Új privát üzeneted érkezett!

Kacsi!

Üdv köztünk! Jó, hogy olvasol, de mostantól írjál gyakrabban!
Sajnos nem tudok segíteni neked, én még a vizsgálatok előtt állok. De a csajok biztos tudnak segíteni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Kacsi,
szia, üdv itt köztünk!

Én sem vagyok igazán toppon az értékekben, de az inzulinod szerintem egy kicsit magas.Főleg az éhgyomri! :?
Cukid nem rossz!
Babaprojekt van nálatok is?
Mióta próbálkoztok?
Metet szedsz már?
Mensid mennyire rendszeres?

Lányok,
hogy ti mennyit termeltetek? :shock: Alig győztem visszaolvasni! :D

Ranita,
szerintem elég lesz, ha csak holnap mész a kontrollra! :lol:
Havazás?Nálunk nincs egy csepp hó sem! :cry:

Lucuzs,
lehet, hogy jön piri? Már nem is tudom, hogy ki ajánlotta, hogy csinálj egy új görbét, a tea ivása óta!Szerintem is jó ötlet!

Napvirág,
piri meglátogatott már?

Aisha,
nagggggyon gyanús vagy Te nekem ezzel a hányingerrel! :wink: Még egy hét, és tesztelhetsz! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Jajj Lányok,
most ahogy így nézegetem a vonalzómat, olyan tavaszi hangulatom lett!Jajj, már alig várom a melegebb időt!
Imádom a tavaszt! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!

Tegnap megpróbáltam új görbét csinálni, de ezért a régi teljesen összekavarodott. Úgyhogy végül le kellett törölnöm mindent, és újra beadni minden adatot. :) Ráment vagy fél órám, de sikerült. Most inkább várok, aztán ha megjön, akkor újat kezdek.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
így már értem!
Azért énis aggódok egy kicsit, mi lesz, ha nem jön meg a mensim! :shock: Egy kicsit parázok miatta! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok! Köszi a válaszokat!:) Hogy a kérdésekre is válaszoljak:
Szerintem is magas az inzulin, viszont a cukrom mindig tökéletes volt!
Igen, babaprojekt van, fél éve nem védekezünk. Három hónapja merült fel a nőgyógyászomban a PCO-gyanú, azóta tart a kivizsgálássorozat. Most váltottam belgyógyászt, mert szerinte semmi bajom... Ez volt az első mondata, mikor meglátott: "Olyan egészségesnek tetszeik kinézni!" - és utána is ehhez tartotta magát... Állandóan azt hallgattam, hogy hova sietek, tengernyi időm van, van akinek 2 év alatt jön csak össze a baba stb. Itt telt be nálam a pohár! Váltottam. Most úgy érzem, hogy jó kezekben vagyok! Kiderült, hogy pont a legfontosabb értékeket nem kérte: inzulin terhelést és prolactint. Remélhetőleg most már megkapom a metformint. A mensim viszonylag rendszeres, nyár végén volt egy kimaradás, akkor gyógyszert kaptam, hogy megjöjjön. Azóta is megjön minden hónapban, igaz, hogy nem napra pontosan, de legalább nem marad ki.
Remélem mindenre válaszoltam! Próbáltam rövid lenni, de úgy látom nem sikerült!:) Ha nem bánjátok, akkor szívesen bekapcsolódom!
kacsi80

Sziasztok!

Rani:én is eddig csak úgy tapasztaltam,hogy ha mensi van van pé is.

