyű válogatni, meg 1 éveseknek sem. Ilyenkor még nem játszik semmivel, de már unatkozni is tud. De inkább a mozgásfejlődés van ilyenkor még előtérben. Majd 2 évesen már jöhet a babaház, minikonyha és társai.
Ja, és ugye karácsony is most volt... De ezt neked nem kell mondani. :)

mtunde

Ja és Pappné Mike, meg Papp-ok vagyunk.
Ha nagyon akartam volna, esküvő előtt elindíthattam volna a procedúrát: BM, névváltoztatási kérelem, majd házasságkötéskor maradtam volna az (ÚJ) leánykori nevemen, majd a gyerekeknél kérvényezni, hogy az én nevemet.... szóval így is úgyis bonyolult lett volna.

mtunde

Koktél: konyak, ricinusolaj, sárgabaracklé
már egyszer feltettem ide ezt a történetet, mégegyszer nem akarom, túl hosszú :oops: :lol: 1233225837.8696.doc
Rita akkor mondta is, hogy honnan van, én már nem emlékszem, valamilyen bába/szülésznő oldalon találtam.. :oops: szóval nem az én érdemem :D

És egy-két pucérkép :D
Kép Kép
Vendég

Borsika, ez másodszor is tök jó volt olvasni!

Igazából az egészben az a legjobb, hogy vannak jó barátok, akik ennyire "együtt éreznek". :)

mtunde

Ancsa, Ok, köszi, szívesen hallanék erről a vállalkozásról többet is.
mi azon filóztunk még régebben, hogy kéne egy honlap nekem, ahol fenn vannak a képeim, és lehet rendelni fénykép után képet tőlem. bármilyen méretben, de főleg A4, képkeretet is, azokat is én csinálom.

Bori, látom vannak kis hurkái Boginak! :) nagyon édes.
snooopy

Tünde,
hogy tudták így elnézni h mégsem lány?? azért fiún vannak látható jelek nem?
mondjuk én is hallottam már ilyen storyt (de már jó 10 éve volt), ott meg fiúnak mondták és kislány lett a születés pillanatában.
snooopy

sziasztok

szóval Encikém már javulóban!!!nagyon is...bár hétfőn kihívtam a gyerekorvost nézze meg ő is,mert hogy 3 napja lázas, és az lehet-e csak a füle miatt? szóval megnézte, mind2 füle ugye gyulladásban van, azt mondta tegyek rá meleget ( a fülész akinél szombaton voltunk, azt mondta h nem kell, pedig direkt rákérdeztem :evil: ) szóval, felírt a doki még1 antibiotikumot, .és mellette Normafloret is kap, hogy a gyomra is bírja---szóval van minden.
de szerencsére már nem lázas, és a kedve is jó, csak hát itthon azért elég uncsi, mert menne az oviba már....amit már én is nagyon várok, mert eléggé "lefáraszt" :lol: közben meg készülünk a szombatra....
bár a rokongyerekeknél is sok a beteg ugyhogy nemtom hányan leszünk a zsúron???

Kép
gablaty

Ancsa
Persze, szoktunk együtt rajzolni, de azért az kicsit más :D Olyan, mint a rajzóra, azt kell rajzolni, amit a főnök mond :lol: Filcekhez és zsírkrétához nem nyúlhatok :roll: Az csak az övé, viszont a mágnestábla nekem jutott :lol: Ja, és az utcai krétarajzok, de lássuk be, hogy ez a 2 közül egyik sem az a műfaj, ahol ki lehetne bontakozni :roll: Krétával földön mondjuk igen, de azt ez a korosztály kötve hiszem, hogy kivárná :lol:
Gondoltam én i rá, hogy jó lenne, most is benevezni, de nem pofátlanság ez? Egyrészt annak érzem, másrészt meg tudom, akardnak olyanok is azért, akik azért jutnak be, mert szerkesztőségben dolgoznak vagy vmi munkakapcsolat van...Mindegy, majd meglátjuk. Ivánnal 30 hetes voltam, mikor jelentkeztem. Addig meg még van idő :wink:

Csajok, tök elegem és világvége hangulat :cry: Már alig várom, hogy holnap délelőtt meglássam Kispipit a monitoron kalimpálni! Attól biztosan felvillanyozódom :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jaj de kis husi! Mármint Bogi. Nagyon szexi! :)

De, de Gyuzsó, Pirkadat, és nem "Virradat"... :oops: De mindegy, ha már ott leszünk, állat-állat.

