jó reggelt
hverika: nekem tavaly is és most is végig, egyre erősödő folyásom van, és a dokim azt mondta, hogy ez ezzel jár. mindenesetre jobbulást.
millye: a dokim tanácsára nem tervezem a szülést sehogy, hiába tudom már, hogy milyen egy szülés, azt mondják, hogy mind más. lehet, hogy mire beérünk a kórházba, már idő sem lesz arra, hogy vizet engedjenek (lehet hogy ez lenne a legobb
), meg őszintén szólva nem is nagyon gondolkoztam még a szülésen. igazából időm alig... még csak most kezdem felfogni, hogy újra babás vagyok.
én tavaly a 23. hétig dolgoztam, és semmi panaszom nem volt, sem addig, sem utána. most itthon vagyok, és ugyanezt mondhatom el. szerintem ez alkati kérdés.
b.reni: bocsánat, megtelt a postaládám. kiürítettem, úgyhogy jöhet a privi.
nem mondod, hogy emlegetnek? jesszus.... remélem nem úgy, mint rossz példát. szófogadatlan szülő nőt....
én szedtem homeos bogyókat a harminc valahanyadik héttől, és a szülés közben és utána is. nem tudom milyen lett volna nélküle, de mivel nincs mellékhatása, úgy voltam vele, hogy beszedem, max nem használ. ami biztos, hogy utána talán ha 2 hétig véreztem... ebből csak az első pár nap volt vészes. szülés után 2 nappal már rendesen tudtam mozogni, anyukám, aki nagyon könnyen szültmindkétszer, le volt döbbenve, azt mondta hogy ő 1 hétig ülni alig bírt.
www.homeopathya.hu-n vannak amiket szedtem egyébként. szülés közben a dokim mondta hogy mit, a férjem pedig adagolta.
kubuspace: minden elismerésem a végig pörgésért. mondjuk én sem tétlenkedtem, de azért belefért a több óra napozás, olvasgatás a kertben.
jaigen... 1 év lesz kb a gyerkőcök közt. nem egészen így terveztük, de... jól sikerült a nyaralás szeptemberben.
mondtam apának hogy idén ha megyünk, köztünk alszanak a gyerekek.
a 6hetes kontroll miatt ne aggódj, még annyira sem lesz kellemetlen, mint eddig.
csak vigyázzatok... könnyű összeszedni egy kistesót, még ha azt is mondják hogy ááá, szoptatás mellett, meg amíg nem jön meg... erre tessék.