Syl: mindenesetre kíváncsian várom én is a hétfői eredményed! :)

Lucuzs: Ezt Feró is megénekelte: "Ami befolyik az rögtön kifolyik" :lol:

Kacsi: Üdv köztünk! :) Nyugodtan írj te is bármikor, mi is úgy kezdtük,hogy újak voltunk! :) Én nem is vagyok olyan régóta a csapatban, mégis olyan,mintha mindenkit ismernék már ezer éve. Meglátod,te is így leszel nemsoká! ;) Nekem az 0 perces inzulin 3,3, a 120-as pedig 71,3 volt, mensit már csak könyvből ismertem. 2x1 500 mg-os metformin után pedig megjelent!!!! Szóval aggódásra semmi ok! :wink:

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Aisha: emelkedett hő.....hányinger....még nincs mensi......én nagggggyyyon DRUKKOLOKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Meli: én mondtam az új görbét Lucuzsnak. Lehet,hogy azért csuklottam egész este? :lol:

Lucuzs: gyanúús vagy te nekem! Már a sokadik laptető a tiéd! :wink: :lol:

Kacsi:neked volt eddig spontán mensid? :shock: Mázlista!!!! :wink:

Ja, és hogy velem mi van?... nem tudom. Éjszaka még megküzdöttem a lázzal, reggel 36,6 volt a hőm. Alaphoz képest sok, náthához kevés. Vérzés semmi. A tegnapi egy szem pöttyön kívül semmi nem volt. Szóval szerintem ha holnapig nem lesz változás nyomok reggel egy tesztet.

KépKép

Kép
napvirág

Ha az utolsó 3 napot nem nézem, akkor akár úgy is tűnhet,hogy most esett le a hőm, úgyhogy hamarosan mensi.

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

élek ám én is, csak van mit csinálnom :lol:

tegnap egész nap a Zurammal voltam és szupi volt!
estére meg úgy megkívántam, h ölni tudtam volna egy kis szexxért.... mit kicsiért?! sokért :lol: :lol:

egyenlőre a hőm 37,16. ..... szóval kezdek izgulni! :wink:

babszika

Napvirág! Volt és van is spontán mensim. Totál rendszertelen, 20 és 31 nap közötti ciklusokkal. Hőgörbém katasztrófa, tutira nincs Pé-m. Két hónapig mértem a hőmet, de rájöttem, hogy semmi értelme... Egyébként azt mondta az endokrinológusom, hogy a PCO-sok egy részénél van mensi, ami inkább sűrűbben jelentkezik. Hát nálam pont ez a helyzet.
kacsi80

Napvirág! Nem miattam csuklottál, az valaki más volt. :) Jó ötletnek tűnt, mindenképpen ki kellett próbálnom. Hát nem jött be, ennyi. :)
Nálad meg nics mensi! Az jó! Kiváncsi vagyok a tesztre! Amúgy mikor indulsz wellnessre?

Babszika! Jó téged is hallani, főleg, hogy ilyen jó híreid vannak. Sokat gondoltam rád, de nem akartalak zargatni, gondoltam biztos pihensz. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Babszi: EEEEEEZZZZZ nagyon jóóóóóóó!!!!!!! :) :) :) :) .....hűűűűű, drukkolok,hogy ne változzon! :) Apanem nézett nagyot? Bár gondolom nem ellenkezett kicsit sem! ;)

Kacsi: na,pont erről beszéltünk,hogy honnan lehet tudni,hogy pé nélküli volt a mensi? Tudsz mutatni egy ilyen görbét?

KépKép

Kép
napvirág

Nekem a hőm még fent van, de a barna általánossá vállt, ma meg eléggé fáj a hasam is hozzá. Mindenesetre ha mehjön, akkor vérvétel, ha nem akkor vasárnap teszt.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: pénteken megyünk, szerintem 10 körül. A mensi 3. napján kell menned vérvételre?

KépKép

Kép
napvirág

igen, 3.nap

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

nap!
apa teljesen felvillanyozódott, h nem neki kellett kezdeményeznie végre :lol: :lol: :lol:

lucuzs!
köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Egy egész hétvége kényeztetés, hát mit mondjak, irigyellek. Rám is rámfárne egy hasonló. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Babszi: :D :D :D

Lucuzs:hát már én isalig várom! :) Bár jobb lenne piri nélkül, dehát minden esélyem megvan rá, hogy elkísér! :?