Gabi, jó készülődést szombatra!

Kép

Kép

Kép
memme

Kedves Lányok!

Bocsánat, hogy nem tudom követni az eseményeket, de Kincső lányom nagyon hasfájós (már kétszer kórházban is voltunk) egész nap bömbizik sajnos, nagyon sokat szenved és Én is mert szörnyű, hogy nem tudok segíteni Neki. :(

beus megszültél már??????

Akit érdekel, Kincsőről képek
http://www.indafoto.hu/kincsodorka

puszilunk Mindenkit!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Megvagyok még... de nem sokáig. Ma mindenen bőgök, de olyan szinten, hogy nem bírom abbahagyni. Én már semmin nem csodálkozom. :shock:

Enci jobban, ezt örömmel halljuk Gabi. És készüljetek csak, a buli ilyenkor már jár.

Tünde, neked nem is mondtam, de szupi, hogy nagyBene ilyen ügyi volt a kórházban. DEJÓÓÓ.

Sok a beteg gyerek. Tegnap a híradóban a mi nagyszerű rendelőnket vágták be vágóképnek, ti itt a legtöbb a beteg. Amúgy népsűrűség is. Duplán felnézek Férjre, amiért olyan hős volt kedden és végigállta a sort.

A gyerekemtől meg már a plafonon ugrálok... váááááááááá!!! :(
vbea

Eni!
kitartás.......mingyáááá lesz két gyereked és megtanulhatsz a plafon mást is mint ugrálni :lol: :lol:egyébként összeköthetnénk a Bencit Berkével, mert kikészülök tőle.Non stop hiszti 1000-rel..... Ami a bőgést illeti én is bőgtem sokat a végén....majdcsak kibújik ez a csajszi :lol: :lol:

Gabi!
örülök, hogy jobban van Enci :lol:

Borsika!
Bogi popesz cuki :lol: :lol: :lol:

Orsi!
beszarás........... :lol: :lol: én még egy szál virágot se tudok rajzolni nemhogy ilyeneket...nagyon tetszik :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Bori!
Bogi :lol: :lol: :lol: :lol: azt a formás popsit!!!!

Dorka!
mi van veletek? Letti??? pöttyök? remélem már megnyugodtál TELJESEN!!! milyen nagyok vagytok???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok...en is itt, csak eleg morc kedvem van ma...
Bori, Bogi olyan edi husi! es o is felallt mar? gratula!
rajzolashoz, en iparmuveszetire jartam...nem veletlenul tanitjak am a kocka, meg egyeb rajzolast az elejen...;-) egyebkent szepek a rajzaid, Orsi!
Rakok en is kepet, h Zsofi hogy tud fintorogni.:)
Kép

banana

Dorka! Berke is?! :wink: Akkor nemcsak énfiam gárgyult meg teljesen. Pedig nálam engedékenyebb, beletörődőbb anyuka kevés van... mármint mostanában. MINDEN meg van engedve, naphosszat nézheti elmot, thomast, persze minden csak addig jó, amíg "megkapja". Na mindegy, miről beszélek, 2 éves. Szokásos. Ooops, épp a szőnyegre borította a teát. Frankó...
vbea

Sziasztok!

Először is hatalmas puszi Nektek Benedek és Jázmin, üdv közöttünk, anyucikátoknak meg nagyon gratulálok!

Még nem olvastam teljesen vissza, de inkább írok, mert mire utolérném a csapatot.....azért már leselkedtem:

Eni, igen igen Janka rám várt, rendes csaj, mostmár forródróton vagyok, szóval mondhatod neki, hogy kibújhat, hazajött a hírhozó. (Ja, csak hogy tudd, miattatok jöttünk ám haza előbb....na jó csak viccelek ám!)
Az Enikő meg sztem is nagyon szép név, az augusztusi topikban is van Eni baba)

Ancsa, csodás helyeken jártatok és kiscsajod is elbűvölő!

