Na,mi meg elmentünk szomszédolni és jól teleírtátok az oldalt
Noki!!Tök jó,hogy minden rendben,és jók a képek!!
Én nem emlékszem a Hajdú Krisztinára,nekem nem ő csinálta az uh-t,viszont egy nagyon fiatal aranyos kedves doktornő adta oda a leleteket és magyarázott el mindent.Lehet ő volt az??(a nevére már nem emlékszem)
De nem is ez a lényeg,hanem ,hogy minden rendben!!
Na folytatom tovább.Viszont most nem írok senkinek külön,mert már bele zavarodtam,kinek mit szerettem volna
Levegőztetés.A Fanni is augusztusi.Ő(is) besárgult születése után.Minket úgy engedtek haza,hogy nyugodtan aznap is már kitehetem babakocsiban,hisz kint kb 30fok van,és a napfény +levegő a legjobb a sárgaságra.
Szóval a Fannit haza vittük,be vágtam a babakocsiba,és onnantól minden nap levegőzőtt.
A Szabi januári,őt 2-3hetesen kezdtük kivinni,de akkor hideg volt.
Ha szép időban születik egy gyerek akkor tök felesleges 2-3hetet várni,hisz szellőztetünk és pl a kórházban is szellőztetnek.
Júliusi szülés.Hogy miért is??
Mi szeretünk jönni menni vendégeket fogadni,..stb.Azért milyen jó lenne,ha aug közepén el lehetne menni akár egy strandra,vagy pár napra balatonra vagy akárhová.Egy csecsemőnek ha minden rendben van mindkettőnknek,akkor tök mindegy hol lóg a csecsemen
És ugyi itt a Szabi is.Neki sem mondhatjuk,hogy idén nem visszük sehová pancsizni azért mert...
Tündi!Párod jobb melót nem is választhatott volna
De vannak emberek,akiknek a hasonló az életük.
A sógorom apja és bátya pl hajózik.Az apja most épült fel egy balesetből(munkahelyi baleset)és már vágyik dolgozni,vágyik a dunára.
Viszont a felesége így ismerte meg,így éltek világ életükben,nekik ez a normális...
Húú tuti akartam volna még írni,csak nem jut eszembe.
Ja igen
Jimbone! Örülök,hogy jó lett a genetikaid!!Az uh utáni döntés viszont tényleg a tiéd,hogy akarod e az amniot avagy sem...
Linácska!Jobbulást Lilinek!!Szegény
Annyi mindenki megbetegszik mostanság.
Láz. Lehet kevés volt neki a Nurofen,és ezért nem hatott.
Hűtőfürdő vizes borogatás csak akkor,ha már nem megy feljebb a láza.Ha a vádlija meleg,akkor nem megy már feljebb,ha hideg akkor még mehet feljebb.
Amíg hideg a vádli semmi értelme nincs a hűtésnek,mert akár feljebb is mehet.
Ha fürdetzed akkor maszírozd a testét,hogy a hűvösebb vízben össze ment erek táguljanak.