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág! Mutatok egy görbét! Soha nem ment fel a hőm. Próbálom csatolni. Elvileg van peteérés, csak nem szabadul ki a tüsző, hanem visszafejlődik. Ezek a kis ciszták a petefészkemben. Bár lehet, hogy rosszul tudom... Kép
kacsi80

Még sosem csatoltam itt semmit, remélem azért a lényeg látszik...javascript:emoticon(':?')
kacsi80

Nekem is volt egy olyan ciklusom, amikor előtte. Nekem akkor azt mondták sárgatest elégtelenség. Egy pár nap után mentem l dokihoz,mert nem múlt, megnézett uh-val. Lehetett volna rá gyógyszert szedni,ha babának esélye van adnak is. Nekem a nyh-m meg tök vékony volt, úgyhogy nekem esélytelen volt. Vártam uána a mensit. Ilyen volt a görbém: Kép [/img]

KépKép

Kép
napvirág

kacsi!
Kép

teljesen jól tudod és a görbéden is látszik. :(

babszika

Kacsi:sikerült csatolni! :) Azta! Nem is gondoltam,hogy ilyen gördénél is lehet mensi! :shock: Ezért jó ez a fórum,az ember mindig tanul valami újat!

KépKép

Kép
napvirág

nap!
nekem sosem volt kilökődött petesejtem, de mindig volt PONTOS mensim

babszika

Szia Babszika!
Köszi a választ! Ez amúgy az októberi görbém, azóta nem is mérem a hőmet és nem is tervezem. De remélem, hogy majd a met engem is rendbe tesz, mint már sokakat!:)
Egyébként nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egyáltalán nem érzem magam betegnek... Ez nem is betegség tulajdonképpen, hanem egy anyagcserezavar, amivel együtt kell élni. Életemben nem éltem még ilyen egészségesen, mint az elmúlt 3 hónapban! Odafigyelek az evésre, tök jól megy a diéta betartása, jólesik a sok mozgás is! Ráadásul a kilók is megindultak lefelé, már 7 kg mínuszban vagyok!:) Szóval olyan erős vagyok, mint még soha életemben! :)
kacsi80

Hát ez akkor nagyon megtévesztő így!!!!!! :shock: (Látszik,hogy van még mit tanulnom a PCO-ról.....)

KépKép

Kép
napvirág

Kacsi: Milyen magas vagy? És hány kiló?

KépKép

Kép
napvirág

176 cm és a súlyom már majdnem kétjegyű! ':?'
kacsi80

kacsi!
én is ugyanígy voltam.
egyáltalán nem esett nehezemre. nem mondom, h néha nem hiányzott egy habos süti, de ....

nap!
bizony az! :? :(

babszika

Sziasztok!

Babszi, meg a nem drukk :))))))))))))+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

furin erzem magam ma is...olyan megjon erzesem van, de nincs semmi.

napvirag: drukk meg, holnap tesztet!!!!!!!!!!!

kacsi: udv itt es irja ami az eszedbe jut, es kerdezz maskepp nem megy.

meli: annyira tetszik ez a tablazat igen jo, szerencsere itt is szep az ido, sut a napocska.

a kollegak nem ertik mit mosolygok en itten allandoan...hat mondom hogy jo dolgokat olvasok, itt feltekenykednek miert nem ertik.

megyek eszem valamit, de nezlek am bennetek :)

udv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

jaj Lucuzs kimaradtal ne hari, neked is mennek a drukkok es ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
a hetvegen te is tesztelhetsz, remelem jo hirrel jossz, a lapteto nekem is gyanus

Üdv.
Aisha
aisha

Na, épp elég követni benneteket.

Mi megjártuk az orvost, de örüljetek, hogy nálatok nem esik a hó, itt még mindig, tökig érő sár meg víz van mindenhol.

Üdv itt Kacsi.
Nekem soha nem volt mensi, Te azért legalább ebben szerencsés vagy.
Nem nagyon vagyok otthon ezekben az értékekben, csak annyit látok, hogy az inzulinod magas. Tuti a met.
Amikor én elmentem a belgyógyászhoz, ő is látásra azt mondta nekem, hogy nincs IR-em. Végül igaza lett.

