Új privát üzeneted érkezett!

Babszika, én örültem akkor is hogy 16. napon volt pém.... a doki szeretné a 14. nap.... Closty nélkül volt hogy csak a 20.napon volt pé-m....
mókica

Laptetőőőőőőőőőőőőő! juhéj..... :D
mókica

no ezért vagyunk mi jók!
2 külön gépünk van :lol: :lol: :lol:
amíg én írogatok, addig apa elfoglalja magát:
Kép

ezt most csináltam róla (jelzem, alsógatyában van, de még a munkás póló van rajta... férfi :lol: )

babszika

Nekünk csak egy gépünk van, apa most híradót néz, gyerek mesét, most nyugi van. Ja, apa már alszik. Leteszi a fejét és már alszik is. Ő is beteg :( .

Kép

Kép
ranita1979

Na ezért szeretném én is újra szedni a clostit, hátha kicsit előbbre hozza a pé-t. A 24. nap closti nélkül volt.

Kép

Kép
ranita1979

ranita!
mi is eggyel kezdtük.
de rá kellett döbbennem, h ez nem jó ötlet :lol:

babszika

Húú, hát ennyit már tényleg elég végigolvasni!

Csak azért kérdeztem,hogy mi van akkor,ha nincs IR-m,mert azt mondta a dokinő,hogy akkor nem ír fel met-t. :?

Ranita:Nekem is Réka clostil jött össze!A 6.hónap clostis hónapban.
Akkor még nem is tudtam a Pcom-ról!

Kép

Kép
syl100

Syl!

A doktornő egy kicsit bátortalan ezt mondta Csóka is.

Valaki kérdezte tegnap ,hogy a Réka DVD-je kemény aerobik e.
Igen nehéz,de kihagyok dolgokat és majd ha megerősödök akkor majd csinálom.
A Norbiét sajna nem tudom követni,a Bíró Icáét meg végig röhögtem.
Vendég

Syl,
nekem is a Hanna a 6. hónapban.
Én mikor megtudtam, hogy nincs IR-em, felhívtam a belgyógyászt és mondtam neki, hogy hallottam, IR nélkül is felírják a metet a PCO-ra. Húzta a száját, azt mondta határeset, de menjek, felírja, próbáljam meg. Rendes volt.
És a Réka előtt nem volt semmi gon, fel sem merült, hogy lehetnek cisztáid? Rendszeres pé és mensid volt?

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok

babszika, mintha apácskát látnám, csak ő már a polót is ledobta :)

a closty szerintem sem csodaszer, csak ezt adják mert sokaknak segít :)

a pé meg jön akkor amikor kell és kész

na megyek megnézem a Jet Li - Jackie Chan páros legújabb filmjét :)

na majd azért ide is nézek :)

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Syl! Akkor már értem, hogy miért izgulsz az IR miatt.

Csajok! Jó éjszakát! Én lépek, mert a párom fáradt, és nem akarom, hogy egyedül menjen aludni. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,
Nálad a kislányod hamar sikerült, akkor még nem volt semmi gond?

Kép

Kép
ranita1979

csajok!

innen is kaptunk szavazatokat és szeretném megköszönni!!!!!!!

megkaptuk az ajándékunkat:
vacsi-jegy
Kép

és egy fotó
Kép

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Én is megyek fürödni, ill. zuhanyozni. Már azt is alig várom, hogy beleülhessek egy nagy kád forró vízbe :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Nekem nem is kért a nőgyógyászom terheléses inzulint!
Látta a policisztás petefészkemet, és mondta, hogy ez pco, pedig a hormonlaborjaim rendben voltak.Mondtam neki, hogy szeretném szedni a metet, azt mondta semmi akadálya! :D Nagyon aranyos volt!
És csak rá egy hónapra lett terheléses cukim meg inzulin.Az aztán kimutatta az IR-t!

Egyébként énis nagyon örülök, hogy fellendült a topic! :D :D :D
Nagyon sok erőt adtok nekem! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Babszika!

GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol:

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!
Vendég

ranita!
jó pancsizást!!!!!!!

lucuzs!
jó éjt!!!! Kép :wink:

aisha!
:lol: :lol: :lol:

babszika

Sziasztok!

Befejeztem a mérgelődést, visszajöttem kicsit. :)
Viszont annyi mindent írtatok,hogy képtelen vagyok ennyi mindent megjegyezni!!! Bár igaz, sokhoz nem is tudok hozzászólni. :( Pl. closty,meg az lh/fsh arány.
És most vegyítve: Nálunk is 2 cép van! Egy aztali, meg egy laptop. Most egyém a laptop....persze ilyenkor már csak óvatosan netezek,amikor apa itthon van...amikor nem látja... :oops:
Érdekes ám a met is! Én először kb 2 hónapig szedtem a metformin nevűt. 3x850-est. Semmi hatása nem volt, csak mellékhatása. Tiszta pattanás volt mindkét combom (szép volt, pont strandolós időszak volt) és minden kaja után fél órán belül rohanás. Azután jöttek itthon a családi zűrök és abbahagytam. Kb augusztusban. Most meg a merkformin nevűt szedem és ez hatott.

