Mire bepótoltam a tegnapi lemaradásomat, megint lett egy csomó új... De végre utolértelek titeket.
Jegyzeteltem is rendesen.
Magunkról már nincs energiám írni, majd talán később, csak most muszáj egy kicsit a gyerekkel is játszanom. (Meg a csütörtök amúgy is a húzós napom... Kettőtől nyolcig vannak óráim
Na húzok, még gyorsan bemásolom amiket jegyzeteltem. (ja és közben az volt az eszemben, hogy lehet, hogy jobb is, hogy nem jöttem, mindenki olyan depis volt... Remélem mára mindenki jobban van!
tehát
Véda, hát nem csodálom hogy kifeküdtél attól, amit Lilu mondott...
És Avonlea... Nekem is nagy kedvenc.
Mindig megpróbáltam elképzelni, hogy milyen lett volna, ha akkor élek és ott.
Orsóanya "virtuális fonó" kész vagyok a szövegedtől!
Számok... Nálunk a családban nagyon sok az érdekes szám, de az én születési dátumom a legjobb 80.08.08
De a legviccesebb, hogy már többször előfordult, hogy mondtam, hogy nyolcvan,nyolcadik hó nyolc. És beírták, hogy 88. Mostmár hízelgő lenne, hogy 21-nek néznek, de amikor 18 voltam, és ha 88-ban születtem volna, akkor 10 lettem volna, és nem tűnt fel az ügyintézőnek, hogy nem 10 éves vagyok...
Persze hamar rájött, mert így meg hónapot nem tudott írni...
házassági meg 04.08.28 (csupa páros szám) És én nagyon szerettem volna, ha Eliot is 07.07, mert nagypapám 09.09, anyukám 03.03, én 08.08 és még van egy csomó ilyen a családban, de ő úgy döntött, hogy ejt az egészre magasról.
Ja és apa valentin napi
Könyvek... mostanában elég sokszor tartom úgy az órát, hogy ELiot az ölemben van, és remeg a könyveimért. Hogy lapozgathassa, meg megehesse.
De én is le tudom kötni hogy képeskönyvet mutogatok neki. Bár ő nem kacag hangosan ha elváltoztatom a hangom...
Az én ars poeticám, hogy mindig legyen előtted egy cél, amit el akarsz érni, mert különben beleragadsz az élet apró keserűségeibe. A mód pedig, ahogy eljutsz a célodig, legyen tiszta, és őszinte, törekedj másokat nem megbántani, segíteni ahol tudsz, és mindig a szeretteidet tudd az első helyen, minden más várhat.
Tita, örülök, hogy Tamás szabaddá tette a délutánját értetek!
Egy mezei pirospont neki a sok fekete mellé.
Még javíthat az arányokon.
Szly, Jázmin nagyon ügyes!!!
(Irigykedve nézek minden ilyen videót...)
Az én gyerekem is nagyon sajátságos technikával mozog. Ő a hátán kúszik. Felfeszíti magát hídba és úgy taszít magán egyet vagy nem is tudom hogy mondjam... Végülis minden pontohoz el lehet jutni többféleképpen is...
Marcsi, kutyás sztori nem semmi...
Kata, azt hogy nem szervezel találkozót azért írtad, mert az anyukáddal való veszekedésnek volt hozzá köze, vagy azért, mert akkor lett beteg Adél manó?
Andi, Mütyi nagyon ügyes!!! És még te vagy kétségbe esve, hogy soha nem fog mászni. Lehet, hogy azt ki is hagyja...
Julcsi! Bogyesz az nagyon jó! Mi is szoktuk Eliotot úgy hívni.
Meg Bubesz Bogyesznak is. Meg még millióféleképp.
Megy nektek a drukk innen is!
Wera, nagyon sajnálom, hogy most rátok is így rátok jár a rúd... De ezek után már tényleg csak jó jöhet.
Viki, azért ilyen könnyen nem szabadultok.
Boni, tudom, de tudod milyenek az emberek... Már volt aki beszólt. Így is 90%-ban megy a dolog, és ahogy kezdi az első szavait mondani (majd úgy három év múlva), akkor le fogom sz@rni hogy ki mit gondol...
Bondi, és amikor Eliotot küldte vajon kire haragudott??? (plátói)
Ufff.