Kép

Kép
ranita1979

Babszika,
akkor jó estétek volt :P .
Már én is alig várom a holnapot, már több mint 2 hónapja nem volt ungi-bungi. Apa tegnap este azt mondta, jó lesz ha kitáblázom neki az utat :mrgreen:

Kép

Kép
ranita1979

Aisha, Lucuzs, Napvirág, Babszika mennek a drukkok :D . Remélem valaki jó hírekkel jön :D .

Kép

Kép
ranita1979

Hat igen eleg visszaolvasni es reagalni mindenkinek...

Kacsi: nem volt biztos amit a sulyodrol mondtal..most sok vagy normalis?

Anita: hat igen egy ilyen esemeny utan az elso olyan erdekes tud lenni :) szoval hajra neked is. mersz hot most vagy mint regen nem teszed?

Üdv.
Aisha
aisha

ja es apanak mondtam hogy kerjen idopontot dokihoz holnapra....hat elfelejtette...

Üdv.
Aisha
aisha

na megyek, mert lassan vege a kajaszunetemnek, ha hazaerek, akkor kaptok kepet fini vacsinkrol :)

mai ebed is fini volt: teljeskiorlesu bagett, brie sajttal, szolovel, paradicsommal es salataval....nyami es nem is rossz kaja nekem :)

udv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha: sok :)
kacsi80

Aisha,
nem tervezek hőt mérni. Az utóbbi pár hónapban már nem mértem. Úgyis megérzem ha van pé, csak idegesített mindig. Szedem most a barátcserjét, meg majd sokszor rajt leszünk az ügyön :P , aztán ennyi.

Kép

Kép
ranita1979

Azt hadd kérdezzem már meg, persze ha nem titok, akik metet szednek, mindenkinek van túlsúlya? Meg megvannak az egyéb PCO-s tünetek is?

Kép

Kép
ranita1979

Aisha! Kössz a drukkokat, viszont kívánom! :)
Bár ha nem jön meg addig a mensim, akkor is csak a doki utasítása miatt fogok tesztelni, mert igazából még húznám, hogy biztosabb legyek. Ti is tudjátok, hogy nincs rosszabb, mint csalódni. Csak mivel a doki mondta, nem akarom, hogy később történjen valami és megbánjam...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi! Gratulálok, a 7 kg az nem semmi! Csak így tovább!

Ranita! Én még nem szedek metet, de a tüneteim egytől egyig megvannak:
-ritka, rendszertelen menstruáció
- hajhullás, szinte már kopaszodok elől
- máshol meg extrém szőrösödés (ahol nem kéne, bezzeg ott van bőven :) )
- kb 10-15 kg túlsúly
- pattanásos bőr mindenhol
- zsíros haj...

Így együtt látva szörnyű, nem is értem hogy gerjedhet még rám a férjem! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ja, és a policisztás ováriumkép :) ezt hogy tudtam elfelejteni!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

na, mire ideültem, mindenki lelépett :( az előbb még olyan élet volt itt!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én még itt vagyok Lucuzs! :)
kacsi80

Ranita: én most 159 cm és 53 kg vagyok. Az elején 59-ről indultam. Szőrök.....hát, szerintem ha valaki csak a lábam látja hátulról, tuti azt monja,hogy pasié! :? Bajuszkám szép fekete, szóval könnyen látom,amikor ki kell húzni....hajam....hát a nagyanyámnak sűrűbb volt 80 évesen! :cry: Pattanásokat szerencsére megúsztam! (kopp-kopp-kopp). Ja, és persze seggre és alhasra hízok!
2 hónapig nem lehetett????? :shock: Hűűűűű! Én nem is tudom hogy bírnám ki! :shock: :oops:

Aisha: nálam tökfőzelék volt! :) Nekem is olyan megjövős érzésem van és nálam sincs semmi.... :roll:

KépKép

Kép
napvirág

:) jajdejó! :)

Kacsi te mennyi idős is vagy? Ha meg nem sértelek?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs:én is itt vagyok! :)

KépKép

Kép
napvirág

Lucuzs: 28 vagyok