hi!
Csináltam egy új albumot a picasa-n a tesóknak (a 2 éven felülieknek is természetesen). Oda tettem fel képeket Olivérről (külön azoknak, akik kistesóra gyúrnak és akik nem
) és szívesen látnám majd ott Réka v. Andris UH-képét is a jövő héten....
Tényleg Lorca, ti kit vártok? Mármint gondolkodtatok már neveken? Valakinek a családban van nembéli preferenciája? Natinak? Ha egyáltalán már megmondtátok neki...
Timónak Olivérről kicsit OFF:
a hozzátápit még nem kezdtük el, csak szopik. Kb. 2-3 hét múlva tervezem elkezdeni és nagyjából úgy mint Rolinál, mert az módszer bejött. (semmi különös, nagyjából a Kismama és pzita ajánlásai
). Szinte minden mást is úgy tervezek csinálni, ahogy annakidején: a következő újdonság a nagykádban fürdés és kukihuziga lesz kb 6 hós kortól. Remélem, a Dévény tornát vele kihagyhatjuk (összehasonlíthatatlan az izomtónusuk!) Viszont babaúszásra vele korábban elkezdenék járni, mert roppant élvezi a fürdést. Ja, a mozgás: egyelőre csak hasról hátra fordul és hátról oldalra és már-már hasra, de mégsem.
...és alsótesttel már kúszna, de azt sem.
ON.
Fitymaműtét: én úgy tudtam, hogy megvárják vele a szobatisztaságot, hogy ne ázzon a seb a cuccosban, de lehet, h ez csak az ismerősöméknél volt szempont és nem része a protokollnak... (mindenesetre ésszerűen hangzik)
Krupp és egyéb vírusok: hál'Istennek nem volt benne részünk és sajnálom, hogy a ti gyerekeiteken gyűjtök tapasztalatokat. Egyfelől köszi az infókat, de méginkább gyors gyógyulást!
GYES,
nem tudok segíteni sajna. A saját labirintusomban keresem a kiutat, ami a GYED-intézés munkanélküliről. Szerintem képtelenség az iskolában rákészülni, minden eset más és más és a TB szabályok is többször változhatnak mire az ember odajut,h gyereke lesz. De az jó lenne, ha legalább azt megtanítanák, h kihez lehet fordulni segítségért esetleg hogyan lehet jogszabályt értelmezni (mert az még egy móka). Persze csak középisiben...
Felnőtt ruhadarabok: emlékeztek Kami Áronjának már mikor volt alsógatyója?
Nálunk egyelőre még poénból sincs.
2-részes pizsi már régóta és paplan (ez az éjszaka során hol a gyermek alatt, hol rendeltetésszerűen). Nálunk most a fürdőköpeny az új komoly darab.
Dana,
idén is a pókember a sláger?
Mikor lesz a jelmezbál és minek öltözik Dani?
Május, a bkocsiról majd teszek képet a "Tesók-ba" (ide már merem, mert kész röhej, amennyit írásban is tépelődtem a témán
)
A fotók említése magas labda volt, látom, Panka már le is csapott rá.
Panka,
hát ez izgalmas változás! Hajrá! Arra a környékre terveztek visszamenni ahol régen is laktatok vagy teljesen idegen lesz nektek is minden?
Lin???
Nanica,
neked is küldött a közös ismerősünk tájékoztatót vmi fejlesztő magazinról? Én kértem tőle bővebb tájékoztatást, ha érdekes lesz, megosztom veletek... (fenyegetés: jesszus! Asszem tudom, melyik hivatalra utaltál, egyszer én is a közelében voltam egy ilyen munkalehetőségnek,d e éppen a népszerűtlensége és veszélye miatt nem vállaltam. Remélem, csak üres feny. volt!
na, gyógyuljatok és kerüljétek el az influenzát!