Sziasztok!
Emili 6kor felébresztett
.Visszaaludni már nem tudok, legalább hasznosan töltöm az időt
Lányok!
lenne egy nagy kérésem:sajnos lökött vagyok, és nem találom a tavalyi szülinapi torta receptjét, azt a pillangósat, amit Emilinek sütöttem.
Ha vki esetleg elmentette, és megvan neki, írja már le!Nagyon köszi!
Próbáltam itt visszakeresni, de nem találom:(
Pann!
Tesó ügyben:én is így gondolom, hogy olyan jó babát várni és én is sajnálni fogom, ha utoljára leszek kismama.Mi is kettőt szeretnénk, de én a hármat is bevállalnám;)
Adó papírt én még nem kaptam.
nem is úgy értettem az átszoktatást, de azért biztos fog nézni egy nagyot, hogy hová lettek a rácsok:DLehet hogy utána meg járkálni fog ki belőle.Ezért mondtam az átszoktatást, mert nem biztos hogy továbbra is ugyanúgy fog aludni benne.éÉn ettől tartok, hogy utána éjjel mászkálni fog, ha felébred.Csak hogy ez bármikor bekövetkezhet akármikor vesszük le a rácsokat, ha 4-5 évesen, akkor is.Szóval nem tudom mikortól lenne értelme?
Helga!
Akkor ha az ezen oldalon található nyomtatványt kinyomtatva küldöm be, ezt is elfogadják?Nem csak amit ők adnak?
Mese:nincs.Csak napközben.
Egyébként sem igényelte eddig, olyan jól elvolt, evett, kiságyba betesz, ajtó becsuk, gyerek alszik.Viszont most kezd ez is megváltozni, ha én fektetem, akkor vmikor hisztizik, hogy vegyem föl, és ringassam!:oPedig előtte sosem csináltam ilyet, így nem is értem
De ha apa teszi le, akkor csendben van.
Ygy most apa lett az esti program felelős
De ha éjjel felébred, akkor is van, hogy fel kell vennem fél percre, utána magától megy vissza az ágyba, és alszik
Persze ez még a jobbik eset.
De a mesét nem akarom bevezetni, attól csak felpörögne, és sosem lenne vége.
Majd ha már nagyobb lesz, és ő kéri.
Ditke!
lakásügy:most sehogy.
Szerinte ha elkezdtetek egy új rendszert, akkor maradj következetesen annál, mert csak összezavarná Tomit hogy egyik nap így, másik nap úgy.Lehet hogy sk az alvásigénye, vagy csak megszokásból aludt eddig 2x, de sajna egyszer minden jónak vége van.
Ha úgy döntöttetek, hogy bölcsis lesz, akkor ebben segítsetek neki, hogy könnyebb egyen az átállás.Biztos meg fogja szokni, hogy este korábban feküdjön, így pótolva a napközben kiesett alvást.
Csak kell neki egy kis idő.Nektek meg sok türelem.
Sno!
Most hogy így mondod, eszembe jutott, hogy anno a gyedes papírokat is csak 1 hónappal előbb lehetett bevinni.
Lora!
Emili most is megy be, ha álmos
na ha még csúszda is lenne...!akkor tuti nem aludni egy percet sem
Én is szülinapra tervezném, csak az mindjárt itt van!!!
Nem csak Ágiboldi volt a rendkívüli eset, mástól is tudom, hogy több hónapig húzódott az ügy, mire pénz is lett belőle!
Timi!
Na ez bíztató, hogy nem járkálnak ki a gyerekek!:)
Május!
Köszi, ez a bölcsis alvás nem is jutott még eszembe, pedig igaz, ott sem rácsos ágyban alszanak!
Bölcsis babák:gondolom mindegyik gyerek a bölcsiben sima ágyon alszik, és ott nincs ezzel gond, ugye?Nem esnek le, elalszanak szépen.
Na befejezem az ágyas témát
Emili is felébredt.Kellemes 7végét!