Reni, cikk nagyon tetsz, és jó, hogy megharcoltál a másik göncért! :wink:

Orsi, képeid nagyon jók, Leviről én rendelnék, ha lenne honlapotok az tutter!

Betegeskedőknek jobbulást, fülgyuszi, tüdőgyuszi hess!
Lettimama meg billentse popón az illetéktelen hüle dokit az ijesztegetésért, mint mi a bcg-val, fúj. Azért gondolkodhatnának, mert ha baj van ok mondja meg, de ne úgy, hogy a kismama is szívrohamot kapjon már a mindenit! :twisted:

Cukorfalat: tgyás csak a szülés előtt 30 naptól járhat, előtte gyed vagy táppénz, de ha táppénz, akkor abból számolják majd a gyedet, ami tényleg carabb, azt hiszem. Más esetleg, aki hozzáértőbb? Én igy tudom....

Bori, Sába intim szappant használtok a fürdéshez teljes testre? Vagy milyen tusfürdőt? És jobb mint a ph semlegesek? Mert én eddig csak olyat és semmit sem használt....kipróbálnám.
Mi már sohasenem tudjuk meg Dorkától az atombiztos cicimerevítő nevét, biztos titkos projekt..... :wink:

Judy, annyira édes az a fintorgós kép!
Ha megjönne neked a dvd, mamababatorna, nekem átírnád?

Memme, hihetetlen a hasonlóság köztetek lánykáddal, elképesztő. :shock: :D

Na, mintha már kérdeztem volna, de elkerülte a figyelmemet: Osanit, tudom, hogy homeos, de bogyó, vagy kúp, vagy krém? És honnan lehet beszerezni?

Na, és akkor a következő hsz a beszámoló, ami kissé hosszú lett, bocsika, cybertúrórudi a végigolvasóknak. vagy ugorjatok.... :oops: :D
Aztán ha már felocsúdtatok, majd teszek fel fürcsis képet Leviről, most volt szerencséje a nagykádhoz először és mint akinek lefagyott a proci, vigyor fel amikor betettük és ottmaradt a képén amíg ki nem vettük. Annnnyyyyiiiira cukkancs volt ám!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Halihó!

Lányok, hú ne tudjátok meg!! Itt volt a burkoló, de még most is olyan pálesz szag van a fürdőben hogy be lehet rugni, de komolyan, ezt most elküldöm, és felmosok, hátha jobb lesz! Gyereket be sem engedtem! :lol:

Hú, mit gondolkoztam mire rájöttem ki az a Beus :lol:

Gabi!
De jó hogy jobban van Enci! És Ő mióta jár oviba?? :oops: Hisz még csak most lesz a nagy nap! :lol:

Tünde,
hát igen, igen. Tavaly Lara is tölünk csak egy vizi játékot kapott, mert hát előtte volt karácsony :lol: és még volt olyan aji, amit csak akkor kapott meg. Most könyvet kapott Egyiptomban, meg úgye az úti is, meg itthon kap majd egy babát, tegnap akartuk oda adni, de este hányt egyet. Aztán semmi baja nem volt, szerencsére
Hol vannak a képek?

Borsika
De édes a kis pucérka!
hogy állsz a fagyasztással?

Babana,
nagyon kis édes ez a fintor, és milyen kis csin-csin(ahogy Lara monja)

Reni
mi a baj???
Holnap jobb lesz!!!!
De látod a nap is sütött! nem segített?

