Csajok, ezt a tempót nem lehet lekövetni!!! Még négy oldallal mindig le vagyok maradva, de mostmár muszáj egy kicsit a családommal is foglalkozni, szóval elküldöm az eddigi jegyzeteimet. Ja, tegnap is írtam, csak apája véletlen kikapcsolta a gépet mielőtt elküldtem volna...
Wera, Eliot nem csak az óráimon hallja az angolt, mert én csak úgy beszélek vele (kivéve, ha mások között vagyunk, mert vannak rosszindulatú emberek, akik nagyzolásnak vennék...) Hogy nála ez mit fog okozni... Mert más gyerek szimplán kétnyelvű lesz tőle, Eliotnál meg csak remélem, hogy nem okozok vele nagy gubancot. De ha meg bejön, akkor legalább ennyi előnye legyen, ha már annyi hátránnyal indult...
Timi, mézes-csupros kép abszolut cuki!!!!!!!!!!!! És Bence baromi ügyes!!!
Tamaraildi, nagyon jó hogy jöttél, és rendkívül jólesett, hogy kiemelted az én drága, különleges fiamat.
És Kíráról a kép.
Nagyon cuki feje van!!!
Mancsi!!!! Szia!!! Mindig úgy örülök, ha jössz!
Apával mi a helyzet? Muflont már lemeccseztétek?
Fmarti, neked is nagyon köszi amit írtál!
Tamara, Kike, nagyon sajnálom, hogy nem biztos a talaj a lábatok alatt!!! Remélem, hogy ez csak átmeneti időszak, és mire valóság lenne belőle, mégsem történik meg! Mi nagyon szorítunk nektek!
Véda, nem irigyellek ahogy minden összejön most... De fel a fejjel. Te nem lehetsz negatív.
nevelésről az én vélemémyem szintén a következetesség. És egy dolog, amit nagyon fontosnak tartok, hogy az ember mindig gondolja át mielőtt nemet mond, ne csak a kényelme miatt tegye. Meg hogy vissza tudja taratni a saját dühét, és tényleg számoljon el tízig mielőtt bármit tesz. Továbbá nálunk teljesen elfogadott volt az elfenekelés, és én sem ítélem el. Volt előttem egy nagyon jó példa. Egyik nagybátyám ha rosszat csináltak a gyerekei, elvonultak egy olyan helyre, ahol senki nem látta őket, (és rögtön akkor, amikor megtörtént a dolog, hogy ne az legyen, hogy össze sem tudja kötni, mert a legnagyobb hülyeség, hogy a nap végén az összeset megkapja - volt ilyen példa is...) és miután elfenekelte őket, megvárta amíg kisírják magukat, megbeszélte velük a dolgot, és addig nem jöttek elő, amíg a gyerek meg nem értette hogy az apukája ettől nagyon szereti, csak az a dolog, amit csinált nem volt helyénvaló... Persze nem azt mondom, hogy én is tuti 'verni' fogom a gyereket, de szerintem néha igenis szükség van rá. És még egy fontos dolog: gyereknek a fejét soha ne üsd, pofont se adj!!! Ott a feneke, vagy a keze, vagy a lába, de a fejét soha.
Most megyek családozok egy kicsit, aztán még blogot is kell írnom, meg egy pár emailt megválaszolni és még rendet is kéne tenni meg kiteregetni bla bla bla...