Sziasztok
Köszöntéseket nagyon köszönöm!!
Tényleg igaz,hogy figyelni kell egymásra...persze sokszor elég nehéz hiszen alapjáraton fáradt az ember,a gyerkőcök határozzák meg a napunkat....
De tegnap,hogy a szülinapomon ne legyek egyedül,Párom munkahelye melletti játszóra mentünk,ő meg sokszor leszaladt hozzánk. Délután 2 től pedig úgy alakította,hogy nem is ment vissza dolgozni... anyum-apum meg jöttek délután tortával
Együtt voltunk,kajoltunk...Szóval szép családi napunk volt.
Ma reggel meg én vittem Páromnak capuccinot,aztán masszír,meg miegymás...
és az embert úúúúgy feldobja egy kis romantikus kettesben lét,hogy jóóóó kedve lesz...ha jó kedvünk van kedvesek vagyunk a másikhoz ettől megintcsak jó kedved van...szóval jó "ördögi"kör...Kell mindenképpen!
Márti
nagyon drága vagy! és igazán figyelmes,hogy miattam ugrottál be..
Anett a csajos képeken hihetetlen,imádivalóóóó!!!
Látszik ám,hogy 2 kisfiú után lett kislányod,hogy ilyen csinin öltözteted
Édesek lehetnek a fiúk. Nekem is 2 fiútesóm van...nagyon jó dolga lesz Anettnek az biztos!!!
Magdi
igen a beszélgetés is nagyon fontos!
Lizussal mentek vagy kettesben? Nagyon jól hangzik mindkét út!!!
Nati
ÜGYESEK VAGYTOK FANNIVAL!!
Én csak úgy emlékszem mit össze szenvedtem henimmel aki nem szabályszerint akart élni...és sokára tartott míg megnyugodtam,hogy neki így jó az ő kis saját rendszere szerint...
most meg érzem annyira könnyűűű,hogy nem izgulok már...hanem csinálom ahogy természetes..De azért nem felejtettem el mennyit aggodalmaskodtam henikémmel...
és ez a szopira és az altatásra is igaz esetmben..
Odri
sms-den olyan jót nevettem..