Új privát üzeneted érkezett!

Talán az ilyeneknek Boboka nem volt aki megtanitsa.

Kép

Kép
melcsike70

ezen a héten nem, most vna nálunk átépítés az irodákban, úgyhogy egykupacban dolgozunk.
nézegetem, hogy micsoda béreket aadnak bizonyos munkákért.Pl a termelő szakmunkás bruttó 80-90, az az értékesítési vezető(nálunk Ő mondja meg, hogy emlyik árut hová tedd hogy sokat vegyenek-ez ugye egy nagyon nehéz munka)meg bruttó 200-400 ezer.Hülyék ezek.A felsővezetők nem fogják eltARTANI AZ ORSZÁGOT, MEG FELLENDÍTENI A GAZDASÁGOT.hupsz, caps lock... 8)
tünci28

Hát igen, arra nem gondolnak, ha a szorgos kisemberek nem lennének, akkor ők nem nagyon tudnának mit kezdeni. De mi szorgos kisemberkék meg rá vagyunk szorulva a munkára...

Igen, legalább a bérletet fizetik. Az is még 9 ezer lenne kb. havonta...
Vendég

Tünci, Melcsike sos privit kaptak :lol:
Vendég

Boboka

Válaszoltam :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Köszi Melcsike:) Akkor szerintem már jó :wink:

Kicsit ki tudtad azért pihenni a tegnapi munkát? Tudtál egy kicsit aludni?
Vendég

Én kocsival járok, de nekünk nem téritenek üzemanyagot. És kaja utalványt sem kapunk, és nálunk nincsenek pótlékok ( délutános, éjszakai).

Kép

Kép
melcsike70

Délelőtt egy órácskát aludtam, délben mentem a BArciért a suliba és után mentünk a temetésre.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Változás!

Csütörtökön dolgozok, de vasárnap nem megyek, utána majd csak hétfőn.

Kép

Kép
melcsike70

Ok Melcsike, beírom :wink:
Vendég

Na az is szép, hogy nem kaptok semmit.
tünci28

A másik cégnél nekem jobb volt, mert ott a szolgálatvezető, mármint én kaptam benzinpénzt meg telefonpénzt. Havi 10000-ret. A többiek azt sem kaptak. :(

Kép

Kép
melcsike70

Aztán amikor megszünt az a cég, az utolsó hónapban, mindenkit magasabb órabérben számoltam el. Mondták is hogy elrontottam mindenkinek a fizu elszámolását. Én meg mondtam mégis azt fizettétek ki, amit elszámoltam. MOndták hogy igen, akkor mégis jól számoltam el. :twisted: Gondoltam ha már úgyis mindenkinek megszünik a munkája akkor, miért ne próba cseresznye hátha kifizetik. Hát bejött. Pár ezerrel mindenkinek több lett. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Köszi lányok a kis kuktának a segítséget :wink:

Melcsike, hány km-re van tőletek a munkahely?

Lánykák, lassan megyek aludni. Még el kell mosogatnom meg fürdés aztán irány az ágy.

Tünci, kitartást a holnapi naphoz, Melcsike, te pedig pihengess egy kicsit holnap.

Tünci, tényleg, most jutott eszembe: bunkó, kajára beszólogatós kollégád mit szokott enni? :)

Lyly, Leda, Kisanyácska, Süti, gyertek :roll:

Puszi nektek, jó éjt
Vendég

Nincs messze kb. 15 km megyek a 86-oson.

Kép

Kép
melcsike70

Biztos fincsi lett a kajcsi igaz? :wink:

Jó éjt neked is Boboka!

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem én is ágyba bújok.

Tünci

Holnap remélem nem lesz nagyon rossz a melóhelyen. 8)

Jó éjszakát nektek!

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenki jól ébredt ma reggel. Legyen szép napotok.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!
Vendég

Van valaki?
Vendég

Hello!

Mi újság? Hogy megy a munka?

Kép

Kép
melcsike70

Nem mész ki ebédelni ma?

Kép

Kép
melcsike70

Nem, hoztam kaját:) Tudod, amit tegnap este csináltam:):)

Meló megyeget, de legszívesebben most aludnék egyet:) Ebéd utáni kómás állapot lépett fel:):)

Te mit csinálsz ma Melcsike?
Vendég

Hát én ma semmi különösebbet.

Délelőtt főztem, csináltam zöldséges ragúlevest, meg rántott halat rizzsel.

Most csak a gépen nézegetek. Délután a Barcit viszem táncra. Szóval nincs nagy programom ma.

Kép

Kép
melcsike70

Képzeld el ahova mentem dolgozni, ott volt egy nyugdijas emberke. Mert először ugye az ünnepek alatt nem akartam menni semmiképpen dolgozni. Akkor odavették, és amikor mondtam hogy januárban már mégis mennék őt ugye elküldték. Igazából mindenképp felvettek volna valakit, ha én nem megyek, mert nem akartak idős embert ott. És ő már elmúlt 60 éves és nyugdij mellett dolgozott. Na szóval ma tudtam meg, hogy azt mondták neki, hogy túl alacsony és azért nem nagyon felel meg az ottani követelményeknek. :shock: Én a 156 cm-rel már ugy látszik magas vagyok. :lol: :lol: :lol: Kép

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Reggel nem volt jó itt a babanet, nem tudtam bejutni.