ancsaboszi

Szóval már Horvátország óta(4 éve) szerettünk volna kimozdulni vhova és ez volt a Kariajándékom Petinek. Falusi turizmusos ház Parádsasváron.
Úgy szombatig maradtunk volna, de 2 napja szakadt az eső, alig tudtunk kimozdulni a Kékestetőre, meg Recskre mentünk csak el. Így meg nem volt érte sajnos. Meg hát tanulópénz is, hogy itthon mennyire minden a kezünk alatt van Levi-ügyileg, ott meg, mint egy putri úgy néztünk ki, minden szanaszét, kidobálva, hogy ha kell, meglegyen játék, pelus, váltásruha, stb.
Aztán tegnap este havaseső, ma reggel szakadó hó, a mi falusi turizmusos házunk meg (ami egyébként hihetetlen szuper, felszerelt kétszobás csúcsház) kinn volt a Parádsasvári temetőnél, tehát a Mátrai falu legeslegészakibb pontja, az utolsó ház a falu legtetején a legkevésbbé tisztított,legelérhetetlenebb helyen. Szóval ma reggel beparrantás, hogy mi lesz itt, nálunk se hólánc, se téligumi (illetve nem tudjuk mi van a kocsin, éljen a felkészült mindenre gondoló két, illetve három majom(bár ezesetben Levi mégsem figyelmeztethet a téli gumira asszem), aki elmegy a téli Mártába így :-) ), gyors összapakk és hazaszelelés. Mondanom sem kell, hogy maga a falu csak esőnedves volt, így úgy döntöttünk nem kerülünk Eger felé, megyünk a Mátrán keresztül a szerpentinen. Mátraháza úgyis "csak" 10 km. Aha, meg ahogy kismóric elképzeli, felfelé egyre nagyobb hó, köd, majd hóvihar, szóval kb 20-al mentünk én sikítófrászban végig, szerencsére a csomagoktól csak néha láttam az utat, de eléggé félelmetes volt.
Na, a lényeg, hogy megvolt a tűzkeresztség, első kirándulás, szép ház, csodás környék, pár rövid progi (mert szopi mellett ugye kirándulni sem lehetett nagyon, meg ugye az eső.....)
Jó volt, meg most már nagyon jó persze itthon is, mosok ezerrel, apum meg meglepett kajcsival, szóval ez letudva.
Szívesen maradtunk volna még persze szombatig, de tényleg, ha ott leesik a hó, akkor nem tudom mi lett volna, Peti meg vasárnap már 24 órázik.
Persze izgalmakból kijutott, mert képzeljétek, első este ott álltam az ágy mellett, elfordultam, hogy felkapcsoljam a kislámpát, erre Levi az ágy közepéről hasról nemcsak egyszerűen átfordult, hanem popó fel, átdobta magát az ágykereten és bumm, le fejjel a földre. Peti nem tudta kit vigasztaljon, én meg nagyon nem jól reagáltam, ezt még tanulnom kell, mert totál pánokrohamot kaptam, hogy mi lesz, itt állok egy szál bugyiban, esti fürdés után, 9 óra van, totál elérhetetlen, falusi hely, kórház a közelben nuku....aztán szerencsére nem lett semmi, de éjjel óránként riadtam fel és néztem Levit, hogy mi van vele, ezt meg persze érzékelte, így ő is kb. óránként kelt. Jó pihis volt ám! De a lényeg, hogy az ágy alacsony, meg padlószőnyeg is volt, de akkor is nagyon ijesztő volt. Én meg ilyenkor a világ legalkalmatlanabb, pancser mamijának érzem magam, hogy ott állok 20 cm-re és mégis 1 mp alatt ezt műveli az úrfi.

Na, ennyi meg egy bambi, szép volt, jó volt és mindig megállapítom, hogy mennyi csodás hely van kicsiny hazánkban!

Ja, és Levi elindult négykézláb első este, igaz hátrafelé, mint a rák, de mégis, valamerre csak el kell kezdeni.
:lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, a legmeredekebb az, hogy utolsó ház, ehhez a hóvihar visszafelé. Még nem láttál engem te sem beparrantva, tudok ám ordítozni, mint a fába szorult féreg... majd most gyakorlok is egy kicsit, ha megyünk a kórházba. Remélem, ezúttal István nem kérdezi meg, hogy melyik hídon menjen át... Leviágyrólle. Ez nem mókás, ez nagyon rossz, és még egy jó darabig vele együtt fogsz bömbölni ilyen esetekben. Normális. És mindig úgy fog leesni, hogy te ott állsz mellette. Én most annyival intézem az ilyen eseteket, hogy "micsinálsz??? eszednél vagy?". Persze utána azért ölbeBenci van, és ellátom az esetlegesen felmerülő sérüléseket. Szóval, jó, hogy itthon vagytok. Most már tényleg mehetnék szülni...

