Sziasztok!
Dorina(Éva?)! Szia,üdv köztünk!
Hih,ahogy látom,nálatok tényleg feje tetejére fog állni a világ a kis tesó érkezésével
Viszont ahogy nézem a nagyok már elég nagyok,hogy tologassák majd a babakocsit,meg segítsenek pelenkázni
Sulisok már,vagy majd most mennek?
Móni!De jó,hogy minden rendben!Örülök neki!!Uh.Azért ilyen kicsin még nehéz ám,jó képet csinálni.Viszont ha új a gép,következőre tuti sokkal jobb képet fogsz kapni.
Nálunk a rendelőben olyan ótvaros régi gép van,hogy alig látszik rajta valami.
És a 3000ft,az tényleg nagyon baráti!
Súly.Én a Szabival nagyon sokat híztam.kb 86kiló voltam,mikor szülni mentem.Ebből sajni nem is ment le olyan húúú de sok.Sőt 2éves koráig szopizott és én nem hogy fogytam volna,inkább jött vissza a súly.Aztán ugyi megint terhes lettem,így a kilók jöttek megint,utána 78-ra sikerült lemenni,viszont nem fogyóztam.Most ennyivel kezdtem a terhességet,és kb 80-82 kiló vagyok,attól függ mikor állok a mérlegre
Noki!Tényleg jóképű a dokid
Hmm én is tuti császáros leszek.És szeretnék epidurálal szülni,ugyanis azért csak magamnál vagyok akkor,hallom a babát,hallom mi történik,..stb.
Viszont én szültem kettő gyereket,és a sima szülés az valami olyan élmény,hogy arra tuti nem kérnék érzéstelenítőt.
Ok,van aki nem bírja annyira a fájdalmat,viszont tényleg olyan jó mikor kicsusszan a baba,olyan megkönnyebbülés,hogy aki bírja a fájdalmat,az ne nyomja el ezt a gyönyörű élményt érzéstelenítéssel.
Na,vérvétel.
Oda értünk,nem is kellett várni,és hívtak is.Kikérdeztek mindenről.Még az is fontos,hogy szedünk e vitamint folsavat,.stb,van/volt e a családban valami rendellenesség...Utána levették a vért,és majd a dokinak küldik az eredményt a kórházba,engem meg értesítenek emailben,és meg lehet nézni neten.Ennyi.
Most lehet várni az eredményre.
Viszont amit nem értek???
Valaki homályosítson fel légyszi.
Most akkor mi a jó??A minél kisebb eredmény,vagy a minél nagyobb szám??
Mert a tájékoztatóból én úgy vettem ki,hogy 1:250 alatt a jó és felette a nem túl jó???
Viszont az előző terhességemnél én az Istenhegyin voltam,és ott minél nagyob az 1: a valamihez annál jobb...