Látom, már csak röhögünk a saját bajainkon...
És, hogy még a mi Lacusunk, meg Dórika is nyűgi, akik amúgy sosem...
Tamara!
Wera jól mondja ám!
(Nekem Lilu édesen adja elő, hogy "Anya, ne haragudj, ha megbántalak, de nagyon ronda vagy... Olyan, mint egy vasorrú bába. Persze én így is nagyon szeretlek, de tényleg ronda vagy..."
Majdnem bepisiltem a röhögéstől, amikor ezt előadta. És tényleg komolyan gondolja! Amióta saját testét, arcát csúnyának látja, azóta engem is. Ezt egy pszichológus biztosan jól megmagyarázná. Szerencsére nincsen bajom magammal különösebb. Elvagyok így ahogy vagyok, amellett, hogy fogyózom, de őt sajnálom - ezért is - mert tutira nagy fájdalmak lehetnek a kis lelkében.)
Arra nem gondoltál még, hogy veszel valami speckó bájitalt? Valami masszázsolajat v. hasonlót, amitől könnyebben lázba jönnél? Ha a kisbetűs rész nem stimmel, semmi sem stimmel. Ezt az uram mondta egyszer, persze más szavakkal
És van benne igazság!
Katák!
Lányocskáknak jobbulást! Férjecskék meg javulgassanak meg!
Ki lett még beteg ma? Zsolesz, ugye? Neki is jobbulást,
Pat!!!
Titi!
Szegénykém...
Most nagyon kijutott neked... Csak segítsen ez az új doki Levinek! Jövő héten meg alvás ambulancia!!! Hátha ott is segítenek! Bízzunk benne!
Olajfa kapszulát kellene szedned! Kismamáknak is lehet! Mégsem antibiotikum, és iszonyú erős immunerősítő, baktérium és vírusellenes szer.
(Tegnap a szülőin mindenki mesélte, hogy hány családtagja beteg, én meg csak pislogtam, hogy nálunk senki sem
)
Egy szavadba kerül, és küldöm azonnal postán!
(Meg mindenki másnak is, aki kéri persze.)
A Vadaskertet 3-4 között kell hívnom, a FIMOTA meg nem veszi fel. Már tűkön ülök!
Apus temetésen. Anyósom testvére halt meg pár napja, hasnyálmirigyrák.
Bedöglött 1 nap alatt a mosógépünk, a boyler Anyuéknál - az majdnem dfel is robbant -, és Apus telefonja.
De én már mindenen csak