Főleg, hogy Tenci és Tigrincs foglalják a helyet.

JUDIT??????????????????????????, :D
vbea

Holnap mit ír ki a vonalzó? Hogy megszülettem? Vagy hogy anya túlhordásban szenved??? :lol:
vbea

Eni!
Most akarod tudni, vagy nem? :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Elszállt!!! :twisted:

Ezért, felmostam a fürdőt, de már itt is vagyok!

Zsófi
én végig olvastam. Lehet azért mert ma ettem túró rudit! :wink:
Nagyon jó kis sztory! Olyan izgis, amit nem felejtesz el!
Gratul a mászáshoz! És hát igen az első esésnél nincs is rosszabb, vagy igen, amikor már véres is az a kis seb. Hú de ügyes voltál nagyon!!!! És örülök, hogy jól éreztétek magatokat! És üzenem Levinek, hogy legközelebb azért tényleg szóljon gumi ügyben!!! 8) :wink:

Eni, Dorka,

Hú, hát én azt hittem hogy Lara azért hisztis, mert volt költözés meg nyaralás, és ez megviselte, de akkor lehet hogy a kétéveseké a világ! Lara is nagyon kemény mióta hazajöttünk! Egy igazi hisztikirálylány! És harap, meg mar, úgy néz ki a vállam, mintha valami szadómazó klubba járnék! :lol:

Madaras Tescos Story. Kedden voltam ott, mert ugye üres volt a hütő, és Apa sincs hétvégén, és hát itt a világvégén :-) szóval elmentem egyedül bevásároltam és Apa jött értem.
De már karácsonyra gondoltam, hogy veszek Larának egy rendes babát (mert eddig csak ilyen puha volt) és hát a végén nem vettem, mert hát annyira plüssözik, hogy gondoltam az nem kell még. De Nővéreméktől örökölt egyet, és nagyon megszerette. És akkor gondoltam hát ez legyen neki az ajándék, hogy megajándékozzuk a kétévesünket egy szép babával. Még tavaly a quellében néztem ki egy babát, egy úszós babát, mert úgye a mi kis Hableányunk mindent vinne a kádba, és hát ezt vihetné. De ugye akkor nem rendeltem meg, mert nem nagyon szeretek így rendelgetni, hogy nem látom.
Na szóval visszatérve keddi napra, találtam egy ugyanolyan (Zapf) babát,
http://www.jatek-makett.hu/bolt.zapf.re ... okkel.html
7990 Ft-ért, hát gondoltam akkor meg is veszem! Mire odaértem a pénztárhoz már felment a baba ára, és 10 990 Ft volt. Hát nem vettem meg, de nagyon mérges voltam. Odamentem a vevőszolgálathoz, mire a csaj nagyon kis kedves volt, és hát közölte, hogy igen tényleg ennyi itt, ennyit ott, annyit tud tenni, hogy ha kell, menjek vissza, vegyem meg, és vissza adja a pénzt. De hát ugye nagy bevásároltam, meg kellett várnom Apát, aztán visszamentem. Persze már nem volt ott az ára. De én megvettem, gondoltam majd beolvasok, de nem kellett a csaj nagyon kedves volt, még elnézést is kért, és már adta is vissza a 3000 Ft-ot!
Tegnap este akartuk odaadni, de Lara hányt egy nagyot, így nem kapta meg, majd hétvégén! Jövő héten lesz a családi bulija!
Na hát bocsi, csak gondoltam megosztom veletek!

ancsaboszi

Igen, igen, tudom Eni, hogy ez rengetegszer fog előfordulni, csak ugye mindenből az első a legfélelmetesebb. 1-2 év múlva már fülránci jár a csibészségért. :wink:
És igen, én is kissé hangosabban beszéltem Péterrel ma a Kékestető felé....mit hangosabban, magas c-n, ha jöttek a hajtűkanyarok és fékezéskor a kocsi csak csúszott és az ABS meg kattogott.....
Tényleg, Judit eltűnt nagyon!