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Jóéjszakát mindenkinek!

Annyit beszéltetek az összebújásról, hogy nekem is nagyon megjött hozzá a kedvem!
De apácska meg otthon van, és csak holnap délután találkozunk! :cry: :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Halihó!

Én is megyek aludni :) jó éjt mindenkinek :)

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

nap!
ne is mérgelődj, nem ér annyit!
jelzem, van olyan, h én is visszaolvasás közben jegyzetelek :roll:

Meli!
hát, akkor az még várat magára :?

babszika

Napvirág!

Én sajna nem igazán tartok rendszert abban, hogy melyik metet szedem.
Nekem legjobban az Adimet jött be.Merckformint írt föl a doki, de amikor beveszem a számba, és még nem nyelem le, akkor annyira furcsa mellélize van, hogy alig bírom!
Néha meg nem hozom el magammal a melóba, akkor meg metformint szedek.
Szóval, kicsit keverem őket, de a hatóanyag végülis ugyanaz! :oops: :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Móki: piri gyors volt, már meg is érkezett!

Babszi:gratula!!!!!! :)

Hűűű, úgy látom lassan ki lehet rakni a 18-as karikát, izzika levegő! :oops: Apácskák készüljetek!!!!! ;)

Na én is mentem.....jóéjt mindenkinek! :wink:

KépKép

Kép
napvirág

Babszika, gratulálok! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mókica

Babszi: én is szoktam néha, de itthon nincs az ágy mellé téve papír, wordbe meg lusta vagyok... akkor jó, ha nem több lapos a lemaradás,mert akkor olvasok, lemegyek, írok, visszamegyek, olvasok :)

Meli: én ezt a furcsa mellékízt nem éreztem még :roll: na,majd reggel figyelem! :wink: Végülis a fő összetevő ugyanaz,csak lehet,hogy volt benne valami, amitől nálam nem működött.

KépKép

Kép
napvirág

csajok!
apa megunta a sz.gépet, megyek, magamra rántom :wink:

jó éjt nektek!!!
Kép

babszika

Napvirág, örülök neki hogy odaért! Hány napos volt a ciklusod??
Lépek én is! Jó éjt Nektek!
mókica

Napvirág,
legalább tudod, hogy tényleg jól működik a tested!
A következő hónap új reményeket hormoz magában! :wink:

Mindenki!
Apácskára fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Ha nekem nem is lehet jó ma, legalább nektek legyen az! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok Csajok!

Úgy látom tegnap korán mentem aludni, mert itt még sokáig óriási élet volt. :)
Nálunk nem volt bújás, bár apa nagyon szerette volna, de napok óta olyan emésztési görcseim vannak este, hogy alig bírom. Valószínű túl sokat eszem, vagy nem jókat, passz.
De látom legalább ti rendes feleségek vagytok! :lol:

Napvirág! Szóval téged már meglátogatott Piri néni! Most aztán mindent bele, tisztulj ki rendesen! :)
Nálam még nem jelentkezett, de szerintem nem várat sokat magára, mert jól fájdogál az alhasam.

Babszika! GRATULÁLOK a vacsihoz!

Ranita! Nem, a kislányommal is másfél évet kísérleteztünk, mire teherbe estem. Nem nagyon volt mensim, csak ritkán kevés, peteérés alig. De a pcot nem említették az orvosok, én meg még nem is hallottam róla. Utólag tudom, hogy már akkor is azzal kellett volna kezelni. Norculutot kaptam meg Clostyt, attól hatalmas cisztám lett. Aztán azzal saját döntés alapján leálltam, és 3 hónapig cickafark-palástfű teát ittam reggel-este és akkor lettem terhes. De a mensi a gyógyteáktól sem jött rendbe, de mégis teherbe estem, most már tudom, hogy szinte csoda volt. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Mennek a drukkok a kontrollhoz! Remélem csupa jókat fognak mondani. :)

Aisha! Hogy érzed magad ma?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt mindenkinek!

Na, csajok, hogy telt az éjszaka :mrgreen: Irigykedtem ám, na de majd maaaaa :P

Én is merckformint szedtem, de hogy nálam hatott e, azt nem tudom. Ha nincs IR, akkor egyáltalán mire hat?

Napvirág,
ne mérgelődj! Nem baj az, ha nem válaszolsz mindenre, a lényeg, hogy itt vagy :D .
De jó, hogy megjött végre. Akkor most azért mennek a drukkok, hogy normális mensi is legyen.

Babszika,
gratula a nyereményhez, nagyon szép pár voltatok/vagytok :D .