Tegnapi témához vissza, én a Gastroyaltól szoktam rendelni, én kapok 12e meleg kajajegyet, ott lehet vele fizetni, az nekem egy hónapra elég, ha hétvégén tudok főzni és nem rohangálunk, akkor hétfő keddre van kajám és nem kell minden napra rendelnem.
Párom is kap kajajegyet, de ő hideget, azt meg a Tescoba levásároljuk.
Még telcsipénzt kapok, de még jó, hiszen azért telefonálok, hogy intézzem a cég ügyeit...

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, milyen sikerélmény :lol: :lol: Látod? Kép
Vendég

Én is rendelgettem egy ideig kaját, de egy idő után túl egyhangú volt, nem is nagyon ízlett. Meg egy kolléganő mesélt egy sztorit egy rendeléssel kapcsolatban, aztán utána már nem is akartam. Persze bárhol bármilyen kifőzdében előfordulhatnak nem épp gusztusos dolgok :? szóval jobb inkább főzőcskézni ha belefér az időbe.
Vendég

Hát ha belefér.
Bár nekem eddig nem volt bajom az ottani kajákkal....

Ma itthon maradtam, most tudok főzni, beraktam egy csirkemellet sörbe, meg mézbe, utánna kisütöm, kis zöldséggel, jó lesz holnapra.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Akkor a mai napod legalább nem a rohanás jegyében telik. :wink: Azért igy kicsit pihesz is közben.

Csirkemell sörbe és mézbe? Még sosem csináltam ilyesmit. Milyen az ize ha meg sül. Édeskés talán?

Kép

Kép
melcsike70

Régen amikor a szépségszalont vittük, akkor mi is a Gastroyaltól rendeltuk a kaját. Nem volt nekünk sem vele gondunk.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Szegény ember nem alacsonyabb nálam. :? Még jó hogy személyesen nem találkoztunk, mert dobna egy hátast.

Kép

Kép
melcsike70

Tudom Melcsike, csak arra írtam, hogy ezt mondták szegénynek, hogy ő alacsony, és felvettek Téged, a "magasabbat" :lol: :lol:
Vendég

Csak azt nem értem, hogy lehet ilyen hülye kifogást találni. Miért nem mondták meg neki, hogy fiatal emberekkel akar a cég együtt dolgozni. Különben még a cégvezetés is 35-40 év körül van mindenki. Nem? Először amikor mondta a kollégám azt hittem viccnek szánja.

Kép

Kép
melcsike70

Ja és én is próbáltam belépni délelőtt a babanetre kétszer is talán de nekem sem nyitotta meg.

Kép

Kép
melcsike70

Nekem is vacakolt :twisted: :x :shock:
Vendég

A legnagyobb: ma férfi kollégám kérdezi, hogy ha nem túl indiszkrét, mikor kezdünk neki próbálkozásnak, hogy lassan lehet e már :?: :shock: :lol: Mondtam neki, hogy "elvileg már lehetne, de még várunk egy picit.... :lol: :oops: 8) 8) 8) "
Mondja, hogy mert tényleg nagyon jó az, ha van az embernek gyereke. Mondom azért valamelyest tudom (végül is 13 napot csak itt volt velem a Kisfiam).
Válasz: jajj, hát tényleg, azt nagyon sajnálja, hogy nálunk így alakult. Utána kis idővel csak ragozza tovább, hogy de tényleg, milyen jó az, hogy játszani tudsz vele, megsímogathatod... :?
Amúgy tök aranyos volt, mert látszik, hogy férfi létére azért érdeklik az ilyen dolgok, meg szerintem zavarban is volt :lol: :lol:
Vendég

Boboka

Szegény ember elég ügyetlenül oldotta meg a végét. Lehet már annyira zavarban volt, hogy nem is tudott gondolkodni miket mondd. És a végén már nem tudott kilépni ebből a szituációból. Utána biztos magában tök hülyének érezte magát.

Kép

Kép
melcsike70

Most lépnem kell este jövök lányok. Legyetek ám! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Van valaki?

:roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Egy gyors fürdés és itt vagyok!

Kép

Kép
melcsike70

Vagyok.
Férjemnek segítettem a papírmunkában.

Még a krumplis tésztámat gyorsan megcsinálom és jövök:)

Betti van?

Tüncikénk is nemsokára lesz már :)
Vendég

haliho! :lol:
tünci28

Én már vagyok!

Tüncike mikor ér haza?

Kép

Kép
melcsike70

Ééééééééés Tüncike is itthon van!

És együtt irtunk! :lol: :lol: :lol:

Szijjjjjjjja!

Kép

Kép
melcsike70

Milyen napod volt ma Tüncike?
Vendég

Boboka te is visszaértél?

Neked is szia!

Kép

Kép
melcsike70

semmi extra,inkább ti meéljetek,ki hogy van?

KépKépKép
tünci28

Milyen idő volt ma felétek, nálunk reggel esett a hó, de nem maradt meg. Majd egész nap esett az eső. :evil: És nagyon hideg szél fúj.

Kép

Kép
melcsike70

mielőtt még elfelejteném:
BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN ADÉLNAK HOLNAPRA!
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?