Bogit és Zsófit meg sem dicsértem, nagyon édes lánykák. Grimasz és puccer popó, imádom!

Kiscsillag, sajnálom nagyon, de elmúlik hidd el....bár én sem nagyon akarództam elhinni, mert Levi is iszonyúan nyűglődött mindennap.
Kitartás!

Memme, nem volt kissé bezártsági érzésed abban a szobában?
Mert én végig vándoroltam 25 óra alatt az első és az utolsó szobát is, de nekem túl piciny volt.

Bori, még vmi: nekem azt tanácsolták a fagyasztással, hogy amikor már husizik, akkor fele husi, fele zöldség, csipetnyi hagyma és pár csepp olivaolaj, mert a vitaminok nem tudnak feloldódni, ha vmi zsíradék nem jut a szervezetbe. Ugye, előtte ezt a funkciót az anyatej pótolta....sajna nálunk ez még a jövő zenéje, mármint ami a hozzátápit illeti. Bevallom, már várom.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

most jöttem haza a boltból...képzeljétek találkoztam Renivel meg Ivánnal :lol: :lol: :lol:Reni olyan mint a képek csak még mellé tök jó fej és közvetlen Iván meg szupercuki kisfiú :lol: :lol: szóval jó volt....

Zsó!
örülök, hogy itthon. :lol: :lol: Havazás nem semmi , jó hogy minden rendben volt.Berke is esett le ágyról parketára és műanyag kukára fejjel ....én is nagyon megijedtem, de szerencsére semmi....azt mondja a dokim, hogy nagyon kicsi a felület ezért nem tudja nagyon megütni sem magát......

Eni!
Nekem számolt tovább a vonalzó, sőt a betöltött 40 .hétnél még kiírta, hogy még van hátra 7 nap...nem is értettem.... :oops:

Judit?????

Veronikusz!
köszi jól vagyunk....pöttyök megfigyelés alatt vannak, de ha jól emlékszem születése óta ott vannak jönnek mennek a talpán...nem tudom mi lehet.....nagyjából megnyugodtam :oops: :)
Te Veronikusz nem kaphatnánk Zsófi-Szofi- Kata képeket frisseket ????hogy rólad már ne is beszéljünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek holnap jönnek a barátnőim szentesről ...két barinőm meg az egyiknek van egy 9 éves kislánya, akit Jankának hívnak :lol: :lol: itt lesznek hétvégén.....tök jó
Meg azt is képzeljétek hogy a héten voltam 2x is futni 4-4,5 km-t, sőt szoliban is voltam...... :lol: :lol: :lol: jobban van a lelkem is :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Zsófi, üdv itthon. sajnálom h esett/esik az eső és haza kellett jönnötök. azért tudtatok egy kicsit kikapcsolni?? Miket csináltatok, séta volt sok?
Akkor nem voltunk olyan messze egymástól, mert mi tegnap este gyöngyös. az meg ugye mátra aljában.
Micsoda történet, szegény Levimanó, még jó h nem lett semmi baja. Jaj, én is tudnák ám mesélni milyen esései voltak kolosnak... én is bőgtem már párszor. ebből az volt a legrosszabb amikor tök egyedül voltam, este, és senkit nem értem el mobilon se apát, se szüleimet, senkit...mi van ha agyrázkódása lesz, vagy vlmi... parás. de majd csak belejössz, én azt tanultam meg ha a gyerek nem is esik nagyot, attól ilyed meg ha látja rajtam h én megijedtem, szóval önuralom.

Ancsa, és legalább szép lett a fürdő, ha már pálesz zsagú? :)
nem semmi történet a tescos.

Ja és Zsóf, ha nem vagytok betegek (mi nem) megejthetnénk majd egy talit. tudod amiről beszéltünk még a vizsgám előtt. jövő hét?? szerda kivételével bármi jó.
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?