Lucuzs,
neked akkor tényleg mázlid volt :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
ranita1979

És hihetetlen, de még mindig esik a hó. De már meg is marad. A szél viszont fúj rendesen. Remélem nem szívom meg és el tudok menni dokihoz. Nem tudom ismerős e valaki Hévíz, Felsőpáhok fele, de ha ott a dombokra ráesik a hó, gáz van, nem nagyon lehet közlekedni. Na, majd megkérem apát, Ő nem olyan fosós, mint én.

Kép

Kép
ranita1979

Ja, és én is nagyon örülök neki, hogy itt ilyen élet van. Amikor én írtam ide, akkor bizony nem volt :( , jó, hogy jöttetek :D :D :D
Jó, hogy ilyen jó a hangulat, mert az ember legalább nem saját magával van elfoglalva . Én legalábbis. Eszembe se jutott a napokba a saját bajom és ez tök jó.

Tényleg, Aisha, olvastam múltkor, hogy Ariaden is babát vár, meg tegnap írtad is. Nem úgy volt, hogy náluk leáll a babaproject a munka miatt???? Aztán meg mégse???

Kép

Kép
ranita1979

Gyors bekukk...
Ranita, megy a drukk mára...

A Bakonyban is szakad a hó....... :D
mókica

Hellóka!

Anita,
drukk++++++++++++++++

Nálunk esik az eső :evil: :evil:

Napvirág,
új hónap új remény.

Lucuzs,
valahol olvastam a csokoládé cisztáról,ami okozhat mensi előtti barnázást.
Vendég

Loviné, ez érdekesen hangzik. Mindenképpen utánnanézek.
Én úgy tudom, hogy a barnázás sárgatestelégtelenségre utal, de lehet, hogy nálam nemcsak ez van.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

most nincs sok időm böngészni, csak belekukkantottam a goole-ba, mit mond. Párat elolvastam a csokoládé cisztáról, de ott nem említenek barnázást. De elég durva dolognak tűnik, remélem ilyenem nincs. :) Na majd még kutakodok. Köszi a tippet.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt mindenkinek!
Hú de aktívak voltatok tegnap este! :) És ezt természetesen nem csak az összebújásokra értettem, hanem a sok írásra is! ':wink:' Én főleg munkaidőben tudok itt lenni, mert este otthon már semmi időm nincs a gép előtt ülni. Még kell egy kis idő, hogy visszaolvassalak titeket! Egyébként fura ez a PCO... Ti legtöbben azt várjátok, hogy mikor jön a mensi, én meg totál kész vagyok, hogy megint meg fog jönni. Még csak a 18. napnál tartok, de már érzem, hogy 1-2 nap és megjön.
kacsi80

Sziasztok!

KAcsi!
Én aztán nem várom pirit :D

ranita!
+++++

babszika

Szia Kacsi!

Nem semmi vagy, 18.napnál már meg akar jönni! Én pont az ellenkezője vagyok, mostanában 70 napos egy ciklusom. :(
Amúgy te hőmérőzöl? Van peteérésed?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Babszika!

Hogy vagy ma?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Babszika!

Hogy vagy ma?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Babszika!

Hogy vagy ma?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

jesszusom, mennyiszer elküldte! bocs, nálam szarakszik a net, vagy a babanet, nemtudom :oops:
tényleg nem a laptetőre hajtok :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

na persze lucuzs!
ezt nem vakarod le magadról :lol: :lol: :lol:

köszönöm, jól vagyok :wink:

babszika

Lucuzs,
nálam is van barnázás.
A Hanna előtt nem volt, most van.
5 nap szokott lenni, aztán elkezdtem a barátcserjét, akkor lecsökkent 3 napra. Most a műtét után 2 nap volt, de nagyon-nagyon minimális. A hormonjaim elvileg rendben vannak nekem, a doki szerint nem kell vele foglalkozni, ettől még teherbe lehet esni. Ezen minden áldott alkalommal összevitázunk, mert szerintem meg nem normális.

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs! Nem hőmérőzök egy ideje, mert totál fölösleges, sajna nincs pé-m. Ennek ellenére 2 napja nagyon durván páfrányos volt a minimikroszkópom! Ez mitől lehet szerintetek? Teljesen meghülyült a szervezetem?
kacsi80

Ranita!
Nekem mindig is volt barnázás, de most extrém sokat van. Gyakorlatilag a petérés utáni naptól kezdve egészen a mensiig. Ez kb 9-12 nap,hol mennyi, mert a luteális fázisom túl rövid sajna.
Amúgy az előző ciklusomban állt minden a feje tetejére, mert a szülés után beállt olyan 35 napra a ciklusom. Most meg az utolsó kettő 70 napos lett. :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi!
Ha jól számolom, akkor az a 16.nap lehetett kb., lehet, hogy peteérést produkálsz? :wink:
Az mikor jelez páfrányosat?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

kacsi!
én kevés lánytól és sztem nulla pcos-től hallottam, h beválna a mikroszkóp..... :?

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?